HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#921 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:29

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 15:48

Mindig ezzel a Dreamcastel nyugtatgatjatok magatokat... most eppen azt latjuk, hogy egy agressziv mamut igyekszik letarolni egy piacot... a Microsoftnak gyakorlatilag vegtelen tartalekai vannak, meg akkor is kepes lesz kivereztettni a Sonyt, ha bukas lesz az X360.

Samott

jaja, ez igaz. A Sega sajnos nem volt abban a helyzetben, hogy birokra kelljen. Az MS -mint mostmár tudjuk- 4 millárd dollárt bukott az X1-el, de ez nemigazán tartotta vissza őket, hogy ismét csatába küldjenek egy gépet. Nagy fegyvertény lesz az is, hogy amikor megérkezik a Ps3 a MS árat tud csökkenteni. Szerintem egyik multi feje sem fog a porba hullani, a Sony-t kivégezni nem lehet (és nem is kell), max a tortájukból hasítanak ki nagyobb szeletet, mi meg örülünk mert verseny lesz és pezsgés:)

Mumia: bocsi, de szerintem te nagyon sok mindet nem látsz tisztán a konzolokkal kapcsolatban :)

#922 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:41

Az MS nagy, lehet, hogy végtelen tartalékokkal rendelkezik, stb, de a Sony sm piskóta. Lehet, hogy szarul áll, de már 10 éve uralja a konzolpiacot. Ez nem csak a cég részéről előny, hanem sok vásárló agyába is belevasalódott, hogyha konzol akkor Playstation.

Szerintem.
JóSebesség

#923 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:48

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:41

Az MS nagy, lehet, hogy végtelen tartalékokkal rendelkezik, stb, de a Sony sm piskóta. Lehet, hogy szarul áll, de már 10 éve uralja a konzolpiacot. Ez nem csak a cég részéről előny, hanem sok vásárló agyába is belevasalódott, hogyha konzol akkor Playstation.

Szerintem.

Ez igaz, de kozben eltelt 5 ev, es az akkori jatekosok lassan felnonek, az uj PC-s generacio megtapasztalja a videokartya-kiadasokat, es ha konzolra valt, nem fog aszerint valasztani, hogy ki uralta eddig a piacot... penz beszel... en szeretnem ha sokaig allithatnank ossze a gyartokat, a mar sokszor emlegetett indokok miatt.

Merlot
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#924 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:55

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:48

Ez igaz, de kozben eltelt 5 ev, es az akkori jatekosok lassan felnonek, az uj PC-s generacio megtapasztalja a videokartya-kiadasokat, es ha konzolra valt, nem fog aszerint valasztani, hogy ki uralta eddig a piacot... penz beszel... en szeretnem ha sokaig allithatnank ossze a gyartokat, a mar sokszor emlegetett indokok miatt.

Merlot

Én azt mondom, hogy  a PC-ről váltani szándékozok 90%-a csak a Playstationt ismerik..az xboxról csak annyit hallottak, hogy az egy butított pc.. A Nintendoról pedig annyit tudnak, hogy meséket adnak ki rá. Mindkét gép frankó lesz -de ezt már elmondtuk százszor- egyik cég sem fogja (tdja) meggyilkolni a másikat, max az erőviszonyok arányán javíthat az MS. Hála az égnek már csak pár hónap és megszűnnek az ilyesfajta viták (majd jönnek az újabbak, ajaj :D), mert jön az X debüt. A fogadtatásból (pláne a japó piacon) már sokmindent le lehet majd szűrni:)

#925 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:57

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:55

A fogadtatásból (pláne a japó piacon) már sokmindent le lehet majd szűrni:)

A japan piac egyebkent miert fontos ennyire? Az hany szazaleka a (konzol) vilagpiacnak?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#926 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:23

...Én azt mondom, hogy  a PC-ről váltani szándékozok 90%-a csak a Playstationt ismerik..az xboxról csak annyit hallottak, hogy az egy butított pc.. A Nintendoról pedig annyit tudnak, hogy meséket adnak ki rá...

Igen, ez van magyarországon, ahol nincs reklám ott a népek sem tudják, hogy mi a helyzet.

Jólmegasszontam, de rövid, tömör, és kifejező... :D
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#927 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:50

a PC--s piac szerintm elenyésző a konzolhoz képest.. nem ez fog dönteni.  :cool:
JóSebesség

#928 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:59

Idézet: Samott - Dátum: 2005. Sep. 30., Friday - 16:57

A japan piac egyebkent miert fontos ennyire? Az hany szazaleka a (konzol) vilagpiacnak?

