Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2004. 09. 17. 23:10
fityiszt.
+macinal semmikepp a maul a fo skill. Igen lehet olyat is csinalni amiben az szerepet kap es esetleg jonehany pontot ratenni de mindenkepp a fire clawt kell maxolni es a hozza valo synergyt. Shockwave szinten elony. nem picit. Farkasnak asszem tenyleg a fury a main skill es 1 pont a feral rage.
+Aldur set hulladek. Mind a fegyvere, mind a sapkaja. Akkor inkabb cerebus, jalals, fegyvernek masodlagosba pl jobb hijan baranars star az elemental sebzes miatt es melle stormshield. Fo fegyvernek valami szep ket kezes. Maci eseten mondjuk beast runaszot tudom ajanlani. Tudom, almodik a nyomor kategoria, de macinal mindenkepp a gyorsasag szamit, a fegyver legyen minel gyorsabb kategorias, es minel tobb ias. Farkas eseten talan egyszerubb a helyzet oda az amugy is begyorsult farkashoz nem kell mindenaron az iast hajkuraszni.
+Az a minimalis tuzsebzes igen nagy tuzsebzest es AR-t jelent, egyreszt a plusz skillek miatt masreszt a synergy miatt. 22% minden pont!!!!!! Lattam elozo seasonben olyan macit aki csak fire clawsra ment, es csak neztem, mit muvelt.
+Heart of wolverine-t hagyni kell. A vegen en mar nem hasznaltam. Egyeduli elonye a plusz damage, de minthogy foleg fire-re mentem mar az se nagyon szamitott. Ami ar kellene pluszban az nalam a cerebusbol alaposan bejott. Egyszeruen nem volt szuksegem mar a vegen a HoW-ra. Pontpocsekolasnak bizonyult.
+Stat eloszlasban en is bizonytalan vagyok, de imho erore csak annyit, hogy elbirja a cumoit. Dex-t nem tudom. Vitre viszont sokat.
+macinal semmikepp a maul a fo skill. Igen lehet olyat is csinalni amiben az szerepet kap es esetleg jonehany pontot ratenni de mindenkepp a fire clawt kell maxolni es a hozza valo synergyt. Shockwave szinten elony. nem picit. Farkasnak asszem tenyleg a fury a main skill es 1 pont a feral rage.
+Aldur set hulladek. Mind a fegyvere, mind a sapkaja. Akkor inkabb cerebus, jalals, fegyvernek masodlagosba pl jobb hijan baranars star az elemental sebzes miatt es melle stormshield. Fo fegyvernek valami szep ket kezes. Maci eseten mondjuk beast runaszot tudom ajanlani. Tudom, almodik a nyomor kategoria, de macinal mindenkepp a gyorsasag szamit, a fegyver legyen minel gyorsabb kategorias, es minel tobb ias. Farkas eseten talan egyszerubb a helyzet oda az amugy is begyorsult farkashoz nem kell mindenaron az iast hajkuraszni.
+Az a minimalis tuzsebzes igen nagy tuzsebzest es AR-t jelent, egyreszt a plusz skillek miatt masreszt a synergy miatt. 22% minden pont!!!!!! Lattam elozo seasonben olyan macit aki csak fire clawsra ment, es csak neztem, mit muvelt.
+Heart of wolverine-t hagyni kell. A vegen en mar nem hasznaltam. Egyeduli elonye a plusz damage, de minthogy foleg fire-re mentem mar az se nagyon szamitott. Ami ar kellene pluszban az nalam a cerebusbol alaposan bejott. Egyszeruen nem volt szuksegem mar a vegen a HoW-ra. Pontpocsekolasnak bizonyult.
+Stat eloszlasban en is bizonytalan vagyok, de imho erore csak annyit, hogy elbirja a cumoit. Dex-t nem tudom. Vitre viszont sokat.
Elküldve: 2004. 09. 17. 23:11
Idézet: diab303 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 0:01
koszonom a kimerito valaszt, mindketto hasznos volt 
szivesen, ha hasznat vetted orulok neki.
Elküldve: 2004. 09. 17. 23:16
Van fenn ilyenkor valaki? :confused:
Felnézek azér...
Üdv!
Felnézek azér...
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2004. 09. 18. 00:25
Mégse sikerült, na majd holnap este. Bocs mindenkitől, jó 8t
Üdv!
Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D
Elküldve: 2004. 09. 18. 06:44
Mindenképpen farkas druidát akarok, persze ilyenkor a Fury skill lesz az elsődleges támadásom!
A Werewolf és a Lycanthropy szintén max!
Tárgyak: Jalal"s Mane, Shaftstop, Bonehew!
Egyedül a stat pontok elosztásában nem vagyok biztos, de mindjárt utánaolvasok valahol!
A Werewolf és a Lycanthropy szintén max!
Tárgyak: Jalal"s Mane, Shaftstop, Bonehew!
Egyedül a stat pontok elosztásában nem vagyok biztos, de mindjárt utánaolvasok valahol!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 09. 18. 07:29
Akkor werewolf druida lelohely:
http://www.johngaugh...blo2_druid1.php
http://diablo2.gamez.com/sage/messages.x?f...ies&thread=5051
http://students.washington.edu/akrinke/wer.../pvmcombat.html
http://www.johngaugh...blo2_druid1.php
http://diablo2.gamez.com/sage/messages.x?f...ies&thread=5051
http://students.washington.edu/akrinke/wer.../pvmcombat.html
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 09. 18. 07:34
Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 0:10
[...]
No igen, említettem is, hogy én még nem csináltam használható átváltozós druidát, egyszerűen nem kedvelem azt a fajtát. Mindenesetre ha látok is ilyeneket b.neten, akkor a java részük farkas, úgyhogy hiába jó az a Fire Claws, kevesen használják valami oknál fogva...
Elküldve: 2004. 09. 18. 08:44
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 7:44
Str annyi, hogy cuccokkal eleg legyen a cuccokhoz. Nrg semmi, dex annyi, amenny kell egy jo kis AR-hez. Vitalityra csak akkor erdemes tenned, ha nem akarsz nagyon gyakran meghalni.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 09. 18. 10:24
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 8:34
No igen, említettem is, hogy én még nem csináltam használható átváltozós druidát,
ki mondta hogy baj?
Elküldve: 2004. 09. 18. 12:51
No, alaplap csere utan termeszetesen elpusztult a windosxp-m. Hiaba, VIA-nforce2 ultra csipszet valtast nem viselt el...
Itthon nincs XP installom, szoval maximum laptopirol fogok felmaszni. Erdekes lesz, de fel fogok menni.
Itthon nincs XP installom, szoval maximum laptopirol fogok felmaszni. Erdekes lesz, de fel fogok menni.
Elküldve: 2004. 09. 18. 21:14
Most lett akkor Nforce2-d?
Üdv!
Üdv!
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:14
Idézet: Charles - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 22:14
Most lett akkor Nforce2-d?
Üdv!
Üdv!
Jaja, Epox 8RDA3+. Meg beleapplikaltam a gepbe egy RAID karit, most mar elfer benne a HDD rack, a DVD olvaso, a CD iro, a 2x 80-as, es a 180-as viccmesterem.
Holnap megyek haverhoz XP install CD-ert.
Azert erdekes, hogy a Linuxom kapasbol felismerte, beallitotta, hasznalja az uj vasat. Az XP meg szetrohad alatta. Erdekes.
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:21
Hát ezzel a druidával elég nehéz egyről a kettőre jutni, de egy nap alatt sikerült felfejlődnöm 17. szintre, remélem holnap este már tudok normalon baalrunozni!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:27
Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 23:14
Azert erdekes, hogy a Linuxom kapasbol felismerte, beallitotta, hasznalja az uj vasat. Az XP meg szetrohad alatta. Erdekes. 
A win nem tarol akkor generic informaciot chipekhez, mig a linux igen. A kerdes az, hogy a linux tarol-e specifikus informaciot adott chipkeszlethez (ami akar helypazarlo is lehet), vagy a jobb kihasznalas erdekeben azert ott is elo kell kaparni az installdisket.
Btw, ma Nyomtam nehany runt. Egesz jol dobtak. Na azert altalaban hulladekok, de azert elveztem. Kozben meg jo kis zene ment, ugyhogy tok jo volt. Ma athuztam egy karimat a ket hellforge-hoz. Hat.... mind a ketszer io-t dobott a nyavalyas.
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:29
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 23:21
Hát ezzel a druidával elég nehéz egyről a kettőre jutni, de egy nap alatt sikerült felfejlődnöm 17. szintre, remélem holnap este már tudok normalon baalrunozni! 
egy nap alatt 17. szintre? O_o
Ize... emlekeim szerint ket ora alatt fel tudja az ember huzni magat 12re.... Egy nap alatt azert lev 40-50nek kenyelmesen kellene mennie.
Mondjuk shapeshifternel van egy kis gaz. Ugye elvileg a spiritek hasznalata pontpazarlas. Na jo talan a life spirit nem az, egy pont erejeig. De azert a kezdetekben nagyon jol jonne a HoW jonehany pon erejeig.... Ordogi kor.
Elküldve: 2004. 09. 19. 07:16
Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 23:29
egy nap alatt 17. szintre? O_o
Ize... emlekeim szerint ket ora alatt fel tudja az ember huzni magat 12re.... Egy nap alatt azert lev 40-50nek kenyelmesen kellene mennie.
Egy nap alatt meglehet a 75. szint is, de egyszerűen semmi tárgyam nincs alacsony szintre, így mindig meg kell várnom egy olyan csapatot, akik folyamatosan tudnak előre haladni, én pedig hátul kullogok a 20 HP-s sebzésemmel!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 09. 19. 08:40
Idézet
Egy nap alatt meglehet a 75. szint is, de egyszerűen semmi tárgyam nincs alacsony szintre, így mindig meg kell várnom egy olyan csapatot, akik folyamatosan tudnak előre haladni, én pedig hátul kullogok a 20 HP-s sebzésemmel!
szvsz az lesz itt a gond, hogy csapatban akarsz haladni, és ezért is nem sikerült eddig magasabb szintre fejldőni. menj egyedül és gyorsabban haladsz majd
Elküldve: 2004. 09. 19. 08:57
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 9:40
szvsz az lesz itt a gond, hogy csapatban akarsz haladni, és ezért is nem sikerült eddig magasabb szintre fejldőni. menj egyedül és gyorsabban haladsz majd 
????
csapatban sokkkal tobb az xp, lev 25ig meg nem erdemes gyorsan haladni, utana meg baalrun. En sorcival csak felszedett cuccokkal csinaltam igy meg az elejen a lev 50et. Raadasulk en telezttem a baalrunoknal is.
Elküldve: 2004. 09. 19. 10:18
Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 9:57
????
csapatban sokkkal tobb az xp, lev 25ig meg nem erdemes gyorsan haladni, utana meg baalrun. En sorcival csak felszedett cuccokkal csinaltam igy meg az elejen a lev 50et. Raadasulk en telezttem a baalrunoknal is.
hehehe, csapatban valóban, HA van hozzá állandó, normális csapat.
ahogy olvastam, itt nem volt... különben nem 17 lett volna egy nap alatt. ennél pedig még egyedül, állandó lassabb sebességgel haladva is magasabbra fejlődik (ha nem _vár_ csapatra, hanem csinálja a dolgát).
Szerkesztette: DOOMER 2004. 09. 19. 10:20 -kor
Elküldve: 2004. 09. 19. 10:59
Üdv mindenkinek!
Megvettem a d2-őt és a LoD-ot a héten, mert úgy döntöttem, hogy igen is fogok neten játszani. Már csak azt kell megvárni, hogy megcsinálják a koliban a sávszélesítést, mert jelenleg arra sem elég, hogy felllépjen a bnetre.
Ez jövő hétre várható, úgyhogy utána megy majd a gyilok ezerrel, ha lesz időm. A topicot olvasgatom, de azért nehéz a 380 oldal végére érni.
Remélem majd bele tudok rázódni, és tagja tudok lenni a közösségeteknek.
Addig is sok jó Baalrunt:
Grillo
Megvettem a d2-őt és a LoD-ot a héten, mert úgy döntöttem, hogy igen is fogok neten játszani. Már csak azt kell megvárni, hogy megcsinálják a koliban a sávszélesítést, mert jelenleg arra sem elég, hogy felllépjen a bnetre.
Ez jövő hétre várható, úgyhogy utána megy majd a gyilok ezerrel, ha lesz időm. A topicot olvasgatom, de azért nehéz a 380 oldal végére érni.
Remélem majd bele tudok rázódni, és tagja tudok lenni a közösségeteknek.
Addig is sok jó Baalrunt:
Grillo
KomposztWC

Súgó
A téma zárva.