HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted

#1521 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 15. 22:55

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:44

Korábban már írtam, hogy a video nem a "tökéletes kör" megtestesülése. :) Több hiba is van benne, a jelenlegi legjobb 2046km/h, de még ezen is lehetne javítani.

Én 1960 körül járok, csak nem veszem fel :)
Egy kis naplemente. Így aztán nehéz az utat figyelni :D Alig látni valamit :)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1522 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 22:55

Idézet: sunci_01 - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:54

...hol U2 feeling???

Szerencsére sehol :Đ :omg:
"I have to do this..."

#1523 Felhasználó inaktív   sunci_01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:06

Idézet: scip - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:55

Szerencsére sehol :Đ :omg:

Az a baj.... arcade gameből mint a szemét. Söpörni lehetne az ilyen játékokat az utcán. Egyik sz*rabb mint a másik.  A NFS mindig is kitünt a többi játékok közül lsd Porsche, az egy király játék volt 1x. Én meg várom a jó kis megszokott tunningot, műhelyet, versenyeket erre egy HP2 szintű csicsa-micsa játékot kap az ember.(nem mondom a grafika király, de ne a grafika domináljon, hanem a játék érzése, pörgése) Nem véletlenül ezzel tűnik ki az NFS a  sok autós game közül, erre meg visszatérünk NFS 1-hez amit meg 2005-ben inkább hagyjuk, akkor inkább azt a vér gagyi Juiced-t.És az, hogy a rendőrautók nitrozott járművek...  :omg: 

Számomra hatalmas öröm volt  :respect: U2 :respect: -vel játszani ez most MW egy kicsit letört.

Remélem a teljes változat megváltoztatja a véleményemet, és 2 év múlva ugyan így beszélhetek róla mint most az U2-ről.

Szerkesztette: sunci_01 2005. 11. 15. 23:10 -kor

#1524 Felhasználó inaktív   sunci_01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:11

Már csak 1 nap....

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:12

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:30

Mazohista!  :D

800x600 csúszka középen és teljesen játszható...

#1526 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:13

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:55

Na ez a kép is tökéletesen illusztrálja mi nem tetszik ebben a játékban. Hogy a lótúróban kerül oda az a bazi nagy irányjelző nyíl, totálisan illúzióromboló.

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:17

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 22:55

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

2011-nél járok

ha összeadom a részenkéni legjobb eredményeimet 2058-at kapok.

1. 317 
2. 246
3. 301
4. 313
5. 343
6. 271
7. 267

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:13

Na ez a kép is tökéletesen illusztrálja mi nem tetszik ebben a játékban. Hogy a lótúróban kerül oda az a bazi nagy irányjelző nyíl, totálisan illúzióromboló.

akkor neked nem ez való, játszol mással, ennyi... ;)

#1529 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:13

Nincs itiner, enélkül nem tudnás merre fordulj. Próbáld ki a trackmania-t, ott nincs ennyi nyíl, el is tévedsz a páyán egy darabig..
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1530 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:19

hm pedig ugy tunt manuallal nyomod, ugytunik vak vagyok  :eek:
nagyon kiv. vok már a fullnak a ficsörjeire meg a tuning részre, remélem megmarad az ilyen ECU-s tuning azt de birtam :D dyno-n futtatás stb
áá nem birok várni  :reklamacio:
ráadásul most suliban sem vok igazán ittlehetne már
nemtom mi van velem, nyugodtan nézhetnék sorozatokat meg mittom, de most csak olvasok.  :confused:  ;)

jah amugy a car reflection is eléggé behat az fps-re nálam detail low, rate elsö blokk-nyi, és +10 fps! pl autopályán hasznos mikor mögötted jön 10rendör és azoknak a villogoit veri vissza a kocsi + motion blur + nitro + még egy szaftos roadblock, most igy sem megy 25 alá az fpsem juhéj :D
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1531 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:23

Taranis: nagyon kösz a video-ért, legalább láttam hogy megy az aki ilyen rekordokat tol  :up:  Én magam tuti nem jutok el eddig :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1532 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:32

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:23

Taranis: nagyon kösz a video-ért, legalább láttam hogy megy az aki ilyen rekordokat tol  :up:  Én magam tuti nem jutok el eddig :D

csak nagyon tudni kell a kanyaroket és érezni kell a kocsit.  :up:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1533 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:33

huhh, 1974Km/h kezdek belejönni :cool:
thx a videot Taranis.

Az nyíl ízé, középen fent, monnyon le, mért csak azt nem lehet kikapcsolni optionben???  :reklamacio:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1534 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:43

Idézet: FireShadow - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:32

csak nagyon tudni kell a kanyaroket és érezni kell a kocsit.  :up:

Az a baj, hogy nincs annyi türelmem hogy ennyire megtanuljam a pályát :think:

#1535 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:46

Idézet: diegho - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:17

2011-nél járok

ha összeadom a részenkéni legjobb eredményeimet 2058-at kapok.

1. 317 
2. 246
3. 301
4. 313
5. 343
6. 271
7. 267

Nos igen, ezek már egész jó idők lennének, csak össze is kéne rakni ezt a kört. :)

Annyit mondok, hogy a 6. ponton még benne van több, mint 10 km/h.  Az 1. és 2. ponton plusz ~5-8 km/h, amit én eddig elértem, a 3., 4., 5. és 7. ponton ennél többet nem nagyon lehet kiautózni.

De majd jön RaiN, aki úgy érezte pár napja, hogy elérhető akár a 2100 is. Na majd reméljük alkot valami megdöbbentőt és elkeserítőt.  :D

Én eddig nem is néztem, hogy a nyíl mit mutat (egyedül az tűnt fel, hogy pittyeg meg kattog, mikor a checkpointhoz ér az ember.). Általában a térképet nézem a sarokban, ha viszonylag ismeretlen pályán megyek.

Ja és még valami. Nem kis segítséget nyújthat, hogyha az ember leveszi a játékban a részletességet, mert egészen sok zavaró pályaelem eltűnik, mint pl. tűzoltó piros oszlop, jópár kitörhető fa és egyebek. Ergo ezek nem lassítanak le, ha nekik menne az ember. Én high detailen autóztam a 2047-emet, de a videoban pl. már low detailen megyek, mert felvétel közben 5-fps-el én se tudok vezetni.

Szerkesztette: Taranis 2005. 11. 16. 00:33 -kor

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:46

csak hogy kép is legyen... íme a mostani próbálkozás

Kép

#1537 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:49

Idézet: sunci_01 - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 0:06

Az a baj.... arcade gameből mint a szemét. Söpörni lehetne az ilyen játékokat az utcán. Egyik sz*rabb mint a másik.  A NFS mindig is kitünt a többi játékok közül lsd Porsche, az egy király játék volt 1x. Én meg várom a jó kis megszokott tunningot, műhelyet, versenyeket erre egy HP2 szintű csicsa-micsa játékot kap az ember.(nem mondom a grafika király, de ne a grafika domináljon, hanem a játék érzése, pörgése) Nem véletlenül ezzel tűnik ki az NFS a  sok autós game közül, erre meg visszatérünk NFS 1-hez amit meg 2005-ben inkább hagyjuk, akkor inkább azt a vér gagyi Juiced-t.És az, hogy a rendőrautók nitrozott járművek...  :omg: 

Számomra hatalmas öröm volt  :respect: U2 :respect: -vel játszani ez most MW egy kicsit letört.

Remélem a teljes változat megváltoztatja a véleményemet, és 2 év múlva ugyan így beszélhetek róla mint most az U2-ről.

Pont fordítva látom a helyzetet, az Underground soha elő ne jöjjön többet.
Azért hasonlítsd már össze az undergroundokat mondjuk az NFS Porsche-val.
Ég és föld a színvonalbeli különbség a kettő között a porsche javára.

Úgyhogy szvsz teljesen ideje volt, hogy a gagyi tuningolós-ándörgráundos sztrítrészing meg az azt képviselő lepukkant műanyag arcok végleg eltűnjenek a patinás NFS szériából. Volt ilyen időszak is, de szerencsére vége. Minden sorozatban vannak gyenge részek. Igen, inkább hasonlítson a gázosra sikerült HP2-re, mintsem az ándörgráundokra, ha ez a rész végre visszavezeti a szériát az eredeti nyomvonalra.

#1538 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:50

Végre kipróbáltam! Nekem is nagyon megtetszett, bár még kicsit szokni kell. Ugyan nem egy Porsche 2000, de határozottan kellemes. :up:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1539 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 15. 23:56

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:19

Nincs itiner, enélkül nem tudnás merre fordulj. Próbáld ki a trackmania-t, ott nincs ennyi nyíl, el is tévedsz a páyán egy darabig..

Nem tudom nem próbáltam a trackmaniat. Lehetne való világban létező utvonaljelölő is, nem ez a futurisztikus izé. De az itiner, vagy a képernyőn megjelenő nyilak is sokkal barátibb megoldás lenne mint ez.

Anno a Vette!-ben sem volt ilyen, mégis lehetett benne menni :D

Mondjuk nekem leginkább az tetszene ha test drive 3-ra hasonlítana  :)

Szerkesztette: Mumia 2005. 11. 15. 23:57 -kor

Elküldve: 2005. 11. 16. 00:02

Idézet: Taranis - Dátum: 2005. nov. 15., kedd - 23:46

Nos igen, ezek már egész jó idők lennének, csak össze is kéne rakni ezt a kört. :)

Annyit mondok, hogy a 6. ponton még benne van több, mint 10 km/h.  Az 1. és 2. ponton plusz ~5-8 km/h, amit én eddig elértem, a 3., 4., 5. és 7. ponton ennél többet nem nagyon lehet kiautózni.

De majd jön RaiN, aki úgy érezte pár napja, hogy elérhető akár a 2100 is. Na majd reméljük alkot valami megdöbbentőt és elkeserítőt.  :D

Én eddig nem is néztem, hogy a nyíl mit mutat (egyedül az tűnt fel, hogy pittyeg meg kattod, mikor a checkpointhoz ér az ember.). Általában a térképet nézem a sarokban, ha viszonylag ismeretlen pályán megyek.

Ja és még valami. Nem kis segítséget nyújthat, hogyha az ember leveszi a játékban a részletességet, mert egészen sok zavaró pályaelem eltűnik, mint pl. tűzoltó piros oszlop, jópár kitörhető fa és egyebek. Ergo ezek nem lassítanak le, ha nekik menne az ember. Én high detailen autóztam a 2047-emet, de a videoban pl. már low detailen megyek, mert felvétel közben 5-fps-el én se tudok vezetni.

most volt egy 6. pontos 279-em.

első pont előtt balra lekanyarodsz vagy levágod?

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó