HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#981 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:22

Idézet

Az eredményből kiderül, hogy véleményük szerint az Xbox 360 jobb a Sony új játékgépénél

Na persze, biztos ezért néz ki nagyságrendekker szarabbúl minden x360-as játék legalábbis a számomra. szal erről ennyit.

Idézet

Lényegesen könnyebb X360-ra fejleszteni

Azt meg ki nem szarja le, hogy melyikre lehet könnyebben fejleszteni? Ide megint csak a fent leírt válaszom illik.
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#982 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:30

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:16

Hogy miben lesz erősebb a box??? Jááátékbaan  :nevet:
most ezt komolyan mondod, vagy valamit félreértek :think:

Azt én nem tudom. Olvasd el a Turbo által beidézett interjút, vagy az én postomat, vagy egymás után mindkettőt.:)

#983 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:35

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:30

Azt én nem tudom. Olvasd el a Turbo által beidézett interjút, vagy az én postomat, vagy egymás után mindkettőt.:)

Oké.
Aranyos a maci az avatarodon :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#984 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:44

Van egy olyan érzésem, hogy hiába erősebb a PS3 papíron, mert úgyse fogják kihajtani egyiket se, mert mire oda jutnának ,hogy ki legyen hajtva, már meg is érkezett a következő generáció.

Ergó, nem fogunk semmit se látni abból ,hogy az egyiken szarabbul, vagy a másikon jobban mennének, könnyedebben a játékok.
Max arra jó ez az egész hogy, hogy kiverheted rá hogy PS3mam van,  beröffentsd, hogy bibibííí, nekem az 1 helyett 2Tflopsom van.
Mondjuk ezt sem hiszem el, hogy az RSX ~1,75 Tflops lesz...

Ezt, de a köv gent, biztos hogy az dönti el milyen online szolgáltatások lesznek hozzá, a technibuzik /többek közt én is :D/ PS3at veszek, de aki nemtudja miből épül fel, az boxot fog venni.

Szerkesztette: Asker 2005. 10. 04. 16:48 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#985 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:48

szerintem ez csak a játékok többségére igaz.. de az aki konzolt vesz, nem az ilyen játékokért vesz elsősorban.. hanem ps3 only/xbox360 only játékokért.. és azok rendesen kifogják hajtani a gép lelkét.
JóSebesség

#986 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:49

Online szolgáltatások, bla bla. Őszintén, nem lehet hallani semmit etéren a Sonytól... Az xbox live tényleg jó, és mégjobb lesz, de úgy gondolom, tudnak meglepetéssel szolgálni a japánok is.
JóSebesség

#987 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:50

Idézet: special - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 17:11

Turbo, egyébként a forrást megjelölhetted volna: GameStar. Az, hogy játékok terén erősebb lesz a box, egy gonosz muhahahahahát megér.

sorry :) elfelejtettem. valóban gamestar a forrás.
JóSebesség

#988 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:52

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 16:48

szerintem ez csak a játékok többségére igaz.. de az aki konzolt vesz, nem az ilyen játékokért vesz elsősorban.. hanem ps3 only/xbox360 only játékokért.. és azok rendesen kifogják hajtani a gép lelkét.

szted. :)
de több mint vszínű hogy nem.
Szted ha most kihajtaná a CoD2 a boxot, az MGS4 a stationt, akkor ezok a konzolok egy kicsit keveset tudnak az 1 meg 2 papíros teraflopsokból

meg egyáltalán minek kihajtani, ha anélkül is viszi azt a szintet amit a sok hypeal belénktuskoltak?

Szerkesztette: Asker 2005. 10. 04. 16:54 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#989 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:54

Nem azt mondtam, hogy teljesen kihajtják, hanem azt, hogy jobban mint az átlag.
JóSebesség

#990 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 16:54

Nem azt mondtam, hogy teljesen kihajtják, hanem azt, hogy jobban mint az átlag.

miszerint? 75 helyett 98? :D

Szerkesztette: Asker 2005. 10. 04. 16:56 -kor

#991 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:55

hm? Megnézel egy NFS Most Wantedot(multiplatform) és egy Project Gotham Racinget(X360)

..és rájössz te is.
JóSebesség

#992 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:59

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 16:55

hm? Megnézel egy NFS Most Wantedot(multiplatform) és egy Project Gotham Racinget(X360)

..és rájössz te is.

Mire?

Arra próbáltam rávilágítani hogy nem hinném hogy hardverkorlátok miatt nézzen ki szarabbul az egyik játék, mint a másik ez egyes konzolokon.

Szerkesztette: Asker 2005. 10. 04. 17:00 -kor

#993 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:14

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:22

Na persze, biztos ezért néz ki nagyságrendekker szarabbúl minden x360-as játék legalábbis a számomra. szal erről ennyit.

Egyszeruen keptelen vagyok felfogni, hogy egy meg nem letezo geprol, hogy kepesek egyesek mindenfele videokat beszopni. X360-bol mar esetleg lehet nehany ingame movie, amit betas jatekokkal vettek fel, de a PS3 meg nem letezik fizikailag... Ki tudja milyen technikaval, ki tudja hogy elkeszitett mozikra izgultok? Meg legalabb fel ev, hogy ossze lehesen hasonlitani a ket gep valo vilagban nyujtott teljesitmenyet... addig csak a marketing bullshit van. Azt meg nem kellene tenykent kezelni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#994 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:22

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:14

Egyszeruen keptelen vagyok felfogni, hogy egy meg nem letezo geprol, hogy kepesek egyesek mindenfele videokat beszopni. X360-bol mar esetleg lehet nehany ingame movie, amit betas jatekokkal vettek fel, de a PS3 meg nem letezik fizikailag... Ki tudja milyen technikaval, ki tudja hogy elkeszitett mozikra izgultok? Meg legalabb fel ev, hogy ossze lehesen hasonlitani a ket gep valo vilagban nyujtott teljesitmenyet... addig csak a marketing bullshit van. Azt meg nem kellene tenykent kezelni.

