HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#1001 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:21

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:53

...És akkor azt még nem is említem, hogy odaülök a TV elé a fotelba, akkor hová teszem a kormányt, billentyűzetet, egeret? A levegőbe tartom? ...

Kép

vagy

Kép
+
Kép

Bár nekem sem tetszik az ölbekormány gondolata. :D

#1002 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:24

ki kell próbálni. teljesen használható, és ugyanolyan élményt nyújt mintha asztalra csatolnád.
JóSebesség

#1003 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:37

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:18

akkor min futott az mgs4? :think:
te elvileg most valós tényeket cáfolsz meg :omg:

Olyasmin nem futhatott, amit meg nem gyartottak le. Amit en olvastam aszerint az egy PS3 devkit volt... az X360 elso devkitje pl. egy dual powermac volt. Hogy ez a PS3 eseteben mi, azt nem tudom... megismetlem: nem szabad mindent elhinni, amit a marketingesek mondanak. Varom a hireket az RSX sikeres tape-outjarol... utana beszelhetunk PS3-rol.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1004 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:39

igen, ps3 devkit , naés? mgs4 videó nagyon jó, hogy van. ha játszottál volna akár egy mgs-el is tudnád, hogy az átvezetők ingame gfx-el vannak megcsinálva. ez tuti egy átvezető. emellett realtime demózták a cuccot.

ha devkiten ilyen, akkor képzeld el milyen lesz ps3on. ja, persze, biztos rosszabb..  :rolleyes:  :D
JóSebesség

#1005 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:39

ha devkiten ilyen, akkor képzeld el milyen lesz ps3on. ja, persze, biztos rosszabb..  :rolleyes:  :D

Csak arra probaltam utalni, hogy nem kellene ennyire raizgulni mindenfele - ki tudja min, ki tudja hogy - keszult videora... a Sony most kenytelen vetiteni amig lemaradasban van. es amig nem tud a piacon megjelenni a sajat termekevel... lattuk ezt mar anno az nvidianal, az nv30-al.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1006 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:45

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:43

Csak arra probaltam utalni, hogy nem kellene ennyire raizgulni mindenfele - ki tudja min, ki tudja hogy - keszult videora... a Sony most kenytelen vetiteni amig lemaradasban van. es amig nem tud a piacon megjelenni a sajat termekevel... lattuk ezt mar anno az nvidianal, az nv30-al.

Samott

végül is ebbe van valami  :rolleyes:
macbook air 2014

#1007 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 20:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 21:24

ki kell próbálni. teljesen használható, és ugyanolyan élményt nyújt mintha asztalra csatolnád.

Nyehehe. boszorkány szimulátornak biztos jó, A seprűt is a lába közé kell venni :D

Azért gondolkozzunk már, lábam közé veszem a kormányt, és szorítom, hogy az FF-nek ellentartsak, és közben kezeljem a pedálokat, logikus.

#1008 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 21:03

Én mondjuk még nem próbáltam, szóval nem török pálcát fölötte, de első blikkre nem szimpi. :)

#1009 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 21:05

Azért szívesen megnézném, hogy hogyan tartod a lábad között a kormányt, amikor a B-class pályaversenykocsival kell menni GT4-ben. Még asztalon is nehéz volt egyenesben tartani, ha nem lett volna rajta a monitor, felborírja az asztalt :Đ

#1010 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 21:06

Csak combizom kérdése. :D :D Tú in ván: fitneszgép és játékvezérlő is. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 04. 21:07 -kor

#1011 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 04. 21:40

Nem tartozik ide, de más fórumokon EGY bizonyos illető, aki rendkívűli Cell-fetisizmusban szenved, belinkelte ezt az érdekes videót:
http://www.bcast.co.jp/cgi-bin/yahoo/news....01&media=wm300k
Ez egy friss video egy kiállításról, aminek az első felében érdekes demonstráció látható a Cell erejéről egy realtime demó formájában. Többet nem írók, hogy ti is jól meglepődjetek ;)
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1012 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 10. 04. 22:04

