idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nem "csak megfeküdt", hanem volt jópár előre programozott elhalálozás. És... IGEN, jobb volt![/quote]
Ez olyan mintha azt mondanád ne legyen fejlődés, mert a régi módszer már bevált. Ha visszaemlékszel, az előre meghatározott elhalálozásnak is voltak gyerkmekbetegségei, eleinte, nagyon ócska volt, és nem volt többféle halálmód, meg hasonlók. Majd a ragdoll is kinövi a gyermekbetegségeit, és jobb lesz mint amilyen most. Egyszerűen nem tudom mi van veled, mostanában egyetlen játék sem tetszik, pontosabban mindenre kijelented, hogy "á ez is szar, meg sem nézem" Ha úgy csinálnád, hogy "á ez is szar, megnéztem" , akkor korrekt lenne
Az utolsó fps, ami szerintem élvezhető volt (DX2-t leszámítva, ami nem igazi fps), az a Vietcong, de azt sem bírtam végigvinni, mert ráuntam, annyira nem volt jó. Talán végre most itt lesz ez, ami megtöri a jeget, reménykedem, nem laposodik el egy idő után, hanem lesz változatosság. Most lehet, hogy hazudok, mert már rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy a Jedi Knight 2 óta, egyetlen fpst sem vittem végig, mert mind gagyi volt.
[ 2004. március 18.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 18. 22:14
Elküldve: 2004. 03. 18. 22:29
Azert ovatosan, voltak jo FPS-ek a JK ota.
Mondjuk nekem pont annak a 2. resze nem jott be. 
Ott volt pl. a TRON 2.0, szerintem oriasi volt az egesz jatek hangulata, latvanyvilaga.
No, hogy ne csak OFF legyek. Most tartok ott, ahol a demo kezdodott. Csak ezt a franya checkpointos mentes ne tettek volna bele.
Kis addon a hajoroncsos palya vegehez. A motorcsonakot nekem nem sikerult leengednem, allandoan beleestem a vizbe ahogy elkezdtem rangatni a lancokat.
A partrol el lehet loni a tarto lancokat, csonak leesik, csak oda kell uszni es beulni.
Ott volt pl. a TRON 2.0, szerintem oriasi volt az egesz jatek hangulata, latvanyvilaga.
No, hogy ne csak OFF legyek. Most tartok ott, ahol a demo kezdodott. Csak ezt a franya checkpointos mentes ne tettek volna bele.
Kis addon a hajoroncsos palya vegehez. A motorcsonakot nekem nem sikerult leengednem, allandoan beleestem a vizbe ahogy elkezdtem rangatni a lancokat.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2004. 03. 18. 22:40
idézet:
Ezt írta Mumia:
Jedi Knight 2 óta, egyetlen fpst sem vittem végig, mert mind gagyi volt.
[ 2004. március 18.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hű, amikor megkaparintottad a ligtsabre-t, akkor aztán...![]()
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2004. 03. 18. 23:06
Hát ez kész. Az első pályán vagyok, és a megcsináltam a steal the vehicles-t. Utána a parton rámjövő buggy-kat helybenhagytam, de a part mentén őrjározó motorcsónak kissé megfeküdte a gyomromat. Vagy huszadjára csak sikerült megcsinálni: a domboldalon fölfelé padlógázt adtam a buggy-nak, majd kiugrattam vele a partra, és gépágyustúl nekifordítottam az őrnaszádnak.
Aztán adtam neki a buggyra fölszerelt gépágyuból, majd a felém igyekvő katonák megismerkedhettek közelebbről az M16-osommal. Most ott vagyok, hogy mindezekután továbbhajtottam, csak volt egy kis sziklaorom, aztán potty. A buggyval elmerültem a vízben. Buggy ott is maradt, én pedig kiúsztam a partra, és egy marha nagy hajót látok. Itt sem sokáig élem túl ezt a látványt, mert a hajó irányából ad valaki nekem aknavetővel.
Észbe sem kapok, és már üvöltve hullok atomjaimra. 
[ 2004. március 18.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. március 18.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 18. 23:12
Hosszu ideje ez a legjobb FPS. Tron 2.0 latvanyban ott volt, de sok helyen nevetsegesen nehez volt es egyebkent is kicsit uncsi.
Far Cry legnagyobb problemaja a mentes, meg az hogy nincs jobb vid kartyam
Tok jo, ahogy haladsz elore, valtoznak a napszakok. Es vegre egy jatek ami nincs tele idiota rejtvenyekkel. (JK 2-t ezert hagytam abba, mindig elakadtam - dogunalom...)
Egy FPS-be nem kell rejtveny!!!
Az viszont szegyen, hogy milyen keves jatek van ami kihasznal akar egy GF4-et... Remelem most megtorik a jeg! I love pixel shader
Far Cry legnagyobb problemaja a mentes, meg az hogy nincs jobb vid kartyam
Tok jo, ahogy haladsz elore, valtoznak a napszakok. Es vegre egy jatek ami nincs tele idiota rejtvenyekkel. (JK 2-t ezert hagytam abba, mindig elakadtam - dogunalom...)
