HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#431 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 15:41

idézet:
Ezt írta td:

Köszi! Igen ugrattam többször is még el is mentem a pálya másikvégéig, hogy onnan gyorsítsak a big jumphoz! :D
Egyébként bazi frusztráló volt már, el is kezdtem a Knights of the Temple-t nyomni, az se rossz. :)

Üdv: Dan
[/quote]

Én tök véletlenül jöttem rá :D

#432 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 15:46

idézet:
Ezt írta Asdam:
Ahá mengézem ezt a hang dolgot reméelm hogy OK lesz a Hardware nélkül és mégegszer mindekinek a disznó KOMOLYAN ÉS TÉNYLEG beszált a Humvee be :D

Más : Egy hajón avgyok az utlosó rádiózavaró antennát felrobbanoptm és jön valami Crow nevű ember egy Helikopterrel nos szarrá lövöm de szószerint mindennel a P90 essel az M14 essel azzal a távcsövessel is (nem az awp vel :D) még a rakétával is de nem döglik meg és én meg állandóan valami ötlet ?

Ez a Save Games tényleg jó dolog mert a CheckPointos baromság az idegörlő pláne itt a hajósnál de nem Cheatelünk , Becsület hehe :D :D :D
[/quote]

hello!

en is itt tartok es nem tudom leszedni!! neked sikerult mar?
irto idegesito, mar vagy 600x meghaltam.

csovi
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#433 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 15:59

idézet:
Ezt írta iHi:

hello!

csovi
[/quote]

Pedig le lehet szedni. Én azt csináltam, hogy a parton vannak pálmafák és mindig úgy mozdultam, hogy az egyik fa a heli és közöttem legyen. Elég sokat bele kell ereszteni, de a faszi nem fog kinyúvadni, hanem inkább a helikoptert lőjétek, mert előbb-utóbb elkezd füstölni és akkor elrepül (majd lezuhan :D)

#434 Felhasználó inaktív   LeviBoy01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 16:49

Hát én nagyon leakadtam a gameval egy helyen! Most fejből nem tudom, hogy mi a neve a helynek, de annyira emléxem, hogy egy mutáns lény holografikus képe forog egy asszem 3 szintes terem közepén és azt írja ki, hogy valamit árasszak el vízzel és úgy tudok egy szinttel feljebb jutni! Csakhogy én már mindent bekapcsoltam éa semmi...
Előre is kösz a segítséget!
old: AMD Athlon XP 2500+(Barton), Sapphire ATI Radeon 9600XT 128Mb, Coolink U2VS, ABIT NF7-S, , LG DVD-ROM, 40*12*48 Sony CD-RW, 512Mb DDR-
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!

#435 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 16:56

...pedig el tudod :) Van az a nagy terem, annak az egyik oldalánál van egy csap, azt kinyitod és lőn sok folyadék :D

#436 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 17:05

idézet:
Ezt írta iHi:

hello!

csovi
[/quote]

Igen sikerült én a hajóról lőttem le Crowt nem lehet itt még megölni szóval a helikoptert kell lőni én a gránátvetővel (nem a rakétával) lőttem a helikioptert és ezzel nagy nehezen sikerült
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#437 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 17:13

VAN EGY NAGY GONDOM:

Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót :) :)) Na most ez mitől van? Ő ugyanazt a (deviance) változatot használja és őt beengedi, engem nem. Nem állítottam át semmit, nem telepítettem rá semmit, stb. Mitől lehet?

#438 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 17:32

idézet:
Ezt írta PyRex:
VAN EGY NAGY GONDOM:

Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót :) :)) Na most ez mitől van? Ő ugyanazt a (deviance) változatot használja és őt beengedi, engem nem. Nem állítottam át semmit, nem telepítettem rá semmit, stb. Mitől lehet?
[/quote]

koszi, probaltam de meg nem sikerult. amugy sok van meg innen hatra?

#439 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 17:35

idézet:
Ezt írta iHi:

koszi, probaltam de meg nem sikerult. amugy sok van meg innen hatra?
[/quote]

sok :)

#440 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 19:22

idézet:
Ezt írta PyRex:
VAN EGY NAGY GONDOM:

[/quote]

Hát még ki is irta! Az a gond, hogy egy nagy csitter vagy! :D

#441 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 19:28

idézet:
Ezt írta bepe_79:

Hát még ki is irta! Az a gond, hogy egy nagy csitter vagy! :D
[/quote]

:D Megvan, mi volt a gond: próbálgattam a Far Cry editorát és véletlenül elmenthettem a változtatásokat (gondolom a scriptekbe is belenyúlhattam valahogy :confused: )

