Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2003. 11. 21. 10:45
A [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=001931&p=19"]tema[/url] itt folytatodik.
Keep up the good work!
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 11. 21. 10:47
felavatom.
Nevl privi ment.
[ 2003. november 21.: Evil. szerkesztette a hozzászólást ]
Nevl privi ment.
[ 2003. november 21.: Evil. szerkesztette a hozzászólást ]
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 11. 21. 11:26
IV. kötet! Na ezt is megértük!
Tegnap este más dolgom volt, de ma este tovább kalandozom 'Hell' fokozaton! Nekem ez elég új dolog, mert 'LoD' megoldással még nem jutottam el idáig, csak anno még a 'classic d2'-vel (a különbség ugye ég és föld), főleg hogy most az 1.10-es peccs is variál a nehézséggel...
Tegnap este más dolgom volt, de ma este tovább kalandozom 'Hell' fokozaton! Nekem ez elég új dolog, mert 'LoD' megoldással még nem jutottam el idáig, csak anno még a 'classic d2'-vel (a különbség ugye ég és föld), főleg hogy most az 1.10-es peccs is variál a nehézséggel...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 11. 21. 12:21
Tegnap este a lvl77-es bowazonom ActII-ben talált egy rakás unique cuccost:
2x Toothrow (sarktooth armor)
1 Bloodletter (gladius)
1 Djinn Slayer (athagan)
Ez utóbbi elég kemény a maga 250-500 fire sebzésével
1 Bloodletter (gladius)
1 Djinn Slayer (athagan)
Ez utóbbi elég kemény a maga 250-500 fire sebzésével
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:07
idézet:
Ezt írta SuMMeR:
Tegnap este a lvl77-es bowazonom ActII-ben talált egy rakás unique cuccost:
1 Bloodletter (gladius)
1 Djinn Slayer (athagan)
Ez utóbbi elég kemény a maga 250-500 fire sebzésével[/quote]
Az szép, gondolom mindezt azért nighmare-en!?
Te melyik skillekre gyúrtál???? Én freezing arrow-t + valkyre-t + strafe-et akarom maxolni mellé néhány pont GA-ra és a többi mehet passive skillekre!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:07
idézet:
Ezt írta Evil.:
felavatom.
Nevl privi ment.
[ 2003. november 21.: Evil. szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ment a válasz is!
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:33
idézet:
Ezt írta Nevl:
Az szép, gondolom mindezt azért nighmare-en!?
Te melyik skillekre gyúrtál???? Én freezing arrow-t + valkyre-t + strafe-et akarom maxolni mellé néhány pont GA-ra és a többi mehet passive skillekre![/quote]
Ez Hell ActII-ben történt, a zombik elég szépen dobtak.
Nálam a Valkyrie van a legjobban felnyomva, mellette a Strafe és a Guided Arrow, de a GA nem a legjobb, ill. a strafe is gyengült az 1.10b óta; a sebzését a fegyver sebzésének 3/4-re tették.![]()
Van 1-1 pont a Freezing- és Immolation Arrow-on is, ha fizikai immunisokkal hoz össze a sors.
A passzív skillek küzül a Penetrate és a Pierce van közepes szintig felnyomva.
Elküldve: 2003. 11. 21. 14:43
idézet:
Ezt írta SuMMeR:
Ez Hell ActII-ben történt, a zombik elég szépen dobtak.
Nálam a Valkyrie van a legjobban felnyomva, mellette a Strafe és a Guided Arrow, de a GA nem a legjobb, ill. a strafe is gyengült az 1.10b óta; a sebzését a fegyver sebzésének 3/4-re tették.![]()
Van 1-1 pont a Freezing- és Immolation Arrow-on is, ha fizikai immunisokkal hoz össze a sors.
A passzív skillek küzül a Penetrate és a Pierce van közepes szintig felnyomva.[/quote]
Na nem probléma, majdcsak lesz ez valahogy, a karim most 27. szintű, egyenlőre egy-egy pont van az alap skilleken, de egyiket sem használom. Asszem FA-t maxra+valkyre+strafe és meg is vagyunk!
Most még meglehetősen trpák a kari: AR: 620, dam:40-110 védelem 200 körül... Most visszamentem act 3-ba kicsit tuningolni, de még sokára lesz ebből énekes halott!
