HWSW Informatikai Kerekasztal: Alone In The Dark 4 - The New Nightmare - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Alone In The Dark 4 - The New Nightmare

#1 Guest_Jareth_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 06. 28. 11:35

Szóljatok hozzá eme fantasztikus játékhoz néhány szót Ti is...

Hihetetlen a grafikai fejlődés az első részhez képest, nagyon durva játékot csináltak az Infogramesnél!

Ja, egyébként elakadtam benne, ha érdekel valakit Kép Ott a gond, hogy már jártam a könyvtárban, megvan a 2 könyv (az A és O jelzésű) és van egy szobor, ami egy nyitómechanizmus lehet és ott kér 2 betűt, de a fent említettek nem jók hozzá. Valamint van egy másik dolgog is: 2 kép a falon, amihez szintén azt írja, hogy ez egy nyitómechanizmus lehet, de azzal sem tudok semmit csinálni... HELP!

#2 Guest_RadyR_*

Elküldve: 2001. 06. 28. 17:20

Honnan a r@kbol szeditek ezeket? Amugy csak a demoval jaccottam de az megaatomsiraly Kép

#3 Guest_mgf_*

Elküldve: 2001. 06. 28. 17:44

A hihetetlen grafikai fejlődés kimerül a 640x480-ban...

Érdekes, hogy ez még elmegy 2001-ben... Mármint az ekkora felbontás.

------------------
mgf

#4 Guest_Jareth_*

Elküldve: 2001. 06. 28. 19:13

Jó, hogy 640x480, de nagyon szép!

Egyébként elég friss a stuff, ezért úgy látszik, várni kell néhány napot, amíg fény derül a problémámra... Nem lehet igaz egyébként, hogy minden játékban elakadok az elején... Kép

#5 Guest_Jareth_*

Elküldve: 2001. 06. 29. 16:13

Megoldódott a gondom, nem vettünk észre egy átjárót Kép Persze a változatosság kedvéért megint elakadtunk, de ezzel nem fárasztalak most Titeket Kép

RadyR: hogyhogy honnan a r@kból? 0-Day Kép

#6 Guest_Echo_*

Elküldve: 2001. 07. 06. 10:09

Nekem nagyon nem jött be... Szívesen odaadom valakinek a 3CDmet, ha ad érte egy db. 10xesen újraírható CDt. Küggyetek mailt, ha érdekel titeket..

Üdv, Echo

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó