Idézet: lordrolee - Dátum: 2004. okt. 14., csütörtök - 15:55
Sztem nem érdemes védeni a Valve-t. Ugyanis, anno mikor kijött volna a HL2 akkor történt az a kis málőr a hekkerrel. Akkor azt mondták, hogy azért nem adják ki a játékot, mert az a hekker betört hozzájuk és ellopta az eddig megcsinált hl2 anyagot.
Namost ez hazugság volt. A hekker egy részét közzétette az anyagnak, amiből kiderül, hogy a játék még közel sincsen kész.
A Doom3-nál az volt a helyzet, hogy az ID mondta, hogy gyerekek nincs kész a játék, még nem adjuk ki.
Juiced már Xbox-ra meg PS2-re ha jól emlékszem megjelent, viszont a pc-s megjelenése a kiadója megszűnése/felvásárlása miatt késik PC-re (ha jók az értesüléseim)
A Valve elszúrta a lépést, hogy egy mondvacsinált indok miatt halasztotta el a megjelenést, aminek személy szerint örülök, mert amúgy sztem egy nagy szemetet kapott volna a közönség!
A DNF már kezdetektől fogva halott ötlet volt, mert amikor az első video megjelent róla, akkor onnantól kezdve mindenhol csak ugyanazokat lehetett látni kb 1998-tól kezdve.
És a DNF fejlesztői is azt mondják, hogy meg kell csinálniuk hozzá az engint, és nem azt, hogy bocs, vki betört a szerverünkre és ezért nem adjuk ki az amúgy sem kész játékunkat! röhej
Nem védem a valvet, amit leírtál az igaz. De így utólagosan értesülve a dolgokról sok dolgot lehet más megvilágításban látni. Tavaly szept 30-án, amikor kiderült a csúszás, egy igen érdekes helyzet állt elő. VU mondta késik, valve mondta nem késik. A valve szept30án is állította, hogy a játék meg fog jelenni. Akkor azt mondtam, hogy ez egy nagyon csúnya dolog volt, de ha mikor kiderült, hogy a kiadó és a valve összerúgták a port azért kissé más megvilágításban látok pár dolgot. Lehet, hogy a valve már tavaly leadta a viviendinek a cuccot, de ők csak steamen akarják értékesíteni, mit csinál ekkor a viviendi? Visszadobja a cuccot, nem azért mert sz*r, hanem azért mert tudja, hogy így neki egy fillér nem jut.
A hekkeres balhé tényleg kicsit érdekes volt. De azért egy aprócska dolog itt is fura. Nem tudom hallottál-e róla, hogy a vampire the masqurade: bloodlines, ami az első játékok közt volt ami licenszelte a source engint nem tartalmaz majd multiplayer részt. Ha a sourceban tényleg volt egy hatalmas biztonsági rés, amit a multis rész okozott és szerintem nem is egy, akkor a legegyszerűbb volt az egész multis részt újraírni.
Szóval Valve bátyóék nem igazán törődtek a dolgok normális tálalásával. Ezek a dolgok nem feltétlenül igazak, amiket írtam, csak arra kívánom felhívi a figyelmet, hogy nem minden feltétlen olyan egyszerű és nem minden feltétlenül úgy történt, ahogy azt az online sajtóban olvashattuk. Rengeteg fórumos hír volt, amikben csak annyi volt feltüntetve, hogy valves forrásokra hivatkozva...
A DNF pedig nem véletlenül nevetség tárgya évek óta. Nem volt az halott ötlet a kezdetektől fogva. Nemrégiben a 3. motort jelentették be, hogy arra épül majd a cucc. Volt már szó saját, unreal, Q2, Q3, UE2, UE3, D3 a source kimaradt a sorból motorokról, hogy majd ez hajtja a játékot. A kedvencem az volt, amikor az egyik fejlesztő azt mondta, hogy D3 motoros lesz, a másik meg azt, hogy már kész a saját motor... Szóval ennél nagyobb közröhejt nehéz gyártani :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!