HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - Lord of Destruction - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (575 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. - Lord of Destruction

#11281 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 14. 12:51

Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 13:44

Gondolom te vagy a HWSW-n a Főgonosz,az überhwsw....
inkább nem szolok semmit ,tekintettel másokra

Tök igaza van. Kapcsold ki a write only üzemmódot, olvasgass is vissza néha. Nem árt. :) BTW Jareth itten házigazda, mellesleg a klán spanja, szal... :D
Az nevet utoljára, aki először üt.

#11282 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 13:15

Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 13:25

Már azon is filóztam, hogy veszek még 1 diót. Akkor laptopival tudnám magam húzni...

en megtettem. inditok sorcit, felhuzom lev 40-50re, aztan hajra. a gond nalam csak annyi, hogy a szomszed szobaban van a gep. Kicsit faraszto ide-oda rohangaszni. :)

#11283 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 13:28

akkor panaszkodj, ha anyazok, noob-ozok, newbie-zok, stb. Ehhez kepest, bar nem masoltam be a konkret informaciot - tudom nem szamit, hogy ismetles lenne, de szeretek takarekoskodni picit, emailben se szeretem a kilometeres levelet - de megadtam az info eleresehez kello _pontos_ informaciot, es nem csak annyit, hogy "nezz utana, ne benazz, nemreg evil leirta, talan pont a te keresedre". (picit utananezve goody is adott egy gyorstalpalot neked es azt el is olvastad, meg is koszonted) (mielott valaki belemkot: most mar 3at kell visszalapozni, es felteteleztem, hogy a hozzaszolasok/oldal alapbeallitason lett hagyva, ami igen valoszinusitheto jelen esetben nala)

#11284 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 13:44

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 14:28

akkor panaszkodj, ha anyazok, noob-ozok, newbie-zok, stb. Ehhez kepest, bar nem masoltam be a konkret informaciot - tudom nem szamit, hogy ismetles lenne, de szeretek takarekoskodni picit, emailben se szeretem a kilometeres levelet - de megadtam az info eleresehez kello _pontos_ informaciot, es nem csak annyit, hogy "nezz utana, ne benazz, nemreg evil leirta, talan pont a te keresedre". (picit utananezve goody is adott egy gyorstalpalot neked es azt el is olvastad, meg is koszonted) (mielott valaki belemkot: most mar 3at kell visszalapozni, es felteteleztem, hogy a hozzaszolasok/oldal alapbeallitason lett hagyva, ami igen valoszinusitheto jelen esetben nala)

Nem panaszkodok vaze csk 1 et kérdeztem ,nem töled és nem is töled!Ténleg leirta ,látom mostmár .Én ugy vagyok vele ha hozzámszol valaki válaszolok ,h............hagyom a faxba ,felejcsük el.
Nem kötöttem beléd.....

Szerkesztette: Leslysw 2004. 09. 14. 13:45 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#11285 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 13:46

whoa. zoldseg esett gamble-bol... ritka mint feher hollo. sajna a zoldseg mar nem. angelic amu... :(

#11286 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 13:53

Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 14:44

Nem panaszkodok vaze csk 1 et kérdeztem [...]
Nem kötöttem beléd.....

hat a "a HWSW-n a Főgonosz,az überhwsw" elegge kotekedesnek tunt szamomra, ill. panaszkodasnak. :D
Amugy evil nem tudni mikor valaszol a nap folyaman, igy viszont hamarabb megkaptad az infot.

shoushin az ugyeletes helyi fogonosz
lehet jonni legyakni engem hell baal es DC utan. :] Csak egy a gond. Nem duelezek. De ha megis sikerulne leolni akkor talan dobok nehany cumot. :D

#11287 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 14. 14:21

inkább nem szolok semmit ,tekintettel másokra,de azé kössz hogy emlékeztettél

Nincs kedvem Flamezni, de tisztáznunk kel egyet s mást is!

Te vagy az újonc, az ujjfiú, ha úgy tetszik. Itt van egy összeszokott, normális csapat.
Normálisan fogadtak téged is, EmPhY-t is, Charles-t, Engem is. Nem vagyunk „régiek” mert csak február óta vagyunk benne a csapatban. Mindig segítettek, bármi is volt. Nem volt itt példa arra, hogy valakit ne fogadtak volna szívesen, aki NORMÁLISAN áll hozzá a témához!
Én visszaolvastam 2 hónapot, hogy képben legyek (kik járnak ide, kire érdemes hallgatni, stb.) és CSAK UTÁNA „szólaltam” meg!
Nem azért van ez a csapat, hogy Naponta megkérdezd 3* ugyanazt és egyszer majd eszed bejut elolvasni valamelyik választ.
Ha feltetted a magyarítást, akkor lehetnek eltérések a leírtakkal, mert itt mindenki (tudtommal) angolul játszik. Ha meg nem tetted fel, akkor feltételezem, hogy a számokat megérted. Ezek szerint egy angol oldalt is meg tudsz érteni a skilleket és a Stat pontokat általában számokkal írják ki. Esetleg a neten, van egy csomó Angol-Magyar, ill. Magyar-Angol szótár is… Nyugodtan lehet gyűrni a szürkehámot, nem árt annak.

