HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - Lord of Destruction - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (575 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 569
  • 570
  • 571
  • 572
  • 573
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. - Lord of Destruction

#11401 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 19. 11:26

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 23:05

No, átváltozós druidám nem volt még soha (mármint olyan amelyik legalább 50-es szintig jutott...), de nem tartom túl jó karakternek. Esetleg unaloműzés miatt, vagy ha el kell használni a sok druida cuccost...  :)

No nézzük, én mint olyan aki még nem csinált használható "transformert", hogy is csinálnám:
A vérfarkas forma előnye szvsz, hogy elég gyorsan csapkod, de a maci forma jóval nagyobbat üt, meg az élete is nagyobb átváltozás után. Mindenesetre a Lycanthropy max lenne. Ha farkas formát választanék, akkor a Fury lenne a fő skill természetesen, medvénél a Maul. Mondjuk a medve a Maul miatt rosszabb a farkasnál, mert egyrészt fel kell tölteni, másrészt kevesebb damage-ot és AR-t ad mint a Fury. Na jó, akkor marad a farkas... :D
Érdemes használni a Feral Rage-t, hogy legyen egy jó kis életlopásos skill, de erre egy pont elég. A Fire Claws meg felejtős, az a minimális tűzsebzés nem éri meg a skillpontokat (bár ehhez az elementál skillek jócskán adnak bónuszt, de lehetetlen mindent kimaxolni).  Mivel az átváltozásoknál nem nagyon van synergy, így szerintem még marad is felhasználatlan skillpont a végén...

Erő és dexterity gondolom elég fontos, hiszen közelharcos kari, de az életet is fel kell vinni jócskán. Inkább erőre érdemes rakni, AR (dexterity) elég lesz amit a skillek használata ad. Az Oak Sage-en legyen 1 pont, ha nem verik le gyorsan, akkor egy ideig eléggé megnöveli az életet, ezzel lehet esetleg megspórolni vitality pontokat. Mana nem kell. Viszont én a Heart of Wolverine-t maxolnám és használnám, elég jól jön a 20-as szinten +153%dam, +158%AR...

Viszont cuccokban tanácstalan volnék... Full Aldur set? IK set (sapka nélkül)? Esetleg valami unique...?

Nekem van egy 94-es mauler-shocker shapeshifterem :) és nagyon biztonságos kari +How. Nagyon biztonságos kari csak a life-ja ne müti meg sztem a szintet oak nélkül (kb 3300) Expelni IK-helm +Up Jalalban szokott .Namost az Ik set tud magában 2 shael runaval 105% iast +ias jewela  sisakomban és az armorban is +30% és highlord amu +20% FHR Jalal-al 80%. "W" cucc demon lymb tyrant club a lvl23 enchant miatt-ez 220% ar és + 110 fire damage. Ezzel fel tudom húzni az Ar-t 16k-ra és ha fegyvert váltok utána is aktív marad vagy 11 percig. Maulban az a poén ha egyszer képenvágsz egy monsztát az már nemigen üt vissza mert ütésenként stunol,shockwave-el pedig championok és bossok kivételével mindenkit lebénít hosszabb rövidebb ideig így a hell souloktól se nagyon tart,igazából csak az im tudja megállítani. Shockwave arra is jó hogy az oblivionokat a sanctuaryban tétlenségre kényszerítse.

AR-je ik cuccban kb 11-12k,akinek ez kevés az sztem próbálja meg az Aldurból csak a csizmát és a páncélt (igaz kevés a def-je)az +30 dex és 150% ar magában. Van persze az Ik-nál erősebb cumó is de pvm-ben mindenkit meg lehet vele ölni semmilyen immune nem tartja fel és 10% dual leech,20% damage reduced. Speed megszállottaknak Tomb Reaver (még előző ladderben csíptem meg egy 3 socketeset 120% ias a 4 skilles Cerebus melett). 2 raven frost (+ 40 sex,+500 ar) vagy egyik helyére Bk5.

A Max Ar-em 20 650 (Cerebus,enchant,Aldur armor+csizma,Baranar)blocking 75%. ,ezzel gond nélkül le lehet duellezeni egy "botd" thunder maulos werewolf-ot.

Statjaim: str 190 (eredetileg thunder mault akart hordani,de elbírja cuccokkal együtt azt is) dex 140 (96-oson lesz 150, a max blocking miatt kell) vita 200 energy +10 (ezért már szívom a fogam kicsit de az egyik legelső karijaim egyike volt) Sebzése cucctól függően max 7k körül mozog.

Skillek:

Maul:18 (ha 96-os leszek majd kilesz maxolva :D )

Lycantropy:20

Werebear:20

How:20

Shockwave:15

+az aprólék: summoner skillek stb.

Most akarom átöltöztetni új cuccba,kedvenc karim lévén. Storm+um +Baranar marad. Stone armor folyamatban, Draculom és Nosferatum már van .Csizma marad aldur vagy ik. "Beast" superior scourge,Tomb reaver marad,7 skiller grand charm marad (3 summoner+4 shapeshifter). :respect2:

Szerkesztette: phsihodad 2004. 09. 19. 11:31 -kor

"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#11402 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 12:21

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 11:59

A topicot olvasgatom, de azért nehéz a 380 oldal végére érni.

imho semmi ertelme. ugymond szuksegtelen. Persze amig nem tudsz diozni addig akar csinalhatod ezt is. :D
imho majd hatsz aztan ha kerdesed van es nem talalsz ra valaszt kerdezz, nem harapunk.

#11403 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 12:40

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 13:21

imho semmi ertelme. ugymond szuksegtelen. Persze amig nem tudsz diozni addig akar csinalhatod ezt is. :D
imho majd hatsz aztan ha kerdesed van es nem talalsz ra valaszt kerdezz, nem harapunk.

Na igen valahol a 150. oldal körül (csak tippelem) jött az 1.10-es patch, az a régebbi információkat jól felborította, amennyi változást hozott. Vagyis esetleg onnan érdemes elkezdeni olvasgatni... :think:  ;)

#11404 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 20:10

Nya, ma is pangott a b.net, jellemzoen akkor hajigal lefele amikor elkezdek mf elni.  :reklamacio:
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#11405 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 21:33

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 20:11

[...]
Na mindegy, egyébként is van más dolgom, már régóta halogatom az archiválást és az XP újratelepítését, most nekikezdek... :typing:

Huhh... Az archiválással mostanra végeztem (mondjuk nem siettem el...), holnap délután újrarakom az XP-t, elméletileg csináltam egy SP2-vel megspékelt telepítő CD-t, majd elválik, hogy sikerült.
Holnap estére talán már a Diablo is visszakerül.

Más. Ma CD írogatás közben fel-felnéztem egy kis MF-re, úgy, hogy egyszer Hellen, egyszer Nighton mentem. Hellen egyszerűen nem esett semmi, Andariel pl. sárga normál (még csak nem is except) tárgyaknál nem dobott jobbat, míg nighton azért esett egy csomó exceptional unique. Mondjuk az elite unique-ok esélye a nullához konvergál nighton, de már nem is érdekel, most már én csak nighton fogok MF-elni.

#11406 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 22:44

en most kiszorakoztam magam cseppet. Vegigirtottam hell act4et elejetol a vegeig. Szerntem a szornyikek 99%a megpusztult. Nem mondom, hogy huuuu de magasra szokott az adrenalin szintem a dologtol, de azt se hogy halalra untam volna magam. Jo moka kategoria. :) Par cucc esett, de semmi olyasmi ami erdekelt volna kulonoskepp. Talan mondjuk egy uniq ring mail. Nem is emlekeztem hogy van a guardiannak megfelelo normal uniq itemek kozott. Ja meg esett egy 20 life 175/6 poison LC, ha valakit erdekel tegye fel a praclijat.
Delelott inditottam karit, delutanra meglett lev 40, athuztam hellre. Ket hellforge ezuttal hel-t es ko-t dobott. Marrrrhara nem akar nekem esni um-gul paros, vagy hasonlo. :)

#11407 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 06:50

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 23:44

en most kiszorakoztam magam cseppet. Vegigirtottam hell act4et elejetol a vegeig. Szerntem a szornyikek 99%a megpusztult. Nem mondom, hogy huuuu de magasra szokott az adrenalin szintem a dologtol, de azt se hogy halalra untam volna magam. Jo moka kategoria. :) Par cucc esett, de semmi olyasmi ami erdekelt volna kulonoskepp. Talan mondjuk egy uniq ring mail. Nem is emlekeztem hogy van a guardiannak megfelelo normal uniq itemek kozott. Ja meg esett egy 20 life 175/6 poison LC, ha valakit erdekel tegye fel a praclijat.
Delelott inditottam karit, delutanra meglett lev 40, athuztam hellre. Ket hellforge ezuttal hel-t es ko-t dobott. Marrrrhara nem akar nekem esni um-gul paros, vagy hasonlo. :)

Lc erdekel, az ik barbinak lenne, modnjuk ha valakinek kozelharcos a fo karija es jobban kellene neki akkor lemondok rola en ugyis a trapos csajszit tapolom.Trap skillert nem talalt senki?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#11408 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 08:30

Ma este XP install, Dio install, oszt tolom fel az arcom. Tegnap kihagytam, elég vacak notirol Diozni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#11409 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:00

Idézet: shoushin - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 23:44

Nem is emlekeztem hogy van a guardiannak megfelelo normal uniq itemek kozott. Ja meg esett egy 20 life 175/6 poison LC, ha valakit erdekel tegye fel a praclijat.

Reggeltet, Teszem mindkettőt ! :)
Nálam a sorc másodlagos, a barbim lesz a fő. az össze karimtól átadtam a life és +dam charmokat.
ezért volt lvl25 körül már 1k life, lvl50-nél 2.5 :D
Van 25 skillpontja plusszba, eddig doombringer és stormshield a kezében.

Off ->  új melóhely és máris kicsit túlzásba viszem a munkát...
Ma pihi, szóval fennt akarok lenni.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#11410 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:05

Idézet: Evil. - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 7:50

Lc erdekel, az ik barbinak lenne, modnjuk ha valakinek kozelharcos a fo karija es jobban kellene neki akkor lemondok rola en ugyis a trapos csajszit tapolom.Trap skillert nem talalt senki?

Leslie, de ha új karit kezdek majd, vagy nyomulni akarsz többet az IK barbiddal,
szólsz és válogathatsz a charmok közül. (kb 7-8db +20life sc, lc-k life+res, stb...)

#11411 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:12

Idézet: Goody - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 10:00

Reggeltet, Teszem mindkettőt ! :)
Nálam a sorc másodlagos, a barbim lesz a fő. az össze karimtól átadtam a life és +dam charmokat.
ezért volt lvl25 körül már 1k life, lvl50-nél 2.5 :D
Van 25 skillpontja plusszba, eddig doombringer és stormshield a kezében.

Off ->  új melóhely és máris kicsit túlzásba viszem a munkát...
Ma pihi, szóval fennt akarok lenni.

Elozo sessionba volt kardos barbim, de ik barbit meg sem kozeliti sebzesugyileg.Gf volt a kezebe ed jewel el, masikban szinten storm.Nem akarlak elkeseriteni, de csak bo ra volt jo, doombringert szinten probaltam, de a helyzet csak rosszabb volt.Ha nincs botd eth colossus bladed akkor biza a kardos barbi nemsok mindenre jo hell en.

#11412 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:22

Idézet: Goody - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 10:05

Leslie, de ha új karit kezdek majd, vagy nyomulni akarsz többet az IK barbiddal,
szólsz és válogathatsz a charmok közül. (kb 7-8db +20life sc, lc-k life+res, stb...)

Asszem fogok jelentkezni, csak nem tudom, mikor barbozom megen. Még kicsike, vmi lvl6 körüli. :)

#11413 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 11:33

Idézet: Evil. - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 10:12

Ha nincs botd eth colossus bladed akkor biza a kardos barbi nemsok mindenre jo hell en.

Észrevettem, viszont még egyik mastery-re sem raktam. (csak kard 1 p.)
BO + Shout maxon (lvl26) van böven skill pontom osztogatni.

#11414 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 13:32

A frankó kis farkas druidámat Athos áthúzta nighton, úgyhogy mehetnek a Baalrunok!

A rúnagyűjtögetés hol tart? Van valakinek beadandó rúnája? A klán vagyona megcsappant, szinte nincs is miből gazdálkodni!
Tyraan - Artum Inferniti

#11415 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 13:33

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 14:32

A rúnagyűjtögetés hol tart? Van valakinek beadandó rúnája? A klán vagyona megcsappant, szinte nincs is miből gazdálkodni!

Volt klános HF? Nem volt. Ergo miből lenne rúna? Majd ha feltolja az arcát a csapat nagy része, akkor lesznek rúnák...

#11416 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 13:42

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 14:32

Esett ma egy HEL, viszont elcseréltem egy palával.
Adtam a rúnát meg egy +3 pala combat skilles amut és adott egy gladiators armort :)
Souldrainer kesztyüt adott volna egy sorc SOL rúnáért. (4/4-est a minimum)

#11417 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 13:44

Idézet: leslie - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 14:33

Volt klános HF? Nem volt. Ergo miből lenne rúna? Majd ha feltolja az arcát a csapat nagy része, akkor lesznek rúnák...

Na azért az én JAH rúnám sem a Hellforge küldetésből "született" (az mekkora mázli volt)!
Mint írtam régebben, a magánvagyon teljesen rendben van, de ha találtok rúnákat, akkor azt a klán is szívesen fogadja! Miből lett volna anno 2 HOTO (és a 3. alapanyaga is ott van a rúnás karinál), ha nem dobjuk össze a cuccokat? A BOTD lett volna a cél (azaz az első checkpoint), de ezt nagyon nehezen fogjuk elérni... Persze nem rajtatok múlik, hiszen senki sem játszhat napi 24 órát és én is maximum nnapi 1-2 órára tudok felmenni! Megértem a problémákat, de ha nem fogunk össze, akkor nem állunk meg a lejtőn!
Tyraan - Artum Inferniti

#11418 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 14:22

Szvsz a zod az halott ugy hellforge kuldikbol, mennyi gul is esett eddig ott?Mostanaban az assammal mf elek.Csak a csako ad mf et, eleg sok charm esik, majd csak lesz koztuk jobb is.
Pit, mausoleum(ezt nagyon nem szeressuk), ancient tunnel, ruined temple, disused fane, shank, eldrict, pindle, tresh socket, mivel telezni nemtok az odavezeto uton is letarolom a lenyeket.

#11419 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 14:48

Mi a töknek kellett 2 Hoto is? :)

#11420 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 14:49

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 14:44

Megértem a problémákat, de ha nem fogunk össze, akkor nem állunk meg a lejtőn!

Már az alján van a klán. Szóval már nem kell összefogni IMHO. Nincs mit, nincs kinek. :)

Téma megosztása:

• (575 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 569
  • 570
  • 571
  • 572
  • 573
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.