Flat Out
Elküldve: 2004. 11. 05. 22:39
Nem normális ez a cikkíró tag... szépvolt max meg bepe! aki tudja még hordja le! biztos nem fogják megdícsérni érte!
xpand hoz nem volt cseresznyém de a richardburns rallyhoz képes 1000x jobb! konzolos beütés lol én a richardnál aszittem valami játékteremben vagyok nem is a pc m nél..ptujj:)
xpand hoz nem volt cseresznyém de a richardburns rallyhoz képes 1000x jobb! konzolos beütés lol én a richardnál aszittem valami játékteremben vagyok nem is a pc m nél..ptujj:)
Elküldve: 2004. 11. 05. 22:44
Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 23:39
Nem normális ez a cikkíró tag... szépvolt max meg bepe! aki tudja még hordja le! biztos nem fogják megdícsérni érte!
Nono, azért Ricsárd ott van a szeren
A lényeg az hogy teljesen más stílus, olyan mint Mario VS Doom3 és nem a grafikára gondolok
Szerkesztette: AMD rula 2004. 11. 05. 22:45 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 22:45
azért a richard burns rally egy valódi szimulátor. az xpand rally az pedig egy xar arcade, ami annak ellenére, hogy undorító, egy közepes konfigot is ki tud akasztani.
JóSebesség
Elküldve: 2004. 11. 05. 22:47
Idézet: AMD rula - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 21:44
Nono, azért Ricsárd ott van a szeren 
A lényeg az hogy teljesen más stílus, olyan mint Mario VS Doom3 és nem a grafikára gondolok
Nem.
kb olyan mint a doom3 és a Project igi. Mind2 fps, de teljesen más stílus képviselnek.
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 05. 22:48 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:01
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 21:47
Meghogy szar a törésmodel..
Mutasson 1 autós játékot amibe jobb ennél..
Mutasson 1 autós játékot amibe jobb ennél..
Meg kell nyugtassalak, a törésmodell tényleg nem egy nagy szám. Ezek az előre legyártott törések nem tudnak meghatni, sőt idegesítő, hogy mindig ugyanúgy törik az autó. Az meg a másik, hogy egy koccanástól minden lehullik róla, de 60 frontális ütközés után is továbbmegy.
Az "analog billentyűzet" tényleg hülyeség, meg lehet más hülyeség is a cikkben, én nem olvastam, de hogy a törésmodelltől nem kell elájulni az igaz.
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:02
de legalább van. és sajnos a mostanában megjelenő autójátékokra ez már nem jellemző.
JóSebesség
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:06
Pontosan.
nem azt mondtam hogy korszakalkotó, csupán látványos.
Mint előttem írták is, nem sok mai autós játék rendelkezik még ilyen törés modell-el sem. (sőt, 1 sem)
Az nfsu2-t ezért (is) töröltem le a fenébe
nem azt mondtam hogy korszakalkotó, csupán látványos.
Mint előttem írták is, nem sok mai autós játék rendelkezik még ilyen törés modell-el sem. (sőt, 1 sem)
Az nfsu2-t ezért (is) töröltem le a fenébe
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 05. 23:07 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:08
Hehe a hcgamer-en bővül a a lázongó nép száma...
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 05. 23:08 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:10
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 23:02
de legalább van. és sajnos a mostanában megjelenő autójátékokra ez már nem jellemző.
Hogy őszinte legyek engem nem érdekel legtöbbször a törésmodell, a játékmenet anélkül is lehet jó egy autós játékban. Pl ott van a Gran Turismo akár az első rész is, játékmenet szempontjából a cipőjét nem vihetné a Flatout, de akármelyik másik valaha megjelent PC-s autós játék sem. Pedig egyáltalán nincs benne törésmodell semmilyen formában.
De ennek a játéknek lévén roncsderbi éppen ennek kéne a erősségének lennie. Pl a Street Legal nagy bughalmaz, 0 játékmenettel, de olyan törésmodell van benne, amitől minden programozó "hanyatt repül kifelé"
De egyébként bármelyik anyag alapú törésmodellt többre értékelek mint egy előre generáltat, így pl a Carmageddon1 törésmodellje is jobb mint ez, mert nem előre generált.
