HWSW Informatikai Kerekasztal: Flat Out - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Flat Out

#181 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 10:53

De ez szvsz logikus következtetés.

hát persze, mert minden rendszer ugyanolyan, mindenkinél ugyanaz a verzió mindenből, és mindenhol teljesen egyforma minden.

hát persze, abszolut logikus volt.  :omg:

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 11:04

Hát mondjuk nekem is kékhalálozott, de az antialising+triple buffering kikapcsolása után jó lett.

én meg nem szeretem az olyan játékokat, amik csak ugy elborítják a 2 hetes uptime-om.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#182 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 04. 11:12

Mi a hivatalos gépigénye ennek a gámának? :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#183 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:13

Idézet: kAy - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 12:07

hát persze, mert minden rendszer ugyanolyan, mindenkinél ugyanaz a verzió mindenből, és mindenhol teljesen egyforma minden.

hát persze, abszolut logikus volt.  :omg:

én meg nem szeretem az olyan játékokat, amik csak ugy elborítják a 2 hetes uptime-om.

Minden rendszer más természetesen. És ahol működik az a jó rendszer, ahol nem, az a rossz rendszer, ez evidens. Ezt a tényt lehet szeretni, nem szeretni, akkor is tény marad. eg kár is vitatkozni ezen vsz.  :rolleyes: No offense.  :)

#184 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:14

Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 11:12

Mi a hivatalos gépigénye ennek a gámának? :)

MINIMUM:
1.5 GHz Pentium 4 or AMD Equivalent
256 MB RAM
64 MB Graphics Card
DirectX Compatible Sound Card
1.1 GB of free Hard Drive Space
Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 9.0c

RECOMMEND:
2.0 GHz Pentium 4 or AMD 2000+
512 MB RAM
128 MB Graphics Card
DirectX Compatible Sound Card
Gamepad or Steering Wheel
Windows XP SP2
JóSebesség

#185 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 11:13

Minden rendszer más természetesen. És ahol működik az a jó rendszer, ahol nem, az a rossz rendszer, ez evidens. Ezt a tényt lehet szeretni, nem szeretni, akkor is tény marad. eg kár is vitatkozni ezen vsz.  :rolleyes: No offense.  :)

tehát az app tökéletes, a rendszer hibája minden.

okay irok egy gammát, ami a 256 megával szerelt p4 gépeket eltaszítja hidegebb éghajlatra, de CSAK akkor ha mondjuk creative hangkártya van benne.

akkor azok rossz rendszerek?...

(értsd: a program lehet BUGOS. és nem feltétlen a rendszer rossz, ha egy program bugos. bár az már a rendszer hibája, hogy egy szaros alkalmazás képes totálisan elborítani)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#186 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:19

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 11:14

MINIMUM:
1.5 GHz Pentium 4 or AMD Equivalent
256 MB RAM
64 MB Graphics Card

Kösz, talán eldöcög akkor itt is  :cool:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#187 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:20

Kicsit szórakoztam vele, nálam megy gond nélkül, pedig arról vagyok híres, hogy minden hibát kifogok.

A programról:
Elsőre nehéznek tűnt, másodikra, már nem annyira, szerintem bőven csal a gép, van benne catch up az biztos. Hibátlanul végigmegyek egy versenyt és hiába volt 600 óriási bukás, mind a 7 ellenfél 4mp-en belül ér be mögöttem.  Tudom sok programban van catch-up, de akkor sem egy jó pont, mert lehetetlen előnyt gyűjteni hiába mész 5 tökéletes kört, ha a 6.ban egyetlen egy hibát vétesz rögtön beelőz 3-4 ellenfél. És ettől szoktak törni a billentyűzetek, íróasztalok.

Hát a fizika, amit oly bőszen reklámoztak, hogy húdejólesz, árkád és szimulátor egyben. Nem estem tőle hasra. Arról szól, hogy minél jobban elfordítod a kormányt annál jobban kanyarodik az autó, még megpördülni sem lehet, kézifék van de minek kategória. És mintha kipörgésgátló lenne az autóban, amint kanyarodni kezdesz elveszi gázt, még hallani is. Ellenkormányozni soha nem kell, csak ütközésig elfordítod a kormányt és a kocsi beveszi a legélesebb kanyart is, amikor kiérsz belőle, akkor meg egyenesbe fordítod, és kész. Jó a béna fizika relatív, mert egy NFSUG-hoz képest még istenes.

