Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. ápr. 10., péntek - 0:10
N.M.I nálad fenn vagyok Steamen légyszíves nézd már meg a profilomat, hogy pl email címeme átvan e írva.
"Dear Steam,
my account has been stolen. I've shared my account with a friend of mine.
I wanted to log in today, and I can't log in, because the system says my password is wrong.
I tried to change my password, but I don't receive the verification email, so probably he changed the email adress.
Please help to recover it.
Thanks in forward, " kb ezt írtam.
Amúgy ha valaki beír egy random mail címet is akkor is azt írja, hogy kiküldte...

Szóval három mailt küldtem, kettőlen a stolen account volt a téma a harmadiknál pedig a password reset. Azóta már kaptam vagy 14 emailt.
========= Please enter your reply ABOVE this line =========
"Hello,
Thank you for submitting your question to our staff. We will respond to your question by email.
Anytime you wish you can view your question online
link
Have a question we can help you with? Visit our knowledgebase for a list of questions and answers:
link
Alternatively, ask our staff a question:
link
"
Van egy link a Stolen account témában kapott válasz email alatt, ahol ugye bármikor megnézhetem, hogy mit válaszoltak, csak nem merek ráklikkelni, mert most jó a steamem, mitóa a resetet megküldték.
Szóval a kérdés, hogy hogy kell e vagy ha kell hogyan lehet vissza jelezni, hogy már minden oké, és köszi ?
Szerk: a sok emailben csak egy kettőben volt ilyen tartalmi dolog a többi üres volt. Gondolom rendszerüzenetek.
Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 04. 13. 13:15 -kor