idézet:
Ezt írta probalaci:
tényleg kijött az 1.10-hez való maphack, de nem ingyenes, 20 dollárt kérnének érte!!!![]()
![]()
azért ez a pofátlanság teteje... - hatalmasat csalódtam a "tisztelt" hackerekben![]()
akit érdekel: [url="http://"http://www.mousepad-d2.com/"]Maphack [/url][/quote]
Hát ez aranyos, pénzt kérnek, egy olyan "segédprogramért", amit nem támogatnak a játék készítői, sőt használatát súlyosan büntetik! Nagyon aranyos!
Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2003. 12. 06. 15:33
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 12. 06. 15:43
idézet:
Ezt írta Nevl:
Hát ez aranyos, pénzt kérnek, egy olyan "segédprogramért", amit nem támogatnak a játék készítői, sőt használatát súlyosan büntetik! Nagyon aranyos![/quote]
Allitolag ha okosan hasznalod, nem vehetik eszre, mert csak kliens oldali a maphakk resze.
Bneten legalabbis ismerosom hasznalja, es meg fenntvan.![]()
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2003. 12. 06. 15:44
Gihi!
Érdekel valakit egy Hellrack? Tegnap pottyant
Esetleg egyéb finomságok is vannak!
hmm hmm hmm ?
hmm hmm hmm ?
nas ne dagoniat!
Elküldve: 2003. 12. 06. 15:59
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
Gihi!
hmm hmm hmm ?[/quote]
Hát ha ingyenbe vagy későbbi megtérítésre ideadod, akkor érdekel!![]()
Elküldve: 2003. 12. 07. 15:24
Na, sehol senki a ladderen? Tapolni kellene a normalos necrom.
Vagy akar a hellest is.
Vagy akar a hellest is.
Elküldve: 2003. 12. 07. 15:26
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
Ingyenbe azért nem...[/quote]
Csak egy 43. szintű karim van, annak meg sok-sok tirpák cucca, szal nem igazán van mit adnom!
Egy másik karin vannak jó cuccok, de az meg nem ladderes!
Elküldve: 2003. 12. 07. 16:15
Tegnap leltem ladderen egy jo kis kalapacsot, AS-en az Earth Shifter elotti. Es elegge maxos, 254-349-et ut.
Asszem inditok majd egy maulos barbot.
Elküldve: 2003. 12. 07. 18:59
Lenne egy olyan kérdésem itt minden b.neteshez, hogy mit lehet "büntetlenűl" megtenni a b.neten és mit nem?
Azaz, van valami segéd prg amit azért lehet használni? Maphack... vagy valami? vagy teljesen semmi?
Még soha nem játszottam b.neten. Elvileg holnap kezdek.
Milyen gyakran szokták törölni a karaktereket onnan?
Barbival akarok kezdeni frenzyssel. Kardra érdemes gyúrni?
Magát a játékot vágom, de a b.netről foggalmam nincs!!!
512-es ADSL-en menni fog rendesen, vagy lesz, hogy beakad?
Érdemes icq-t közben nyomatni, vagy valami tanácsot szívesen fogadnék!
Esetleg ahol tárgyakat lehet cserélgetni...stb!!
Mennyiben különbözik a b.net az otthoni sima játéktól?
Bármilyen helpet szívesen fogadok.
Azaz, van valami segéd prg amit azért lehet használni? Maphack... vagy valami? vagy teljesen semmi?
Még soha nem játszottam b.neten. Elvileg holnap kezdek.
Milyen gyakran szokták törölni a karaktereket onnan?
Barbival akarok kezdeni frenzyssel. Kardra érdemes gyúrni?
Magát a játékot vágom, de a b.netről foggalmam nincs!!!
512-es ADSL-en menni fog rendesen, vagy lesz, hogy beakad?
Érdemes icq-t közben nyomatni, vagy valami tanácsot szívesen fogadnék!
Esetleg ahol tárgyakat lehet cserélgetni...stb!!
Mennyiben különbözik a b.net az otthoni sima játéktól?
Bármilyen helpet szívesen fogadok.
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 07. 21:53
Szia.
Neha osszeszokott jonni egy kisebb hwsw s party a b.net en, bar multheten hanyagolva volt a barbim.
Altalaban nem a kapcsolat sebessegevel szokott gond lenni, hanem magaval a b.net leterheltsegevel, de azert lehet jokat jatszani.Elso tanacsom az lenne, hogy nyomas fel b.net re es jatsz, teljesen mas jatekstilust kovetel meg a tarsakkal valo jatszas.
Ja es ne vegye kedved egy-ket taho ember, ha tudsz akkor ismeros emberkevel jatsz.
Neha osszeszokott jonni egy kisebb hwsw s party a b.net en, bar multheten hanyagolva volt a barbim.
Altalaban nem a kapcsolat sebessegevel szokott gond lenni, hanem magaval a b.net leterheltsegevel, de azert lehet jokat jatszani.Elso tanacsom az lenne, hogy nyomas fel b.net re es jatsz, teljesen mas jatekstilust kovetel meg a tarsakkal valo jatszas.
Ja es ne vegye kedved egy-ket taho ember, ha tudsz akkor ismeros emberkevel jatsz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 12. 07. 21:58
idézet:
Ezt írta Evil.:
Szia.
Ja es ne vegye kedved egy-ket taho ember, ha tudsz akkor ismeros emberkevel jatsz.[/quote]
Igy van!
Holnap estétől lehet, hogy leszek egy-kicsit, szal lehet feljönni szívesen segítek/ünk!