Egy FPS-be nem kell rejtveny!!!
Az viszont szegyen, hogy milyen keves jatek van ami kihasznal akar egy GF4-et... Remelem most megtorik a jeg! I love pixel shader
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams
Elküldve: 2004. 03. 18. 23:16
A motorcsonakos reszt 3x csinaltam vegig, mire rajottem, hogy el kell loni a lancot
Pedig az anyahajo teteje az egyik legnehezebb resz eddig.
Sajnos a sztori eleg sablonos, de a kornyezet mindenert karpotol.
Pedig az anyahajo teteje az egyik legnehezebb resz eddig.
Sajnos a sztori eleg sablonos, de a kornyezet mindenert karpotol.
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
Elküldve: 2004. 03. 18. 23:17
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát ez kész. Az első pályán vagyok, és a megcsináltam a steal the vehicles-t. Utána a parton rámjövő buggy-kat helybenhagytam, de a part mentén őrjározó motorcsónak kissé megfeküdte a gyomromat. Vagy huszadjára csak sikerült megcsinálni: a domboldalon fölfelé padlógázt adtam a buggy-nak, majd kiugrattam vele a partra, és gépágyustúl nekifordítottam az őrnaszádnak.Aztán adtam neki a buggyra fölszerelt gépágyuból, majd a felém igyekvő katonák megismerkedhettek közelebbről az M16-osommal. Most ott vagyok, hogy mindezekután továbbhajtottam, csak volt egy kis sziklaorom, aztán potty. A buggyval elmerültem a vízben. Buggy ott is maradt, én pedig kiúsztam a partra, és egy marha nagy hajót látok. Itt sem sokáig élem túl ezt a látványt, mert a hajó irányából ad valaki nekem aknavetővel.
[ 2004. március 18.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Pedig ez a játék eleje, nagyon könnyű még szvsz, pedig én realisticen fogtam neki. Ha feljutsz a hajóra, ott kezdődik csak a haddelhadd
A buggys részen amikor jön a hummve, lelövöm róla az emberket és átülök abba, ugyanis jóval erősebb a páncélja, és rakétavetővel is fel van szerelve, amivel a őrnaszádnak könnyű szerrel véget lehet vetni.
A hajóba egyszerű bejutni, ha jobbrok kerülöd a sziklát a part mellett, akkor, egészen a hajóig tudsz menni a járművel.
PS: szép szép a játék, de 1-2 dolog kissé égő 2004-ben imho.
Az, hogy szinte minden sérthetetlen, semmilyen tártyat nem lehet szétlőni. Ha az autóban kilövik a szélvédőt szép rajta a luk, de iszonyú láma, hogy 10mp után egyszerűen beforr.
A környezet nagyon kopár, 3 féle tereptárgy van: fűcsomó, fa, bozót. És néhány helyen 15 20-50 azonos fűcsomó van egymás után, ami elég lámán néz ki. És semmi sem szakítja meg a monotonitást a dzsungelben, 1-2 egyforma repülőroncs, és kész.
Még adhattak volna 1-2 hónapot a pályatervezőknek mert ez így eléggé gyengusz, a szép grafika ellenére.
[ 2004. március 18.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 00:52
Nah kipróbáltam.
Tényleg gyönyörű szép,nállam minden High-on van,a víz effektek felraktam Ultra High-ra.Így éppen eldöcög,még így játszható.
Qrva jó hangulata van a játéknak,és tényleg nagyon szép.Náha megálltam,és csak bámultam....
Kötelező darab
Tényleg gyönyörű szép,nállam minden High-on van,a víz effektek felraktam Ultra High-ra.Így éppen eldöcög,még így játszható.
Qrva jó hangulata van a játéknak,és tényleg nagyon szép.Náha megálltam,és csak bámultam....
Kötelező darab
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 03. 19. 01:03
hello!
Beírtam ezt a problémát a 9800 topikba is, mert attól tartok videókártya-hiba...
A kártya egy Tyan 9800pro...
Szóval ilyen hibákat csinál, ha a Special effects-et high-ra, vagy very állítom:
Ez miért lehet?
3.9-es és 4.3-as catalysttal is csinálja...
kösz.: begbie
Beírtam ezt a problémát a 9800 topikba is, mert attól tartok videókártya-hiba...
A kártya egy Tyan 9800pro...
Szóval ilyen hibákat csinál, ha a Special effects-et high-ra, vagy very állítom:
Ez miért lehet?
3.9-es és 4.3-as catalysttal is csinálja...
kösz.: begbie
Elküldve: 2004. 03. 19. 01:19
újabb fejlemény:
mindezt csak akkor csinálja, ha a játékban mindemellett be van kapcsolva az élsimítás is...
Ha driverben kapcsolom be, úgy OK...
:confused:
mindezt csak akkor csinálja, ha a játékban mindemellett be van kapcsolva az élsimítás is...
Ha driverben kapcsolom be, úgy OK...
:confused:
Elküldve: 2004. 03. 19. 01:24
Gyerekek elakadtam...azaz nem is....felmegyek a hajóroncs tetejére,és egy helikopterből egy faszi gépágyúval soroz engem,és egyszerűen nem tudom őt leszedni.
Sikerült már vk-nek ez a rész?
Sikerült már vk-nek ez a rész?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 03. 19. 02:01
idézet:
load_game Loads a previously saved game.
Usage: load_game gamename
save_game Saves the current game.
Usage: save_game gamename[/quote]
[ 2004. március 19.: zombieman szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 02:43
Hi,
begbie: Nézd meg a videókari hűtőjét, rendesen hűt-e. Tuningolod? Az egyik lehetséges hibaforrás ez. Nem hasraütésből mondom, tudom. Annak idején a 9700-esemen babráltam a hűtőt és ugyan ez volt. Aztán kezdtek szétesni a pixelek, mintha egy agyontömörített AVI-t néznék. A hűtő nem ért hozzá a maghoz. Szerencsére észrevettem.
Curtis
[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
begbie: Nézd meg a videókari hűtőjét, rendesen hűt-e. Tuningolod? Az egyik lehetséges hibaforrás ez. Nem hasraütésből mondom, tudom. Annak idején a 9700-esemen babráltam a hűtőt és ugyan ez volt. Aztán kezdtek szétesni a pixelek, mintha egy agyontömörített AVI-t néznék. A hűtő nem ért hozzá a maghoz. Szerencsére észrevettem.
Curtis
[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver
Teamspeak szerver
Elküldve: 2004. 03. 19. 02:51
idézet:
Ezt írta Curtis:
Hi,
Curtis
[ 2004. március 19.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nem hiszem, hogy az lett volna a baj, mint már írtam, ha a játékban kikapcsolom az élsimítást, és a driverben kapcsolom be, akkor semmi baj nincs...
3Dmark03 is szépen lefut, szerintem valami bug lehet...
Egyébként a kártya két napos, monitorozható (66-68fokot ír a gpu-ra több óra játék után is) és így néz ki:
[ 2004. március 19.: begbie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 08:46
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát ez kész. Az első pályán vagyok, és a megcsináltam a steal the vehicles-t. Utána a parton rámjövő buggy-kat helybenhagytam, de a part mentén őrjározó motorcsónak kissé megfeküdte a gyomromat. Vagy huszadjára csak sikerült megcsinálni: a domboldalon fölfelé padlógázt adtam a buggy-nak, majd kiugrattam vele a partra, és gépágyustúl nekifordítottam az őrnaszádnak.Aztán adtam neki a buggyra fölszerelt gépágyuból, majd a felém igyekvő katonák megismerkedhettek közelebbről az M16-osommal. Most ott vagyok, hogy mindezekután továbbhajtottam, csak volt egy kis sziklaorom, aztán potty. A buggyval elmerültem a vízben. Buggy ott is maradt, én pedig kiúsztam a partra, és egy marha nagy hajót látok. Itt sem sokáig élem túl ezt a látványt, mert a hajó irányából ad valaki nekem aknavetővel.
[ 2004. március 18.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ennél a résznél marha nagy szerencsém volt, az őrnaszád megfeneklett egy homokpadon, aztán a fickók elkezdtek felém evickélni a vízben, simán leszedtem, őket, majd a naszádot belöktem a vízbe, végül a bazinagy hajóroncshoz érve jól megszórtam azt rakétával, így sima ügy volt.
Ez tetszik nagyon, 1000 féle módszerrel/taktikával lehet elérni a célt.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 03. 19. 08:53
idézet:
Ezt írta td:
ennél a résznél marha nagy szerencsém volt, az őrnaszád megfeneklett egy homokpadon, aztán a fickók elkezdtek felém evickélni a vízben, simán leszedtem, őket, majd a naszádot belöktem a vízbe, végül a bazinagy hajóroncshoz érve jól megszórtam azt rakétával, így sima ügy volt.
Ez tetszik nagyon, 1000 féle módszerrel/taktikával lehet elérni a célt.
Üdv: Dan[/quote]
Nekem is nagyon bejön, hogy nincs annyira úm. bescriptelve az egész, és rengeteg variáció van minden téren. Én is nagyon rég várok egy ilyen fps-t, ez eddig nekem minden téren megfelel. Tökéletes.
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:00
Nah kipróbáltam én is.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:10
Dani: A hajo tetejere amikor kimaszol, rogton be kell bujni a ladak koze jobbra, aztan leszedni a helikopteres geppuskast. Itt a ladaknal van egy olyan hely, ahol a fedelzeten tartozkodo tobbi katona nem tud rad loni es a helikopterre koncentralhatsz. Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:10
idézet:
Ezt írta Grof:
Nah kipróbáltam én is.
A grafika tényleg szép, bár az állam visszaragasztása már a demo-nál megvolt. De valahogy a játék nem szögez le a gép elé. Szerintem túl csilivili. A hangok viszont baromi jók.[/quote]
Ez az az eset, amikor azt mondja az ember: "Neked semmi sem jó!"![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:13
idézet:
Ezt írta Grof:
...Szerintem túl csilivili.[/quote]
Játszd low detail-en, 640x480-ban, akkor lehet jobban bejönne, nem?
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)

Súgó
A téma zárva.