Egyébként meg nem kell személyeskedni itt senkivel, mert nem fogunk egymásnak ugrani és nem érsz el vele semmit.
Tudom ajánlani a Fórum szabályzatát elolvasásra.

Az Avatarodra meg szerintem ne akarjál hasonlítani… nem éri meg!

Beillesztem, hogy ne kelljen keresgélned, mert az megerőltető.

Idézet: Evil. - Dátum: 2004. szept. 9., csütörtök - 18:35

Nagyjabol ez a skillelosztas:

Traps:
fireblast:1
Shock Web:Max
Charged Bolt Sent: Max
Lightning Sentry:Max
Death Sentry:Max
A shadow nal ha ganyek a resistjeid akkor mehet a fade re 1 pont, tobbi mehet a shadow masterre, mert ha talalkozol lightning immunis lennyel akkor a csicskad es a nocike leveri, onnan meg mehet a death sentry.
Ha az elozo kombinbalodik fizikai immunitassal es valami jo kis tapos leny akkor meg szaladj el ezerrel.
Szvsz nem erdemes a fire trappokra pazarolni a pontokat, mert egyrest hellen ganyek, mareszt akkor meg nem marad masra.
Cuccoknal inkabb a +skillekre hajtsal, resistjeid megoldodnak a fade el, ias pedig csak annal a fegyvernel szamitodik, amelyiket eloszor raktad be az assad kezebe.
Stat elosztas meg a szokasos, ero,dex amennyi kell a cuccokhoz, tobbi vita.Manna problematikat inkabb potionnal old meg, esetleg egy 2 soj+frostburn, de en csoro vagyok :)

VEGRE ESTE FEL TUDOK MENNI!!!!! :birthday:  :birthday2:

Aze meg este megnezem az assamat, nehogy valami hulyeseget irjak.

Így festett Evil receptje!
De volt ilyen is:

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 19:59

Mondjuk én anno csináltam single playerben egy két karmos bérgyilkosnőt, amelyik elsősorban Phoenix Strike-ot használt (ez maxolva volt), ha meg kevés volt az élet, akkor átváltottam Cobra Strike-ra, de erre nem sok pontot raktam, mert már kis szinten is hatalmas a life és mana leach vele.  A befejező mozdulatra én a Dragon Claw-t ajánlom, mivel azt írtad, hogy két karmot akarsz használni. Ez is maxos legyen. Én emelett raktam néhány pontot azt hiszem a Dragon Flight-ra, amivel úgymond teleportációs képességekre tettem szert...:)
A problémám az volt a PS-el, hogy az immunis lényeknél figyelni kellett, hogy 1, 2 vagy 3 csapás után fejezzem be a töltést. Sokszor átkozódtam, amikor egy lightning immunis lényre két csapás után nyomtam finishedet...

Így emlékezetből nem nyomom, hogy a PS miből kap synergy-t, de amennyit tudsz, akkor azokra is áldozni kell.

A másik ág, ahol pakolgatni illik, az a Shadow Disciplines. Itt mindenképpen érdemes maxolni a Claw Mastery-t, mert bőven ad AR-t és damage-ot. A Weapon Block-ra egy pont elég, a plussz skillekből bőséges blockod lesz. A háromfajta "aurából" a mérgezős szerintem felejtős, a Burst of Speed (mozgás és támadás gyorsítás) és a Fade (resistance) viszont kapjon pontot, de egyiket se érdemes maxolni.

Ha mindezek mellett marad még skillpontod (  ;) ), azt a Shadow Master kapja, jól elvonja a monszták figyelmét egy ideig.

Erre te igy reagáltál:

Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 13:59

Hát köszönöm a helpet sokat segitettél :-)Én is valami ilyesmire gondoltam de nem mertem nagyon pontokat osztogatni mert nem akartam el....ni a karakterem ha mar nekiáltam.
...

Akkor minek is kellett megint megkérdezni?  :confused:
Mi nem tiszta még mindíg?
Mindenki szívesen látott itt, akkor ezt minek akarod ElB@*ni?

Innentől kezdve légy szíves olvass, és csak azután kérdezz!  :rolleyes:
Jó kiinduló pont lehet a klánoldal amit az aláírásomból is el tudsz érni...  :rolleyes:

BaluC
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#11288 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 14:40

Egyetértek BaluC! Eza topik eddig teljesen mentes volt a flame-től és a veszekedésektől, maradjon is így...

Peace! ;)  :reszeg:

#11289 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 14. 14:41

Idézet: BaluC - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 14:21

[...]

BaluC

:respect:  :respect:  :respect: Jól szóltá!