Elküldve: 2003. 12. 08. 00:15
Jojjunk mar ossze.
bneten /friendlist a *login
kripli neven tolom, van egy normalos karim. Kezdjuk el egyutt tolni a kveszteket.
bneten /friendlist a *login
kripli neven tolom, van egy normalos karim. Kezdjuk el egyutt tolni a kveszteket.
Elküldve: 2003. 12. 08. 09:29
Én benne vagyok!
Most várom a MATÁVOT az ADSL-t bekötni. 12-ig ide kell érniük!
Amúgy a karakterek adatai a b.neten tárolódnak?
Honnan tudnám leszedni a legfrissebb frissítést???
Az elmúlt pár hónapban nem nagyon tudom mi történt, de gondolom a b.net megköveteli a legújabb patcht, nem?
Amúgy mit csinálnak a tahók?? Mármint amitől elmegy a kedvem.
Én egy 1. szintű barbival fogok kezdeni. Jó lenne egy változatos csapat!
Most várom a MATÁVOT az ADSL-t bekötni. 12-ig ide kell érniük!
Az elmúlt pár hónapban nem nagyon tudom mi történt, de gondolom a b.net megköveteli a legújabb patcht, nem?
Én egy 1. szintű barbival fogok kezdeni. Jó lenne egy változatos csapat!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 09:43
idézet:
Ezt írta Sirinor:
Én egy 1. szintű barbival fogok kezdeni. Jó lenne egy változatos csapat![/quote]
Sorban:
-Igen, a karik a bneten vannak, semmifelekeppen nem tudod oket bizgeralni. Tehat elvileg nem csitelhetok.
-Ahogy felmesz a bnetre, letolti a legujabb peccset, kulon nem erdemes leszedned.
-Tahok... Naja. Kiesik vmi, kapasbol felveszik, meg ha nem is hasznaljak. Meg idiotak. Meg meg sorolhatnam.
-Barb jo lenne. Mostanaban filozok egy hammeres barbon, full concentrate-al nyomulna.
Bar most olvastam, hogy a WW-re talan hat a fegyveren kivuli IAS. Ebben az esetben viszont erdemes lenne megest spearost inditanom.![]()
Elküldve: 2003. 12. 08. 09:48
Nos az utolsó mondatod nem 100%-ban világos azért
))
És ahhoz hogy a b.netre csatlakozzak mi kell egész pontosan?
Érdemes-e hardcore karaktert indítani. single-ben avval szeretek nyomulni, igaz már a 7.-nél járok, de így izgalmas. Hát ott?
Érdemes-e hardcore karaktert indítani. single-ben avval szeretek nyomulni, igaz már a 7.-nél járok, de így izgalmas. Hát ott?
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 10:13
Nos, 'Hell' ACT 1-ben kavargok az 'underground passage' környékén, de nagyon nehéz!
Amazon karakterrel nyomom és szinte minden második szörny 'immune to lightning' tulajdonsággal rendelkezik! A 'valkyre' ugyan gyakja őket, de nagyon lassan... A 'fend' sajnos túl gyenge, így nem tudom, hogy mihez kezdjek! Amikor lemegyek az 'underground passage' lépcsőjén, ezer 'mishapen' ugrik rám és 2 másodperc alatt kinyírnak!
[ 2003. december 08.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. december 08.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 12. 08. 10:15
Szólj valakinek, hogy segítsen.
Mi a különbség a b.net-es kari és a ladder között?
Mi a különbség a b.net-es kari és a ladder között?
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 08. 10:22
idézet:
Ezt írta Sirinor:
Nos az utolsó mondatod nem 100%-ban világos azért))
Érdemes-e hardcore karaktert indítani. single-ben avval szeretek nyomulni, igaz már a 7.-nél járok, de így izgalmas. Hát ott?[/quote]
Hát b-neten azért nem érdemes kapásból hc karit nymatni! Kicsit tapasztald ki előtte, hogy milyen 4-5 emberrel játszani egy rendes ladderes karival aztán utánna mehet a hc! Szerintem neten ezt csinálni mazohizmus, mert egy 8 emberes party-nál már igen kemények a lények, főleg hellen, azt a halálozási arány igen magas! Pl 93. szintű amám, amit 1.09-ben mondjuk úgy, hogy közel semmi sem tudott megállítani, úgy döglött meg vagy 5X mint a sicc! Egyszerűen nagyon kemények a lények (bár ez hellen volt és 2 igen rossz karival rendelkező játékos kíséretében, szal megérthető).
Ajánlatos vinni egy necrot egy palát legalább 2 amát 1-2 sorcot, 2 babrárt és talán egy druida vagy egy trapassa sem jön rosszul (fighter assa nem jó netes karinak, mert nincs túl nagy pusztító ereje, amivel úgy igazán szét tudna csapni a sok nép közt!)
Elküldve: 2003. 12. 08. 10:25
idézet:
Ezt írta Sirinor:
Szólj valakinek, hogy segítsen.
Mi a különbség a b.net-es kari és a ladder között?[/quote]
Tulajdonképp csak annyi, hogy a ladder karik találhatnak egy-két extra unique tárgyat, amit a normal b-neten játszók nem! Namost ebben csak az a probléma, hogy amikor egy ladder seasonnak vége, akkor a sok-sok ladder only tárgy lekerül normal b-netre aztán ugyan ott tartunk, mintha nem lett volna korlátozás!![]()

Súgó
A téma zárva.