Elküldve: 2003. 11. 21. 15:33
Necrom 27. szinten ment Act5-be. Igaz, diablot vagy fel orat oltem, de vegul is elhalt.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2003. 11. 21. 15:37
Még mindig fenntartom, hogy 'Duriel' a legnehezebb ellenfél, ugyanis 'Diablo'-nál még van esélyed rohangálni vagy elbújni, de 'Duriel' "szoba-konyha" jellegű barlangjában nem lehet elrejtőzni...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 11. 21. 15:38
Nah megpróbáltam megölni egyedül normal mefit 27. szinten, a 3. meghalás után feladtam
30%-os resistek mellett 2db kilőtt gömbtől meghalok! Én kb 200 nyíllal vittem le az életét a felére és állandóan el kellett futnom, mert gyorsan fogy a szaros staminám, amt szintén nem értek, hogy miért!
Nah lehet, hogy indítok egy palát, az még nem volt soha!
30%-os resistek mellett 2db kilőtt gömbtől meghalok! Én kb 200 nyíllal vittem le az életét a felére és állandóan el kellett futnom, mert gyorsan fogy a szaros staminám, amt szintén nem értek, hogy miért!
Nah lehet, hogy indítok egy palát, az még nem volt soha!
Elküldve: 2003. 11. 21. 17:05
idézet:
Ezt írta Nevl:
Nah megpróbáltam megölni egyedül normal mefit 27. szinten, a 3. meghalás után feladtam
Nah lehet, hogy indítok egy palát, az még nem volt soha![/quote]
ne tedd!kivel fogok gyakni?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 11. 21. 17:42
idézet:
Ezt írta Evil.:
ne tedd!kivel fogok gyakni?[/quote]
Velem!
De nem teszem, kitartok!
Gyere ma fel minél hamarabb!!!!
Elküldve: 2003. 11. 21. 17:49
idézet:
Ezt írta Nevl:
Velem!
De nem teszem, kitartok!
Gyere ma fel minél hamarabb!!!![/quote]
nem dobtal icq t, ammugy fel ora mulva mehetunk.
Elküldve: 2003. 11. 21. 18:36
idézet:
Ezt írta Nevl:
[/quote]
Mephi ellen be lehet vetni egy kis trükköt (sorciknak és amáknak ajánlott):
gyorsan odaszaladsz hozzá, de amint meghallod a beszédét, rögtön visszafutsz oldalra, le, majd középre - vagyis a lávaárok túloldalára! ő ott marad fent, te meg biztos távolságból lőheted. sokáig fog tartani, de ha elég távol vagy, akkor még lőni sem fog rád. ilyenkor nem is nagyon látni őt, csak ha a képernyő tetejére viszed a kurzort, akkor írja ki, hogy ott van.
így:
![]()
![]()
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 11. 21. 19:28
idézet:
Ezt írta probalaci:
Mephi ellen be lehet vetni egy kis trükköt (sorciknak és amáknak ajánlott):
gyorsan odaszaladsz hozzá, de amint meghallod a beszédét, rögtön visszafutsz oldalra, le, majd középre - vagyis a lávaárok túloldalára! ő ott marad fent, te meg biztos távolságból lőheted. sokáig fog tartani, de ha elég távol vagy, akkor még lőni sem fog rád. ilyenkor nem is nagyon látni őt, csak ha a képernyő tetejére viszed a kurzort, akkor írja ki, hogy ott van.
így:
![]()
[/quote]
Ez egy jó trükk!
Elküldve: 2003. 11. 21. 19:55
idézet:
Ezt írta Nevl:
Ez egy jó trükk![/quote]
miutan megdeglettunk egy parszor![]()
Elküldve: 2003. 11. 21. 20:42
Egy másik kezdő kérdés... hányadik szinten szokak/ajánlott átmenni normal ActII-be?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2003. 11. 21. 23:26
idézet:
Ezt írta Boba:
Egy másik kezdő kérdés... hányadik szinten szokak/ajánlott átmenni normal ActII-be?[/quote]
Ha single-ben játszol, akkor én pl 20+ szintű voltam, ha multizol, akkor azon múluk, hogy mennyi időd van, vagy mennyi ideje van a társaidnak, de 10 alatt semmiképp!
Elküldve: 2003. 11. 22. 00:20
Értem... én a Radament's Lair-ben lettem 19es szintű, talén még belefér... és players4-el nyomom, az még kényelmes de még elég gyorsan tudok így szinteket lépni. Pontokat csak arra költöttem ami kötelező, 1 pontot költöttem el roszul. Stat pontok közül meg arra amire éppen kellett, hogy fegyvert használhassak, vagy kicsivel több legyen az életem.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Súgó
A téma zárva.