Az alapötlet jó, meg az, hogy jó sokminden mozdítható, de ezen túl egyszerű autós árkád játék, ami nem sokban tűnik ki a tucat hasonló stílusú value játék közül. Maga a bugbear adott ki egy value  játékot, a nevére már nem emlékszem, de egy az egyben ez az autó fizika volt, hasonló stílusú verseny, terepjárókkal, ragdoll és rengeteg tereptárgy nélkül. A ragdoll meg elsőre poén másodszorra már inkább idegesítő, amikor állandóan kirepülsz és az utolsó helyre rak, és még 500m-t vissza is tesz a pályán.

És még ráadásul randarílozni sem lehet, mert a magasugrós pályán ha lemész a kijelölt útról azonnal letilt. :reklamacio:

A sérülés modell meg előre generált, bár látványos, de nem jó. Érdekes, amikor nekitolatok egy korlátnak és az autó oldala sérül meg.

Ezektől függetlenül kellemes szórakozás lehet a program ideig óráig, de nem az a kategória, amire én pénzt áldoznék. Az őrültködés hamar ellapodosodik, és csak az idegesítő ai catch-up marad meg.

Egyetlen lehetősége a programnak, az extra őrült módok, ha elég sok és elég változatos van belőle, talán azzal el lehet lenni.

#188 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:23

Idézet: kAy - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 12:16

tehát az app tökéletes, a rendszer hibája minden.

okay irok egy gammát, ami a 256 megával szerelt p4 gépeket eltaszítja hidegebb éghajlatra, de CSAK akkor ha mondjuk creative hangkártya van benne.

akkor azok rossz rendszerek?...

(értsd: a program lehet BUGOS. és nem feltétlen a rendszer rossz, ha egy program bugos. bár az már a rendszer hibája, hogy egy szaros alkalmazás képes totálisan elborítani)

Igazat adok neked (is), és elfogadom a választ.  :) Lehet a proginak is valami baja jelen esetben, de ezt nem tudjuk biztosra, amíg nincs forrás. Így hát várhatjuk, hogy vagy demo patch orvosolja a hibát - ami manapság oly divatos - vagy pedig a full verzió egy minden normális rendszeren használható, működő változat legyen.

#189 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:37

Elfelejtve. Első kanyar után BSOD (megjegyzem, legalább fél éve nem láttam, már épp itt volt az ideje). Nekem is a nv4_disp.dll. Fujják fel. :reklamacio:

#190 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:40

Tehát hangsúlyozom:

aki kékhalált nyel az próbálja ki úgy, hogy kikapcsolja az antialisingot és a triple buffert.
JóSebesség

#191 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:46

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 12:20

Kicsit szórakoztam vele, nálam megy gond nélkül, pedig arról vagyok híres, hogy minden hibát kifogok.

A programról:
Elsőre nehéznek tűnt, másodikra, már nem annyira, szerintem bőven csal a gép, van benne catch up az biztos. Hibátlanul végigmegyek egy versenyt és hiába volt 600 óriási bukás, mind a 7 ellenfél 4mp-en belül ér be mögöttem.  Tudom sok programban van catch-up, de akkor sem egy jó pont, mert lehetetlen előnyt gyűjteni hiába mész 5 tökéletes kört, ha a 6.ban egyetlen egy hibát vétesz rögtön beelőz 3-4 ellenfél. És ettől szoktak törni a billentyűzetek, íróasztalok.

Hát a fizika, amit oly bőszen reklámoztak, hogy húdejólesz, árkád és szimulátor egyben. Nem estem tőle hasra. Arról szól, hogy minél jobban elfordítod a kormányt annál jobban kanyarodik az autó, még megpördülni sem lehet, kézifék van de minek kategória. És mintha kipörgésgátló lenne az autóban, amint kanyarodni kezdesz elveszi gázt, még hallani is. Ellenkormányozni soha nem kell, csak ütközésig elfordítod a kormányt és a kocsi beveszi a legélesebb kanyart is, amikor kiérsz belőle, akkor meg egyenesbe fordítod, és kész. Jó a béna fizika relatív, mert egy NFSUG-hoz képest még istenes.

Az alapötlet jó, meg az, hogy jó sokminden mozdítható, de ezen túl egyszerű autós árkád játék, ami nem sokban tűnik ki a tucat hasonló stílusú value játék közül. Maga a bugbear adott ki egy value  játékot, a nevére már nem emlékszem, de egy az egyben ez az autó fizika volt, hasonló stílusú verseny, terepjárókkal, ragdoll és rengeteg tereptárgy nélkül. A ragdoll meg elsőre poén másodszorra már inkább idegesítő, amikor állandóan kirepülsz és az utolsó helyre rak, és még 500m-t vissza is tesz a pályán.

