HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#601 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 02. 00:59

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 23:41

Erre odaítélem az év vicce címet bátran így január elsején.

Kösz, de ne nekem, hanem JonesC-nak  ;)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#602 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 01:01

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 23:39

Nem olyan olcsó itt a munkaerő, hogy csak amiatt megérje idetelepülni, főleg ekkora adószinttel, de ez már télleg vastagon  :offtopic:

Ömm, hány év adómentességet/kedvezményt is kap egy ilyen multi ha ide kegyeskedik jönni kizsákmányolni az országot?  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#603 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 02:22

Engem csak az zavar mikor ilyenkor végigmegyek a városon. Magyarországon talán még nem annyira divat de itt szinte mindent leáraznak a két unnep elott/kozott (ruha, ékszerek stb.) kb. a felére. Persze, ilyenkor jó vásárolni, sot ilyenkor kellene vásárolni nagyobb, drágább dolgokat (TV stb.).
Szóval nézem a kirakatokat és minden half price, 50% off és azon gondolkodom hogy vajon mennyivel húzzák le az embereket a maradék 360 napban (koztuk engem) hogy most mindent fél áron adnak és még így is hasznuk van belole :rolleyes:
A számítógépes játékok ára már nem lep meg. Mióta dolgoztam egy olyan helyen tudom hogy a nagykeres árnál 50%-kal drágábban adják a boltok. Például mikor megjelent a Doom 3, mindenhol 9900 forintért árulták de mi 6000-ért kaptuk. Hardveren mennyi haszna van egy boltnak? 5-15% Játékon? 50%

Más. Steam. Tíz játék kelt el rajtam keresztul (ebbol 5 darab a Left 4 Dead volt), mindegyiket átlag 60%-os áron kaptátok meg. A Paypal accountom £0-ról £0.20-ra változott (55 forint), amint látjátok nem húztam le senkit és nem sokat nyertem a jótéteken. BÚÉK mindenkinek és jó játékot. És jobb játéktermést idénre!! :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#604 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 02:25

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 3:22

Engem csak az zavar mikor ilyenkor végigmegyek a városon. Magyarországon talán még nem annyira divat de itt szinte mindent leáraznak a két unnep elott/kozott (ruha, ékszerek stb.) kb. a felére. Persze, ilyenkor jó vásárolni, sot ilyenkor kellene vásárolni nagyobb, drágább dolgokat (TV stb.).
Szóval nézem a kirakatokat és minden half price, 50% off és azon gondolkodom hogy vajon mennyivel húzzák le az embereket a maradék 360 napban (koztuk engem) hogy most mindent fél áron adnak és még így is hasznuk van belole :rolleyes:
A számítógépes játékok ára már nem lep meg. Mióta dolgoztam egy olyan helyen tudom hogy a nagykeres árnál 50%-kal drágábban adják a boltok. Például mikor megjelent a Doom 3, mindenhol 9900 forintért árulták de mi 6000-ért kaptuk. Hardveren mennyi haszna van egy boltnak? 5-15% Játékon? 50%

Más. Steam. Tíz játék kelt el rajtam keresztul (ebbol 5 darab a Left 4 Dead volt), mindegyiket átlag 60%-os áron kaptátok meg. A Paypal accountom £0-ról £0.20-ra változott (55 forint), amint látjátok nem húztam le senkit és nem sokat nyertem a jótéteken. BÚÉK mindenkinek és jó játékot. És jobb játéktermést idénre!! :D

Köszi szépen. Még 1x.

#605 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 03:11

Ne erőszakoljuk már tovább a steam topikot. :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#606 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 01. 02. 09:25

No és mi a véleményetek a bannolással kapcsolatban, reális vagy irreális veszély ha valaki magyar IP-ről nézi meg a fentebbi N.M.I által belinkelt steam oldalt ?

#607 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 09:45

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 9:25

No és mi a véleményetek a bannolással kapcsolatban, reális vagy irreális veszély ha valaki magyar IP-ről nézi meg a fentebbi N.M.I által belinkelt steam oldalt ?

Paranoiás vagy vagy vaj van a füled mögött, hogy ennyire félsz a bannolástól? Ennyi miatt nem lehet bannolni senkit, hiszen bárki rákattinthat tudtán kívül is egy ilyen linkre.

#608 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 09:55

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 10:25

Röviden tömören faszság.

Senkinek semmi köze hozzá honnan nézed azt az oldalt. Mi van, ha épp kint voltál egy barátodnál angliában? Amúgy meg nem vagy bejelentkezve innentől kezdve honnan a búbánatból tudja, hogy ki vagy te? Azért jár bann, ha úgy próbálsz meg vásárolni, hogy kijátszod a régiókat.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#609 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 10:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 0:41

PS Volt szerencsém látni azt amit munka címen a német kollegák elkövettek ugyanabban a témában amivel én is foglalatoskodom.

