Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 04. 05. 16:47
Na jó. Akárhányszor csinálom végig a Cooler map végét, nem jön az átvezető anim. A föntebb a Mumia által megnevezett qrva csak ácsorog, siránkozik, és semmi. Fönt leírtam, hogy mindent megpróbáltam már. Van vki.-nek a cooler map utáni map legelején egy mentése? Ha igen, akkor pls. valahogy vagdossa már azt hozzám! Thx!
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 04. 05. 17:31
Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 7:44
Training
Carrier
...........
Volcano
Carrier
...........
Volcano
Ez legalább nem egy rövid játék. Azért azt nem gondoltam volna hogy még ennyire az elején járok. :confused:
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 04. 05. 17:41
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 15:51
Na jó. Akárhányszor csinálom végig a Cooler map végét, nem jön az átvezető anim. A föntebb a Mumia által megnevezett qrva csak ácsorog, siránkozik, és semmi. Fönt leírtam, hogy mindent megpróbáltam már. Van vki.-nek a cooler map utáni map legelején egy mentése? Ha igen, akkor pls. valahogy vagdossa már azt hozzám! Thx!
Küldök neked mentést. Irj egy mail cimet.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház
CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT
Elküldve: 2004. 04. 05. 17:50
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 16:47
Thx!
bepe79@axelero.hu
Ment.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház
Elküldve: 2004. 04. 05. 17:53
Idézet: Tison - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 16:54
Ment.
Köszönöm!
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:00
Sziasztok!
Olyan irányú kérdésem lenne, hogy szeretnék kreálni egy FarCry szervert internetre.
Próbáltam magából a játékból, de ott valami accountot kellene létrehoznom a gyártó oldalán.
Elvileg - hallomásból - lehet csinálni külön is, külön gépre, erről kérdeznék, hogy mi kell ehhez, mit kellene csinálnom, van belőle linux verzió is, vagy Windowsos van, nagyjából milyen gép kell szervernek erőforrásilag. Ha tudtok valamit erről, akárcsak linket, ne kíméljetek!
Nagyon köszönöm előre is!
Mono
Olyan irányú kérdésem lenne, hogy szeretnék kreálni egy FarCry szervert internetre.
Próbáltam magából a játékból, de ott valami accountot kellene létrehoznom a gyártó oldalán.
Elvileg - hallomásból - lehet csinálni külön is, külön gépre, erről kérdeznék, hogy mi kell ehhez, mit kellene csinálnom, van belőle linux verzió is, vagy Windowsos van, nagyjából milyen gép kell szervernek erőforrásilag. Ha tudtok valamit erről, akárcsak linket, ne kíméljetek!
Mono
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:29
Idézet: Mono - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 18:04
Sziasztok!
Mono
Mono
Csá Mono! Tekintve, hogy a kliens oldalon is erőmű kell a futáshoz (1GB RAM + R9800 Pro + 3GHz-es proc), szvsz egy far cry szerverhez is kell azért az "anyag". Bár én még nem hoztam létre ilyet, csak abból indulok ki, hogy nálam single mode-ban is épp, hogy játszhatóan fut.
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:37
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 20:33
Csá Mono! Tekintve, hogy a kliens oldalon is erőmű kell a futáshoz (1GB RAM + R9800 Pro + 3GHz-es proc), szvsz egy far cry szerverhez is kell azért az "anyag". Bár én még nem hoztam létre ilyet, csak abból indulok ki, hogy nálam single mode-ban is épp, hogy játszhatóan fut.
Mhm.
Köszi, közben nem tétlenkedtem, megtaláltam a szervert, franc se gondolta volna, hogy mindegyikőtök gépén ott lapul ez is. Szóval a felinstallált játék főkönyvtárában van egy "DedicatedServer.cmd", azt futtatva elindul maga a szerver, most leginkább már a szerver paraméterezhetősége érdekelne.
Hát, quake1-ből kiindulva egy sokkal gyengébb vas is elég volt szervernek, mint kellett kliensnek. Ezért kicsit bizakodó vagyok, hogy egy 866-os PIII-ason elmehet a játék.