És még ráadásul randarílozni sem lehet, mert a magasugrós pályán ha lemész a kijelölt útról azonnal letilt. :reklamacio:

A sérülés modell meg előre generált, bár látványos, de nem jó. Érdekes, amikor nekitolatok egy korlátnak és az autó oldala sérül meg.

Ezektől függetlenül kellemes szórakozás lehet a program ideig óráig, de nem az a kategória, amire én pénzt áldoznék. Az őrültködés hamar ellapodosodik, és csak az idegesítő ai catch-up marad meg.

Egyetlen lehetősége a programnak, az extra őrült módok, ha elég sok és elég változatos van belőle, talán azzal el lehet lenni.

Már kezdtem azt hinni, hogy én valami mást nézek mint a többiek, mert nagyjából ugyanezen gondolatok fogalmazódtak meg bennem, de akkor legalább veled ketten ugyanazt a verziót teszteltük :)

A hozzászólásokat olvasva én is a megváltót vártam, egyik haverom "odaveri az xpand rally-t grafikában" kijelentése után pedig mikor megláttam, hát javasoltam neki, hogy látogasson meg egy szemész szakorvost...

A szabvány körverseny tényleg nem túl jó, bohóckodásra, feszültség elvezetésre esetleg, de ha ilyen körversenyekben kell unlockolni a pályákat a teljesben, akkor nem valami nyerő. Az a repítsük a sofőrt minél magasabbra dolog, viszont eléggé elborult, de éppen ezért jó :) Ehhez hasonló marhaságokkal még talán el is adható.

#192 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:48

az az igazság, hogy lehet, hogy nem egy nagy durranás de mostanában nincsenek értékelhető autósjátékok. ha pedig van, az starfos-al van védve....  :D
JóSebesség

#193 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:52

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 12:40

Tehát hangsúlyozom:

aki kékhalált nyel az próbálja ki úgy, hogy kikapcsolja az antialisingot és a triple buffert.

Alapból ki volt kapcsolva mind a kettő, mert a szegény fx5600-at nem is merem AA -val hajtani, a triple buffert meg véletlenül épp átállítottam; demo letörölve.

#194 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:58

na ez furcsa. csak nekem oldódott meg a problémám?  :D
JóSebesség

#195 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 11:59

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 10:04

meg azt se feledjük, hogy míg bepének és maxtreme-nek radeonja van, nekem és kaynak ill gai-nak is geforce-a.

Így igaz. Radeont kell használni :D  :D  :D
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#196 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 10:20

A programról:

És még ráadásul randarílozni sem lehet, mert a magasugrós pályán ha lemész a kijelölt útról azonnal letilt.   :reklamacio:

Jó persze hibát mindenbe lehet találni.. ;)
Mindenesetre a hangulata szerintem nagyon jó.. :up:
Messze veri az underground2-t vagy az xpand rally-t.. (nem grafikába hangulatba, és fizikába)  ;) SZERINTEM :lol:
Lehet hogy a graf-ja nem a leg űberebb, de 1 Fx5200-on is simán játszható max-on (állítólag :Đ)
Azért a mai autós játékokról ez nem mondható el. ;)

Ami nem tetszik az az, hogy a replay-t nem lehet elmenteni.. :( Pedig tennék fel 1 párat.. :D

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 04. 12:29 -kor

#197 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:37

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 11:19

Én ha 20-30 MPH-val koccolok egy fát telibe, akkor már szállok ki fejjel előre az első szélvédőn át, majd gurulok (ragdoll, ...).  :)

Király a game;)
Miért nem állítjátok át km/h-ra a mutatót ?:D

#198 Felhasználó inaktív   Zoliee18 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:45

Hali!
Nekem is kifagyott még ugy is hogy 3 helyről is leszedtem!Végül ugy oldottam meg hogy leszedtem az Nvidia oldalról a 61.77-es drivert ezt:  http://www.nvidia.co.../winxp_2k_61.77
És utána ujraindítottam a gépet és most megy gond nélkül!És még ugy is hogy minden be van pipálva!
Próbáljátok meg hátha sikerül nektek is! :up:
(Ezelött nekem 66.81-es driverem volt!)
Hali!

#199 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:45

nekem 66.81-el megy  :think:
JóSebesség

#200 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 04. 12:49

Nekem 70.41 -es driver csücsül, lehet az a gond :think: , de már mégegyszer nem töltöm le.

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.