HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#721 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 20. 12:52

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 13:38

Múltkor nálam kiment a net és nem tudtam semmivel sem játszani, ugyanerre hivatkozott ez a szar Steam. Van egy ilyen File>Go Offline... valószínuleg így kellene kilépni hogy elmentse az adatokat. Nem biztos. De ez is mekkora baromság, ha nem tudok róla hogy nem lesz netem akkor hogy a francba készuljek fel? :rolleyes:

ha nincs net, akkor fel kellene ajánlania, h offline-ba induljon. (régen igy volt, ha jól emlékszem)
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#722 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 12:54

Idézet: gene - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 12:52

ha nincs net, akkor fel kellene ajánlania, h offline-ba induljon. (régen igy volt, ha jól emlékszem)

Ahoz minimum egyszer offline módban kell elindítani.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#723 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 14:58

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 13:01

Mondjuk grafikailag CS Source-nál fényévekkel jobban néz ki képek alapján ez a játék, de hát mégis azzal nyomul a fél világ :(

cs source-nál nem nehéz szebben kinézni, de egy multi játéknál ennél jelentéktelenebb tényezőt mint a grafika nehezen tudnék elképzelni.

#724 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 19:48

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2009. jan. 20., kedd - 12:54

Ahoz minimum egyszer offline módban kell elindítani.

Mármint minimum egyszer online módban kell elindítani (és a bejelentkezési adatokat és el kell mentetni vele a login ablakban), hogy később automatice felajánlja az offline módot net hiányában.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#725 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 01. 21. 23:48

http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/2...to-verziok.html

#726 Felhasználó inaktív   CsAxi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:31

Sziasztok!

Tegnap megvettem a Team Fortress 2-t a nagy leárazási akcióban... Kár volt jelen állás szerint.
Minden jó is lenne, csak kedves Valve elfelejtett Cd-kulcsot mellékelni a játékhoz.
Így persze lehetetlen feltelepíteni. Se a dobozra ragasztva, se a quick reference card-on, se a dvd- re nyomtatva, sehol sincs a kulcs. Ilyenkor mi a teendő szerintetek? Érdemes írni a Valve-nak? Nézegettem már a Steam support oldalát, de semmi használható e-mail címet nem találtam. A hazai forgalmazónak már írtam (EA),  de azt mondták, hogy ők nem tudnak nekem kulcsot adni, mert nem az ő termékük...
Segítségeteket előre is köszi!

#727 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:35

Manual (kezikonyv) hatoldalat nezted? Ha alul ott egy feher csik akkor lemaradt a kulcs. Fenykepezd le es kuldd el a supportnak a kepet a magyarazattal. A cim amit keresel szinten a kezikonyvben lesz, leghatul ahol irja hogy hova kell viszakuldeni a lemezt ha az hibas.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#728 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:53

Idézet: CsAxi - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 14:31

Sziasztok!

Tegnap megvettem a Team Fortress 2-t a nagy leárazási akcióban... Kár volt jelen állás szerint.
Minden jó is lenne, csak kedves Valve elfelejtett Cd-kulcsot mellékelni a játékhoz.
Így persze lehetetlen feltelepíteni. Se a dobozra ragasztva, se a quick reference card-on, se a dvd- re nyomtatva, sehol sincs a kulcs. Ilyenkor mi a teendő szerintetek? Érdemes írni a Valve-nak? Nézegettem már a Steam support oldalát, de semmi használható e-mail címet nem találtam. A hazai forgalmazónak már írtam (EA),  de azt mondták, hogy ők nem tudnak nekem kulcsot adni, mert nem az ő termékük...
Segítségeteket előre is köszi!

Hol vetted meg?

Ha ugyanoda a boltba visszaviszed az nem jó?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#729 Felhasználó inaktív   CsAxi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 17:30

Először is nagyon köszi a gyors válaszokat! Na már most: igen, a "kézikönyv", ha lehet így nevezni(mindössze egy dupla oldalas lap az egész), hátoldalán egy üres fehér csík van. Viszont akárhogy is nézem, nem látok ilyet rajta, hogy hova küldjem vissza, ha hibás a CD. https://support.steampowered.com/
Egyedül ez a link szerepel benne. Esetleg megadnád nekem azt a címet, ha neked megvan? Köszi még 1x a segítségeteket!

#730 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 19:09

Idézet: CsAxi - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 17:30

Először is nagyon köszi a gyors válaszokat! Na már most: igen, a "kézikönyv", ha lehet így nevezni(mindössze egy dupla oldalas lap az egész), hátoldalán egy üres fehér csík van. Viszont akárhogy is nézem, nem látok ilyet rajta, hogy hova küldjem vissza, ha hibás a CD. https://support.steampowered.com/
Egyedül ez a link szerepel benne. Esetleg megadnád nekem azt a címet, ha neked megvan? Köszi még 1x a segítségeteket!

Ezt: http://supportwiki.steampowered.com/hu/Con...ing_and_Support olvasd el, és írj nekik. Szerintem próbáld meg minél jobb minőségben lefényképezni a cuccot, hogy látsszon a kulcs hűlt helye. Fényképezd le a számlát is a vásárlásról.

De valve előtt szerintem a boltban lenne érdemes reklamálni, ahol vásároltad a cuccot.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#731 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 22:15

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 0:48

Ez nagyrészben igaza van, de állítólag most véget ér az akciós Team Fortress 2 1990 Ft-ért boltokban, viszont Steamben kis híján 7 ezer Ft-ért, na az már nagyon nem éri meg!  :eek:  :omg:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#732 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 22:18

Idézet: CsAxi - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 18:30

Melyik boltban vetted meg? Az 576Kbyte egy hulladék, vagyis hétfőn rendeltem meg és ma délután reklamáltam nála hogy miért nem szóltak hogy hiánycikk van, máris a helyszínen kértem a rendelés megszüntetést. Eszem megállt.  :down: Remélem a CDGalaxis megbízható marad, úgyhogy hétfőn megkísérlem a "megrendelt" vásárlást.  :rolleyes:

#733 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 00:27

Idézet: CsAxi - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 16:30

No megnéztem neked az én példányomat. Ez ugyan nem TF2 hanem Orange Box de gondolom kb. ugyanúgy csomagolják. Enyémben is csak egy kétoldalas lap van, quick reference card a neve, alul egy fehér csík, ezen belul fent balra nyomtatott betukkel az áll hogy SERIAL NUMBER, ettol jobbra meg maga a serial. Ha a tied is hasonló akkor tényleg hibás a sorozat.

De ahogy a srácok is írják, vidd eloszor vissza a boltba aztán ha szívóznak akkor kuldd el a fényképet a VALVe supportnak (ugyanaz a cím szerepel az enyémben is). Sok szerencsét.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 01. 24. 00:27 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#734 Felhasználó inaktív   CsAxi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 13:53

Cd Galaxisnál vettem, vagyis tőlük rendeltem... Szerintem az lesz, hogy jövő héten beviszem hozzájuk az üzletbe. Ha meg nem tudnak csinálni semmit, akkor marad a Valve. Egyetlen dolog parás, ugyanis ez olvasható egy matricán, a fólián, amibe maga a dvd tok volt csomagolva:
"Figyelem! Regisztrációval, regisztrációs kóddal kapcsolatos kérdésekben kizárólag a szolgáltatás nyújtója (Steam) jár el..."

#735 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 20:54

Idézet: CsAxi - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 13:53

Cd Galaxisnál vettem, vagyis tőlük rendeltem... Szerintem az lesz, hogy jövő héten beviszem hozzájuk az üzletbe. Ha meg nem tudnak csinálni semmit, akkor marad a Valve. Egyetlen dolog parás, ugyanis ez olvasható egy matricán, a fólián, amibe maga a dvd tok volt csomagolva:
"Figyelem! Regisztrációval, regisztrációs kóddal kapcsolatos kérdésekben kizárólag a szolgáltatás nyújtója (Steam) jár el..."

Ha messze vannak, akkor előbb telefonálj be nekik, de ez igazából nem regisztrációs probléma, hanem egyszerűen hiányos a csomag. Ha olyan gond lenne, hogy már valaki korábban beregelte azt a cd kulcsot, ami neked előkerült a frissen bontott dobozból, akkor egyértelműen a valvénál kellene kopogtatni. De így szerintem első körben a bolt a jobb ötlet.

Idézet

#736 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 19:36

Idézet: CsAxi - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 14:53

Nekem is CDGalaxisban vettem, átvétel után azonnal kibontottam és rajta vannak a fehér csíkon az aktiválási kódszámok (DVD tokon belül van a papír, alján fehér csíkon mátrixszerű számok vannak). Igazán nagyon sajnálom neked. :(

Ui.: CDGalaxis  :up:

Szerkesztette: bolic system 2009. 01. 26. 19:37 -kor

#737 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 19:47

Na azért cdgalaxis uppal azért óvatosan, mert ugye a folyamatos 2K-s akció közben nekem sikerült 4K-ért adniuk a TF2-t. Szóval nyugodtan kényeztethetnének szájjal, hogy ne azt kelljen írnom, hogy kapják be. :cool:

Idézet

#738 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 21:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 20:47

Na azért cdgalaxis uppal azért óvatosan, mert ugye a folyamatos 2K-s akció közben nekem sikerült 4K-ért adniuk a TF2-t. Szóval nyugodtan kényeztethetnének szájjal, hogy ne azt kelljen írnom, hogy kapják be. :cool:

Hát, előre kell szólni hogy interneten le lett foglalva. :) Egyébként nagyon érdekes ez a TF2, mivel korábban freedays által megmaradt history szerverlista megmaradt! :eek: Így hát azonnal beraktam a kedvenclistába. :respect: Jó újra játszani ennyi év után, sajnos nagyon hangosan szólnak a hangszóróim, lehalkítva alig lehet. :cool: Áhh már megint a sniperek! :mad:

Szerk.: Ma délután 2-kor kaptam visszajelzést e-mailben, pedig nem voltam netközelben és meló után azonnal nekivágtam a boltba. :omg:

Íme ez volt a lényege:

"Figyelem! Kérjük semmiképpen se felejtkezzen el jelezni kollégánknak a személyes átvétel
során, hogy Ön az interneten keresztül foglalást adott le, mert az akciós árak csak így tudnak életbe lépni.
Az árváltoztatás jogát (indokolt esetben, tekintettel az eltelhető időre) fenntartjuk."

Szerkesztette: bolic system 2009. 01. 26. 21:27 -kor

#739 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 22:52

Mondtam a gyökérnek, hogy az interneten a felébe hirdették, de nem hatódott meg, az nem volt a jáéknál konkrétan kiírva, hogy az internetes ár, akkor lefoglaltam volna. Mindegy lexarom. Csak többet nem veszek náluk szart se azt jóvan.

Idézet

#740 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 21:33

Ha játszottam már Steam-en egy játékkal (Race07) akkor utána már más profillal nem lehet használni? Dobozos játék és eladnám.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39