idézet:
Ezt írta jordan6:
te ki vagy?
azt ne mond, hogy idejöttél és pont ez jutott eszedbe?
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
![]()
Igen, ez elég érdekes. Jópár 1 hozzászólásos újonc volt komoly szereplője a hl2-es topic-oknak.
Half-Life 2 [ III ] Csak értelmes hozzászólásokat várunk
Elküldve: 2003. 10. 09. 19:19
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2003. 10. 09. 19:41
Az alábbi linkért a Hardwiredé a pont: [url="http://"http://www.gamespy.com/articles/october03/halflife2/"]http://www.gamespy.c...er03/halflife2/[/url]
Nagyon érdekes cikk, a játékipar nagy neveinel véleményeit szedték össze az eset kapcsán.
Főleg Molyneux azon megjegyzése tanulságos, hogy a rajongók követelései milyen szintig mehetnek el az általuk várt játékok kapcsán... A hazai fórumokon olvasható vélemények némelyike tényleg elképesztő.
Egyébként az elmúlt évben nagyon rákapcsoltak a hackerek-warezolók, volt pre-release változat a Halo, a JK2 és (igaz korábban) a Doom3 esetében is. De emlékezetes még az Unreal2 és az Unreal1 korai verziója is...
Nagyon érdekes cikk, a játékipar nagy neveinel véleményeit szedték össze az eset kapcsán.
Főleg Molyneux azon megjegyzése tanulságos, hogy a rajongók követelései milyen szintig mehetnek el az általuk várt játékok kapcsán... A hazai fórumokon olvasható vélemények némelyike tényleg elképesztő.
Egyébként az elmúlt évben nagyon rákapcsoltak a hackerek-warezolók, volt pre-release változat a Halo, a JK2 és (igaz korábban) a Doom3 esetében is. De emlékezetes még az Unreal2 és az Unreal1 korai verziója is...
LY
Elküldve: 2003. 10. 09. 19:43
A legjobb pedig a végszó:
"Whoever did this is an enemy not only of game developers, but of gamers. I can understand anti-globalization protestors picketing the G7. I can understand AIDS activists shutting down the Golden Gate Bridge. I can even understand people who pirate shipped games. But I can only imagine the person who did this was a gamer. To him I say, 'Congratulations: Thanks to you, developers are going to spend more time worrying about security and less time making fun games. Nice going, loser.'"
[Ken Levine, Irrational Games]
[ 2003. október 09.: Laa-Yosh szerkesztette a hozzászólást ]
"Whoever did this is an enemy not only of game developers, but of gamers. I can understand anti-globalization protestors picketing the G7. I can understand AIDS activists shutting down the Golden Gate Bridge. I can even understand people who pirate shipped games. But I can only imagine the person who did this was a gamer. To him I say, 'Congratulations: Thanks to you, developers are going to spend more time worrying about security and less time making fun games. Nice going, loser.'"
[Ken Levine, Irrational Games]
[ 2003. október 09.: Laa-Yosh szerkesztette a hozzászólást ]
LY
Elküldve: 2003. 10. 09. 20:04
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Az alábbi linkért a Hardwiredé a pont: [url="http://"http://www.gamespy.com/articles/october03/halflife2/"]http://www.gamespy.c...er03/halflife2/[/url]
Egyébként az elmúlt évben nagyon rákapcsoltak a hackerek-warezolók, volt pre-release változat a Halo, a JK2 és (igaz korábban) a Doom3 esetében is. De emlékezetes még az Unreal2 és az Unreal1 korai verziója is...[/quote]
Talán a játékipar és a média felelősségét is kell(ene) vizsgálni, hiszen ők (is) nagymértékben felelősek a gémerek fanatizálódásában. Amiből ugye egyenesen következik a forráskódlopás/szivárogtatás etc...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2003. 10. 09. 20:16
Kicsit off, kicsit téma.
Én szerintem pont a végszó az, ami hibádzik, legalábbis a szemszögömből.
