HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted

#61 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:05

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 15:59

érdekes lehet, remélem úgy ahogy van elfelejtik az undergroundot, s ott kezdik ahol abbahagyták(NFS4-5) :)

az pedig egyenesen csodás lenne, ha lenne benne műszerfalnézet...  :)

Egyetértek az tényleg nagyon király lenne.  :respect:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#62 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:06

ahogyl átom, elkészűl xbox2re is... na az nem lesz piskóta.. így mi, pc-sek is reménykedhetünk.

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 04. 11. 18:06 -kor

JóSebesség

#63 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:14

Remélem ütős lesz a játék, az Underground részek annyira nem lettek eltalálva, vhogy hiányzott belőle a Need for Speed hangulat, de ez az én véleményem!
A Porsche Unleashed volt talán a legjobb, ha ezt az irányvonalat folytatják, rossz nem lehet!
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#64 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 23:16

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 18:39

Az álmodozások megint...

Az ingyen van. :)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#65 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 10:06

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 23:16

Az ingyen van. :)

Majd megjelenés után pár nappal visszatérünk rá mennyi lehúzó hozzászólás lesz itt a fórumban! ;)
De ne legyen igazam. Én inkább rosszra számítok és kevésbé fogok csalódni. Ha jó lesz akkor meg jobban örül az ember! :Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#66 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 10:18

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 14:55

kiváncsian várom. az nfsu2 olyan szinten fos volt, hogy az első 5 verseny után leszedtem  :)

Én 66%-ig bírtam. Utána uninstall.  :)
Semper Fi

#67 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 17:26

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 11:06

Majd megjelenés után pár nappal visszatérünk rá mennyi lehúzó hozzászólás lesz itt a fórumban! ;)

Majd meglátjuk. ;)

#68 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:25

Idézet: joshua7 - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 11:18

Én 66%-ig bírtam. Utána uninstall.  :)

Akkor jócskán előttem állsz:) Én 20százaléknál állok... de csak szabad fél óráimban veszem elő... egyszerre nemlehet vele sokat játszani, megkell várni míg elfelejted ugyan azt a négy pályát, és utána lehet visszaülni a gép elé :D
Amúgy nekem azzal semmi bajom... nemvagyok nagy szimulátor rajongó.
Bár nekem az NFS4 tetszett legjobban a sorozatból...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#69 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:26

nekem az NFS4 és 5 egál. A 4 a karrier mód miatt, az 5 pedig a 100% szimuláció és a factory mode miatt tetszett.

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 04. 12. 19:26 -kor

JóSebesség

#70 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:27

nahat, eppen most akartam nyitni ennek egy topicot, erre latom, hogy itt van a tetejen

varjuk a game-et! :up:

#71 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:40

NFS: korszakalkotó, király hangulat, szép grafika, szimuláció... hónapokig nem tudtam letenni!
NFS2: feltupírozott NFS. nem tetszett...
NFS2SE: detto.
NFS3HP: Akkoriban nagyon tetszett a grafikája, sőt... csak azt bántam, hogy legalább 12mb-os VGA kellett, hogy a műszerfalnézet elérhető legyen!! :(
NFS4HS: Eszméletlenűl bejött ez a rész. Kariier mód, törés, tuning(:Đ), időjárás, rengeteg exotikus autó, pálya(NFS3 pályák is!), zsaruk.... emiatt a játék miatt újítottam gépet :))
NFS5P: No igen. Ez volt az a játék, amiatt eltörtem egy billentyűzetet :Đ. Az biztos, hogy nem volt egyszerű(Factory Driver, hát az valami borzasztóan szivatós volt), a karrier mód is jó volt, mindent lehett állítani az autón, tuningolni is, de nekem annyira nem jött be a törésmodell.. sajnos mivel jobbna ki voltak dolgozva az autók, nem lehetett úgy behorpasztani mint a 4-ben :p. VIszont a kedvenc pályám az az Alps volt, amit a mai napig nem tudtak túlszárnyalni, kanyargós hegyi úton fel, majd egy kis falucska, ahol már havasodik a táj, utána be az erdőbe, minden tiszta havas, majd le a hegyről, s egyre szárazabb(ja, és közben havazott is!) :)
NFS6HP2: Szörnyű. Bár a grafika nagyon bejött, sajnos minden más téren visszafejlődés történt. Karrier mód mint olyan megszűnt. Kész, nuku. Az egész kb egy arcade gépezet szintén mozgott. Az üldözések se voltak hangulatosak, sőt... tiszta röhej volt, ahogy a zsaruk "aknákat" vetettek elém  :omg: az AI is érdeekes volt, a pályák uncsik, viszont az autók szépek. Törésmodell, izé.... szal igen. Ahogy a graifka fejlődik, úgy tűnik el a sérülésmodell. Az irányítás borzasztó, szinte lagolt, nagyon lomha! Műszerfalnézet=0.
NFSU1: Jáj. Jáj.. miért is kellett kiadni azt a bizonyos Fast'n'Furious nevezetű borzadájt? Kész, ez a játék sajnos már köszönőviszonyban se volt az NFS korábbi tagjaival. Csicsa fényeffektek, csicsa autók, béna táj, sötét... bleh. ÉS azt se hiszem, hogy mindenkinek bejönnek ezek a japcsi fűnyírók. A "tuning" része (aminek elvileg tündökölnie kellett volna) gyalázatos volt, bár az optikai tuning még elment. Törésmodell, műszerfalnézet, nuku.
NFSU2: ugyanaz. Csak nagyobb gépigény, szerintem csúnyább grafika,  átláthatatlan játékmenet, VISZONT, egy újdonság: bejárható város. De ezenkívűl ugyanannyira tartom mint az első részt...
NFS:MW: Na, erre NAGYON kiváncsi vagyok... :) 
JóSebesség