Megpróbálok este jönni, csak nincs mindig időm, ahogy mint látom pl. Leslie-nek...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#11290 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 14:51

Idézet: Charles - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 15:41

Megpróbálok este jönni, csak nincs mindig időm, ahogy mint látom pl. Leslie-nek...

Így van, ne legyen itten balhé, maximum kicsit morgunk, de úgyis lesz segítség. :)

Idő. Hát ja, Evil is dolgozgat, részemról ház felújítás... Pedig dióznék szívesen, tegnap is voltam majdnem éjfélig, tök jót gyaktunk. :)

#11291 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 14. 15:15

Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 14:51

Idő. Hát ja, Evil is dolgozgat, részemról ház felújítás... Pedig dióznék szívesen, tegnap is voltam majdnem éjfélig, tök jót gyaktunk. :)

Úgy olvastam elsőre hogy "diszkóznék"...  :nevet2:  :nevet2:  :dj:  :nevet:  :nevet:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#11292 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:15

Hihetetlenek vagytok!!!
Baxus csak egy et kérdeztem mennyit rakott a fade -re!!!!
Mert ö azt irja

"Cuccoknal inkabb a +skillekre hajtsal, resistjeid megoldodnak a fade el, ias pedig csak annal a fegyvernel szamitodik, amelyiket eloszor raktad be az assad kezebe."

De mennyit 1 et 2öt ?????Fax-é kell ezé bellémkötni?????Elolvastam baze a hozzászolását és meg is értettem de ö nem irt rá seemmit mennnyit rakott arra a ku..va FADE re és ezt akartam megkérdezni
mert ébn nerm látom hogy irta volna hogy mennyit rakott rá!!!!!TE LÁTOD VALOSZINÜ MERT ENGEM CSESZEGETSZ !!!!
Mutasd vaze hol irja mennnyit rakott arra a ku,,,va skillre !!!!
:reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Szerkesztette: Leslysw 2004. 09. 14. 15:19 -kor

#11293 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:17

Jareth, munka van. :D

#11294 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:21

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 15:40

Egyetértek BaluC! Eza topik eddig teljesen mentes volt a flame-től és a veszekedésektől, maradjon is így...

Peace! ;)  :reszeg:

NEM AKARTAM SENKIVEL VESZEKEDNI ! :ninja:

Szerkesztette: Leslysw 2004. 09. 14. 15:24 -kor

#11295 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:23

Hagyuk ezt a carakodást , Nem érdekel az egész ........... :sandor:

Szerkesztette: Leslysw 2004. 09. 14. 15:27 -kor

#11296 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:31

Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 16:15

Hihetetlenek vagytok!!!
Baxus csak egy et kérdeztem mennyit rakott a fade -re!!!!
[...]

No, csak hogy megnyugodjanak a kedélyek...:
A Fade első szinten +19 allres-t ad és ez a legnagyobb ugrás a resistek növelésében, vagyis ha egyre több pontot raksz a Fade-re akkor ugyan nő a resist DE egyre kisebb mértékben, nyolcadik szinttől meg már csak elenyészően (van olyan, hogy nem is nő szintlépésnél, pl.: 16->17 és 18->19). Szerintem tehát annyit tegyél a Fade-re, hogy az összes +skilles cuccoddal együtt kb. 8-10 legyen a szintje.

#11297 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:37

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 16:31

No, csak hogy megnyugodjanak a kedélyek...:
A Fade első szinten +19 allres-t ad és ez a legnagyobb ugrás a resistek növelésében, vagyis ha egyre több pontot raksz a Fade-re akkor ugyan nő a resist DE egyre kisebb mértékben, nyolcadik szinttől meg már csak elenyészően (van olyan, hogy nem is nő szintlépésnél, pl.: 16->17 és 18->19). Szerintem tehát annyit tegyél a Fade-re, hogy az összes +skilles cuccoddal együtt kb. 8-10 legyen a szintje.

Egy isten vagy !  :dance:  :beer:
Ez hihetetlen...Köszi

#11298 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 15:46

Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 16:37

Egy isten vagy !  :dance:  :beer:
Ez hihetetlen...Köszi

Hmm... nem hiszem, hogy isten vagyok, talán inkább Kép  :D

#11299 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 16:02

Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 16:17

Jareth, munka van. :D

Szórakozik a fórummotor, így nem tudok most "dolgozni"!

leslysw: nem mondok most semmit, majd személyesen!

Ahogy tudok, takarítok!
Tyraan - Artum Inferniti

#11300 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 16:02

...remelem nem lesz tobb flame kedves Fiaim ;) ...

este ugy nez ki leszek En is, ja es Charles ha mar ugyis csak porosodik a HOTO nalad add le legyszives a klan jelenlevo tagjai valamelyikenek ;) sztem keszult par hammerpala azota aki szivesen latna viszont a kezeben :D

Athos

Téma megosztása:

• (575 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.