(Ne legyen igazam!!!!!!!!!!
Half-Life 2 [ III ] Csak értelmes hozzászólásokat várunk
Elküldve: 2004. 10. 20. 22:14
Mire kijön lesz már 4.11 is :Đ
)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 10. 20. 22:35
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 18:19
Más kérdést nem is vártam tőled.
Minden megjelenő játék topicjában az első kérdésed, hogy van-e benne coop mode... 
mert már ezer éve várunk egy olyan gémet ahol a készitöknek leesne hogy bizony nem csak ravenshieldben vagy Operation flashpointban jó ám csapatban gyilkolászni a gépi ellent:) de sajna csak fél megoldásokat kapunk.
KELL EGY SZÖRNYES GÉM AHOL JÓ AZ AI ÉS PARA IS MELLÉ
és van benne coop.
Szerkesztette: Nate Dog [BAT] 2004. 10. 20. 22:35 -kor
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2004. 10. 20. 22:36
Idézet: carr - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 20:40
nnna, csak ha a CDG*laxist nézem akkor már veszett fejsze nyele...
Tavasszal Far Cry-t vettem(rendeltem) onnan-->Kiküldték 5 CD-n holott azt mondták, h az DVD-s. Aztán mire sikerült kicseréltetnem DVD-re elköltöttem a másik 9000et!
Nyaljanak havat(sárgát).
A csajszi mondjuk rendes volt, Ő rögtön kicserélte volna, de be kellett vinnem, mikor meg bevittem, h talizunk, a kicser miatt, Ő elment vezetni, és a főnöke meg ott szőrözött, hogy mer' biztos már elloptam a kódot...
Elküldtem ám a rákba...egy vén f*szkalap volt!
A fiatal srác akivel végülis sikerült értelmesen beszélni, szó nélkül kicserélte, meg mondta, h ne is törődjek a vén hülyével!

Tavasszal Far Cry-t vettem(rendeltem) onnan-->Kiküldték 5 CD-n holott azt mondták, h az DVD-s. Aztán mire sikerült kicseréltetnem DVD-re elköltöttem a másik 9000et!
Nyaljanak havat(sárgát).
A csajszi mondjuk rendes volt, Ő rögtön kicserélte volna, de be kellett vinnem, mikor meg bevittem, h talizunk, a kicser miatt, Ő elment vezetni, és a főnöke meg ott szőrözött, hogy mer' biztos már elloptam a kódot...
Elküldtem ám a rákba...egy vén f*szkalap volt!
A fiatal srác akivel végülis sikerült értelmesen beszélni, szó nélkül kicserélte, meg mondta, h ne is törődjek a vén hülyével!
jó csaj volt?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
Elküldve: 2004. 10. 21. 05:40
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 19:02
Inkább pszichopata, ráadásul egy csomó hiányzik is 
Azért maradt ki egy pár mert szerintem nincsen olyan emeber aki 800*600ban rányomja a 4xaa-t + 8xa-t!!!
macbook air 2014
Elküldve: 2004. 10. 21. 05:53
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 18:29
"Előkerült egy olyan híresztelés, miszerint a Half-Life 2-t nem elég kivárni (bár a megjelenés már itt a nyakunkon), megvétel után aktiválni kell a kicsikét! Méghozzá a Valve Steam rendszerén! Ez részben jó, részben nem. Előre látom a bolti eladók arcát, amikor visszaviszi a lelkes vásárló, hogy nem megy a gáma
"
by Gamestar
AZTAKURV@, skacok,most egyre gondolunk

by Gamestar
AZTAKURV@, skacok,most egyre gondolunk
Hogy az a ***** ******** ******* meg....
macbook air 2014
Elküldve: 2004. 10. 21. 07:41
Idézet: almighty - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 6:53
Hogy az a ***** ******** ******* meg....
Így nem lesz meg olan hamar cseppfolyósítva... 
Nyilván telefonon is lehet majd aktíválni. Mint az XP-t.
Majd szépen felhívja őket Mari néni, és ékes magyarsággal mondja, mondja:
"Kedveském, nem megy a játék. Hö, hogy mi van, Gúd aftőnún? Núnán rúglak, de mingyárt! Mondom, NEM... MEGY... A... JÁTÉK!!! Nem érted??? A... JÁTÉK... A Haaaalllffff LÍÍÍFFFEEE. Vagy Halfilé? Vagy Halfüle??? Nem tud a kisunokám jáccani... Kapcsológgyá már rája a gépére és csináld meg... Hogyhogy vatkenájhelpjú? Ne vakeráljál már, beszélj úgy, hogy én is értsem!...." és így tovább.
Szerkesztette: worxland 2004. 10. 21. 07:41 -kor
aláírás
Spoiler
Elküldve: 2004. 10. 21. 07:43
Idézet: worxland - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 8:41
"Kedveském, nem megy a játék. Hö, hogy mi van, Gúd aftőnún? Núnán rúglak, de mingyárt! Mondom, NEM... MEGY... A... JÁTÉK!!! Nem érted??? A... JÁTÉK... A Haaaalllffff LÍÍÍFFFEEE. Vagy Halfilé? Vagy Halfüle??? Nem tud a kisunokám jáccani... Kapcsológgyá már rája a gépére és csináld meg... Hogyhogy vatkenájhelpjú? Ne vakeráljál már, beszélj úgy, hogy én is értsem!...." és így tovább.
Elküldve: 2004. 10. 21. 08:21
Idézet: worxland - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 8:41
"To English Operator press 6"
Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog ;-)
Elküldve: 2004. 10. 21. 09:28
Aszem korábban már valaki belinkelte, mindenesetre amíg várunk íme a memóriafrissítés:
Half-life gyors végigjátszás
Abit IC7-G, P4 Prescott 3.0/800/1024/HT, Arctic Freezer 4, Infineon 4*512MB 400, Maxtor40GB,80GB,Samsung300GB/7200, Inno3D 6600GT 128MB 575/1150 (Zalman) , Pioneer 109 DVD-RW, LG L1953TR, Codegen 6016-G5 ház, Fortron ATX-400PNF táp
Elküldve: 2004. 10. 21. 17:24
Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 23:36
jó csaj volt?
Mondom vezetni volt, de a hangja alapján biztos megtologattam volna a furikját...
Ahhh...
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2004. 10. 21. 17:29
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 14:55
Elszomorító, és felháborító hogy egy ilyen "valamit" Collector's Editionnak mernek nevezni manapság!
Régen egy "átlagos" játékszoftver dobozának tartalma volt kb. ilyen.
A STEAM-en kapható "Arany változat" már közelít ahhoz, amit illene kiadni "Collector's Editionkén", ha a kiadónak nem lenne ilyen vastag bőr a pofáján.
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 10. 21. 17:41
Idézet: cloud - Dátum: 2004. Oct. 21., Thursday - 10:28
Aszem korábban már valaki belinkelte, mindenesetre amíg várunk íme a memóriafrissítés:
Half Life 2re varva vegigvittem nem reg igy megnezve hihetelen amit csinalnak
Azt hiszem en a gold packot rendelem meg, Half Life 2 csak egy van.
Elküldve: 2004. 10. 21. 17:45
Idézet: AMD rula - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 15:39
Ugyancsak CSHU-ról ez a visszaszámláló háttér
:
http://www.dsv.su.se...2_countdown.rar
Felraktam, nagyon állat
http://www.dsv.su.se...2_countdown.rar
Felraktam, nagyon állat
Lehet ki fogtok rohogni de ez nekem k*rvara bejon
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon British Airways
Ebéd New Yorkban
Elküldve: 2004. 10. 21. 17:52
Idézet: Normika - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 18:45
Lehet ki fogtok rohogni de ez nekem k*rvara bejon

Nekem is bejön, ez marad a hátterem még 3 hét, 4 nap és 15 óráig
Elküldve: 2004. 10. 21. 17:56
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 18:29
Elszomorító, és felháborító hogy egy ilyen "valamit" Collector's Editionnak mernek nevezni manapság!
Ennyi pénzért!
A STEAM-en kapható "Arany változat" már közelít ahhoz, amit illene kiadni "Collector's Editionkén", ha a kiadónak nem lenne ilyen vastag bőr a pofáján.
A híresztelések szerint egyenlő lesz a Silver edition-nel, ami pedig az összes hozzáférhető valve terméket szabaddá teszi a steamen. Szóval azért azzal vitatkoznék, hogy ez mennyire nem collector's és igénytelen, nem sok olyan csomagot láttam, amiben a második rész mellé adják az elsőt és a régi feljavított változatát.
Azért, ha átszámolod elég tetemes mennyiségű játékot mellékelnek, más kérdés, hogy az igazi gyűjtőknek tuti van HL Platinum díszdobozos kutyafüle...
Egyedül a Wolf platinum mellé kaptam eddig az első részt, ami azért valljuk meg nem nagy teljesítmény... :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2004. 10. 21. 18:34
Idézet: AMD rula - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 18:52
Nekem is bejön, ez marad a hátterem még 3 hét, 4 nap és 15 óráig 
Nalam is marad... Hmm ahogy elnezem ott is ugyanugy mer
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Ebéd New Yorkban
Elküldve: 2004. 10. 21. 19:27
Elég sok(k) az még!
Majd nehogy megint az legyen,mint tavaly!
Vészmadár 1.0!
Majd nehogy megint az legyen,mint tavaly!
Vészmadár 1.0!
Bodony :) a majdnem otthonom...
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2004. 10. 21. 21:18
Idézet: cloud - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 10:28
Ez a vegigjatszas elkepesztoen durva. Mindig elfelejtettem megszerezni, de most itt volt a link, meg idom is volt... EZ EGY ALLAT
Komolyan, hany szazezredik vegigjatszast csinalhatta a gyerek? Gyakorlatilag csukott szemmel tudja, hol mi van. Ja es a franc se gondolta volna, hogy ezeket a kis bogarakat valamire lehet hasznalni
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Ebéd New Yorkban
Elküldve: 2004. 10. 21. 21:30
Irta volt olyan resz amit 8 oraig csinalt. A bogarakat tudtam hasznalni, de nem igy .

Súgó
A téma zárva.