Szerkesztette: Mumia 2004. 11. 05. 23:11 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:14
Na most akkor megjelenik ma a program vagy nem? Még adni akarok neki még1 esélyt, hátha az az un "professional" mód azt takarja, ami szar a demóban. Úgy értem hátha abban normálisabb fizika van, és hátha ott nem az a cél, hogy mindennek nekimenj verseny közben, és hátha ott ki is tud múlni az autó, vagy akár a vezető is.
Egyébként van egy nagy hibája aprogramnak, ami szerintem nagyon nagy poén lett volna, ha beleteszik, mégpedig, hogy kirepülés után ne ilyen holmi reset legyen, hanem 3rd person módban vissza kelljen menni az autóhoz, miközben a többi versenyző ott száguldozik, mekkora poén lenne
Egyébként van egy nagy hibája aprogramnak, ami szerintem nagyon nagy poén lett volna, ha beleteszik, mégpedig, hogy kirepülés után ne ilyen holmi reset legyen, hanem 3rd person módban vissza kelljen menni az autóhoz, miközben a többi versenyző ott száguldozik, mekkora poén lenne
Szerkesztette: Mumia 2004. 11. 05. 23:15 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:22
Tényleg durva lenne...
Csak gondolj bele ha átrepülsz a map másik oldalára, mire visszamásznál..
Vagy lenyulni a többiektől a kocsit....
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:22
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 0:14
Akkor már kúszni kelljen a megmaradt végtagokkal, szép véres csíkot húzva az aszfaltra, amin a következő körben akár meg is csúszhatsz
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:23
Idézet: AMD rula - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 22:22
Akkor már kúszni kelljen a megmaradt végtagokkal, szép véres csíkot húzva az aszfaltra, amin a következő körben akár meg is csúszhatsz 
...és még engem hülyéztek le amiatt, hogy fel mertem vetni a vér dolgot..
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:25
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. nov. 5., péntek - 23:22
Tényleg durva lenne...
Csak gondolj bele ha átrepülsz a map másik oldalára, mire visszamásznál..
Mondjuk nem kellett volna ennyire eltúlozni, a kirepülést, hogy ha oldalazva oldalról súrolsz valamit máris kirepül és az autó sebességének 5x-ével az ember. Jó kis bődületes baromság.
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:29
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 0:23
...és még engem hülyéztek le amiatt, hogy fel mertem vetni a vér dolgot.. 
Szerintem nem amiatt hülyéztek, le csak jó indok volt és úgy gondolták nem fogsz megsértődni miatta
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:30
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 0:10
De ennek a játéknek lévén roncsderbi éppen ennek kéne a erősségének lennie. Pl a Street Legal nagy bughalmaz, 0 játékmenettel, de olyan törésmodell van benne, amitől minden programozó "hanyatt repül kifelé"
Az a játék jobban le tud kötni, ha kicsit törni zúzni akarok inkább azt veszem elő mint ezt. Ebben elsőre érdekes csak a törés, mert 2.-ra 3.ra de századikra, is pont ugyanúgy horpad ugyanúgy törik az autó, ráadásul nem is lehet teljesen tönkretenni. Az SL-ben meg minden ütközés egyedi végeredménnyel bír 
Igen, pl. SLRR bughalmazban még az r5-ös patchel is olyan zseniális a törésmodell pl., hogyha fronttal nekimész egy fának, akkor eltűnik az egész lökhárító. Még ha le is esne egy ütközéstől, akkor sem úgy történne, hogy eltűnik, mintha valaki óriási precizítással lecsavarozta volna.
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:31
Nem itt hülyéztek, hanem a haverom, amikor felvetettem az 5letet... 
Pedig milyen beteg lenne ha mondjuk a faszi feje elposszanna 1 fán, vagy leszakadna a lába mikor beleeakad a kerítésbe
Pedig milyen beteg lenne ha mondjuk a faszi feje elposszanna 1 fán, vagy leszakadna a lába mikor beleeakad a kerítésbe
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 05. 23:38 -kor
Elküldve: 2004. 11. 05. 23:33
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 0:14
Vagy kirepülsz, és az itt említett módon beakad valahová a haver lába. Majd megnyúlik, mint a gumi, és ilyen pókszerű, hét méter hosszú lábbal visszalépdelsz az autóhoz.

Súgó
A téma zárva.