Elég szoros együttműködésben dolgozunk a németekkel és hasonló a tapasztalat. Részünkről sokkal minőségibb munkát várnak el, mint saját részről, nálunk jóval komolyabban veszik a QM előírásokat, mint házon belül náluk. Illetve külföldön dolgozó emberkék részéről is nagyrészt annyit hallani, hogy a napi elvárt kevesebb, mint itthon.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#610 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 11:30

Idézet: BoGab - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 10:55

Röviden tömören faszság.

Senkinek semmi köze hozzá honnan nézed azt az oldalt. Mi van, ha épp kint voltál egy barátodnál angliában? Amúgy meg nem vagy bejelentkezve innentől kezdve honnan a búbánatból tudja, hogy ki vagy te? Azért jár bann, ha úgy próbálsz meg vásárolni, hogy kijátszod a régiókat.

De ha valaki angliából kapott ajándékot, és úgy nézi meg az oldalt magyarországról?

Mellesleg fentebb említve volt, hogy ha magyarországról nézed meg, elhelyez egy fakeCC sütit is.

szerk: Steam kliens futott, szóval bejelentkezés ...

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 01. 02. 11:36 -kor

#611 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 11:30

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 10:45

Paranoiás vagy vagy vaj van a füled mögött, hogy ennyire félsz a bannolástól? Ennyi miatt nem lehet bannolni senkit, hiszen bárki rákattinthat tudtán kívül is egy ilyen linkre.

Jobb paranoiásnak lenni mint megijjedni. Nincs vaj, csak hát fentebb is írta N.M.I hogy többen vásároltak rajta keresztül, és azok ugye ajándékot kaptak angliából...

Szerk. Amúgy én is véletlen kattintottam rá, és utána néztem meg az Operában a sütiket.

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 01. 02. 11:32 -kor

#612 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 11:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 10:25

irreális. sok a fantáziád.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#613 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:18

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 12:30

De ha valaki angliából kapott ajándékot, és úgy nézi meg az oldalt magyarországról?

Mellesleg fentebb említve volt, hogy ha magyarországról nézed meg, elhelyez egy fakeCC sütit is.

szerk: Steam kliens futott, szóval bejelentkezés ...

Teljesen mindegy. Nekem is futott, én is megnéztem, árak így is eurosak maradtak és ez számít, számlázásnál be kell írnod az országot, ahol laksz és az alapján jön ki a végösszeg, ennyi a történet. Nem az a lényeg honnan nézed meg, hanem, hogy milyen országból vásárolsz és mit jelölsz meg lakhelynek, mert az alapján számolja az összeget és vonja le majd a vámot.

Nem azért bannolnak, mert olcsóbban vásárolsz, ezt a baromságot felejtsük már el. Hanem te egy adott ország lakója vagy, vámot/áfát kell fizetni a vásárlás után és az rossz helyre megy, más országnak fizetik ki, közben a valós tartózkodási helyed meg követeli a pénzt rajtuk, a másik meg hogy az euban sem egységesek ezek a kulcsok tehát más összeget fizete egy német és egy magyar...

#614 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 20:06

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 0:32

Naná, hogy nem, viszik az anyaországba.

:offtopic: Nem anyaországba viszik, hanem offshore cégekbe "adóparadicsomokban". ;)

Egyébként a Steam tényleg elég pofátlan árakon ad, kivéve az akciókat, meg 1-2 "pack"-ot.

#615 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 20:55

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 3:22

Legalább te is megvetted végre? :omg:  Most már tényleg tessék jönni jáccani, csinálunk HWSW L4D klánt yóól  :reklamacio:  :)

Szerkesztette: spidey 2009. 01. 02. 20:56 -kor

#616 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:01

Tényleg, van hwsws group?:)

Szerkesztette: BoGab 2009. 01. 02. 21:01 -kor

#617 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:18

asszem nincs, de kéne már...

#618 Felhasználó inaktív   Hocsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:19

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 2:22

Egyik L4D én voltam ;)
Köszi mégegyszer  :respect:
Config:
MSI P35 Neo2-FR | INTEL Core2Quad Q9550 | Geil Black Dragon Kit 4x1GB 800MHz | Sapphire ATI Radeon 5850 1GB |
Samsung 19" 970P | Audigy X-FI XtremeGamer | NEC 3520 DVD RW | Pioneer DVD | WD 1TB | Seagate 750GB | Samsung 250GB

#619 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 21:34

Idézet: spidey - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 19:55

Legalább te is megvetted végre? :omg:  Most már tényleg tessék jönni jáccani, csinálunk HWSW L4D klánt yóól  :reklamacio:  :)

Nem vettem :D

Egyébként visszakerultek a "régi" árak. Példának kedvéért a Left 4 Dead négyes pakk (négy játékot veszel egyszerre, egyik tied, másik hármat elosztogatod) szerintetek mennyi? Na?
dollárban 149.99
euróban 149.99 :nevet:
fontban 80.97 :p
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#620 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 22:10

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 22:58

R_K  : a topic indítót mintha bannolták volna?

Jaja. Egy kicsit messzire merészkedett, már nagyon fröcsögős volt, amit produkált. Elkezdett bojkottáló oldalakat linkelni, meg hasonlók. Ettől függetlenül újra beregisztrálta magát, majdnem ugyanazon a néven.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.