#72 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 21:45

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 20:40

(...)

Szinte mindennel egyetértek :)

Azzal a különbséggel, hogy nekem az NFS2 nagyon bejött (főleg az SE, a 3Dfx támogatás miatt :) ), viszont az NFS3 nem tetszett túlzottan (a "klasszikus" NFS-ek közül a legkevésbé, itt az NFS5-ig bezárva értem a sorozatot), az NFS6-nál már lefelé indult a szekér, és azóta meg sem állt :(

Remélem, sikerül valami színvonalasat alkotni az új résszel, bár őszintén szólva nem sok esélyt látok rá. Valamiért a célközönségnek az Underground szintű selejtekre van igénye :(
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#73 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 22:28

A kedvencem nekem a 3.
Az Underground meg a célközönségénél tarolt, de ott igazán.
Én a 3. után az u1 és u2 vel játszottam a legtöbbet.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#74 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 23:08

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 20:26

factory mode miatt tetszett

Ezt a játékmódot nagyon élveztem. Bár voltak benne iszonyat küldetések, azért nagyon király hangulata volt. :respect:

#75 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 01:36

Nem mondjátok komolyan, hogy a Factory rész iszonyat nehéz volt az 5-ben! Emlékeim szerint nagyon jól elszórakoztam vele, többször is végigtoltam, és nem volt vészes. Viszont a karrier mód! Nekem az jóval nagyobb kihívást okozott anno az 5-ben.  :p  :smoker:

Mellesleg nagyon várom már az MW-t, ha hihetünk az eddigieknek, hogy visszatérnek az "alapvonalra". Nem lenne gond az sem, ha olyan nfs6-szerű lenne, csak ne Underground3-at csináljanak más néven. Az undergroundokkal is nagyon jól elszórakoztam, de már halál unalmas a téma - pláne, hogy már mindenki ilyet csinál lassan. Újítani kellene... De persze én is annak örülnék a legjobban, ha egy grafikailag tuningolt nfs5 kerülne végül a kezünkbe. :D
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#76 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 02:43

Szerintem NFS5ben mind a két mód egyszrű volt, karrierben nekem csak rá kellett jönni, hogy kell a kocsikat "tuningolni" mert különben nincs sok esély.
Factoryban meg egy pályán szívtam sokat, ahol valami reklám felvétel van és csak manuális váltóval lehet menni, egy 180-as, tolatás, még egy 180-as, utána meg egy 360-ast kellett lenyomni, na az akkor nem volt egyszerű a számomra. Meg egy másik pályán szívtam még sokat amikor a gyáros pályán kell elvinni egy boxert a kikötőbe, persze szinte karcolás nélkül időre :D.

Amúgy nekem az underground feeling bejön, vagyis remélem a kocsik, meg a tuningolás hasonló körökben mozog majd, persze kidolgozottan, de mindenek előtt valami kis fizikát tolhatnának a játék alá.

#77 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 05:18

igen, asszem annál a feladatnál törtem el a billentyűzetet(hátrafele 360, manuális váltóval) :)
JóSebesség

#78 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:29

Kép

A képen látható autó alapján nem sok jót remélek :(
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#79 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 15:56

Idézet: GAI - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 7:29

Kép

A képen látható autó alapján nem sok jót remélek :(

miért is?
sztem az hogy vannak európai kocsiból olyanok amik eddig nem nagyon votlak, szvsz megdobja.
pl m3 vagy vmi durvább audi.

amugy meg, nfsu 1-2 maga korában jó volt,de nem ilyen összeszarom magam mint páran irták.
nfs3:hp baromi jó volt.
a 4 durván szar.
porche unleashed szintén pöpec.
nfs:u1 nem volt rossz csak kurvára csalt a gép.
nfs:u2, porsche unleash-el vetekszik az első helyért.
szerintem.
:rolleyes:

képek alapján baromi jó lesz ez, ilyesmi autóverseny kell ide  ha már gt4 nem lesz pcn :p
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#80 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 16:00

a the need for speed pedig olyan összeszarom-magam volt, elég csak régebbi újságcikkeket elolvasni(pl 576kbyte, 98% ha jól emléxem)

a másik meg az, hogy SZERINTED miért is volt szar az nfs4? kiváncsiság... ja, és a az AI ugyanaz az nfsu2ben mint az 1ben;)

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 04. 13. 16:01 -kor

JóSebesség

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »