HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#561 Felhasználó inaktív   beegee01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 04. 22:41

hi!
Valaki végignyomta már a játékot? Vagy olvasott róla vmit? Az érdekelne, hogy hány pálya van. Én a Cooler nevezetűn vagyok, és szertném tudni hol járok....

#562 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 04. 22:56

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 21:43

Milyen liftről beszél? Én oda szellőzőcsövön keresztül jutottam be, nem pedig liften  :think:

Már magázódunk?  :D

#563 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 22:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 0:00

Már magázódunk?  :D

Nem te voltál az üzenet címzettje, E/3.

#564 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 22:59

Idézet: beegee01 - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 23:45

hi!
Valaki végignyomta már a játékot? Vagy olvasott róla vmit? Az érdekelne, hogy hány pálya van. Én a Cooler nevezetűn vagyok, és szertném tudni hol járok....

Sokkal nem vagyok előrébb nálad, de szvsz még onnan messze van a messze, sőt onnan is ahol én vagyok.

Pedig már kezdem tépni a hajamat, ugyanis itt már szinte minden egyes szobán való átjutáshoz isteni csoda kell.

De ettől függetlenül, eddig a legdurvább pálya szvsz az Archive volt.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 04. 23:01 -kor

#565 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 00:43

nincs valakinek 1 mentése a boat végén lévő helikuffer után mert már nagyon elegem van belőle. Próbáltam trükközni a csónakokkal de a nyavajás mindíg felrobantja még mielött a bombát betenném 1általán így azzal nem lehet lelépni :) A hajó meg sűlyed de rálövöm az összes rakétám (~25-30) és még mindíg semmi...

vagy valakinek valami jó trükk ötlete? (a kabin nem jött be mert elég gyorsan víz alá kerül és utána nem lehet lövöldözni) help meee  :(
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#566 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 00:50

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 23:47

vagy valakinek valami jó trükk ötlete? (a kabin nem jött be mert elég gyorsan víz alá kerül és utána nem lehet lövöldözni) help meee  :(

én kiusztam a halászhajó roncsig, ott a száraz részen a földre hasalva gránátokkal (assault rifje alternate) puhítottam, addig amig meg nem pusztult.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#567 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 06:40

Training
Carrier
Fort
Pier
Research
Treehouse
Bunker
Steam
Regulator
Control
Rebellion
Archive
Cooler
Boat
Catacombs
River
Swamp
Factory
Dam
Volcano

#568 Felhasználó inaktív   BSFC 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 05. 07:19

Sziasztok!

Én is belefutottam abba a bugba, amibe bepe_79. A Cooler pályán, amikor megtalálom a csajszit, nem történik semmi. A feladat "Save Valery", de nem jön semmi ellen. Nem lehet sehová tovább menni. Valaki küldjön egy mentést a következő pályáról légyszi a mammut@tvn.hu-ra. Köszi.
"Lássanak hát csodát a kicsik és a nagyok,
A becsületes ember én magam vagyok."

#569 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 07:42

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 1:47

nincs valakinek 1 mentése a boat végén lévő helikuffer után mert már nagyon elegem van belőle. Próbáltam trükközni a csónakokkal de a nyavajás mindíg felrobantja még mielött a bombát betenném 1általán így azzal nem lehet lelépni :) A hajó meg sűlyed de rálövöm az összes rakétám (~25-30) és még mindíg semmi...

Én éppen tegnap csináltam meg azt a pályát, a hajóhídra fel, és után összesen 6 db találat kellett a rakétavetőből ahoz, hogy a heli elkotródjon. Ennyi. Mindezt default nehézségi szinten...

#570 Felhasználó inaktív   [Hehe] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 08:49

Idézet

hi!
Valaki végignyomta már a játékot? 

jah, en mar vegigjatszottam. Meg az elejen volt nekem is egy bug. Egyszer fel kell robbantani valami loszerraktarat, nos ott nekem nem nyilt ki az ajto. aztan vegul kihagytam a robbantast, es nagy nehezzen atjutottam a kovetkezo mentesi ponthoz.
a masik meg erdekelne hogy a LEGVEGEN sikerult e valakinek cheat nelkul tuljutnia. egesz addig minden segitseg nelkul jatszottam, de ott mar sehogy se jutottam tul. vegul isten modban vegigcsinaltam, de kb 10x haltam volna meg.
jah, es nem a legkonnyebb fokozatban jatszom.. (eggyel folotte:D )
nos?

#571 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:52

Én még csak a cooler pályán tartok, éppen ezért érdekelnének a gyakorlottabbak fegyverválasztási szokásai.
Nálam most ez az összeállítás: mesterlövész puska, RPG, 4x zoom-os aknavetős géppisztoly (AG36?) és valami rövid csövü géppisztoly (50 skulós tárral). Ez utóbbi mintha jobb lenne olyan szitukban amikor egyszerre több 'alap' ugrálós mutáns támad egyszerre.
Volt még egy ha jól emlékszem MP5 nevü, de ezt hamar lecseréltem, mivel semmi extrát nem tapasztaltam és csak 30-as a tára.
Most gondolkodom hogy az RPG helyett beszerzek egy shotgun-t. Úgy vettem észre hogy a rakétás mutánst elég hatékonyan lehet vele masszírozni. Vagy csak lehet hogy 'legyengült' példányokkal találkoztam?
Mintha olvastam volna valahol lesz M16 meg egyéb erősebb fegyver. Ez a későbbi pályákon jelenik meg, vagy csak én nem találtam?

#572 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 09:57

Idézet: [Hehe] - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 7:53

a masik meg erdekelne hogy a LEGVEGEN sikerult e valakinek cheat nelkul tuljutnia.

nekem sikerult, igaz h jo sokat kinlodtam vele :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#573 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 10:12

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 9:01

milyen fokozaton nyomtad végig?

#574 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 10:14

Idézet: Cifu - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 8:46

Én éppen tegnap csináltam meg azt a pályát, a hajóhídra fel, és után összesen 6 db találat kellett a rakétavetőből ahoz, hogy a heli elkotródjon. Ennyi. Mindezt default nehézségi szinten...

Lehet ez is bug?

Én realistic-en megyek, és mire vizes lett a lábam a kabinban már húzott el :D

#575 Felhasználó inaktív   [Hehe] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 10:21

Idézet

nekem sikerult, igaz h jo sokat kinlodtam vele

van valami mód hogy azt a par szornyet kikeruld? vagy megkuzdottel mindegyikkel az arenaban...

Szerkesztette: [Hehe] 2004. 04. 05. 10:27 -kor

nos?

#576 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 13:05

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 11:01

Hát nem tudom de az utolsó pályán amikor abba az Aréna szerűségbe voltam az nem volt túlságosan nehéz a rakétás szemeteknek a pofájába küldtem a Machine Gun töltényeit ( a 100 tárassal ) persze közelről a többi meg Sniper és a kommandósoknak pedig úgylátszik nem tesz túl jót a 4X ES Zoomos rifle gránátja
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#577 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 14:36

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 9:16

milyen fokozaton nyomtad végig?

normal (vagy mar nem emlekszem mi a jatekbeli megfeleloje, default? :confused: )
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#578 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 14:44

Idézet: [Hehe

,2004. április 5, hétfő - 9:25] van valami mód hogy azt a par szornyet kikeruld? vagy megkuzdottel mindegyikkel az arenaban...

itt a recept: :D

ahogy atlepsz a kapun (az amelyik bezarul mogotted) az arenaba rogton vagd hasra magad es szedd le tavcsovessel a  baloldali, tavolban allo mutanst. (epulet tetejen)

sietned kell mert maskepp a fejedre jonnek a nagydarabok. semmikeppen se allj fel, maradj fekve es mikor az elso nagydarab odaer hozzad akkor szord meg a fejet olommal. Ismetlem: a fejet, meghozza az M60-assal. Majd jon a masodik es esetleg a harmadik is ( kozben imadkozz hogy ne egyszerre jojjenek :) ) es nekik is csinalj olombetetes fogszabalyzot :Đ A tarazast idozitsd jol, egy tarral nem hiszem hogy sikeruljon kinyirni mindharom behemotot (de lehet h csak ketto jon), kb 40-50 toltenyre lesz szukseged h egyet kinyirj.

Ha kinyirtad oket akkor kusszal hason addig mig a jobboldali epulet tetejen allo mutanst le tudod kapni a tavcsovessel. Innenn mar nem nehez,de az arena bejarataal szembeni ajton meg fog jonniegy behemot. Mikor lemesz az arenaba akkor jobb oldalt menj, ugy vettem eszre ott konnyebb.
Sok sikert!

Szerkesztette: Vortex07 2004. 04. 05. 14:48 -kor

-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#579 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 05. 15:35

:reklamacio: 

Na ez kész én erre nem vagyok hajlandó :mad: Mi ez, hogy az a büdös szemét qrva vezet? A the swamp pályán? ÉS OLYAN BÉNÁN, hogy egy 10m2-es falat sem lehet eltalálni, nemhogy minden ellent leszedjek, a pálya 1/10-éig sem jutok, mert 165x lelőnek. Nincs valami trükk, hogy kivágjam a frászba, és én vezessek?  :reklamacio: Egyszerűen olyan ideges lettem ezen, hogy darabokra törtem a billentyűzetem.

#580 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 16:31

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 16:39

Egyszerűen olyan ideges lettem ezen, hogy darabokra törtem a billentyűzetem.

:nevet:
Ezek szerint van tartalek.
En mar a csajjal valo talalkozas elott befejeztem a jatekot, mert ott mar eszmeletlen irtas volt csak az egesz. :down:

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.