Szerintem az igazi rőmű inkább a vizuális élmény keltése végett (is) kell, így talán egy kisebb vas is jó lehet.
Nos, ha valaki tud valami parancs leírást szerverhez, akkor azt szívesen venném!
Mono
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:47
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 18:40
TE miről beszélsz bepe?
Mi köze az sp sebességnek egy dedikált szerver igényéhez 
Azért gondolom van összefüggés a kettő között. Ha nem is ugyanakkora, de azért nincs olyan messze egyik a másiktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha hülyeség, akkor elmegyek, aztán alszom rá egyet, csak szóljatok.
P.S.: már csak ha az engine-re gondolunk...azért nem két különböző motor fogja mozgatni őket szvsz
Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 05. 19:49 -kor
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:04
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 20:51
P.S.: már csak ha az engine-re gondolunk...azért nem két különböző motor fogja mozgatni őket szvsz
Csak a szeveren nem mozog semmi.
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:06
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 19:08
Csak a szeveren nem mozog semmi.
Okéokéoké. Tök igaz.
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:46
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 14:39
Egyszerűen olyan ideges lettem ezen, hogy darabokra törtem a billentyűzetem.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:49
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 15:51
GODZSInak feltoltottem az UW-s tarhelyere az osszes mentesemet a vegigjatszas utan. Privizzetek ra, es csemegezzetek le onnan ha lehetseges
Szerkesztette: Vortex07 2004. 04. 05. 20:50 -kor
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 05. 21:11
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 18:51
Ha hülyeség, akkor elmegyek, aztán alszom rá egyet, csak szóljatok.
keszithetem az agynemut?
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 05. 21:34
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 20:27
Gyerekek,a BOAT nevű pályán,mikor fel kell robbantani azt a hajót,ki kell úszni a szigetre ugye,és utánna jön egy helikopter.Na azt hogyan kell leszedni?Rálőttem már kb 10 rakétát,semmi.Megsoroztam rakat fegyverrel,semmi.
PLÍZ HELP!!!
PLÍZ HELP!!!
a legkonnyebb, ha amikor megjelenik a helikopter a vizbe ugrasz, es a VIZ ALATT kiuszol a partra, ahol talalsz egy palmafat. Egyszeruen odaallsz mege, es ez megved a lovedekektol, te meg rohogve leszedheted a helit raketaval.
Elküldve: 2004. 04. 05. 21:55
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 5, hétfő - 15:48
itt a recept: 
ahogy atlepsz a kapun (az amelyik bezarul mogotted) az arenaba rogton vagd hasra magad es szedd le tavcsovessel a baloldali, tavolban allo mutanst. (epulet tetejen)
sietned kell mert maskepp a fejedre jonnek a nagydarabok. semmikeppen se allj fel, maradj fekve es mikor az elso nagydarab odaer hozzad akkor szord meg a fejet olommal. Ismetlem: a fejet, meghozza az M60-assal. Majd jon a masodik es esetleg a harmadik is ( kozben imadkozz hogy ne egyszerre jojjenek
) es nekik is csinalj olombetetes fogszabalyzot :Đ A tarazast idozitsd jol, egy tarral nem hiszem hogy sikeruljon kinyirni mindharom behemotot (de lehet h csak ketto jon), kb 40-50 toltenyre lesz szukseged h egyet kinyirj.
Ha kinyirtad oket akkor kusszal hason addig mig a jobboldali epulet tetejen allo mutanst le tudod kapni a tavcsovessel. Innenn mar nem nehez,de az arena bejarataal szembeni ajton meg fog jonniegy behemot. Mikor lemesz az arenaba akkor jobb oldalt menj, ugy vettem eszre ott konnyebb.
Sok sikert!
ahogy atlepsz a kapun (az amelyik bezarul mogotted) az arenaba rogton vagd hasra magad es szedd le tavcsovessel a baloldali, tavolban allo mutanst. (epulet tetejen)
sietned kell mert maskepp a fejedre jonnek a nagydarabok. semmikeppen se allj fel, maradj fekve es mikor az elso nagydarab odaer hozzad akkor szord meg a fejet olommal. Ismetlem: a fejet, meghozza az M60-assal. Majd jon a masodik es esetleg a harmadik is ( kozben imadkozz hogy ne egyszerre jojjenek
Ha kinyirtad oket akkor kusszal hason addig mig a jobboldali epulet tetejen allo mutanst le tudod kapni a tavcsovessel. Innenn mar nem nehez,de az arena bejarataal szembeni ajton meg fog jonniegy behemot. Mikor lemesz az arenaba akkor jobb oldalt menj, ugy vettem eszre ott konnyebb.
Sok sikert!
Mintha magamat látnám
bye
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 04. 05. 23:01
Másokhoz hasonlóan én is elakadtam a Cooler pálya végénél. Bár elküldték nekem az állást a következő pályáról, nem hagyott nyugodni a dolog és keresgéltem kicsit:
A küldetés akkor teljesül ha Valerie-vel egy szobában levő két Trigen-t (ugráló szar) megöljük. (nem csak az "előszobában" levő kettőt) Viszont gyakran előfordul hogy a program rossz helyre teszi le a Trigen-eket pl. bele a falba. Ilyenkor nem látjuk őket, viszont ha bekapcsoljuk a zseblámpát akkor a teremben mászkálva a radar jelzi hogy észrevettek minket. Sajnos sehogy se lehet megölni őket ilyenkor, a legegyszerübb megoldás az ha újrakezdjük a pályát. Nem jó ha visszatöltjük az állást a pálya elejéről, fontos hogy az előző pálya végét töltsük vissza!! Amúgy nem egy nehéz pálya, nagy részén úgyis csak hallgatni kell lövöldözést az ajtó túloldaláról
Viszont sajnos előfordulhat hogy másodikra sem sikerül a programnak helyrerázódnia...
Ha valaki nem akarja újrakezdeni, annak itt van néhány tipp :
1) Itt egy guppi0815 nevü user azt tanácsolja hogy szerkesszük át cooler pálya trigger-eit.
2) Lépjünk át a következő pályára a \map boat paranccsal. Ilyenkor a fegyvereket és pl. az éjjellátót elveszítjük.
3) Indítsuk el a játékot a FarCry.exe" -DEVMODE paranccsal, majd a konzolról adjuk ki a
#Mission:Event_MissionFinished() parancsot.
Ezen kívűl olvastam egy olyan módszert hogy a pályaszerkesztővel át kell írni a Trigen-ek trigger-eit, de szerintem ez már túl macerás.
ui: köszönet Tison-nak és bepe79-nek az állásokért.
A küldetés akkor teljesül ha Valerie-vel egy szobában levő két Trigen-t (ugráló szar) megöljük. (nem csak az "előszobában" levő kettőt) Viszont gyakran előfordul hogy a program rossz helyre teszi le a Trigen-eket pl. bele a falba. Ilyenkor nem látjuk őket, viszont ha bekapcsoljuk a zseblámpát akkor a teremben mászkálva a radar jelzi hogy észrevettek minket. Sajnos sehogy se lehet megölni őket ilyenkor, a legegyszerübb megoldás az ha újrakezdjük a pályát. Nem jó ha visszatöltjük az állást a pálya elejéről, fontos hogy az előző pálya végét töltsük vissza!! Amúgy nem egy nehéz pálya, nagy részén úgyis csak hallgatni kell lövöldözést az ajtó túloldaláról
Ha valaki nem akarja újrakezdeni, annak itt van néhány tipp :
1) Itt egy guppi0815 nevü user azt tanácsolja hogy szerkesszük át cooler pálya trigger-eit.
2) Lépjünk át a következő pályára a \map boat paranccsal. Ilyenkor a fegyvereket és pl. az éjjellátót elveszítjük.
3) Indítsuk el a játékot a FarCry.exe" -DEVMODE paranccsal, majd a konzolról adjuk ki a
#Mission:Event_MissionFinished() parancsot.
Ezen kívűl olvastam egy olyan módszert hogy a pályaszerkesztővel át kell írni a Trigen-ek trigger-eit, de szerintem ez már túl macerás.
ui: köszönet Tison-nak és bepe79-nek az állásokért.

Súgó
A téma zárva.