idézet:
Ezt írta Mumia:
Itt a lényeg, ezért lettek törölve a leaked verzióval foglalkozó hozzászólások.
[/quote]
Ezzel az erővel törölni lehetne a gameware rovat 90%-át.
Érdekes lenne egy statisztikát csinálni, hogy a gamékról nyilatkozók hány százaléka rendelkezik jogosan a gaméval és hányan jutottak hozzá illegális forrásokból.
Ha csak azok szólnának hozzá a fórumhoz, akiknek eredeti példányok pörögnek a meghajtóikban, akkor elég kihalt lenne a gameware de a felhasználói programok rovat is.
Ja!?! Minden topic üres lenne, mert ugye kellene egy eredeti winfos vagy más op rendszer, hogy egyáltalán írni tudjon a user ide.![]()
Kíváncsi lennék, ha a windows forráskódját nyúlták volna le, akkor is ilyen együttérzőek lennének-e az Urak...?
Vagy csak szívünk csücskét a Valve-t sajnáljátok ennyire...?![]()
Half-Life 2 [ III ] Csak értelmes hozzászólásokat várunk
Elküldve: 2003. 10. 10. 15:27
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:12
idézet:
Ezt írta HaZeX:
Mert az 2x akkoral lúzerség
Egy példa, amibe úgyis beleköttök majd. Képzeljetek el egy társaságot, akik imádják a fánkot. Olyannyira, hogy az egyikük éjszaka betör a pékségbe és elhoz egy tepsivel félig megsült fánkokból. Erre ráveti magát az egész társaság és falánk módon tömik magukba a nyúlós, nyers, lisztízű tésztát, amin még lekvár sincs és órákat dumálnak róla, miközben emésztenek. Valahogy ezek azok az emberek, akik most a HL2 lopott forráskódjára buknak. Ha valaki a kész fánkot lopta el, legalább arról lehet vele beszélgetni, hogy milyen volt, de aki csak a félig sült darabokat???[/quote]
Hazex neked ezekhez a hasonlatokhoz nem nagyon van erzeked, de probalkozol renduletlenul
Nezeted szerint a fank az egy egyszer, nem tudni mikor megjeleno valami, amit mar mindenki nagyon var mert olyan kiemelkedo a peksutemenyek kozott, es minden elcsoppentett infora szomjazik a nep ami vele kapcsolatos.
Ja es persze nem mehetsz be barmikor a boltba es nem veheted meg egy 100-asert![]()
Moderatoroknak azt tanacsolom, hogy tisztaba kene tenni ezeket a warezolassal kapcsolatos doglokat, es egyertelmuen le kene irni a szabalyzatba hogy mit szabad es mit nem.
Igy nem a szubjektivitasotokra kene bizni az ilyen dolgokat, ami azt hiszem mindenkinek jot tenne.
Igazsagosabbnak es demokratikusabbnak tunne az egesz.
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:20
idézet:
Ezt írta BlueDeath:
Ezzel az erővel törölni lehetne a gameware rovat 90%-át.
Érdekes lenne egy statisztikát csinálni, hogy a gamékról nyilatkozók hány százaléka rendelkezik jogosan a gaméval és hányan jutottak hozzá illegális forrásokból.[/quote]
F@szom nem az a lényeg, hogy lopták vagy nem, értsétek már meg, hanem az, hogy aki a betaról ír az egyértelműen bizonyítja, hogy lopott szoftvert használ. Aki viszont egy már megjelent játékról az akár lehetne legális is, senki sem tudja (csak sejtheti). Egyszerűen nem láttok túl az orrotoknál. Az, hogy eddig miért nem volt regulázva, az ilyen leaked verziók kitárgyalása, arról már leírtam a véleményem/álláspontomat.
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:25
idézet:
Ezt írta Douglas:
Moderatoroknak azt tanacsolom, hogy tisztaba kene tenni ezeket a warezolassal kapcsolatos doglokat, es egyertelmuen le kene irni a szabalyzatba hogy mit szabad es mit nem.
Igy nem a szubjektivitasotokra kene bizni az ilyen dolgokat, ami azt hiszem mindenkinek jot tenne.
Igazsagosabbnak es demokratikusabbnak tunne az egesz.[/quote]
Én ezt az üzenetet vettem ki több helyen: "azt az eljárást, mikor betörnek egy játékfejlesztő céghez, ellopják a forráskódot, fejlesztés alatt lévő játékverziókat, és ezeket terjesztik, illetve fenyegetik, zsarolják a fejlesztőt, olyan mértékben alacsony színvonalúnak tartjuk, hogy nem kívánunk teret adni az ellopott anyagokkal kapcsolatos bármilyen tartalomnak".
Sztem ehhez nem kell szabályokat hozni... A megjelent játékok legális vs kalóz verziója szerintem teljesen más téma, semmi köze ehhez a történethez.
[ 2003. október 10.: pedro870 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:26
Ez a topik is hozza az előző HL2 topikok színvonalát...
Megmondom őszintén én Krinyóék helyében minden HL2 topikot zárolnék egy kis időre, míg elcsitulnak az indulatok... mert hiába a mostani címe, ha előbb-utőbb úgyis oda lyukadtok ki hogy a "béta" (vagy nem, de nevezzük így) verzióval és annak HWSW-s pályafutásával kapcsolatos vitatkozássá fajul az egész...
Megmondom őszintén én Krinyóék helyében minden HL2 topikot zárolnék egy kis időre, míg elcsitulnak az indulatok... mert hiába a mostani címe, ha előbb-utőbb úgyis oda lyukadtok ki hogy a "béta" (vagy nem, de nevezzük így) verzióval és annak HWSW-s pályafutásával kapcsolatos vitatkozássá fajul az egész...
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:29
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Ez a topik is hozza az előző HL2 topikok színvonalát...
Megmondom őszintén én Krinyóék helyében minden HL2 topikot zárolnék egy kis időre, míg elcsitulnak az indulatok... mert hiába a mostani címe, ha előbb-utőbb úgyis oda lyukadtok ki hogy a "béta" (vagy nem, de nevezzük így) verzióval és annak HWSW-s pályafutásával kapcsolatos vitatkozássá fajul az egész...![]()
![]()
![]()
[/quote]
Ezért nem kellett volna bezárni azt a topic-ot a szigeten.
Egyébként tényleg túl kéne lépnünk ezen.
Részemről befejeztem.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:30
Azt nem érti meg senki - legalábbis nekem úgy tűnik - hogy ha egy moderátor felkéri a T. fórumozókat valamire, akkor azt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Nem követtem az eseményeket, de nagyon úgy tűnik, hogy a fő probléma egyes fórumozókkal ez volt, a nagy felháborodással indított vita viszont valami egész másról szól.
LY
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:36
idézet:
Ezt írta Mumia:
hanem az, hogy aki a betaról ír az egyértelműen bizonyítja, hogy lopott szoftvert használ. [/quote]
áááá ez túl egyszerű és racionális, a morális megközelítést jobban kedvelem![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 16:42
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Azt nem érti meg senki - legalábbis nekem úgy tűnik - hogy ha egy moderátor felkéri a T. fórumozókat valamire, akkor azt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Nem követtem az eseményeket, de nagyon úgy tűnik, hogy a fő probléma egyes fórumozókkal ez volt, a nagy felháborodással indított vita viszont valami egész másról szól.[/quote]
A történet arról szól, hogy történt a világban valami, amiről az internet útján mi is értesültünk és kíváncsiságunktól hajtva megnyomtuk azt a csúnya - sötét erők által birtokolt- gombocskát, aminek "download" lett az eredménye. Egyesek attól sem riadtak vissza, hogy ezt a témát nyilvánosan is kitárgyalták és itt követték el az a bűnt, amivel elismerték szinte, hogy birtokukban van egy teljesen illegális és bűncselekményből származó program részlet. Szerintem bocsánatos ez a bűn részükről, hisz csak a kíváncsiságuktól voltak vezérelve. Valószínüleg senki közülünk nem fogja megírni a quake5-öt, HL2 enginnel. Senki nem fogja árulni a HL2 bétát, és nem fog szert tenni illegális jövedelemre -remélem-. Néhányan látták, kipróbálták és letörlik...szerintem ez lesz a sorrend. Vannak ennél sokkal csúnyább dolgok is a világban, azok ellen kellene lázadozni inkább.![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:03
idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
Ez így vanKérdés, hogy kellett-e ez a Valve-nak. :confused:[/quote]
Hát, az már nagyon hiányzott, h sajnálja őket vki.![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:04
idézet:
Ezt írta BlueDeath:
... Vannak ennél sokkal csúnyább dolgok is a világban, azok ellen kellene lázadozni inkább.![]()
![]()
[/quote]
Akkor tegyétek azt, ott a Sziget, csak erről a HL2-béta témáról kellene már egyszer és mindenkorra lepattani szvsz.