Samott

Kérdezd az MSt.  :)
JóSebesség

#929 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:04

Én azt mondom, hogy  a PC-ről váltani szándékozok 90%-a csak a Playstationt ismerik..

Haaat, en nem tudom... munkatarsak koreben 5-t ismerek, aki az elmult 1.5 evben vett boxot (koztuk en is).
HDD + media gyozott a box iranyaba - talan pont ezert vonzo a PC-sek koreben?
Nekem egy fej fej melletti harc tetszene, mert abbol mi jarnank jol.
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#930 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:29

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 15:57

Samott

Japan's video game hardware and software market has shrunk 30 percent to $4 billion since 2000, according to the Computer Entertainment Supplier's Association.
The world video game market — hardware and software combined — is currently worth close to 28 billion euros.

#931 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:47

Samott, tudom, hogy nagy XBOX-os vagy, szóval azért az elfogultság nálad is ott van :) Nekem nem is lenne semmi bajom a konzollal (sőt, kiépítettségben még szimpatikusabb is mint a PS2), csak a kínálat rá nem igazán "konzolos". Megmagyarázom: Xbox-ra rengeteg FPS és RTS van. A gond csak az, hogy ezeket a stílusokat rendszerint azok szeretik, akik viszont utálják a konzolokat, hiszen ez a két műfaj mindig is PC fronton volt jelen. Viszont X-re meg alig vannak igazi japán RPG-k, meg egyéb finomságok, jellemzően azok a játékok kerülnek oda, amik PC-n is megtalálhatók, hiszen ez a MS vérében van. És ez eléggé látszik is: a MS alig titkoltan szánta az Xbox-ot a PC-s társadalomnak, hiszen ez mégis PC-közelibb, és azt remélték, talán ettől jobban megbarátkoznak vele még a fanatikus konzolgyűlölők is.
Na persze ez az X360 esetében már nem lesz igaz: nem hülye az MS sem, nem véletlenül licenszel majd át (vagy már licenszelt is) egy halom PS-es játékot a saját konzoljára is, hiszen jól tudja, hogy a konzolok egyik legnagyobb piaca Japán, és jelenleg csúfosan teljesít ott (nem is tudom, hol láttam múltkor a statisztikát: míg PS2-ből 10 ezer darabot adtak el augusztus (vagy talán július?) folyamán, addig XBOX-ból csak 350 darab fogyott!).

Mégegyszer mondom, semmi bajom az X-szel, csak a MS túlságosan "amerikai" fejjel áll hozzá a kérdéshez. Persze fene tudja... nem ültetem a trónra előre a PS3-at, és nem temetem az X360-at sem, de én PS párti vagyok, ha már konzolról van szó :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#932 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:47

Carmack is azt mondta ,hogy boxra érdemes.... És ő csak tud vmit...

Jah, a PC-t meg nem kell félteni hogy nem lesz optimalizálva, mivel ott egy API-t buzerálnak a fejlesztők,
Jah, és a Vistanál asszem a 256Mb kártya az alap...  Nos ha ez a aminimum , akkor már nincs úgy megkötve e PC-re fejlesztők keze... És akkor jön WGF, WGF2  stb...
Szal már nem erre a szaros dx9cre kell fejleszteni...
És már soxor leírtam, G80 SLI. X2 5500+ stb...

PS3ban mennyi RAM lesz? 256MB?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#933 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:58

Milyen alapon hasonlítgatsz egy PC-t egy konzolhoz? Teljesen más a felépítése az egésznek. 256 XDR ram lesz benne egyébként.

Carmack mondhat bármit..... én inkább a szememnek hiszek. és az eddig kiadott trailerek alapján...nos.. :) pedig a PS3 még messze van.. a box pedig mindjárt kijön .
JóSebesség

#934 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 18:27

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:04

Haaat, en nem tudom... munkatarsak koreben 5-t ismerek, aki az elmult 1.5 evben vett boxot (koztuk en is).
HDD + media gyozott a box iranyaba - talan pont ezert vonzo a PC-sek koreben?
Nekem egy fej fej melletti harc tetszene, mert abbol mi jarnank jol.

Első konzolom Playstation volt, amit ugy szereztem, hogy az akkori PC-m (Cyrix PR166+) elcseréltem szőrőstül bőrőstül egy ilyen vadonat uj csodára. Kaptam még hozzá 1 db eredeti Need for Speed Hot Pursuit nevü gamét. Egyszerűen qrva jó volt. Aztán haverom kikölcsönzött (örökre  :D , én meg megvettem tőle) egy Nintendo 64-et, valami F1, Turok, meg Márióval, és utánna már hiányoltam azt a bizonyos "pixelelmosást" a Playstationból.

Mindenképp szerettem volna egy olyan konzolt, amin fasza PS szintü játékok vannak, és grafikailag is jól néz ki, ekkor döntöttem (vesztemre), egy Dreamcast vásárlása mellett. Ami jó volt a gépben az a szoftveres "másoltjátékcdlejátszás" lehetősége, de sajnos nem voltak rá igazi Európai gamék, igyhát elporosodott a polcon.

Rá kb. egy/másfél évre nagy szerencse ért, Coca-Cola kupakokkal nyertem egy Playstation2-őt, qrva nagy volt az öröm, el is voltam vele. Aztán haverom (Nintendós) vett egy X-box-ot, és teljesen le voltam ülve, hogy volt 1-2 játék, ami nála sokkal nagyobb képfrissítéssel ment, vagyis nem szaggatott.
Ps2-őn ugyanis voltak olyan játékok, amik kibaszottul zavartak, mert néha beszaggattak.

És gyüjtöttem X-boxra... amit már azóta eladtam. Most csak PC-m van.

Ezt most csak azért írtam le, mert számomra nem a különféle kiegészítők döntöttek a box mellett, hanem az erősebb hardver, és persze a folyamatos képfrissítés. Aztán még mielött valaki leszolna, (mint késöbb kiderült) vannak box-os játékok is amik szaggatnak...
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#935 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 18:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Sep. 30., Friday - 17:58

Milyen alapon hasonlítgatsz egy PC-t egy konzolhoz? Teljesen más a felépítése az egésznek. 256 XDR ram lesz benne egyébként.

Carmack mondhat bármit..... én inkább a szememnek hiszek. és az eddig kiadott trailerek alapján...nos.. :) pedig a PS3 még messze van.. a box pedig mindjárt kijön .

Ugyanolyan alapon ahogyan Ti :p

Mi az hogy?

Szarok a felépítésre ah ez egyikből vag ymásikból töbhet lehet kihozni...

Szerkesztette: Asker 2005. 09. 30. 18:42 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#936 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 18:49

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:47

Samott, tudom, hogy nagy XBOX-os vagy, szóval azért az elfogultság nálad is ott van :)

Tenyleg boxom van, de igyekszem objektiven szemlelni az esemenyeket... max itt (a PS3 topicban) tunik elfogultnak amit mondok, es lehet hogy neha radikalisan fogalmazok, de ez csak azert van, mert szeretnem kiegyensulyozni ezt az esztelen hypeot ami a PS3 kapcsan megy... nem kellene raizgulni ennyire nehany - ki tudja milyen cuccon - keszitett videora, es a marketingesek hazugsagaira (es ez persze az X360-ra is igaz).

Egyebkent nem vagyok igazi konzolos, a boxon csak autoversenyt jatszom (azt is meglehetosen ritkan) leginkabb mediaservernek hasznalom... van benne egy nagy vinyo meg a kedvenc sorozataim. ;) Es szerintem ezt a vonalat igyekszik lemasolni a MS is az uj konzoljaval... a jatek csak masodlagos lesz... persze szinte mindenki azert fogja megvenni, de ezek a featureok fogjak igazan nyerove tenni... es a Sony ilyen iranyu torekveseirol nincs semmi hir.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#937 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 19:08

A PS3 mindenképpen megmarad játékállomásnak szvsz. Nekik ez az elsődleges..
JóSebesség

#938 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 21:13

Idézet: Asker - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:47

PS3ban mennyi RAM lesz? 256MB?

töknyolc. PSX 4MB volt. Aztán nézd meg miket vitt...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#939 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 21:29

Idézet: Asker - Dátum: 2005. Sep. 30., Friday - 19:39

Ugyanolyan alapon ahogyan Ti :p

Mi az hogy?

Szarok a felépítésre ah ez egyikből vag ymásikból töbhet lehet kihozni...

Mé nincs má' rendesen működő X vagy PS2 emu akkor?
JóSebesség

#940 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 21:31

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 22:13

töknyolc. PSX 4MB volt. Aztán nézd meg miket vitt...

:eek:  :confused:  :think:  :respect:
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »