HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#471 Felhasználó inaktív   Hypno 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 01. 15:38

[quote name='T2k' date='2004. március 26, péntek - 18:35'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta Hypno:
<STRONG>Akinel megakadt a game 1-2 percre, annak javaslom win alatt a hangkartyanal a hardveres gyorsitas visszabbvetelet, nalam SB live-val bevallt.

Hypno</STRONG>[/quote]

Mehehe...  :D es meg huzza a szajat arn, amikor egy retek fosnak titulalom a Creative drivereit... :p :p :p [/quote]
Nem is huztam a szamat! :D

Hypno
"csak egy apro problemam lenne..."

#472 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 16:32

Még elég fejletlen vagyok a játékban, de azért (épp ezért?) megkérdem: Minigun csak toronyra szerelve használható? Felvenni nem lehet?
OK, irreális lenne, de akkor is... imádom a hangját :)

#473 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 16:33

Milyen mod-ok jöttek már ki? Tapasztalatok? Ha lehet dobjatok be pár linket is, ahonnan le lehet szedni őket.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#474 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 16:45

Idézet: Asdam2 - Dátum: 2004. március 26, péntek - 18:36

A BEST Weaponok

Machine Gun a 100 töltényes
aztán a dupla nagyítós valamilyen Rifle (gránátot is lő) de nem az a OICW
P90 ES SMG
Sniper AW50    :D
és M14 ES és néha még a ShotGun és a Machete :D :D :D

Szvsz a legjobb négyes (nekem még nincs M29 OICW):

AG36 (ez az, akinek senki sem tudja a nevét :))
Sniper AW50 (sajnos sokszor nélkülözhetettlen - idegesítő, hogy fél kilométerről is meglátnak, miközben egy bokor közepén kushadok...)
Jackhammer (közelharcban nincs jobb)
MP5SD vagy RPG (az MP5 csendessége miatt lopakodáshoz kiváló, sokszor egész csopoortokat lehet kinyírni úgy, hogy egyik sem tudja, merről érkezik a halál - az RPG-re pedig csak ritkán van igazán szükség)

Bástya Elvtárs: Az M134-et nem lehet felszedni, de szerintem nem is baj - úgy már végképp túl Predator feeling lett volna...
;)

#475 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:06

Vazze gyerekek!  :eek: Azon a mapon nyomultam, ahol a sziget egyes részein világítótornyok vannak, és telis-tele van az egész sziget a debil 3-ajtós szörnyekkel, meg azokkal a rámugró nyavajákkal. Hát mit mondjak... medium fokozaton rendesen megszenvedtem vele.

Üdv: Bepe

#476 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 17:10

Vazze gyerekek!  :eek: Azon a mapon nyomultam, ahol a sziget egyes részein világítótornyok vannak, és telis-tele van az egész sziget a debil 3-ajtós szörnyekkel, meg azokkal a rámugró nyavajákkal. Hát mit mondjak... medium fokozaton rendesen megszenvedtem vele.

én is, de majd meglátod hogy az igazi szenvedés most jön  :D

én pihentetem is a gammát pár napja mert egy részen nem bírok átvergődni, és egyelőre esélyt sem látok rá

----atyuska----

#477 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 18:08

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 16:59

én is, de majd meglátod hogy az igazi szenvedés most jön  :D

én pihentetem is a gammát pár napja mert egy részen nem bírok átvergődni, és egyelőre esélyt sem látok rá

Hehe hol is vagy ?  :D
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#478 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 18:13

Hát nem tűnik rövidnek a játék, így fórum híján, elég sokat nyomultam a héten, és sokszor voltam úgy, hogy na ez most már biztos a vége, aztán mégsem. De olvasva itt a hozzászólásokat, úgy tűnik, még nagyon-nagyon messze vagyok a végétől. Igaz a realistic szint biztosan növeli a végigjátszási időt.

Ahogy elnézem még a fegyverek felével nem találkoztam, amiket itt felsorolnak egyesek.

Jelenleg ezekkel megyek:

1: M14 Amivel eddig találkoztam, azok közül messze a legjobb fegyver.

