HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - Lord of Destruction - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (575 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 562
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. - Lord of Destruction

#11261 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 13. 19:41

Affranc essen a wlan-os mocsok netkapcsolatba... :mad:

Hát fiúk, bő félórás klánjátékban vettem részt, sajnos a többi nem rajtam múlt... kezd a t*k*m telelenni az egész Tanettel...

Szerk.: Mondjuk tényleg rohadjon meg, amióta lejöttem a b.netről egyre jobb ping eredményeket kapok az adótoronyra, most meg már veszteség sincs (amikor levágott a b.netről, akkor 30%-os volt). Szerintem direkt nem enged játszani... :(

Szerkesztette: SuMMeR 2004. 09. 13. 20:36 -kor

#11262 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 21:04

Miért nem lep meg, hogy nem tudok kreálni?
Tyraan - Artum Inferniti

#11263 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 22:36

Szóval hárman maradtunk, clvl30-ig toltuk...
Megint tele vagyok kövekkel, meg sok alacsony rúna, bár azokat holnap összerakom.
Most tényleg szunya, Jóccak ! :)

Ui: Ez jó menet volt, bár a végére megfogyatkoztunk
A jövöd csakis rajtad múlik.

#11264 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 06:30

Idézet: Goody - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 23:36

Szóval hárman maradtunk, clvl30-ig toltuk...
Megint tele vagyok kövekkel, meg sok alacsony rúna, bár azokat holnap összerakom.
Most tényleg szunya, Jóccak ! :)

Ui: Ez jó menet volt, bár a végére megfogyatkoztunk

há' nekem a lvl25 elég is... :D 1 óra baalrun még, és megvan a 40...

de csinálhatnánk több ilyet, mert marha hasznos, ha nem egyedül kell tmp karit felráncigálnom lvl24re... ja, és ha 8an rááldozunk egy délutánt közösen, az 8 tmp kari, ami 8x8=64 rúna lehetőség... :p (szép szám, nem?, mondjuk GULban számítva egy újabb JAH)

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#11265 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 06:38

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 16:09

Ha megmondanad, hogy mire kellene rajonnunk az jo lenne, mert nem igazan latom mire akarsz kilukadni.
MF guide

Ez eddig is igy volt. Ezert erdemes act bossokra menni. De a te szintednek szerintem tul sok koze nincs hozza.

Es? Lett egy cseszett szerencses napod. Grat. Van amikor nekem is szerencses napom van, ugy talaltam 2x viszonylag hamar 2 tal plate-et. Volt nap, amikor ugy potyogtak a kulonbozo uniq-ok, mint maskor egy het alatt. Maskor meg semmi se akar esni. Mazli, mazli, mazli, mazli es mazli. Az mf csak besegit. Ennyi.

Amugy meg gondolj bele, hogy amikor meg nem volt tul sok mf-unk akkor nem potyogtak a cuccok. Amikor meg a season elejen voltunk viszonylag, meg nem volt olyan huuuu de sok mf-unk es azert akkor is nyugodtan nekimentunk mefinek, andynak, maximum nem alltunk ele, hanem tavolrol.

Már hogyne lenne köze hozzá az én szintemnek. Minnél magasabb a szinted annál jobb cuccokat fog kidobni. Legalábbis az esélyed nagyobb. Lehet hogy nem arany v ződ cucc potyog, de lesd meg mik esnek. Akár fehérben is. Az simán lehetett volna bármi. Rare, set, Unique. Na ez lehet mázli!
Az MF meg: Én arra gondoltam, hogy nézz meg 1 MF kalkulátort, hogy mennyit változtat a drop esélyén ha növeled az MF-et.
Szerencsés nap? lehet. De akkor nevezzük inkább Mázli hónapnak.
   O
(o)(o)
  (y)

#11266 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:31

Idézet: Russian - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 7:38

Már hogyne lenne köze hozzá az én szintemnek. Minnél magasabb a szinted annál jobb cuccokat fog kidobni.

Ezt honnan veszed? Most vagyok 92es szintu. Meg egy elcseszett vampiregaze-t se lattam, Mara detto. Te most talalagatsz nem?

Idézet

Az MF meg: Én arra gondoltam, hogy nézz meg 1 MF kalkulátort, hogy mennyit változtat a drop esélyén ha növeled az MF-et.