Samott

Idézet

nem letezo geprol

A fenéket nem létező, csak még nem a véglege a ps3-om esetében, de az x360 szvsz már a végleges, nemtom te miről beszélsz, vagy le vagy maradva pár hónappal :confused:  :D

Szerk: Ráadásul ott van bizonyítékként az mgs4. Az a jelenlegi ps3 hardweren döcögött, teccik nem teccik ;)

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 10. 04. 19:25 -kor

#995 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:47

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:22

Szerk: Ráadásul ott van bizonyítékként az mgs4. Az a jelenlegi ps3 hardweren döcögött, teccik nem teccik ;)

Nincs meg PS3 hardver... meg nem keszult el a grafikus procija... meg nem gyartottak le, nem tokoztak be, es nem szereltek be... az meg csak egy tervrajz meg egy kupac szilicum. Es a cell se all sokkal jobban... de abbol legalabb mar van nehany elsoszerias darab. Majd ha tul lesznek az elso peldany legyartasan akkor a csapbol is az fog szolni... de meg kuss van, tehat nincs kesz (vagy esetleg tudsz prezentalni valami hirt arrol hogy kesz van?). Az X360-bol is meg csak devkitek vannak ha jol tudom. Majd ha fuggetlen tesztelok a boltban kaphato peldanyokat osszehasonlitjak, akkor lehet arrol beszelni, hogy melyiknek szebb a grafikaja... addig csak marketing hazugsag van, azt meg megerdemli aki beszopja.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#996 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:53

Idézet

Ezeket a fostalicskákat a felhasználók 90% nem is akarja monitorra kötni, mert minek,

Hogy minek?
1 - Monitor sokkal szebb képet ad, mint egy TV, még akkor is ha RGB-n keresztül kötöd rá a konzolt.
2 - A TV-ket nem úgy tervezik, hogy közelről nézd őket. Biztos megint bennem van a hiba, de én egy km-ről nem tudok játszani.
3 - Ez is az én hibám tudom, de szerintem a tv tévézésre való, nem pedig játékra. Meg eléggé otromba is egy konzol a nappaliban a TV-mellett amiből kilóg egy kormány, meg egy-két kontroller, jól beleillik a nappali képébe. És akkor azt még nem is említem, hogy odaülök a TV elé a fotelba, akkor hová teszem a kormányt, billentyűzetet, egeret? A levegőbe tartom? Nem, a játék nem való a nappaliba a TV elé, ez az én véleményem. Ahhoz pedig, hogy elvihessem az íróasztalra, kell monitor támogatás a konzolra.

Idézet

sőt még csak egér és bill kombóval sem szeretnének játszani a konzolosok.

Ez eléggé merész kijelentés, ez a te saját magánvéleményed, nem kell kivetíteni az összes konzolosra. Nagy részük nem is ismeri a billentyűzet/egér megoldást, mégis miért akarna azzal játszani? Ha viszont a konzolokon alap dolog lenne, akkor lehet idővel sokan átállnának arra, mert belátnák, hogy azzal sokkal jobban irányítható jónéhány játékstílus. Kötve hiszem, hogy az összes konzolos ilyen begyökösödött agyú lenne, hogy csak a konzol a jó, és az minden szempontból tökéletes, semmi változtatás nem kell, nem kell egértámogatás, nem kell monitortámogatás, így maga a tökély.

Idézet

Neked másfajta elvárásaid vannak egy konzollal szemben (pont olyanok amik éppen ellentétesek a konzolok alapelveivel),

Hát ha a kényelem ellentétes a konzolok alapelveivel, akkor egyetértek. :D Az én szempontjaim pusztán kényelmiek.

#997 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:04

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 20:22

A fenéket nem létező, csak még nem a véglege a ps3-om esetében, de az x360 szvsz már a végleges, nemtom te miről beszélsz, vagy le vagy maradva pár hónappal :confused:  :D

hagyd már.. fölösleges.
JóSebesség

#998 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:14

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:04

hagyd már.. fölösleges.

Tenyleg felesleges. Leirtam miert: nincs meg kesz a cucc... es nincs ezzel meg semmi baj, hiszen csak jovo tavaszra igerik. Csak addig osszehasonlitani sincs mit.

Samott

#999 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:18

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:47

Nincs meg PS3 hardver... meg nem keszult el a grafikus procija... meg nem gyartottak le, nem tokoztak be, es nem szereltek be... az meg csak egy tervrajz meg egy kupac szilicum. Es a cell se all sokkal jobban... de abbol legalabb mar van nehany elsoszerias darab. Majd ha tul lesznek az elso peldany legyartasan akkor a csapbol is az fog szolni... de meg kuss van, tehat nincs kesz (vagy esetleg tudsz prezentalni valami hirt arrol hogy kesz van?). Az X360-bol is meg csak devkitek vannak ha jol tudom. Majd ha fuggetlen tesztelok a boltban kaphato peldanyokat osszehasonlitjak, akkor lehet arrol beszelni, hogy melyiknek szebb a grafikaja... addig csak marketing hazugsag van, azt meg megerdemli aki beszopja.

Samott

akkor min futott az mgs4? :think:
te elvileg most valós tényeket cáfolsz meg :omg:
macbook air 2014

#1000 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:20

No és a nextgen sonic min futott akkor? azzal lehetett játszani is... ps2 kontrollerel. /ps3 még nincs kész/.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.