HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#1421 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:19

Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 19:15

Te linkelted oda a képet... :omg:

Ezt?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

En ugyan nem. En ezt linkeltem:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Peldakent a sony fanboyok elvakultsagara. Az elso kep nem emlekszem, hogy valaha is megjelent volna errefele. Ennek viszont az elso reszet special linkelte pont ebben a topicban rogton az elso kepek megjelenesekor:

Kép

Nem veletlenul volt csalodott amikor kiderult, hogy hazugsag. Elnezest a nagy kepek miatt.

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 01. 08. 19:22 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1422 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:21

Csak a szöveg nélkülit láttam. Egyébként itt szvsz nincs egy fanboy se, kivétel version, tehát kinek mutogatod? :think:

#1423 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:26

Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 19:21

Egyébként itt szvsz nincs egy fanboy se...

Ez volt a nap vicce. Koszonom. :D

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1424 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:27

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 20:19

Nem veletlenul volt csalodott amikor kiderult, hogy hazugsag.

Mond csak, direkt csinálod, vagy tényleg ennyire értetlen vagy?
Nem volt hazugság, SOHA hivatalosan nem volt róla szó, hogy mekkora és összehasonlító képek sem készültek.

Leírom mégegyszer, annyira makacs vagy.

Nem  ké-szül-tek  hi-va-ta-los  Sony ösz-sze-ha-son-lí-tó  fo-tók!

#1425 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:36

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 19:27

Igazad van, tenyleg nem hivatalos fotok voltak. Ennek ellenere a teljes online media beszopta oket (legalabbis a hwsw biztosan).

Idézet

Az eddigieken túl további fricska a Sony részéről, hogy a kétszeres nyers teljesítményt a Sony lényegesen kisebb helyre szorította össze -- többek között ez volt az egyik momentum, amely miatt az előző Xbox Japánban csúfos kudarcba torkollott.

Kép

Ugyanigy a marciusi boltbakerules se volt hivatalos... hiszen a tavasz az akar majust is jelenthet. Majd meglatjuk.

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 01. 08. 19:39 -kor

#1426 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:41

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 19:27

Mond csak, direkt csinálod, vagy tényleg ennyire értetlen vagy?
Nem volt hazugság, SOHA hivatalosan nem volt róla szó, hogy mekkora és összehasonlító képek sem készültek.

Leírom mégegyszer, annyira makacs vagy.

Az a baj, hogy a legutolsó fotó, mikor csak a box meg a ps3 van egymás mellett, a legelső napon, mikor a ps3-at bejelentették, megjelent csomó oldalon a hivatalos sony ps3 fotók társaságában, ugyanolyan stílusban (fehér háttér).

#1427 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:57

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 20:41

Az a baj, hogy a legutolsó fotó, mikor csak a box meg a ps3 van egymás mellett, a legelső napon, mikor a ps3-at bejelentették, megjelent csomó oldalon a hivatalos sony ps3 fotók társaságában, ugyanolyan stílusban (fehér háttér).

Erre én is emlékszem, már aznap kikerültek a rajongók által készített képek.

Csakhogy azok nem Sony képek, a hivatalos képeken ott van a felirat végig alul, mint ezen a képen is.
Kép

Amin nincs felirat, az nem hivatalos. Pont.

#1428 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 20:04

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 20:36

Igazad van, tenyleg nem hivatalos fotok voltak. Ennek ellenere a teljes online media beszopta oket (legalabbis a hwsw biztosan).

Ezért a hwsw-t a legkevésbé sem lehet hibáztatni, az a cikk pár nappal az E3 után íródott, a net tele volt valós és fake képekkel, a jóísten sem ismerte ki magát, hogy mi igaz és mi nem,  gyakorlatilag még most sem tudjuk.
Szerintem ne rágjuk tovább a gumicsontot, ha kijön a végleges forma akkor beszéljünk róla.

#1429 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 20:58

Idézet: Samott - Dátum: 2006. Jan. 8., Sunday - 19:26

Ez volt a nap vicce. Koszonom. :D

Samott

:D
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1430 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 21:04

Idézet: spidey - Dátum: 2006. Jan. 8., Sunday - 19:21

Egyébként itt szvsz nincs egy fanboy se,

Dehogynem. Samott. :D
JóSebesség

#1431 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 21:19

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 21:04

Dehogynem. Samott. :D

Az anit-fanboysagot vallalom. ;) En mar csak ilyen elcseszett szkeptikus vagyok. De azt hiszem kettonk kozul nem nekem van X360-am... :D

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 01. 08. 21:20 -kor

#1432 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 10:09

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 20:04

Ezért a hwsw-t a legkevésbé sem lehet hibáztatni, az a cikk pár nappal az E3 után íródott, a net tele volt valós és fake képekkel, a jóísten sem ismerte ki magát, hogy mi igaz és mi nem,  gyakorlatilag még most sem tudjuk.
Szerintem ne rágjuk tovább a gumicsontot, ha kijön a végleges forma akkor beszéljünk róla.

köszi az elnézést, én voltam. nem pár nappal, az előestéjén, egész éjjel fenn voltam, néztem az amerikai rendezvényt.:) tényleg kómás állapotban teljesen beszoptam, azt hittem, hiteles, megbízható a fotó. lehet is egyébként, mert _hátrébb van rakva a képen (tehát nem játszották azt azért el, hogy egy síkba helyezték volna őket). a fotó forrása így ismeretlen, de nem kívánok a készítőjének sok jót.

