HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#201 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:25

Na én ilyet még nem pipáltam, egyszerűen nem tudom végleg kikapcsolni az FSAA-t a játékban. Állandóan bekapcsolódik. Valahogy nagy nehezen elmúlik, de a következő load game-kor mindig visszakapcsolódik, és megint lassú lesz a játék. Mégis mit csináljak?

#202 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 09:26

idézet:
Ezt írta td:

Játszd low detail-en, 640x480-ban :D , akkor lehet jobban bejönne, nem?

Üdv: Dan
[/quote]

Na elmentek a fenébe. :p :p :D
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#203 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24

idézet:
Ezt írta BlackVoid:
Dani: Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.[/quote]

Lesz még ennél gázosabb rész is! Én most egy barlangban lévő kutatóközpontban vagyok és ilyen mutáns szarok jönnek rám egyet csapnak s végem.... szal durva.

#204 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24

Hali.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).

Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe. :D

#205 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 13:22

Nálam nem változott semmit a sebesség, sőt inkább még az a rész volt valamivel lassabb, amikor a hajón kellett gyakni.

De miííjért nem tudom lekapcsolni az AA-t :D Mert azért 9600XT-n így már csak 25fps körül vakerál az meg nem túl sok, sokszor esik 20 alá.

#206 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 13:39

idézet:
Ezt írta Mumia:
Nálam nem változott semmit a sebesség, sőt inkább még az a rész volt valamivel lassabb, amikor a hajón kellett gyakni.

De miííjért nem tudom lekapcsolni az AA-t :D Mert azért 9600XT-n így már csak 25fps körül vakerál az meg nem túl sok, sokszor esik 20 alá.
[/quote]

pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#207 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 13:45

idézet:
Ezt írta flinta:
Hali.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).

Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe. :D
[/quote]

Ezt én is észrevettem, igaz én 1280*1024-be játszom minden fullon. AA AF kikapcsolva.

#208 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 14:03

idézet:
Ezt írta Evil.:

pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
[/quote]

A demo a fort pályán 35-50 fps között mozgott. 1024 minden very high, 8xaf 0xaa

A második demo is hasonlóan ment.

Ez is tökéletesen fut, amikor sikerül kikapcsolni az AA-t egy időre, amíg vissza nem kapcsolódik simán megy 40 körül.

#209 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:25

De ott van ez a gém. Mondjuk vannak benne bug-ok így elsőre is. Az ellenség keze átlógott a falon mikor legugolva vártam, hogy belép az ajtón, hogy fejbelőhessem. :D
Viszont ilyen vizet csak a 3DMark03-ban láttam.
A hummer hangja is ott van a szeren. :)
Kellett már egy ilyen jó FPS.
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#210 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:46

idézet:
Ezt írta Evil.:

akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
[/quote]

Tedd azt.

Amugy idekint mar $199-ert hirdetik a Sapphire 9800 Prot... :) jon az uj csalad, erzem a szagukat mar a levegoben... :D

#211 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:48

Nalam amugy 1920x1200-ban NAGYON lassu volot, meg Vsync mellett is, 1600x100ben mar oke lenne, de amint 'surubb' a helyzet, megint tul lassu, igy maradt 1280x768 es igy mar okes.
Ofkoz, 4xAA+8xAF + a jatekban max AA, max aniso, minden mas very highra rakva.

De MIERT KESIK A HANG? :mad:
Apropo: hova a retkesbe kell menni azzal a lopott Jeeppel? Kimentem a fovenyre, ott is jol legyilkolasztam mindenkit, majd vissza, de a villogo pont a hegy tuloldalara mutat... :(

[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

#212 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:49

idézet:
Ezt írta Mumia:

Majd a ragdoll is kinövi a gyermekbetegségeit, és jobb lesz mint amilyen most.
[/quote]

Jó, majd ha kinőtte, akkor játszom ilyenekkel. De ez annyira gyenge megvalósítás, hogy engem irritál. Remélem, nem baj!

idézet:
Ezt írta Mumia:

Egyszerűen nem tudom mi van veled, mostanában egyetlen játék sem tetszik, pontosabban mindenre kijelented, hogy "á ez is szar, meg sem nézem"
[/quote]

Tévedés. Mindnek kipróbáltam a DEMO-ját! Amúgy nem tudom, miről beszélsz, hogy "mostanában", meg "mindenre".
A Stalker az első képek és múvik óta nem tetszik. Ezerszer leírtam, miért.
A Colin 4-el semmi bajom, de nem szeretem az arcade versenyeket, így nem érdekel a teljes verzió.
A Far Cry DEMO nagyon nem tetszett. Akkor miért lennék kiváncsi az egészre? Már fél óra után eluntam a DEMO-t is.
Mellesleg szintén értékeltem itt a topicban.
A Sacred DEMO nagyon tetszett! Kiváncsian várom a teljes verziót.
A MOHAA: Breakthrough egy rakás tehéngané. Nem tetszett. Azután, hogy az alapjátékot végigtoltam 2,5-szer (a legutolsónál már majd elaludtam, így félbehagytam), végignyomtam a Spearhead-et(ami szvsz a legjobb MOHAA rész) és 2 év aktív, intenzív online MOHAA-zás után hadd legyek kompetenes leszólni a Breakthrough-t, ami valóban egy nagy nulla.
A PIRATES!-re megint csak mondhatnám, hogy nem sok ember él a Földön (Meier atyánkat és csapatát leszámítva), aki nálam jobban ismeri a játékot. Azt hiszem teljesen jogos az, amit a játék topicjába írtam. Emlékeim szerint a többi játék topicjába, ha írtam is valamit, az maximum annyi volt, hogy "érdeklődéssel várom".
Mindezek mellett, miről is beszélsz? Mi is az a "mostanában" és "mindenre kijelented"?

idézet:
Ezt írta Mumia:

Ha úgy csinálnád, hogy "á ez is szar, megnéztem" , akkor korrekt lenne :D
[/quote]

Lásd fent! A DEMO-t próbáltam. Egyébként pedig tudod, hogy nem tartozom azon warezhuszárok közé, akik itt a megjelenés előtt már 2 héttel írják, hogy melyik játék milyen, mert lehúzták az NWave-ről, meg ki tudja honnan.
Szóval szerintem teljesen korrekt, amit és ahogyan írtam ezekről a játékokról.

idézet:
Ezt írta Mumia:
Most lehet, hogy hazudok, mert már rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy a Jedi Knight 2 óta, egyetlen fpst sem vittem végig, mert mind gagyi volt.
[/quote]

Látod, ízlések és rokonok... Én például azt az időt sajnálom, amit annak a játéknak a végigvitelébe öltem. Borzasztóan gyenge alkotás volt.
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket). :) NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést. ;)

[ 2004. március 19.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#213 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:53

OFF
Piftu, most, hogy vegre 'korrektul' :D irod a mondatvegi irasjeleket - aminek komolyan oszinten orulok, nem lehetett konnyu egy rossz szokason urra lenni, gratula erte :) -, nem irnad vegre a demot demonak es nem 'DEMO-nak'? Demo - ezt igy ismeri a magyar is, nincs vele nagy baj, sot: a jatekdemot sem muszaj nagybetukkel irni, meg tiszteletbol sem. :) Koszi. :cool:

#214 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 15:54

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Látod, ízlések és rokonok... Én például azt az időt sajnálom, amit annak a játéknak a végigvitelébe öltem. Borzasztóan gyenge alkotás volt.
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket ;). :) NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést. ;)
[/quote]

:D

#215 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:13

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket). :) NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést. ;)

[ 2004. március 19.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Na én azt nem bírtam 10 percnél tovább :p

PS: Most már sikerült kikapcsolni az AA-t, legalábbis látványra biztosan, de nem gyorsult a játék :eek:

#216 Felhasználó inaktív   sirius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:27

Hi!

Far Cry tok jol elindul!
Elkezdem single-t es mielőtt betöltené az első mapot, kilép egy olyan üzenettel hogy CRITICAL EXCEPTION!
tudja valaki miért lehet ez?

#217 Felhasználó inaktív   vrob 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:35

A lopott dzsippel mas is belefutott a szakadekrol a vizbe az anyahajo elott? Nemtom miert, csak az jutott eszembe, hogy elsore ott mindenki leesik /Matrix/ :)

Amugy FX5900XT-n high-on lowAA es 2-es AF-el jatszom /2xAA&2xAF??/ 1024x768-ban.
Ugy tapasztalom, hogy a az AA nem lassit szamottevoen, a very high beallitas viszont annal inkabb. Fps-eket nem neztem meg, csak ugy erzesre sok helyen belassul ilyen beallitassal.
Micronics M5Pi, Pentium 60Mhz, 16MB Ram, ASUS V3000 PCI, Gravis Ultrasound Classic

#218 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:45

Hehe, tudtátok, hogy az engine tud cell shaded grafikát is?

:D

#219 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:47

Kép

#220 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 16:56

idézet:
Ezt írta T2k:

Ofkoz, 4xAA+8xAF + a jatekban max AA, max aniso, minden mas very highra rakva.

[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

ugyis a driverbol beallitott AA es aniso marad ervenyben, nem?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.