Addig is szerezettek nekem egykezes vagy ketkezes kardokat!!!! Sokat.)
Diablo II. - Lord of Destruction
Elküldve: 2003. 12. 09. 00:45
Nah jo volt ez a kis spilen igy estere. fel nap alatt csak 22 szintet leptem sajna....bezzeg a regi szep idokben 1 nap 40-50 szint is megvolt! Igaz akkor meg patch sem volt
))
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 09. 06:05
De regen lement egy este 25 boci.
Ugy konnyu volt fejlodni.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2003. 12. 09. 09:38
idézet:
Ezt írta leslie:
De regen lement egy este 25 boci.Ugy konnyu volt fejlodni.
[/quote]
Jah 2 óra alatt csináltam egy 60. szintű karit(nem vicc!!)!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 12. 09. 09:55
na tegnap elegge el voltam havazva, most viszont van idom tengernyi, van valakinek kedve jatszani 
Valamelyik este egyedul toltam egy kicsit a 39 es barbi babammal, fejlodes szempontjabol mit javasoltok, act5 vege vagy menjek at night ra, proba szintjen atmentem de egynemelyik szorny igen sulyos pofonokat miert ki nekem.
Valamelyik este egyedul toltam egy kicsit a 39 es barbi babammal, fejlodes szempontjabol mit javasoltok, act5 vege vagy menjek at night ra, proba szintjen atmentem de egynemelyik szorny igen sulyos pofonokat miert ki nekem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 12. 09. 09:58
idézet:
Ezt írta Nevl:
Jah 2 óra alatt csináltam egy 60. szintű karit(nem vicc!!)![/quote]
akkor ugylatszik ebbol a bocizasbol nagyon kimaradtam, cuccok is jottek rendesen?
Bar remlik hogy a tehen macso csavo mindig valami taposat dobott, persze sose ami kellett volna.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2003. 12. 09. 10:11
Udv!
En vagyok, nyomulhatunk.
Maildaemon vagyok és a Sirinor játékba gyere. act 5 van.
Régen jó volt a maggot guil is vagy hogy írjár, itt beáltál a királyféreg oduja elé hellen, és vártad, hogy 100-asával jöjjenek a kisgyerekek
))
Csak bement egy frozen orb, és már dobott is sok-sok-sok TP-cskét.
Meghát valóban bocizni is végtelenszer lehetett és jól adott is szépen
)) Nem volt még immun
)) Régi szép idők.
90-es sorcim vidáman barangolgatott hellen a pusztákban....
De miért van az hogy ston gyűrűt NEM találtam még soha???? Pedig 2 éve játszom már!.((
En vagyok, nyomulhatunk.
Régen jó volt a maggot guil is vagy hogy írjár, itt beáltál a királyféreg oduja elé hellen, és vártad, hogy 100-asával jöjjenek a kisgyerekek
De miért van az hogy ston gyűrűt NEM találtam még soha???? Pedig 2 éve játszom már!.((
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 09. 10:11
Udv!
En vagyok, nyomulhatunk.
))
)) Nem volt még immun
)) Régi szép idők.
Gyere játékba Evil!
En vagyok, nyomulhatunk.
Gyere játékba Evil!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 09. 11:28
idézet:
Ezt írta Evil.:
Valamelyik este egyedul toltam egy kicsit a 39 es barbi babammal, fejlodes szempontjabol mit javasoltok, act5 vege vagy menjek at night ra, proba szintjen atmentem de egynemelyik szorny igen sulyos pofonokat miert ki nekem.[/quote]
Normal Act5. Ha nem egyedul vagy a jatekban, akkor 45. szintig siman jon az xp normalon is!
Sirinor: Night Andi eleg jo esellyel dob SOJ-t. Nekem is dobott.
Ma este kurvazok, nem leszek. Holnap bepotoljuk, ha segitetek.![]()
Elküldve: 2003. 12. 09. 11:58
Tegnap este visszanéztem 'nightmare' fokozatra, hát elég szépen kapok XP-t, még nem indokolt 'hell' fokozaton szenvedni! 'Baal' még mindig egy kicsit erős, illetve én vagyok túl gyenge!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 12. 09. 15:13
idézet:
Ezt írta Jareth:
Tegnap este visszanéztem 'nightmare' fokozatra, hát elég szépen kapok XP-t, még nem indokolt 'hell' fokozaton szenvedni! 'Baal' még mindig egy kicsit erős, illetve én vagyok túl gyenge![/quote]
Necrommal 71. szintig vadasztam xp-t nighton, es siman jott. Igazabol 80. szint korul valt egyszeruve baal-t leolni, addigra mar felkezzel jatszottam.
Bar hellen azert tobb XP jon.![]()
Elküldve: 2003. 12. 09. 15:58
Jareth, skacok!
Mint őstag itt, szeretnék pár kérdést feltenni (puszta érdeklődés, nincs anyagi vonzata, vagy más valami) hardkór arcoknak:
1. Melyik NPC-t kedveled/utálod a legjobban?
2. Melyik SuperUnique szörny a kedvenced/leginkább gyűlölt általad (nehézség, esetleg ötletesség alapján, ne az XPt, és a drop ratét nézd)?
3. Milyen olyan tárgy, set, set darabja, unique az, amit áhítottál (vagy sem), és túl gyakran dobta/sosem dobta a kurvák lelke engine (normal is lehet, nem csak elite stb.)?
Nálam:
1. Alkor, Lysander/Natalya (mert nagy az arca)
2. Sok van: pl. Corpsefire, The Smith, Creeping Feature, Beetleburst, Dark Elder, ColdWorm the Burrower, False Summoner, Duriel (Duracell, Duron
), Sszark the Burning, Battlemaid Sarina, High Council, Hephasto the Armorer, Shenk the Overseer, Eyeback the Unleashed, Sharptooth Slayer, maj még gondolkodom / Rakanishu, Pitspawn Fouldog, Fangskin, Ancient Kaa the Soulless, Witch Doctor Endugu, Izual, Lord de Seis, Grand Vizier of Chaos, Dac Farren, Thresh Socket, Frozenstein, Minions of Destruction (elsősorban Lister the Tormentor)
3. Hát ez nehéz, amit sosem/ritkán kaptam: Assa set, Sorci teljes set, Necro teljes set, Stone of Jordan, Mahin-Oak Curio, teljes Sigon set stb. stb.
Na ennyi
Mint őstag itt, szeretnék pár kérdést feltenni (puszta érdeklődés, nincs anyagi vonzata, vagy más valami) hardkór arcoknak:
2. Melyik SuperUnique szörny a kedvenced/leginkább gyűlölt általad (nehézség, esetleg ötletesség alapján, ne az XPt, és a drop ratét nézd)?
3. Milyen olyan tárgy, set, set darabja, unique az, amit áhítottál (vagy sem), és túl gyakran dobta/sosem dobta a kurvák lelke engine (normal is lehet, nem csak elite stb.)?
Nálam:
1. Alkor, Lysander/Natalya (mert nagy az arca)
2. Sok van: pl. Corpsefire, The Smith, Creeping Feature, Beetleburst, Dark Elder, ColdWorm the Burrower, False Summoner, Duriel (Duracell, Duron
3. Hát ez nehéz, amit sosem/ritkán kaptam: Assa set, Sorci teljes set, Necro teljes set, Stone of Jordan, Mahin-Oak Curio, teljes Sigon set stb. stb.
Na ennyi
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2003. 12. 09. 16:41
idézet:
Ezt írta Kraken:
3. Milyen olyan tárgy, set, set darabja, unique az, amit áhítottál (vagy sem), és túl gyakran dobta/sosem dobta a kurvák lelke engine (normal is lehet, nem csak elite stb.)?[/quote]
1. Cain/Ormus
2. Duriel a "rohadék"
3. Noha a kezdetektől játszom a D2+LoD megoldással, komplett set cuccom még sosem volt, tekintve hogy a 'hell' fokozat a gyenge karaktereim miatt eddig kimaradt az életemből![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 12. 09. 18:07
idézet:
Ezt írta leslie:
Necrommal 71. szintig vadasztam xp-t nighton, es siman jott. Igazabol 80. szint korul valt egyszeruve baal-t leolni, addigra mar felkezzel jatszottam.
Bar hellen azert tobb XP jon.[/quote]
Lehet, hogy mindjárt csinálok egy necrot, mert ez az amazon sem akar ultra jó lenni!
Evil-el nyomattuk night act1-2-ben, hát act 1 elment, de act 2!!! Na az brutális volt mindketten szépen halogattunk! Evilnél elsősorban a sebzéssel van probléma, míg nálam az AR-el, nameg a sebzés sem annyi, mint azt szeretném!
Az is hozzátartozik, hogy eddig van 10 pont a valkyre-en és a freezing arrow-n, 5-6 a strafe en és 1-2-3 a passive skilleken (pierce, penetrate, critical st.).
A gond mégiscsak a fegyverben van, mert act 1-ben hála a 15%-os mana lopásnak fenn tudtam tartani a skillek folyamatos használatát, de act2, ben egyszerűen nem találm el rendesen a lényeket, mert olyan kicsi az Ar-em, ennek következtében a mana elfogy egy perc alatt azt szívás!
Na de ez van, majdcsak találok valami király bow-t! (jó kis hellrack kéne vagy windforce,de egy burizával is megelégednék)
Elküldve: 2003. 12. 09. 18:10
idézet:
Ezt írta Kraken:
Jareth, skacok!
[/quote]
1. Malah(asszem Ő harrogathban a gyógyító)/Elzix
2. Raku/Lister
3. Egy teljes natalyas odium, wf, hellrack, SOJ... soroljam fel majdnem az összes fontos tárgyat?![]()
Elküldve: 2003. 12. 09. 18:54
este lesz kedve valakinek jatszani?Sot, jobbat tudok!Nincs valakinek kedve pala val nyomulni?Sokat lenditene a partyn.
Elküldve: 2003. 12. 10. 04:39
Nah nyomattam kicsit multiba a nemetekkel is
))
Jol nyomjak az ketsegtelen.
Felnyomtam 55. szintre a karimat. Vegulis 38 ora alatt nem olyan rossz teljesitmeny..)))
Probaltam valami jo nyilat vadaszni, de nem sikerult. van viszont sisak asszem, meg nekronak valami torszeruseg, ami eleg jonak latszik.
AMN runat szerezzen mar valaki plz!!! ladder.
Felteszek par kepet ha rajovok hogy kell!
Na ennyi, akinek kedve van csutortok ejjel johet
))
[ 2003. december 10.: Sirinor szerkesztette a hozzászólást ]
Jol nyomjak az ketsegtelen.
Felnyomtam 55. szintre a karimat. Vegulis 38 ora alatt nem olyan rossz teljesitmeny..)))
Probaltam valami jo nyilat vadaszni, de nem sikerult. van viszont sisak asszem, meg nekronak valami torszeruseg, ami eleg jonak latszik.
AMN runat szerezzen mar valaki plz!!! ladder.
Felteszek par kepet ha rajovok hogy kell!
Na ennyi, akinek kedve van csutortok ejjel johet
[ 2003. december 10.: Sirinor szerkesztette a hozzászólást ]
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 10. 05:01
Ja igen, night-ban utottem egyet a soulstonra a kalapaccsal, erre kidobott egy zod-ot!!!!
De felkapta valaki, nekem csak egy pul jutott.
Eleg durva volt kb 30-40 kovet/runat dobott!
De felkapta valaki, nekem csak egy pul jutott.
Eleg durva volt kb 30-40 kovet/runat dobott!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2003. 12. 10. 07:15
idézet:
Ezt írta Kraken:
...
[/quote]
1. Geglash (a dumája miatt) és Fara (a "gyógykovács")
2. Kedvenc: Izual (könnyű leverni és a +2 skillpont)/ utálom: Duriel (mert nehéz leverni és sz*rul dob)
3. A barbáromnak a Bul-Kathos kardokat szeretném megtaláni (az Immortal King setben nem is reménykedem), a druidának meg az Aldur setet (a páncél hiányzik, de a buzogányt meg a sisakot vagy ötször megtaláltam)
Elküldve: 2003. 12. 10. 11:30
Este tolom kicsit, bar vszinuleg egy kedves ismerosomnek segitkezek, most inditott uj karit. 
Nevl: necro sem jobb, Hellen nem tud haladni, kell melle egy ket agas sorci. Kozelharcos kaszt is jo lenne, ha lenne a jatekban, de egy pala kincset erne, plane a nem hammerdin verzio.
Nevl: necro sem jobb, Hellen nem tud haladni, kell melle egy ket agas sorci. Kozelharcos kaszt is jo lenne, ha lenne a jatekban, de egy pala kincset erne, plane a nem hammerdin verzio.

Súgó
A téma zárva.