#1433 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:00

Idézet

"One of the problems with working on the PS3 or the 360 is that the PCs you use to design assets are really holding you back right now - obviously the PC will catch up, but in the meantime we've been talking about whether Cell workstations could help to smooth the path," commented the developer, who declined to be named as he is working on an as-yet unannounced PS3 project.

http://gamesindustry...e.php?aid=14031

#1434 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:05

Nem igazán értem mi a fenét ért assets alatt, ezermegegymillió dolog lehet. Szerintem ez hülyeség. Filmek CG-jét is csinálnak PC-n, azokhoz nem kevés  :omg:

#1435 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:05

Idézet

Scheduled to take place from the 1st-2nd March at the Atlantis Gallery in London's Brick Lane, the two day event will cover all aspects of game development for the new console, including graphics, audio, networking, middleware and the PS3 Cell architecture and operating system.

http://gamesindustry...e.php?aid=14034

#1436 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 22:05

Nem igazán értem mi a fenét ért assets alatt, ezermegegymillió dolog lehet. Szerintem ez hülyeség. Filmek CG-jét is csinálnak PC-n, azokhoz nem kevés  :omg:

Azt honnan veszed, hogy elég CG-re? Mi az, hogy elég? Arról beszél, hogy a grafikus, zenész, pályadesigner, motorkészítők kreativitását lassítja a PC. Ez nyilvánvalóan filmes CG-nél méginkább így van, ha a PS3/Xbox 360 látványvilágához se elég.

Szerkesztette: special 2006. 01. 12. 22:13 -kor

#1437 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:39

Mi az, hogy lassítja a kreativitást? Hogy lehet lassítani a kreativitást?

Ennek így szerintem se füle se farka. Egy baromság. Ha tudom mire lesz képes a konzol 1000x gyengébb gépen is tudom mit kell csinálnom. Főleg grafikusok esetében. Zenészeknél meg semmi értelme ennek, ahhoz mi gyenge?

#1438 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 23:39

Mi az, hogy lassítja a kreativitást? Hogy lehet lassítani a kreativitást?

Ennek így szerintem se füle se farka. Egy baromság. Ha tudom mire lesz képes a konzol 1000x gyengébb gépen is tudom mit kell csinálnom. Főleg grafikusok esetében. Zenészeknél meg semmi értelme ennek, ahhoz mi gyenge?

Zenénél nem, grafikánál igen. Majd megkeresem azt a cikket, amit láttam. Állítólag a PS3 E3-as kacsás techdemonál egy kép elég hosszú idő alatt renderelődött le egy PCn. A grafikus amíg a PC megcsinálja a renderelést, elunja magát, elveszti az inspirációt, stb. A filmstúdiók hatalmas számítógépparkokkal dolgoznak, összekötött gépekkel, nem 1 devkit-tel.

#1439 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:58

Kis OffTopic. A gep erossege igenis megtudja akasztani a grafikus kreativitasat. par peldat emlitenek
- tegnap 7 orat vartam egy renderre.
-nem tudok belekezdeni hoszabb animokba, nemtudom kirenderelni normalis minosegben.
-uj technologiakat csak nehezkesen lehet kikiserletezni mer igen eroforrasigenyesek. (ha mondok olyat, hogy Ambient Occlusion, micro-tessellated-displacement akkor ertheto?)
-nagyon nehez ugy egy modellel dolgozni, ha nagy a poligon szam. Pl az 1 dolog, hogy Ti latjatok, hogy milyen gyorsan fut a normalmappelt modell XY jatekban. Nekem azt elkell kesziteni... 2-3 millio poligont mar nem annyira konnyen kezel a program. Es ha ezt a normal mapot nem ugy festem (Zbrush) hanem modellezem akkor abba is beleoszulhet szegeny grafikus, ha valamit elrontott es UNDO-t kell nyomni.

Szoval mint grafikus mondom... a PC teljesitmenye igenis visszafoghatja a grafikust. Vannak olyan dolgok amiket a gepem miatt nemtudok megcsinalni, vagy trukkoznom kell, vagy elteszem a projectet mig ujabb gepem nem lesz. Ez a jatekiparban csak reszben van jelen (ugye a mar emlitett normal mapokat letre is kell hozni... ami mar nehezebb moka) de pl a filmiparban ez eleg durva mereteket olthet. Nah... ott az ember kreativitasa nem arra megy, hogyan alkosson valami jot, hanem arra, hogy tudjon alkotni egyaltalan. Feature CG filmek... ott apro reszletekre lat csak ra egy PC. Soksok retegbol allnak ossze es ezeket is renderfarmok dolgozzak fel.
sorry  :offtopic:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1440 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 23:47

kösz a postot Boba, insightful:)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71