2: 4x Zoomos lopakodós fegyver, mittomén a nevét. Nem tudom minek cipelem, elsődleges lövése gyenge, ráadásul az M14 lőszerét használja. Egyetlen előnye a pontossága. A gránátvető funkcióját nem használtam csak talán, 1-2 szemetebb embert szedtem le vele. A kis szörnyek ellen nem jó, mert nehéz eltalálni őket vele, meg fél mp és az orrom előtt állnak, én meg halott vagyok. A nagy rakétás ellen meg hatástalan, nem sebzi.

3: Sniper, no comment km-ekről le lehet szedni, vele elleneket.

4: Autómata shotgun, kis/közepes szörnyek ellen hatásos, de már jó ideje csak cipelem, mert nem találok hozzá elég lőszert.

MP5/SMG: Ezeket a játék elején kipróbáltam, de gyorsan eldobtam, mert távolra nem használhatóak, mert túl pontatlanok, közelharcra meg kicsi a tűzerejük.

RPG: Semmire sem jó.
  • ember ellen minek? 15x elugrik előre, mire odaér a rakéta
  • Jármű ellen vétek, inkább kilövöm belőle az embereket, és újrafelhasználom :)
  • Kis szörny ellen szintén nem jó, mert nem találja el, a rakétás ellen meg nem tudtam kipróbálni, mert sosem volt nálam, amikor kellett volna.

Ez tetszett:
Kép[LIST]

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 01. 18:18 -kor

#479 Felhasználó inaktív   alltech 66 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 18:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 17:17

Hát nem tűnik rövidnek a játék, így fórum híján, elég sokat nyomultam a héten, és sokszor voltam úgy, hogy na ez most már biztos a vége, aztán mégsem. De olvasva itt a hozzászólásokat, úgy tűnik, még nagyon-nagyon messze vagyok a végétől. Igaz a realistic szint biztosan növeli a végigjátszási időt.

Ahogy elnézem még a fegyverek felével nem találkoztam, amiket itt felsorolnak egyesek.

Jelenleg ezekkel megyek:

1: M14 Amivel eddig találkoztam, azok közül messze a legjobb fegyver.

2: 4x Zoomos lopakodós fegyver, mittomén a nevét. Nem tudom minek cipelem, elsődleges lövése gyenge, ráadásul az M14 lőszerét használja. Egyetlen előnye a pontossága. A gránátvető funkcióját nem használtam csak talán, 1-2 szemetebb embert szedtem le vele. A kis szörnyek ellen nem jó, mert nehéz eltalálni őket vele, meg fél mp és az orrom előtt állnak, én meg halott vagyok. A nagy rakétás ellen meg hatástalan, nem sebzi.

3: Sniper, no comment km-ekről le lehet szedni, vele elleneket.

4: Autómata shotgun, kis/közepes szörnyek ellen hatásos, de már jó ideje csak cipelem, mert nem találok hozzá elég lőszert.

MP5/SMG: Ezeket a játék elején kipróbáltam, de gyorsan eldobtam, mert távolra nem használhatóak, mert túl pontatlanok, közelharcra meg kicsi a tűzerejük.

• Kis szörny ellen szintén nem jó, mert nem találja el, a rakétás ellen meg nem tudtam kipróbálni, mert sosem volt nálam, amikor kellett volna.
Ez tetszett:
Kép[LIST]

Pont itt tartok:D
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling

#480 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 19:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 17:17

"RPG: Semmire sem jó.
[quote name='Mumia' date='2004. április 1, csütörtök - 17:17']RPG: Semmire sem jó.
"

Nem is a humvee ellen kell használni az RPG-t.  :D De spec. amikor jön egy helikopter, és a sűrű bozótból nem is látom, csak ő hentel engem, akkor jól jön. Néha nem lehet olyan könnyen kilőni a heliből a gépágyús srácot, ilyenkor bevetem a rocket launchert.  ;)

#481 Felhasználó inaktív   lajafix2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 19:58

Na valaki mondja meg miért van az, hogy LOWban játszanék és kb félpercenként megakad kattog az egész?

Már átolvastam jópár oldalt itt és más fórumokon de nem jött össze.