[ 2004. március 25.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ]

#442 Felhasználó inaktív   nmarci99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 03:53

Mondd azt, hogy az az uccsó rész, amikor le lehet ugrani a vizesés tetejéről!!! Én csak mediumon nyomom, de hát jelenleg fingom nincs, hogy mit kéne ott csinálni. Bár volt egy elvetemült ötletem. Nekiálltam hegyet mászni, és sikerrel jártam. Ezek után a pálya meg nem szerkesztett (nincs növényzet stb. ) részein próbáltam lejutni a vízbe, de egy bizonyos idő vagy távolság után meghaltam, és nem tudom, mitől... :D Lehet benne valami pályafigyelő, hogy azért ne menjél túl messze a maptól? Persze ezek a dolgok is csak ilyenkor jutnak eszembe :D

#443 Felhasználó inaktív   LeviBoy01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 08:17

Kösz PyRex, sikerült! Még lenne egy kérdésem azoktól, akik már végignyomták, hogy milyen messze van a játék vége? Most ott tartok, hogy egy függőhidon mennék át csak kilövik alólam! Csá!
old: AMD Athlon XP 2500+(Barton), Sapphire ATI Radeon 9600XT 128Mb, Coolink U2VS, ABIT NF7-S, , LG DVD-ROM, 40*12*48 Sony CD-RW, 512Mb DDR-
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!

#444 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 08:31

idézet:
Ezt írta nmarci99:
Mondd azt, hogy az az uccsó rész, amikor le lehet ugrani a vizesés tetejéről!!! Én csak mediumon nyomom, de hát jelenleg fingom nincs, hogy mit kéne ott csinálni. Bár volt egy elvetemült ötletem. Nekiálltam hegyet mászni, és sikerrel jártam. Ezek után a pálya meg nem szerkesztett (nincs növényzet stb. ) részein próbáltam lejutni a vízbe, de egy bizonyos idő vagy távolság után meghaltam, és nem tudom, mitől... :D Lehet benne valami pályafigyelő, hogy azért ne menjél túl messze a maptól? Persze ezek a dolgok is csak ilyenkor jutnak eszembe :D[/quote]

Ó az még nem az utolsó pálya :D Az ennél sokkal durvább :D

#445 Felhasználó inaktív   alltech 66 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 10:39

Help pls,elakadtam. Krieger Corp. nevű hangárba bementem,kinyírtam mindenkit.A plafonon 1 sínpálya rendszer van,(mind2 végébe 2 doboz felfüggesztve) lőttem mint állat de nemtörtént semmi.Itt mit kell tenni,mert gőzöm sincs.

[ 2004. március 26.: alltech 66 szerkesztette a hozzászólást ]
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling

#446 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 10:53

idézet:
Ezt írta alltech 66:
Help pls,elakadtam. Krieger Corp. nevű hangárba bementem,kinyírtam mindenkit.A plafonon 1 sínpálya rendszer van,(mind2 végébe 2 doboz felfüggesztve) lőttem mint állat de nemtörtént semmi.Itt mit kell tenni,mert gőzöm sincs.

[ 2004. március 26.: alltech 66 szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

nem vagyok biztos benne, hogy ez az a resz amire gondolok, de ha az egyik ladat lelovod (a jobb oldalit) akkor beszakad alatta a racs.

#447 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 10:56

amugy a bigével nem kell majd nyomulni?

#448 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 11:01

idézet:
Ezt írta iHi:
amugy a bigével nem kell majd nyomulni?[/quote]

De kell, de szegény elég béna :) Mármint nem sok hasznát veszed, mert lődöz ugyan, de nem sok embert szed le :) Előszeretettel áll viszont ELÉD valami okból, ami kifejezetten idegesítő :) (Persze, ha belelősz, akkor kampec :)) Szóval inkább még rá is kell vigyáznod :)

#449 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 11:19

Egyébként 1-2 bug van a játékban, kifejezetten érdekes módon halt meg pl. ez a katona :)

Kép
Vajon csak pihen...

Kép
...avagy a készítők egyike a szado-mazo élményeit akarta kifejezni vele? "Ahh, gyere és kötözz meg!" :D :D :D

[ 2004. március 26.: PyRex szerkesztette a hozzászólást ]

#450 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 11:34

idézet:
Ezt írta Asdam:
OK Végig is vittem...[/quote]

bocs, de leírnád a beállításaidat?
nekem elég xarul fut(közepes-magas beállítások)
igaz, nekem még csak a demó van meg...
:(

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »