Idézet: Targa - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 13:19
Ha már volt, akkor nekem elég az is, hogy hanyadik oldalon találom a segítséget...
Azon a pályán vagyok, aminek az elején egy kics csatornában kezdek, a csaj meg beszól rádión, hogy odakint elszabadult a pokol, eszembe se jusson kimenni, mert veszélyes. Aztán a rádión a srác visszaszól, hogy csakazértis kimegy segíteni. A pálya előtt közvetlenül van az a video, amiben látod, hogy kiszabadulnak mindenféle mutáns vadbarmok, ágyúval a kezében, meg hogy kiengedik a többi szörnyet is. A pálya egyetlen feladata, hogy kijussak az épületből. Mindenki halott, és csak zárt ajtók vannak, sehol sem tudok kimenni. Hol a tökömbe kell kimenni ebből a qrva épületből?
Én már túlmentem rég ezen, de ha jól emléxem, akkor ez az a map, ahol föl kell menni egy létrán (nem tudom hol), és el kell tekerni egy olyan zsilipszerűséget. Ezután a nagy mélység fölött himbálódzó vasrácsnak a 4 tartó-láncát el kell lőni. Ezután lemész, végzel a két - esetlegesen - rádfutó szörnnyel, és a leesett rácson óvatosan araszolsz, majd ráugrassz a csőre/vezetékre, mely lehetővé teszi az ajtóhoz való hozzáférést, ahol továbbjuthatsz. Hát tömören ennyi, ha a leírásod alapján jó pályára emlékeztem vissza. De ha mégcsak itt vagy, akkor eztán jön csak a java ott, kösd fel a gatyát!
Üdv: Bepe
Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 04. 15:53 -kor

Súgó
A téma zárva.