Konfig:
AMD XP 1600+
Radeon 9000 64 MB (aida szerint 128 bites)
1 GB RAM

Ettől szvsz mennie kellene LOWban és megy is, csak ha megakad fél perc után, akkor van olyan, hogy 5 másodperc után megy tovább, de olyan is hogy 1 perc után élvezhetetlen.

Próbáltam már a SOUNDot mindenféleképpen beállítani meg játszani az ATI beállításokkal, de egy itiner jó lenne.
lajafix

#482 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:02

@lajafix2:
tedd fel az új peccset, javítottak ezen az akadozáson
firefox+foobar+mplayerc

#483 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:09

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 20:10

Nem is a humvee ellen kell használni az RPG-t.  :D De spec. amikor jön egy helikopter, és a sűrű bozótból nem is látom, csak ő hentel engem, akkor jól jön. Néha nem lehet olyan könnyen kilőni a heliből a gépágyús srácot, ilyenkor bevetem a rocket launchert.  ;)

Már vagy 5 pálya óta színét sem láttam helikopternek, ezért miért cipeljem? Ráadásul, géppuskával is lelőhetem a helikoptret.  (Realisticen, meg ha már hentel, akkor az rég rossz, mire elővenném, a rakétát, és becéloznám vele, már 5x agyonlőne, hiába van teljes páncél, teljes élet)

#484 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 19:13

Már vagy 5 pálya óta színét sem láttam helikopternek, ezért miért cipeljem? Ráadásul, géppuskával is lelőhetem a helikoptret.  (Realisticen, meg ha már hentel, akkor az rég rossz, mire elővenném, a rakétát, és becéloznám vele, már 5x agyonlőne, hiába van teljes páncél, teljes élet)

Ez igaz. De nekem az egyszerre 5-6 rámrohanó "páncélosztagos" ellen is jó szolgálatot tett: akik golyóálló mellényben, átlátszó rendőr-pajzzsal és G36-ossal rohannak le. Úgyhogy ott már P90, MP5SD és M14-16 nem ért semmit, kaptak rpg rocket launherrel...

#485 Felhasználó inaktív   lajafix2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:27

Idézet: happy_harry - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 19:06

@lajafix2:
tedd fel az új peccset, javítottak ezen az akadozáson

Fent van, de nálam nem javult semmit. Patch nélkül és patchel is ily szar.
lajafix

#486 Felhasználó inaktív   GODZSI 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 01. 21:37

Hi!

Segítség kéne! Elveszett a savegamem, és kellene nekem 1 használható savegame, vagy pályaugró cheat! Bár nem hallottam még ijenről. Tud valaki linket, ahonnan lehet letölteni savegamet? A boat nevü pályát már elhagytam, de a nevére már nem emléxek.

#487 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 22:12

Hello hát szerintem az RPG meg akkoris szar az távcsöves gránátos nem az OICW az ajó emg P90 ES és az M14 ES

:D
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#488 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 22:23

Idézet: GODZSI - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 20:41

Hi!

Segítség kéne! Elveszett a savegamem, és kellene nekem 1 használható savegame, vagy pályaugró cheat! Bár nem hallottam még ijenről. Tud valaki linket, ahonnan lehet letölteni savegamet? A boat nevü pályát már elhagytam, de a nevére már nem emléxek.

ha megmondod h mi az utolso dolog amire emlekszel akkor en megprobalok neked kuldeni :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#489 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 22:29

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 23:27

ha megmondod h mi az utolso dolog amire emlekszel

'A játék telepítése befejeződött. Újraindítja a számítógépet?"

:D

Mellesleg ideje lenne nekem is kipróbálni ezt a programot, mert a képek és a hozzászólások alapján nem egyszerű játékról van itt szó...
Tyraan - Artum Inferniti

#490 Felhasználó inaktív   Xikita 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 22:29

Idézet: GODZSI - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 20:41

Hi!

http://64.247.37.206...hp?idx-fcch!rar  :cool:

Csatolt fájl:

GA-P35-DS3L - E6550 - HD5750 - 4 GB KLDD48F - WD1001FALS - HD502IJ - GH22NS40 - 485W - 2243SW

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.