idézet:
Ezt írta Mumia:
2001 óta 512mb van.[/quote]
Hehh. Én még mindig 384-el nyomulok. De a 128-as modul csak nyáron került bele a gépbe.
Remélem, hamarosan még egy 256-ost be tudok applikálni.
Meg fog látszódni a különbség, mert XP-t használok.
Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:10
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:14
A CD verziót próbálta már valaki?
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:15
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Hali!
Nekem még csak a demo van meg, szal az lenne a kérdésem, hogy a sound optionsnál miért nem engedi bekapcsolni a "Doppler effekt"-et? Vagy ezt csak Audigy karesznál lehet használni?[/quote]
Hali!
A kérdés még mindig fenáll. Mert engem idegesít (most olyan Piftukás fanyalgás következik [bocs Piftu], ha a barlangban lövök, ugyanolyan visszhangot ad, mint odakint, nyilt térben. Sőt a demo2 végén bemásztam egy szellőző aknába és ott is ugy szólt, min máshol. Meg mondjuk azért a horganyzott lemez lemez hangot adhatna, ha belelövök.
Gondolom a Doppler effekt ezen javitana, de istenért sem lehet aktiválni.![]()
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:28
én integrált hangkártyával nyomom most sajnos
de ezen be tudom lőni a doppler effektust, de inkább nem teszem 
egyébként úgy egészét tekintve végre van egy jó játék
csak ne lenne kevés hozzá a 4200-as
egyébként úgy egészét tekintve végre van egy jó játék
csak ne lenne kevés hozzá a 4200-as
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:34
idézet:
Ezt írta Thrawn:
A CD verziót próbálta már valaki?[/quote]
Sztem elég furi hogy csupán 3 cd-s nem? Eléggé le lehet csupaszítva.
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:47
Közben én is feltoltam a játékot, videók felmásolása nélkül 2.5GB-ot telepít.
Egyelőre még csak az introt láttam, de meg kell mondjam, igen, erre vártam/ezért vártam az első DVD-s játékot: VÉGRE NEM FOS AGYONTÖMÖRÍTETT KOCKÁS átvezető videók vannak.
További tapasztalatok később.
Egyelőre még csak az introt láttam, de meg kell mondjam, igen, erre vártam/ezért vártam az első DVD-s játékot: VÉGRE NEM FOS AGYONTÖMÖRÍTETT KOCKÁS átvezető videók vannak.
További tapasztalatok később.
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:48
Idézet: Ez írta Brett Shaw:
..Hali!
A kérdés még mindig fenáll. Mert engem idegesít (most olyan Piftukás fanyalgás következik [bocs Piftu
], ha a barlangban lövök, ugyanolyan visszhangot ad, mint odakint, nyilt térben. Sőt a demo2 végén bemásztam egy szellőző aknába és ott is ugy szólt, min máshol. Meg mondjuk azért a horganyzott lemez lemez hangot adhatna, ha belelövök. 
Gondolom a Doppler effekt ezen javitana, de istenért sem lehet aktiválni.
A kérdés még mindig fenáll. Mert engem idegesít (most olyan Piftukás fanyalgás következik [bocs Piftu
Gondolom a Doppler effekt ezen javitana, de istenért sem lehet aktiválni.
A doppler speciel nem erre jó. A feléd tartó és a tőled távolodó zajforrások által keltett hang frekvenciája változna a sebességüktől függően. A környezetfüggő hangterjedés EAX2 alapfeature, vagyis elvileg nem indokolt, hogy csak Audigyn menjen.
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 04. 01:23 -kor
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:53
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Sztem elég furi hogy csupán 3 cd-s nem? Eléggé le lehet csupaszítva.[/quote]
Erre gondoltam én is. Marad a DVD.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:16
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Sztem elég furi hogy csupán 3 cd-s nem? Eléggé le lehet csupaszítva.[/quote]
állítólag nincs lecsupaszítva (a readme szerint sem), csak kivették belőle a francia nyelvű cuccokat (szinkron, ilyesmik)
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:31
idézet:
Ezt írta Elusive:
állítólag nincs lecsupaszítva (a readme szerint sem), csak kivették belőle a francia nyelvű cuccokat (szinkron, ilyesmik)[/quote]
Ki kellene próbálni s megkapnánk a választ rá!![]()
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:36
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Ki kellene próbálni s megkapnánk a választ rá![/quote]
az biztos, de én inkább a dvd-set próbálgatom![]()
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:40
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Ki kellene próbálni s megkapnánk a választ rá![/quote]
A 3 CD-s változat a vinyón 3.5 GB-ot foglal!
Szerintem semmi nem hiányzik belőle.
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:41
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem igazán hiszem, a Francia cumó 780 megát foglal össz-vissz.[/quote]
a fennmaradó rész elég erősen be van ám tömörítve azon a 3 cd-n...
de a biztos az lenne ha valaki megnézné
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:42
idézet:
Ezt írta Sylvanus:
A 3 CD-s változat a vinyón 3.5 GB-ot foglal!
Szerintem semmi nem hiányzik belőle.[/quote]
és íme: valaki megnézte![]()
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:43
Kiprószáltam a játékot, bátor voltam mindent very high-ra toltam, bekapcsoltam dopplert, eax2.0-t is.
A grafika a demókkal ellentétben egyáltalán nem bugzik, pedig amikor először elindítottam be volt kapcsolva az FSAA és az AF is driverből. Mégis hibátlanul ment. A demokban egyáltalán nem volt FSAA, akárhol kapcsoltam.
Azt hittem ebben sem lesz, de meglepetésemre volt. És minden very high 4xFSAA 8XAF mellett tökéletesen futott, egészen addig amíg ki nem értem a szabad térre. Az, hogy kicsit belassult nem lepett meg, eleve FSAA nélkül terveztem, így az egy hiba volt, hogy bennmaradt
Vele a játszhatóság határán táncolt a játék a kültéren (szemre olyan 20-25 fps lehetett)
Miután kikapcsoltam teljesen jó lett a sebesség, nem néztem de 40-45 körül lehett ránázásre ítélve. Egyedül a swappelés volt zavaró, de miután kilőttem a setit
Már az is minimalizálódott, egyáltalán nem zavaró.
Minden jól ment amíg egyszer közvetlenül mellettem fel nem robbant egy buggy. Onnantól kezdve a saját fegyvereimnek nem volt hangja, akkor sem ha visszatöltöttem az állást. Ez egy jó kis bug, de lehet, ha bekapcsolnám a compatibility módot a hangnál talán nem jönne elő :confused:
A grafika a demókkal ellentétben egyáltalán nem bugzik, pedig amikor először elindítottam be volt kapcsolva az FSAA és az AF is driverből. Mégis hibátlanul ment. A demokban egyáltalán nem volt FSAA, akárhol kapcsoltam.
Azt hittem ebben sem lesz, de meglepetésemre volt. És minden very high 4xFSAA 8XAF mellett tökéletesen futott, egészen addig amíg ki nem értem a szabad térre. Az, hogy kicsit belassult nem lepett meg, eleve FSAA nélkül terveztem, így az egy hiba volt, hogy bennmaradt
Miután kikapcsoltam teljesen jó lett a sebesség, nem néztem de 40-45 körül lehett ránázásre ítélve. Egyedül a swappelés volt zavaró, de miután kilőttem a setit
Minden jól ment amíg egyszer közvetlenül mellettem fel nem robbant egy buggy. Onnantól kezdve a saját fegyvereimnek nem volt hangja, akkor sem ha visszatöltöttem az állást. Ez egy jó kis bug, de lehet, ha bekapcsolnám a compatibility módot a hangnál talán nem jönne elő :confused:
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:46
Maga a játék, szerintem nem tipikus lődd ami mozog játék, legalábbis én nem olyan stílusban játszottam, hanem végig lopakotdam.
Biztos lehet úgy is nyomni, hogy mindenkit kinyírsz ami mozog, de nekem az a stílus nem jön be, na meg realistic nehézségen lehet, hogy nem is lenne hatékony úgy menni
Biztos lehet úgy is nyomni, hogy mindenkit kinyírsz ami mozog, de nekem az a stílus nem jön be, na meg realistic nehézségen lehet, hogy nem is lenne hatékony úgy menni
Elküldve: 2004. 03. 18. 11:54
Multirol tudni valamit?
(utalok gep ellen jatszani...)
(utalok gep ellen jatszani...)
Clint Eastwood bek@phatja! Hooooo! ;)
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2004. 03. 18. 12:21
idézet:
Ezt írta Vertigo:
Multirol tudni valamit?
(utalok gep ellen jatszani...)[/quote]
Deathmatch, TeamDeathMatch és Assault Multiplayer modok vannak benne.

Súgó
A téma zárva.