Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 19. 09:26
idézet:
Ezt írta td:
Játszd low detail-en, 640x480-ban, akkor lehet jobban bejönne, nem?
Üdv: Dan[/quote]
Na elmentek a fenébe.![]()
![]()
![]()
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24
idézet:
Ezt írta BlackVoid:
Dani: Ez az egyik legnehezebb resz a jatekban egyebkent.[/quote]
Lesz még ennél gázosabb rész is! Én most egy barlangban lévő kutatóközpontban vagyok és ilyen mutáns szarok jönnek rám egyet csapnak s végem.... szal durva.
Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24
Hali.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).
Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe.
Nem tudom másnak is feltűnt-e de a hajós rész utáni következő fejezetnél (gumicsónakkal el...), vagy 30%-kal belassul a game. Addig 1024*768/4AA/8AF-nél sem esik 30-35 alá az fps (minden max-on), még a csalitosban sem, de innen kezdve alig megy 20 fölé. Most driverben és játékban is minden AA, AF kikapcsolva, 1024*768-ban épp tartani tudja a 30fps-t de ha lerohannak vagy hárman, diafilm (XP3200+ATI9800Pro).
Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe.
Elküldve: 2004. 03. 19. 13:39
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nálam nem változott semmit a sebesség, sőt inkább még az a rész volt valamivel lassabb, amikor a hajón kellett gyakni.
De miííjért nem tudom lekapcsolni az AA-tMert azért 9600XT-n így már csak 25fps körül vakerál az meg nem túl sok, sokszor esik 20 alá.[/quote]
pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 03. 19. 13:45
idézet:
Ezt írta flinta:
Hali.
Kicsit hasoló érzésem van mint anno az Unreal-nél csak ott volt egy olyan lehetőség, hogy betolhattuk a második Voodoo2-t is a gépbe.[/quote]
Ezt én is észrevettem, igaz én 1280*1024-be játszom minden fullon. AA AF kikapcsolva.
Elküldve: 2004. 03. 19. 14:03
idézet:
Ezt írta Evil.:
pedig jo lenne tidni milyen AA nelkul mert most tervezek beruhazni egy 9600xt be, de ha nem faszanyos akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.[/quote]
A demo a fort pályán 35-50 fps között mozgott. 1024 minden very high, 8xaf 0xaa
A második demo is hasonlóan ment.
Ez is tökéletesen fut, amikor sikerül kikapcsolni az AA-t egy időre, amíg vissza nem kapcsolódik simán megy 40 körül.
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:25
De ott van ez a gém. Mondjuk vannak benne bug-ok így elsőre is. Az ellenség keze átlógott a falon mikor legugolva vártam, hogy belép az ajtón, hogy fejbelőhessem. 
Viszont ilyen vizet csak a 3DMark03-ban láttam.
A hummer hangja is ott van a szeren.
Kellett már egy ilyen jó FPS.
Viszont ilyen vizet csak a 3DMark03-ban láttam.
A hummer hangja is ott van a szeren.
Kellett már egy ilyen jó FPS.
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:46
idézet:
Ezt írta Evil.:
akkor tovabb gyujtom a penzmagot es veszek egy kihereletlen peldanyt.[/quote]
Tedd azt.
Amugy idekint mar $199-ert hirdetik a Sapphire 9800 Prot...jon az uj csalad, erzem a szagukat mar a levegoben...
![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:48
Nalam amugy 1920x1200-ban NAGYON lassu volot, meg Vsync mellett is, 1600x100ben mar oke lenne, de amint 'surubb' a helyzet, megint tul lassu, igy maradt 1280x768 es igy mar okes.
Ofkoz, 4xAA+8xAF + a jatekban max AA, max aniso, minden mas very highra rakva.
De MIERT KESIK A HANG?
Apropo: hova a retkesbe kell menni azzal a lopott Jeeppel? Kimentem a fovenyre, ott is jol legyilkolasztam mindenkit, majd vissza, de a villogo pont a hegy tuloldalara mutat...
[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
De MIERT KESIK A HANG?
Apropo: hova a retkesbe kell menni azzal a lopott Jeeppel? Kimentem a fovenyre, ott is jol legyilkolasztam mindenkit, majd vissza, de a villogo pont a hegy tuloldalara mutat...
[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:49
idézet:
Ezt írta Mumia:
Majd a ragdoll is kinövi a gyermekbetegségeit, és jobb lesz mint amilyen most.[/quote]
Jó, majd ha kinőtte, akkor játszom ilyenekkel. De ez annyira gyenge megvalósítás, hogy engem irritál. Remélem, nem baj!
idézet:
Ezt írta Mumia:
Egyszerűen nem tudom mi van veled, mostanában egyetlen játék sem tetszik, pontosabban mindenre kijelented, hogy "á ez is szar, meg sem nézem"[/quote]
Tévedés. Mindnek kipróbáltam a DEMO-ját! Amúgy nem tudom, miről beszélsz, hogy "mostanában", meg "mindenre".
A Stalker az első képek és múvik óta nem tetszik. Ezerszer leírtam, miért.
A Colin 4-el semmi bajom, de nem szeretem az arcade versenyeket, így nem érdekel a teljes verzió.
A Far Cry DEMO nagyon nem tetszett. Akkor miért lennék kiváncsi az egészre? Már fél óra után eluntam a DEMO-t is.
