Varjuk ki a veget
Ugy ertem, mind kezelhetoseg, mind latvanyvilag, mind tartalmassag teren fenyevekkel vannak lemaradva a konzolos gamek a PC mogott.
Vannak persze kivetelek, mint pl a GT sorozat a Playstationon, de ez meg messze nem eleg ahhoz, hogy a PC gamer tarsadalom sirni kezdjen.
Olyan oldszpajszos ez az egesz konzolos tarsadalom egyenlore, hosszu evek ota megy az igergetes de bizonyitek -egyenlore- nincs.
En nem vagyok fanatikus PC megszallott, eddig is voltak konzoljaim de nem sokaig birtak...
(szerk: kivetel a kis edes Gameboy, O orok szerelem

)
A PS2-t peldaul egy-ket het "probaido" utan mar kizarolag akkor vettem elo ha haverok jottek latogatoba es kivetiton nyomtuk a GT-t. Erre tenyleg jo, egy beszivott tarsasag az egesz ejszakat atjatszhatja vele, igy van hangulata. Ha viszont egyedul voltam otthon eszembe nem jutott volna bekapcsolni.
Kb 3 eve jatszom a Diablo 2 -vel PC-n, a konzolos szerepjatekokat (fps-ekrol ne is beszeljunk.....) egy hosszu hetvege alatt siman kivegzem.
A latvanyvilag teren eddig semmit nem birtak felmutatni, a hires PS2 mar a megjelenes pillanataban elavult volt a PC-hez kepest, az iranyitas pl egy fps jateknal nem megoldhato rendesen eger es bill nelkul, a jatekok rovidek es gyorsan megunhatok (nem kell ellenpeldakat sorolni, tudom hogy minden kb 250.-ik kiadott PS2 jatek szinvonalas), nelkuloznek mindenfele komolyabb tartalmat ami mondjuk soxor ujrajatszhatova tenne oket.
Magyaran, ha az igeretek valora valnak es olyan szinvonalu (tartalmas, halozatban (neten) is jatszhato, szep grafikaju, normalisan kezelheto) jatekok jonnek majd ki az uj konzolokra amit PC-re nem tudok megvenni, akkor majd veszek egy ilyet megint, elfer a nappaliban.
Szerkesztette: szabinar 2005. 05. 15. 18:17 -kor