Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. jún. 12., péntek - 23:56
Én egy próbaidőnyit (hónapot) játszottam vele, gyakorlatilag minden nap pár órát, aztán úgy döntöttem, hogy nem fizetek elő rá. Bár jól el lehetett lenni vele, ez a játék egyszerűen ordít, hogy fejezzék már be. Úgy értem, hogy a készítők szerint ez már készen van, ahhoz képest feature-ben a cipőfűzőjét nem köti meg pl. az ezeréves Frontiernek vagy az X3-nak, de igazából akármelyik űrkereskedős játéknak, még az elég kötött játékmenetű Freelancernek sem. Egyedüli extrája, hogy MMO. De attól még nulla. Ami a legjobban zavart, hogy a bolygók csak a díszítést szolgálják, leszállással ott kár próbálkozni. Olyanokat már nem is említek, hogy az állomásokon nincs mászkálás, pedig ez MMO-hoz jól passzolt volna. Leginkább egy mai grafikájú Elite-nek tudom titulálni, az tudott pontosan ennyit. (Ha valaki túl fiatal lenne az Elite ismeréséhez, akkor
katt). Ahhoz képest drága a havi díja, és minden böffentésért extrán lehúznak. (Pl. valami 10€, ha új avatart csinálsz.)
Muhaha

Ezen jót röhögtem

2005 óta játszom folyamatosan az EVE-el, de látszik, hogy lövésed sincs, miről beszélsz..

Az egész unshared world, 1 szerver van, ahol nem ritka, hogy 50-60k player van online...

Gigantikus, ezer fős pvp harcok etc... A piac részéről már a Wall Street Journalban is jelent meg cikk, nem véletlen, Izland No1 közgadásza felelős ezért a részért...

Persze az egész egy mai grafikával ellátott Elite

Semmi közük egymáshoz, max annyi, hogy mindegyik fut PC-n és az űrben játszódik

Gyakorlatilag az összes komolyabb MMO megvan eredetiben vagy próbáltam, de messze ez a legkomplexebb mind közül, nem vélelen, hogy a játékosbázis életkora inkább 30 mint 20 fele közelít...

Innen a mondás, hogy azért jó, ha egy EVE player WoW-ozni kezd, mert így mindkét játékban nő az átlag IQ.... :Đ Na mind1, ha érdekel, akkor --> eve-online.hu... BTW van Linuxos kilens is..

Jah és ISK-ban (ez a játékban a fizetőeszköz) is lehet 30 napos előfizetést vásárolni...
btw az előnye a hátránya, egy 2 hetes trial alatt senki ne várja, hogy akár csak körülbelül is köze legyen a játékhoz.. Itt még az egy éves karaktereket is lenoobozzák.. (Conant meg 1.5 hónap alatt lazán kipörgettem..)
Youtube-on pár EVE-es vid...

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: Diablovazze 2009. 06. 14. 20:02 -kor