De ti tudjátok.
![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:09
idézet:
Akkor tegyétek azt, ott a Sziget, csak erről a HL2-béta témáról kellene már egyszer és mindenkorra lepattani szvsz.
De ti tudjátok.
[/quote]
Ki ne ejtsd még egyszer a szádon!![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:23
idézet:
Ezt írta Mumia:
ELÉG VOLT. Ha nem vagytok annyira intelligensek, hogy meg tudjátok különböztetni a lopott forrásból kerekedett tákolmány és a végleges program másolata közötti különbségeket, akkor NINCS MIRŐL BESZÉLNI.[/quote]
Miért? Ez még nem végleges Béta?![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:25
idézet:
Ezt írta Mumia:
Aki viszont egy már megjelent játékról az akár lehetne legális is, senki sem tudja (csak sejtheti). [/quote]
Az is mar meg lett emlitve hogy a legtobb jatek NEM jelent meg meg akkor amikor itt mar boszen megy a targyalas rola.
Mivel ugye warezban elobb jon ki.
Nero 6-tal volt egy hasonlo dolog, bezartak a modok a topikjat, amig nem jelent meg a letoltheto demo, mivel tapasztalatok kerultek megosztasra.
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:26
idézet:
De ti tudjátok.
[/quote]
Jó...én lepattanok. Eddig nem láttam a bétát, nem is mondtam róla véleményt. Tulajdonképp csak a szólás szabadsága védelme miatt szálltam be itt a témába.
2003-ban is léteznek tabu témák úgy látom...![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 18:03
idézet:
Ezt írta BlueDeath:
Jó...én lepattanok. Eddig nem láttam a bétát, nem is mondtam róla véleményt. Tulajdonképp csak a szólás szabadsága védelme miatt szálltam be itt a témába.
2003-ban is léteznek tabu témák úgy látom...[/quote]
De könyörgöm, minek? Nem ellened beszélek, de ezt a témát már n+1-szer átbeszélték/tük itt a fórumon.
Az eredménye ismert mindenki előtt.
Egyébként nem tabutéma, hanem elcsépelt és felesleges indulatokat keltő, az meg nem jó, igaz?
Mert csak megy róla a parttalan vita, ahelyett, hogy a Gameware szekció lényegéről, a játékokról beszélgetnénk.
Megmondom őszintén, ha a ****-****2 nevet meghallom, kiráz már a hideg.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 18:09
idézet:
De könyörgöm, minek? Nem ellened beszélek, de ezt a témát már n+1-szer átbeszélték/tük itt a fórumon.
[/quote]
Mar reg nem a beta a tema, hanem most atment offba a topik
Ami a betahoz kepest jo![]()
Elküldve: 2003. 10. 10. 18:11
idézet:
Ezt írta Douglas:
Mar reg nem a beta a tema, hanem most atment offba a topik
Ami a betahoz kepest jo[/quote]
Ráadásul ne mis béta ugye, hanem lopott-szerkesztett verzió.
És a topik szinte az elejétől kezdve off, láthatod magad is.
Na én nem is rontom itt tovább a levegőt.![]()
Amit akartam elmondtam a témával kapcsolatban.
Elküldve: 2003. 10. 10. 18:17
idézet:
Az eredménye ismert mindenki előtt.
Egyébként nem tabutéma, hanem elcsépelt és felesleges indulatokat keltő, az meg nem jó, igaz?
Mert csak megy róla a parttalan vita, ahelyett, hogy a Gameware szekció lényegéről, a játékokról beszélgetnénk.
Megmondom őszintén, ha a ****-****2 nevet meghallom, kiráz már a hideg.![]()
[/quote]
BlueDeath-el egyetértek, mivel spec. én sem írtam semmit **2 "b*t*"-ról, csak zavart a modok stílusa és ennek hangot adtam. Persze, ez meg a mod(okat) zavarta, ezért törölték pár hozzászólásom jól.Bár már ennyi nap távlatából lesz@rom azt is. a **2-t meg eddig se vártam, UT fun vagyok...
![]()
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2003. 10. 10. 20:03
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Azt nem érti meg senki - legalábbis nekem úgy tűnik - hogy ha egy moderátor felkéri a T. fórumozókat valamire, akkor azt nem szabad figyelmen kívül hagyni.[/quote]
A kiegészítő megjegyzéseket pedig privátban kéretik elintézni és akkor talán nem lesz szétoffolva minden egyes problémás topic...
Tyraan - Artum Inferniti

Súgó
A téma zárva.