Másokhoz hasonlóan én is elakadtam a Cooler pálya végénél. Bár elküldték nekem az állást a következő pályáról, nem hagyott nyugodni a dolog és keresgéltem kicsit:
A küldetés akkor teljesül ha Valerie-vel egy szobában levő két Trigen-t (ugráló szar) megöljük. (nem csak az "előszobában" levő kettőt) Viszont gyakran előfordul hogy a program rossz helyre teszi le a Trigen-eket pl. bele a falba. Ilyenkor nem látjuk őket, viszont ha bekapcsoljuk a zseblámpát akkor a teremben mászkálva a radar jelzi hogy észrevettek minket. Sajnos sehogy se lehet megölni őket ilyenkor, a legegyszerübb megoldás az ha újrakezdjük a pályát. Nem jó ha visszatöltjük az állást a pálya elejéről, fontos hogy az előző pálya végét töltsük vissza!! Amúgy nem egy nehéz pálya, nagy részén úgyis csak hallgatni kell lövöldözést az ajtó túloldaláról

Viszont sajnos előfordulhat hogy másodikra sem sikerül a programnak helyrerázódnia...
Ha valaki nem akarja újrakezdeni, annak itt van néhány tipp :
1)
Itt egy guppi0815 nevü user azt tanácsolja hogy szerkesszük át cooler pálya trigger-eit.
2) Lépjünk át a következő pályára a \map boat paranccsal. Ilyenkor a fegyvereket és pl. az éjjellátót elveszítjük.
3) Indítsuk el a játékot a
FarCry.exe" -DEVMODE paranccsal, majd a konzolról adjuk ki a
#Mission:Event_MissionFinished() parancsot.
Ezen kívűl olvastam egy olyan módszert hogy a pályaszerkesztővel át kell írni a Trigen-ek trigger-eit, de szerintem ez már túl macerás.
ui: köszönet Tison-nak és bepe79-nek az állásokért.