Idézet: Merlot - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:04
Haaat, en nem tudom... munkatarsak koreben 5-t ismerek, aki az elmult 1.5 evben vett boxot (koztuk en is).
HDD + media gyozott a box iranyaba - talan pont ezert vonzo a PC-sek koreben?
Nekem egy fej fej melletti harc tetszene, mert abbol mi jarnank jol.
Első konzolom Playstation volt, amit ugy szereztem, hogy az akkori PC-m (Cyrix PR166+) elcseréltem szőrőstül bőrőstül egy ilyen vadonat uj csodára. Kaptam még hozzá 1 db eredeti Need for Speed Hot Pursuit nevü gamét. Egyszerűen qrva jó volt. Aztán haverom kikölcsönzött (örökre

, én meg megvettem tőle) egy Nintendo 64-et, valami F1, Turok, meg Márióval, és utánna már hiányoltam azt a bizonyos "pixelelmosást" a Playstationból.
Mindenképp szerettem volna egy olyan konzolt, amin fasza PS szintü játékok vannak, és grafikailag is jól néz ki, ekkor döntöttem (vesztemre), egy Dreamcast vásárlása mellett. Ami jó volt a gépben az a szoftveres "másoltjátékcdlejátszás" lehetősége, de sajnos nem voltak rá igazi Európai gamék, igyhát elporosodott a polcon.
Rá kb. egy/másfél évre nagy szerencse ért, Coca-Cola kupakokkal nyertem egy Playstation2-őt, qrva nagy volt az öröm, el is voltam vele. Aztán haverom (Nintendós) vett egy X-box-ot, és teljesen le voltam ülve, hogy volt 1-2 játék, ami nála sokkal nagyobb képfrissítéssel ment, vagyis nem szaggatott.
Ps2-őn ugyanis voltak olyan játékok, amik kibaszottul zavartak, mert néha beszaggattak.
És gyüjtöttem X-boxra... amit már azóta eladtam. Most csak PC-m van.
Ezt most csak azért írtam le, mert számomra nem a különféle kiegészítők döntöttek a box mellett, hanem az erősebb hardver, és persze a folyamatos képfrissítés. Aztán még mielött valaki leszolna, (mint késöbb kiderült) vannak box-os játékok is amik szaggatnak...