Mellesleg szintén értékeltem itt a topicban.
A Sacred DEMO nagyon tetszett! Kiváncsian várom a teljes verziót.
A MOHAA: Breakthrough egy rakás tehéngané. Nem tetszett. Azután, hogy az alapjátékot végigtoltam 2,5-szer (a legutolsónál már majd elaludtam, így félbehagytam), végignyomtam a Spearhead-et(ami szvsz a legjobb MOHAA rész) és 2 év aktív, intenzív online MOHAA-zás után hadd legyek kompetenes leszólni a Breakthrough-t, ami valóban egy nagy nulla.
A PIRATES!-re megint csak mondhatnám, hogy nem sok ember él a Földön (Meier atyánkat és csapatát leszámítva), aki nálam jobban ismeri a játékot. Azt hiszem teljesen jogos az, amit a játék topicjába írtam. Emlékeim szerint a többi játék topicjába, ha írtam is valamit, az maximum annyi volt, hogy "érdeklődéssel várom".
Mindezek mellett, miről is beszélsz? Mi is az a "mostanában" és "mindenre kijelented"?
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ha úgy csinálnád, hogy "á ez is szar, megnéztem" , akkor korrekt lenne[/quote]
Lásd fent! A DEMO-t próbáltam. Egyébként pedig tudod, hogy nem tartozom azon warezhuszárok közé, akik itt a megjelenés előtt már 2 héttel írják, hogy melyik játék milyen, mert lehúzták az NWave-ről, meg ki tudja honnan.
Szóval szerintem teljesen korrekt, amit és ahogyan írtam ezekről a játékokról.
idézet:
Ezt írta Mumia:
Most lehet, hogy hazudok, mert már rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy a Jedi Knight 2 óta, egyetlen fpst sem vittem végig, mert mind gagyi volt.
[/quote]
Látod, ízlések és rokonok... Én például azt az időt sajnálom, amit annak a játéknak a végigvitelébe öltem. Borzasztóan gyenge alkotás volt.
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket).NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést.
[ 2004. március 19.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:53
OFF
Piftu, most, hogy vegre 'korrektul'
irod a mondatvegi irasjeleket - aminek komolyan oszinten orulok, nem lehetett konnyu egy rossz szokason urra lenni, gratula erte
-, nem irnad vegre a demot demonak es nem 'DEMO-nak'? Demo - ezt igy ismeri a magyar is, nincs vele nagy baj, sot: a jatekdemot sem muszaj nagybetukkel irni, meg tiszteletbol sem.
Koszi.
Piftu, most, hogy vegre 'korrektul'
Elküldve: 2004. 03. 19. 15:54
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Látod, ízlések és rokonok... Én például azt az időt sajnálom, amit annak a játéknak a végigvitelébe öltem. Borzasztóan gyenge alkotás volt.
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket.
NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést.
[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 16:13
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ellenben nemrég sikerült megszereznem a NOLF 2-t és végigjátszottam (jó, hát ez már senkinek nem hír, mert aki akarta, az már egy éve letudta ezeket a köröket).NAGYON tetszett! Majd alkalomadtán nekidurálom magamat és megírom a topicjába (amelyet ugyebár én nyitottam anno) az értékelést.
[ 2004. március 19.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Na én azt nem bírtam 10 percnél tovább
PS: Most már sikerült kikapcsolni az AA-t, legalábbis látványra biztosan, de nem gyorsult a játék![]()
Elküldve: 2004. 03. 19. 16:27
Hi!
Far Cry tok jol elindul!
Elkezdem single-t es mielőtt betöltené az első mapot, kilép egy olyan üzenettel hogy CRITICAL EXCEPTION!
tudja valaki miért lehet ez?
Far Cry tok jol elindul!
Elkezdem single-t es mielőtt betöltené az első mapot, kilép egy olyan üzenettel hogy CRITICAL EXCEPTION!
tudja valaki miért lehet ez?
Elküldve: 2004. 03. 19. 16:35
A lopott dzsippel mas is belefutott a szakadekrol a vizbe az anyahajo elott? Nemtom miert, csak az jutott eszembe, hogy elsore ott mindenki leesik /Matrix/ 
Amugy FX5900XT-n high-on lowAA es 2-es AF-el jatszom /2xAA&2xAF??/ 1024x768-ban.
Ugy tapasztalom, hogy a az AA nem lassit szamottevoen, a very high beallitas viszont annal inkabb. Fps-eket nem neztem meg, csak ugy erzesre sok helyen belassul ilyen beallitassal.
Amugy FX5900XT-n high-on lowAA es 2-es AF-el jatszom /2xAA&2xAF??/ 1024x768-ban.
Ugy tapasztalom, hogy a az AA nem lassit szamottevoen, a very high beallitas viszont annal inkabb. Fps-eket nem neztem meg, csak ugy erzesre sok helyen belassul ilyen beallitassal.
Micronics M5Pi, Pentium 60Mhz, 16MB Ram, ASUS V3000 PCI, Gravis Ultrasound Classic
Elküldve: 2004. 03. 19. 16:56
idézet:
Ezt írta T2k:
[ 2004. március 19.: T2k szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ugyis a driverbol beallitott AA es aniso marad ervenyben, nem?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci

Súgó
A téma zárva.