Semmit nem lehet tökéletesen elzárni, és úgy fejleszteni, csinálni. Ez amolyan "az a titok, amiről már ketten tudnak, az nem titok" eset. Hány filmről jön ki még megjelenés előtt már jobb, rosszabb felvétel? Hány zene cd-ről jön már ki jó pár szám? Sokról, mert túl sok a közbenső kapocs, túl sok az átjátszó hely, sok ember érintkezik vele, megkockáztatom, hogy néha több is, mint amennyi kéne. Az emberek hibáznak, tévednek, sőt lefizethetők és nyereségből bármire képesek.
A másik, hogy aki fejeszt, az úgy gondolom, nem a munka gépén kéne neteznie, levelet nézegetnie. Ha annyi pénzem lenne fejlesztésre, mint a Valvenak, én is, mint ahogy sokan írták, csinálnék, egy abszolut hermetikusan lezárt belső hálózatot, aminek egyetlen láncszeme sincs a netre kötve. Ezt a hátlózatot csak is fejlesztésre kellene használni. Ha meg valakinek netezni szottyan kedve, akkor netezzen egy olyan terminálnál, amiben se nem cd, se nem rack nincs, nehogy véletlenül titkos anyag kerüljön rá.
De még ez sem lenne biztos megoldás, mert ott vannak a külső teszterek, a kiadó emberei, a gyár. Ez mind olyan, ahol csak egy olyan ember kell, aki lefizethető, és már holnap a játék isoja nálunk figyel.
A másik gondolat, ami a végszó hatására szintén eszembe jutott, hogy a fejlesztők a biztonsággal fognak foglalkozni, a jó játékok helyett. A biztonság témáról szóltam, de a jó játék az nagyon megérintett. Én az utóbbi pár évben a Warcraft3-on és PlanetSide-on kivül igazán emlékezetes játékkal még nem találkoztam. Évről évre egyre nagyobb a felhozatal, de ezek 99%-a rókabőr. Kezd kiveszni az inováció, az új ötlet, a kreativitás. Lassan az egész éves színvonal nem fogja megütni egy-egy tíz éves játék színvonalát.
Így inkább az illető helyében nem a biztonság miatt rágnám a körmömet, hanem azért, hogy ne kelljen a kiadó minden hülyeségét elviselnem, mert a kiadó az egyik legnagyobb ludas a rókabőrök és utánzatok miatt.
Szerény véleményem szerint.
Daihelyon
Semmit nem lehet tökéletesen elzárni, és úgy fejleszteni, csinálni. Ez amolyan "az a titok, amiről már ketten tudnak, az nem titok" eset. Hány filmről jön ki még megjelenés előtt már jobb, rosszabb felvétel? Hány zene cd-ről jön már ki jó pár szám? Sokról, mert túl sok a közbenső kapocs, túl sok az átjátszó hely, sok ember érintkezik vele, megkockáztatom, hogy néha több is, mint amennyi kéne. Az emberek hibáznak, tévednek, sőt lefizethetők és nyereségből bármire képesek.
A másik, hogy aki fejeszt, az úgy gondolom, nem a munka gépén kéne neteznie, levelet nézegetnie. Ha annyi pénzem lenne fejlesztésre, mint a Valvenak, én is, mint ahogy sokan írták, csinálnék, egy abszolut hermetikusan lezárt belső hálózatot, aminek egyetlen láncszeme sincs a netre kötve. Ezt a hátlózatot csak is fejlesztésre kellene használni. Ha meg valakinek netezni szottyan kedve, akkor netezzen egy olyan terminálnál, amiben se nem cd, se nem rack nincs, nehogy véletlenül titkos anyag kerüljön rá.
De még ez sem lenne biztos megoldás, mert ott vannak a külső teszterek, a kiadó emberei, a gyár. Ez mind olyan, ahol csak egy olyan ember kell, aki lefizethető, és már holnap a játék isoja nálunk figyel.
A másik gondolat, ami a végszó hatására szintén eszembe jutott, hogy a fejlesztők a biztonsággal fognak foglalkozni, a jó játékok helyett. A biztonság témáról szóltam, de a jó játék az nagyon megérintett. Én az utóbbi pár évben a Warcraft3-on és PlanetSide-on kivül igazán emlékezetes játékkal még nem találkoztam. Évről évre egyre nagyobb a felhozatal, de ezek 99%-a rókabőr. Kezd kiveszni az inováció, az új ötlet, a kreativitás. Lassan az egész éves színvonal nem fogja megütni egy-egy tíz éves játék színvonalát.
Így inkább az illető helyében nem a biztonság miatt rágnám a körmömet, hanem azért, hogy ne kelljen a kiadó minden hülyeségét elviselnem, mert a kiadó az egyik legnagyobb ludas a rókabőrök és utánzatok miatt.
Daihelyon
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2003. 10. 09. 20:36
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Kicsit off, kicsit téma.
Daihelyon[/quote]
1: Teljesen hermetikusan, nem lehet elzárni a nettől a fejlesztést, mivel bizonyos esetekben szükség van rá.
2: Az meg, hogy neked melyik program tetszik és melyik nem, az szubjektív problémád, az alapján,hogy neked nem tetszik semmi, csak a Warcraft III (ami mi ha nem rókabőr :rolleyesarról nem tehetnek a programozók. Számomra például több nagy kedvenc is mostanában jelent meg (3 éven belül). Amikre azt mondom, ez igen.
Úgyhogy szubjektív véleményed alapján nem praktikus leírni az egész ipart.
A kiadók hülyeségének az elviselése pedig éppen a kis csapatok problémája mivel egy Valve szintű csapatnál már nem a kiadó fog diktálni imho. Nem ők döntenek, csak annyi joguk van, hogy rábólinthatnak amit a valve eléjük rak.
Elküldve: 2003. 10. 09. 20:49
idézet:
Ezt írta Mumia:
1: Teljesen hermetikusan, nem lehet elzárni a nettől a fejlesztést, mivel bizonyos esetekben szükség van rá.
2: Az meg, hogy neked melyik program tetszik és melyik nem, az szubjektív problémád, az alapján,hogy neked nem tetszik semmi, csak a Warcraft III (ami mi ha nem rókabőr) arról nem tehetnek a programozók. Számomra például több nagy kedvenc is mostanában jelent meg (3 éven belül). Amikre azt mondom, ez igen.
Úgyhogy szubjektív véleményed alapján nem praktikus leírni az egész ipart.
A kiadók hülyeségének az elviselése pedig éppen a kis csapatok problémája mivel egy Valve szintű csapatnál már nem a kiadó fog diktálni imho. Nem ők döntenek, csak annyi joguk van, hogy rábólinthatnak amit a valve eléjük rak.[/quote]
A rókabőrt speciel rossz értelemben gondolta, ami többnyire egy olya sorozat egyik része, ami bevétel növelés miatt lett kiadva és inkább a neve adja el, mint az új ötletek. A WarCraft 3 számomra nem tünt rókabőrnek, hanem egy sorozat új, teljes értékű tagjának.
Nem írtam le az egész ipart. Nem állt szándékomban.
Teljesen hermetikusan miért nem lehet lezárni a netről egy fejlesztői hálózatot? Mi az, ami szükséges a netről egy fejlesztéshez? Igen, tudon vannak dolgok, amik igen fontosak, és netről kell leszedni, de ez is megoldható, szerintem. Ha egy tiszta, csak netezésre használt gépgel töltik le a dolgokat, rackkelviszik a fejlesztői géphez a lementett cuccot. Magához a fejlesztői programokhoz szükséges a net, így a játék dolgait nem kell mozgatni, meglátásom szerint. És ezzel a kapocssal úgy gondolom figyelhető lehet tenni a dolgot, mert a rackes vinyó átvizsgálása során meglelhetők azok, amikt esetleg nem szándékoztak letölteni, de mégis rákerültek. Azaz, ahogy én látom, lehet rosszul, magának annak a gépnek, amin a játék kódja, modellejei, stb helyezkednek el, annak nem kell semmilyen formában sem a nettel találkozni, hisz ami programokat használnak az elkészítésükhöz, azok frissítéseit, kiegészítéseit egy racken is fel lehet tölteni. Remélem tiszta, amit gondolok, kicsit körülményes a fogalmazásom.
A kiadók hülyeségét minden olyan csapatnak el kell viselnie és tűrnie, aki anyagilag függ a kiadótól, és inkább ezen csapatok száma a több.
Daihelyon
Csak azért is.
Csak azért is.
Elküldve: 2003. 10. 09. 21:06
idézet:
Ezt írta Grof:
![]()
Igen, ez elég érdekes. Jópár 1 hozzászólásos újonc volt komoly szereplője a hl2-es topic-oknak.[/quote]
Ugyebár...
idézet:
Továbbá tiltott az azonos témák vagy azonos hozzászólások ismételt felvetése (flood), valamint a nyilvánvalóan a fórumtagok rosszindulatú megtévesztése céljából történő több becenév/alteregó használata. [/quote]
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 10. 09. 21:11
idézet:
Ezt írta Piftuka:
[QB][/QB][/quote]
idézet:
Regisztrált felhasználók száma: 15627[/quote]
Ennek legalább 1/3-a kamu nick...
Ilyen meggonndolásból kifolyólag kiváncsi lennék ebből mennyi az aktív!![]()
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2003. 10. 09. 21:46
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Teljesen hermetikusan miért nem lehet lezárni a netről egy fejlesztői hálózatot? Mi az, ami szükséges a netről egy fejlesztéshez? [/quote]
Hát én például megőrültem volna, ha letiltanak az MSDN-ről amikor írtam a programom. Persze nem tudom, hogy ilyen szinten mennyire kellenek az ilyen amatőr segítségek. De gondolom, hogy bármennyire jó programozó valaki az összes windows funkciót paraméterezéssel együtt nem keni. Persze megoldható lenne egymás mellett két gép az egyik a neten másik nem, és akkor nem lenne probléma. Igaz CTRL-C CTRL-V sem![]()
Elküldve: 2003. 10. 09. 21:50
idézet:
Ezt írta Mumia:
Hát én például megőrültem volna, ha letiltanak az MSDN-ről amikor írtam a programom. Persze nem tudom, hogy ilyen szinten mennyire kellenek az ilyen amatőr segítségek. De gondolom, hogy bármennyire jó programozó valaki az összes windows funkciót paraméterezéssel együtt nem keni. Persze megoldható lenne egymás mellett két gép az egyik a neten másik nem, és akkor nem lenne probléma. Igaz CTRL-C CTRL-V sem[/quote]
Az MSDN fontos, de nem lehet letölteni? Én mint ha úgy tudnám, hogy elérhető, legálisan, cd-re kiírható formában.
A CTRL-C és V-t meg nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne, szemmel olvas, és kézzel ír.![]()
Csak azért is.
Csak azért is.
Elküldve: 2003. 10. 09. 22:09
Idézet: Ez írta Daihelyon:
Az MSDN fontos, de nem lehet letölteni? Én mint ha úgy tudnám, hogy elérhető, legálisan, cd-re kiírható formában.
A CTRL-C és V-t meg nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne, szemmel olvas, és kézzel ír.
A CTRL-C és V-t meg nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne, szemmel olvas, és kézzel ír.
Van CD/DVD változat, csak előfizetés kell hozzá. Ha a Valvének van VC6, akkor nyilván akad nekik doksi is hozzá lokálisan. Codegurut meg ilyesmit azért szoktam én is használni.
A szeparált hálózat működőképesnek tűnik, bár ezidáig nem tűnt úgy, hogy egy játékprogram miatt szükség van erre. Az otthoni munkások problémája viszont itt is felmerül. Egyébként van erről topik az információvédelem témakörben (offal tele).
[ 2003. október 09.: Hasse szerkesztette a hozzászólást ]
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 07. 00:15 -kor
Elküldve: 2003. 10. 09. 22:18
Nem akarok rosszat mondani, de olyat hallotam, hogy a mocskok megint kitettek a netre egy hl2 variánst (lopottat), melyben benne van a CS: condition zero. és állítólag 2 giga betömve. Én csak úgy halottam és mélyen elítélem. Szval ha valaki lát ilyet, messzire kerülje el.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2003. 10. 09. 22:22
idézet:
Ezt írta Hasse:
Van CD/DVD változat, csak [url="http://"http://msdn.microsoft.com/subscriptions/levels/default.asp"]előfizetés[/url] kell hozzá. Ha a Valvének van VC6, akkor nyilván akad nekik doksi is hozzá lokálisan. Codegurut meg ilyesmit azért szoktam én is használni.
[/quote]
OFF: Nem igazán értem a dolgot, ha kiperkálom a 199-et akkor egyszer megkapom az aktuális MSDN-t azt csá? Vagy azt utána ingyen aktualizálhatom? Avagy ahányszor frissíteni akarom a közben belekerülő infókkal mindig ki kell fizetnem a 99-et :confused: Nem mintha pont nekem kéne offline msdn library.
Elküldve: 2003. 10. 09. 22:32
Idézet: Ez írta Mumia:
OFF: Nem igazán értem a dolgot, ha kiperkálom a 199-et akkor egyszer megkapom az aktuális MSDN-t azt csá? Vagy azt utána ingyen aktualizálhatom? Avagy ahányszor frissíteni akarom a közben belekerülő infókkal mindig ki kell fizetnem a 99-et :confused: Nem mintha pont nekem kéne offline msdn library.
OFF
Éves előfizetés, MSDN mint olyan kb. 3 havonta van új, illetve gondolom a 2001.10 jár automatikusan (ez az utolsó, amely a 6-os Visual Studioba integrálható, az újabbak a .NET-hez készültek).
/OFF
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 07. 00:13 -kor
Elküldve: 2003. 10. 09. 23:15
idézet:
Ezt írta Diablo vazze':
Nem akarok rosszat mondani, de olyat hallotam, hogy a mocskok megint kitettek a netre egy hl2 variánst (lopottat), melyben benne van a CS: condition zero. és állítólag 2 giga betömve. Én csak úgy halottam és mélyen elítélem. Szval ha valaki lát ilyet, messzire kerülje el.[/quote]
igaz, 1,87 giga tömve
Elküldve: 2003. 10. 09. 23:53
OFF
Hi,
Hozzászólásaim mennyisége alapján ugyan zöldfülű vagyok, ám leírnám véleményemet egy-két dologról amellett, hogy tiszteletben tartom mások véleményét, ill. pozícióját ezen a fórumon. Meghökkenve olvasom a gyakran túlontúl képmutató -néha az álszentségbe átcsapó- hozzászólásokat mind házigazda, mind vendég részéről. Ugye mostanában divat lett szidni a HL2 hacker-t és mélységesen elítélni a tettét ezáltal bizonyítva, hogy mennyire is elítélendő ez a HL2 mizéria és mi mennyire hősiesen védjük a játékot. Itt megálhatnátok és elgondolkodhatnátok, hogy mi is történik valójában. Elítélitek a lopást? Felháborít titeket a sztori? A megjelenés napján FLT jóvoltából már kezeteket dörzsölve installáljátok? Utóbbi kérdés ugye kilóg a sorból. Ez persze másfajta lopás, szinte nem is lopás...
Jó lenne tehát, ha közös nevezőre jutnának az illetékesek és nem az egyéni érzelmektől vezérelt iránytű alapján moderálnának, hanem egy egységes álláspontot kialakítva képviselnék a fórum EGÉSZÉT. Meggyőződésem, hogy semmivel sem felháborítóbb a HL2 preview-val kapcsolatos topik, mint az UFO topik. Azt hiszem elég a mellébeszélésből, az álszentség tipikus példái tűnnek elő néhány hozzászólásból. Jó lenne ha elgondolkoznátok... Aki pedig halálosan komolyan gondolja a "le a 'bétával' és mindenkivel, aki terjeszti" hozzáállását, az várja meg a magyarországi megjelenést, vegye meg és csak aztán játsszon. Még nem nyilvánítottam ki ÍGY véleményt ezen a fórumon, de véleményemet mindenképpen szerettem volna leírni. Csáó.
Curtis
ON
[ 2003. október 10.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
Hi,
Hozzászólásaim mennyisége alapján ugyan zöldfülű vagyok, ám leírnám véleményemet egy-két dologról amellett, hogy tiszteletben tartom mások véleményét, ill. pozícióját ezen a fórumon. Meghökkenve olvasom a gyakran túlontúl képmutató -néha az álszentségbe átcsapó- hozzászólásokat mind házigazda, mind vendég részéről. Ugye mostanában divat lett szidni a HL2 hacker-t és mélységesen elítélni a tettét ezáltal bizonyítva, hogy mennyire is elítélendő ez a HL2 mizéria és mi mennyire hősiesen védjük a játékot. Itt megálhatnátok és elgondolkodhatnátok, hogy mi is történik valójában. Elítélitek a lopást? Felháborít titeket a sztori? A megjelenés napján FLT jóvoltából már kezeteket dörzsölve installáljátok? Utóbbi kérdés ugye kilóg a sorból. Ez persze másfajta lopás, szinte nem is lopás...
Jó lenne tehát, ha közös nevezőre jutnának az illetékesek és nem az egyéni érzelmektől vezérelt iránytű alapján moderálnának, hanem egy egységes álláspontot kialakítva képviselnék a fórum EGÉSZÉT. Meggyőződésem, hogy semmivel sem felháborítóbb a HL2 preview-val kapcsolatos topik, mint az UFO topik. Azt hiszem elég a mellébeszélésből, az álszentség tipikus példái tűnnek elő néhány hozzászólásból. Jó lenne ha elgondolkoznátok... Aki pedig halálosan komolyan gondolja a "le a 'bétával' és mindenkivel, aki terjeszti" hozzáállását, az várja meg a magyarországi megjelenést, vegye meg és csak aztán játsszon. Még nem nyilvánítottam ki ÍGY véleményt ezen a fórumon, de véleményemet mindenképpen szerettem volna leírni. Csáó.
Curtis
ON
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver
Teamspeak szerver
Elküldve: 2003. 10. 10. 00:18
idézet:
Ezt írta Curtis:
OFF
Hi,
Hozzászólásaim alapján ugyan zöldfülű vagyok, ám leírnám véleményemet egy-két dologról amellett, hogy tiszteletben tartom mások véleményét, ill. pozícióját ezen a fórumon. Meghökkenve olvasom a gyakran túlontúl képmutató -néha az álszentségbe átcsapó- hozzászólásokat mind házigazda, mind vendég részéről. Ugye mostanában divat lett szidni a HL2 hacker-t és mélységesen elítélni a tettét ezáltal bizonyítva, hogy mennyire is elítélendő ez a HL2 mizéria és mi mennyire hősiesen védjük a játékot. Itt megálhatnátok és elgondolkodhatnátok, hogy mi is történik valójában. Elítélitek a lopást? Felháborít titeket a sztori? A megjelenés napján már kezeteket dörzsölve installáljátok? Utóbbi kérdés ugye kilóg a sorból. Ez persze másfajta lopás, szinte nem is lopás...
Curtis
ON[/quote]
Korrekt!!!! KCS ment.
ON: Elég vicces, hogy mostanra elérték azt nálam, hogy már jobban érdekel az "ügy", mint maga a játék. És ha az ember hajlamos az "összeesküvés-elméletekre", felmerül a kérdés: nem pontosan ezt akarták?Anonymous Leaker = G.N.?
![]()
We beleive you can still surrender, you can serve the Flower King:)

Súgó
A téma zárva.