Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 16. 21:44
Tessenek már a játékról beszélgetni ! Jobban van optimalizálva ? FX-en tényleg rosszul fut ? Mekkora a full install ? Megérte várni ? Ilyesmik...
Elküldve: 2004. 03. 16. 22:54
[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000511&p=2"]https://forum.hwsw.h...13&t=000511&p=2[/url]
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 03. 17. 01:02
Szerintem optimalizalva lett a demohoz kepest,bar azert mindent nem mertem very high-ra allitani a grafixnal
,de demonal se arra volt allitva es ott azert akadt rendesen.
Most a palya betoltes utan kicsit akadozgat de aztan elmulik a dolog es csak a nagyobb robbanasoknal reccen meg a kep.
Amugy hatalmas feeling a jatek,nagyon teccik bene hogy a viz alatt is full elet van.Lemerulsz es halak uszkalnak ,vizinovenyek lengedeznek.Ezek nem t'om voltak e demoba mert nem toltam sokat de itt nagyot ut.
Most a palya betoltes utan kicsit akadozgat de aztan elmulik a dolog es csak a nagyobb robbanasoknal reccen meg a kep.
Amugy hatalmas feeling a jatek,nagyon teccik bene hogy a viz alatt is full elet van.Lemerulsz es halak uszkalnak ,vizinovenyek lengedeznek.Ezek nem t'om voltak e demoba mert nem toltam sokat de itt nagyot ut.
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)
Elküldve: 2004. 03. 17. 07:08
tényleg!
milyen a JÁTÉK????
milyen a JÁTÉK????
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:30
Hát ez hihetetlen, hogy egyszerűen minden post-om szó nélkül törlődik napok óta!
Akkor csak annyit hadd tudjon már mindenki, hogy van cds is belőle!!!
Akkor csak annyit hadd tudjon már mindenki, hogy van cds is belőle!!!
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:31
Sziasztok.
Szerintem nem lenne semmi baj ezzel a warez dologgal csak nem kéne ennyire hangosokodni.
Én biztos hogy meg fogom venni a játékot csak megvárom lesz-e valami collectors edition.
Meg ugye mire ideér azért addig csak szeretném kipróbálni.
Valaki érdemlegesen tud már nyilatkozni a játékról.
Gépigény (Ram mennyi kell)
A demó pálya benne van-e?
Szerintem nem lenne semmi baj ezzel a warez dologgal csak nem kéne ennyire hangosokodni.
Én biztos hogy meg fogom venni a játékot csak megvárom lesz-e valami collectors edition.
A demó pálya benne van-e?
Intel Core 2 Duo E6750 / Gigabyte GA-P35-DS3P/
2* 1Gb 800Mhz Geil Black Dragon Ram / Samsung 320Gb Hdd / His X800 Gto 256Mb / Chieftec ház /
Nec 4510A / Sony Hdm 19 Tft / Labtec Cordless Desktop / Chieftec 400W
2* 1Gb 800Mhz Geil Black Dragon Ram / Samsung 320Gb Hdd / His X800 Gto 256Mb / Chieftec ház /
Nec 4510A / Sony Hdm 19 Tft / Labtec Cordless Desktop / Chieftec 400W
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:36
idézet:
Ezt írta Diavolo:
Szerintem optimalizalva lett a demohoz kepest,bar azert mindent nem mertem very high-ra allitani a grafixnal,de demonal se arra volt allitva es ott azert akadt rendesen.[/quote]
Hm, érdekes, én mindent very high-ra pakoltam a demoban, és nem akadt egyáltalán a második. Az első demo az akadt egy kicsit, mert swappelt.
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:36
idézet:
Ezt írta Stephen003:
Sziasztok.
A demó pálya benne van-e?[/quote]
gépigényre ezt irják a hiv. oldalon:
Recommended
Supported OS: Windows 98SE/2000/XP (only)
Processor: AMD Athlon 2400-3000+ or Pentium 4 2-3 GHz
RAM: 512-1024 MB
Video Card: 128 MB GeForce 4 128 MB to GeForce FX 5950; ATI Radeon 9500-9800 XT
Sound Card: Sound Blaster® Audigy® series
DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)
DVD-ROM: 8x-16x DVD
Hard Drive Space: 4 GB
Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)
Minimum
Supported OS: Windows® 98SE/2000/XP (only)
Processor: 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0b-compatible graphics card
Sound Card: DirectX® 9.0b-compatible PCI card
DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD
Hard Drive Space: 4 GB
Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)
[ 2004. március 17.: Fireblade [BAT] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 10:35
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát ez hihetetlen, hogy egyszerűen minden post-om szó nélkül törlődik napok óta!![]()
Akkor csak annyit hadd tudjon már mindenki, hogy van cds is belőle!!![/quote]
Nagy a szigorúság mostanság. Tehetünk mi arról, ha megjelenik egy jó kis progi és meghülyülünk?
![]()
Elküldve: 2004. 03. 17. 10:51
Meg kell nézni a hozzászólások számát (nem csak ebben a topicban). Aki friss game infót akar ill. kötetlenül akar beszélgetni, az nem ide jön először. Ennyi. De mivel ez a hozzászólásom nem dicsőíti a fórumot, törölni fogják.
Curtis
[ 2004. március 17.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
Curtis
[ 2004. március 17.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ]
"Érezzük, hogy az élet egy fekete komédia, de talán élni tudunk ezzel. Mindazonáltal -mivel az egészet az Istenek szórakoztatására írták- egy-egy jó poén könnyen a fejünkbe kerülhet." - (Martin Stillwater: A két eltűnt áldozat.)
Teamspeak szerver
Teamspeak szerver
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:13
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Hát ez hihetetlen, hogy egyszerűen minden post-om szó nélkül törlődik napok óta!![]()
Akkor csak annyit hadd tudjon már mindenki, hogy van cds is belőle!!![/quote]
és fogalmad sincs miért igaz?
ez a cd-s eredetiségében sem vagyok biztos
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:14
idézet:
Ezt írta Curtis:
Meg kell nézni a hozzászólások számát (nem csak ebben a topicban). Aki friss game infót akar ill. kötetlenül akar beszélgetni, az nem ide jön először. Ennyi. De mivel ez a hozzászólásom nem dicsőíti a fórumot, törölni fogják.
Curtis
[ 2004. március 17.: Curtis szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
lehet kötetlenül beszélni, a játékról
nem kell 2 oldalon át arról dumálgatni hogy már a 14-ik 50megát szedem le, még fél óra
stb stb
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:20
idézet:
Ezt írta Curtis:
Meg kell nézni a hozzászólások számát (nem csak ebben a topicban). Aki friss game infót akar ill. kötetlenül akar beszélgetni, az nem ide jön először. [/quote]
Ha neked az a kötetlen beszélgetés, hogy nyomjátok az ócska, unalomig ismert, szánalmas "tőttöm, hozzamáranetpócsta, mehehehehehere" szöveget, akkor menj a színvonalas, csodálatos SG fórumra!
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:21
Értjük mi a csíziót, csak kiszaladt alólunk a paci, mert mindenki írtóra várta már a játékot. Együtt izgultunk.
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:29
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ha neked az a kötetlen beszélgetés, hogy nyomjátok az ócska, unalomig ismert, szánalmas "tőttöm, hozzamáranetpócsta, mehehehehehere" szöveget, akkor menj a színvonalas, csodálatos SG fórumra![/quote]
Nem unjátok még ezt? Ezerszer lerágott csont.....
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:32
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Nem unjátok még ezt? Ezerszer lerágott csont.....[/quote]
Úgy látszik, nincsen eléggé lerágva.
"If i could fly, like the king of the sky..."
Elküldve: 2004. 03. 17. 11:40
Valaki kérdezte, nem csak dvd-n érhető el a játék. 3 cd-s formában is "kijött". Kíváncsi leszek ez a mondat sérti-e a szabályokat?
Elküldve: 2004. 03. 17. 12:30
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Valaki kérdezte, nem csak dvd-n érhető el a játék. 3 cd-s formában is "kijött". Kíváncsi leszek ez a mondat sérti-e a szabályokat?[/quote]
Sérti. Mit gondolsz, az én hozzászólásom miért tűnt el, amiben ugyanezt leírtam?
Elküldve: 2004. 03. 17. 12:32
Egyébként a demo2-ben már nekem nagyon bejövős AI volt, remélem a full is ilyen lesz. Az ellenséges katonák nem sültbolondok voltak, és nem össze-vissza rohangáltak, mint a kerge-marhák, hanem célirányosan engem akartak eltenni láb alól... 
[ 2004. március 17.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. március 17.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 12:35
Még a vízbe is bemerészkedtek, de a parttól kb. 2 m-re elkezdtek tempózni, így sajnos szabad prédává váltak.

Súgó
A téma zárva.