Az elozoben betettem egy linket, ahol le van irva, hogy adott MF mennyit nyom a latban. Nalam unique-ra +17x% Ez kb azt jelenti hogy a semmi mf-nel 2.5x tobb eselyem van unique-ra.

Idézet

Szerencsés nap? lehet. De akkor nevezzük inkább Mázli hónapnak.

Good for you.

#11267 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:34

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 7:30

há' nekem a lvl25 elég is... :D 1 óra baalrun még, és megvan a 40...

azt a level 30at ugy gondolta, hogy nyomtunk par baalrunt a vegen Erdekes volt mondjuk.... Ha meg mondjuk 8an lehetnenk, akkor lehetne pici runaskarikat athuzni hellre es sok-sok runat csinalni. De mikor lattal utoljara nyolc embert egyutt?

Szerkesztette: shoushin 2004. 09. 14. 07:35 -kor

#11268 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:39

Idézet: Russian - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 7:38

Már hogyne lenne köze hozzá az én szintemnek. Minnél magasabb a szinted annál jobb cuccokat fog kidobni.

Ez így volt 1.09-ben. De 1.10-ben csak a monszta szintje, és az mf-ed számít, nameg az, hogy mennyien vannak a partiban, meg az adott area-ban. A te szinted semmit sem számít, clvl 1-nek is ugyanúgy dobna, ha meg tudná ölni Hell mefit.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#11269 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:41

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 8:34

azt a level 30at ugy gondolta, hogy nyomtunk par baalrunt a vegen Erdekes volt mondjuk.... Ha meg mondjuk 8an lehetnenk, akkor lehetne pici runaskarikat athuzni hellre es sok-sok runat csinalni. De mikor lattal utoljara nyolc embert egyutt?

1. Ha mér 4 ember fenn van a 1x fős "klánból", akkor már örömtüzeket lehet gyújtani.
2. Bone prison büntetett. Nagy fogócska lett volna nélküle. :D

#11270 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:56

Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 8:41

2. Bone prison büntetett. Nagy fogócska lett volna nélküle. :D

aaaz biztos. Goodyval tanusithatjuk. Amikor ketten probalkoztunk akkor a venom lordok meg a minion of destructionokkal megszenvedtunk. Venom lordok amugy is szivatas a sorcimnak a fire res-uk miatt.

#11271 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 08:25

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 8:56

aaaz biztos. Goodyval tanusithatjuk. Amikor ketten probalkoztunk akkor a venom lordok meg a minion of destructionokkal megszenvedtunk. Venom lordok amugy is szivatas a sorcimnak a fire res-uk miatt.

Azért, ha megfigyelted, 3-man mentünk le, 26-os szinten. No, szerintem kicsit erősebbek nálunk Baal papi minionjai. Még 10 szint... De így poén volt. :)

#11272 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 10:36

Nos, a hammerdinem már 'hell' kompatibilis, csak át kell mennie még act 4-5-ön! A trapassám is kellemes, ő még "csak" 68. szintű, de elég tápos (1-4100 lightning)!
Tyraan - Artum Inferniti

#11273 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 10:37

Ja, kellene egy klángyűlés, ahol megjelennek az alapító tagok és ott meg kellene beszélni, hogy hogyan tovább!
Tyraan - Artum Inferniti

#11274 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 10:53

Evil azt kérdezném töled,hogy assasinod van neked ugyhallom izmos mint diszno???
Csak annyi hogy kell rakni pontot a fade re 1 et vagy többet vagy 1 et-se????
Vagy inkább shadow master ha mar a trap ki van pörgetve???
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#11275 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 10:56

Én az assámmal most sebzek 4100-at úgy, hogy a csapdák még nincsenek maxolva...
A tárgyaim közül csak a 2 bartucot és a +3 traps amulettet emelném ki és van rajtam még egy peasant crown is, amíg nem lesz shako. Ennyi az egész! A fade-re én csak 1 pontot raktam, de az elég is, hiszen kapsz majd +skillt a tárgyaidtól!
Tyraan - Artum Inferniti

#11276 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 11:10

Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 11:53

Evil azt kérdezném töled,hogy assasinod van neked ugyhallom izmos mint diszno???
Csak annyi hogy kell rakni pontot a fade re 1 et vagy többet vagy 1 et-se????

evil egyszer nemreg mar elmondta. lapozz vissza 2-ot, olvasd el ott a 2004. szept. 9., csütörtök - 18:35 bejegyzest.

#11277 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 11:19

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 11:37

Ja, kellene egy klángyűlés, ahol megjelennek az alapító tagok és ott meg kellene beszélni, hogy hogyan tovább!

Csak a "Founding Fathers" vagy a "Senior members" is?  Esetleg a "várólistán" lévők is?

A B-neten egy külön szobában?
Mi is lenne a téma? A "hogyan tovább"?

Be kell harangozni, meg kell hírdetni egy- egy Programot (az unalom ellen is akár) és akkor az mehetne a szokásos MF-ek mellett!

Pl:
- 1-es szintű karikkal kezdünk és csak úgy Fun-bol nyomjuk (esetleg Hellforge-ozni is lehet velük később)
- Funból nyomulás (Ahogy EmPhY meghírdette: Hell, Act 5, MH nélkül, SÉTA és vállvetve harc)
- meghírdetett Runázás
- A Duel -ekkel is nagy nevetés volt... (már egy szabájkidolgozás is elkezdődött)
- Csapatos MF:
A: páran be egy játékba, mindenki keres megának egy Boszt;
B: páran be egy játékba, és mindenki megy egy megadot sorrendben együtt a szerencsétlenhez és a "kegyelemdöfést" a legmagasabb MF-es adhatná be (esetleg egy "kivégzőt" összedobni akorra übertáp MF-el akit mindenki csak véd, de a lényeg, hogy mindenkinél legyen Sok MF)
- Meghírdetett Baal runok (esetleg gyilokkal együtt)
- esetleg lehetne egy "Flúgos futam"-ot csinálni, ahol kimondottan, csak olyan karikat csinálnánk / Próbálnánk ki, amihez amúgy nem nyűlnánk (Pl: MaleSorc, ijjászAma, stb.)
- Egy verseny ahol a versenyzők kapnak egy nevet -> kreálnak egy olyan nevű karit (persze mindenkinek más lenne a neve) és egy kiszemelt x szintet kell elérni minnél gyorsabban, Klános segítség nélkül is ki éri el előbb... (ez mondjuk nehezen ellenőrizhető, de mindenkiről feltételezem hogy becsületes)

Most így "hírtelen" ennyi (kellet 3 perc mert telcsim volt), de ez közelsem teljes lista!

BaluC  :cool:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#11278 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 11:53

igen, gondolom a hogyan tovabb. Ahogy leslie is mondta, ha mar osszejon 4 ember egy szobaba az mar fesztivalra ad okot. Amugy amikor legutobb meghirdettem runazast nem igazan gyultunk ossze sokan. Nehanyan el se tudtak jonni, akik beigertek magukat. Aztan azt a par karaktert athuztam nightmare-re. Aztan felhuztam magam, hogy at tudjak menni hell-re es athuzzam magammal a karikat is. Nezegettem tobb napon keresztul tudok-e partyt osszecsalogatni. A valasz nemleges volt, igy meguntam es atvittem a hammaerdinemet hellre.
Tavol alljon tolem, ez nem vadaskodas, ez van, kozbejonnek dolgok. De ahhoz kepest, ami volt a season2 elejen ez meg halvany utoerzete se annak.

#11279 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 12:25

Itt van a gond... Mf-elni? Minek? Semmi nem ér semmit, egy közepesebb rúnáért tök jó itemet kapni. Esik egy Shako? Nabumm, jó, kiráj, de semmit sem ér.
IMHO csak, és kizárólak hellforge küldinek van momentán értelme. Most indítottam egy Bone necrót. Amint helles Hellforge megvan, csinálom az IK barbom, ez már 2 kari.

Próbáljunk meg összehozni több embert, beszéljünk meg előre egy napot. Mittudom én, péntek este 9. Csináljuk, haladjunk, mert eddig ez sovány.

Már azon is filóztam, hogy veszek még 1 diót. Akkor laptopival tudnám magam húzni...

#11280 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 12:44

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 12:10

evil egyszer nemreg mar elmondta. lapozz vissza 2-ot, olvasd el ott a 2004. szept. 9., csütörtök - 18:35 bejegyzest.

Gondolom te vagy a HWSW-n a Főgonosz,az überhwsw....
inkább nem szolok semmit ,tekintettel másokra,de azé kössz hogy emlékeztettél

Szerkesztette: Leslysw 2004. 09. 14. 12:55 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

Téma megosztása:

• (575 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 562
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566