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:40

Nem tartozik ide, de más fórumokon EGY bizonyos illető, aki rendkívűli Cell-fetisizmusban szenved, belinkelte ezt az érdekes videót:
Ez egy friss video egy kiállításról, aminek az első felében érdekes demonstráció látható a Cell erejéről egy realtime demó formájában. Többet nem írók, hogy ti is jól meglepődjetek ;)

:OOO Hátö no comment.. durvakeményatom :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1013 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 06:22

nem semmi :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1014 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:21

> 1 - Monitor sokkal szebb képet ad, mint egy TV, még akkor is ha RGB-n keresztül kötöd rá a konzolt.

A monitor másfajta képet ad, mint a TV. Az hogy szebb-e, az megint csak szubjektív, én a filmeket is mindig Xbox/TV kombón nézem, mert ezen sokkal szebbnek látom, mint monitoron.

> jól beleillik a nappali képébe

Megint csak ízlés kérdése. Nekem a hifi alatt/fölött 3 konzol is van, senki nem panaszkodott még arra, hogy tönkrevágja a nappali összképét. A PC-t viszont nem vagyok képes elképzelni egy olyan emberi közegben, mint a nappali.

> Nagy részük nem is ismeri a billentyűzet/egér megoldást, mégis miért akarna azzal játszani?

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Kevés olyan konzolos játékos van, akinek nincs PC-je, azt hiszem róluk elmondható, hogy ismerik a kbd/egér felállást. Btw, újfent jelzem: PS2 -höz ma is csatlakoztathatóak szabványos USB billenytűzetek és egerek, sőt, sok játék támogatja is őket, mégsem terjedtek el széles körben. És azt sem értem igazán, hogy a kifejezetten _játékra_ tervezett kontroller helyett miért a _munkára_ tervezett kbd és egér terjedt volna el?

> semmi változtatás nem kell, nem kell egértámogatás, nem kell monitortámogatás, így maga a tökély

Nem tökély, sok mindent változtatni lehetne és kellene. De ha van száz változtatás igénylő dolog, ebből a 99. az egértámogatás és a 100. a monitor a sorban...

> Hát ha a kényelem ellentétes a konzolok alapelveivel

Te vagy az első, akitől ezt hallom. Még a legelvetemültebb PCs arcok is elismerik, hogy konzolon kényelmesebb játszani és teljesen más jellegű érveket hoznak fel a konzolok ellen.

#1015 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:28

Ja, no offense, de adós vagy még annak megválaszolásával: miért is vitatkozunk itten? Nem vagy vevő a konzolokra. Nem tetszenek, nem tartod őket kényelmesnek, nem szereted a rajtuk lévő játékokat, nem akarsz/tudsz kontrollerrel játszani, nem illenek a nappalidba. Boldog ember vagy, az életnek legalább egy szegletében biztosan tudod, hogy mit akarsz. Akkor mégis, miért lehet téged biztosan megtalálni minden konzolos topicban, mint aki a konzolok ellen beszél? Hogy lásd, hogy nem személyeskedésből írtam ezt: gyakran csinálunk konzolos játékpartikat, sokszor éppen fps lan-partikat (Halo2), gyere el az egyikre és próbáld ki. Szerintem simán el tudok valakitől kérni a konzolját, hogy otthon is kipróbálhasd, ha a pénzügyi keretedből nem futja rá.

Szerk: megnéztem az aáírásodban szereplő konfigokat és ez utolsó mondatomat visszavontam. Csak a hűtésed árából kijönne egy Xbox... A VGA-ről nem derült ki, hogy VIVO-e, de ha igen, akkor egy s-video kábellel rá tudod kapcsolni bármelyik konzolt, és már játszhatsz is.

Szerkesztette: HaZeX 2005. 10. 05. 08:35 -kor

#1016 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:31

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:47

Nincs meg PS3 hardver... meg nem keszult el a grafikus procija... meg nem gyartottak le, nem tokoztak be, es nem szereltek be... az meg csak egy tervrajz meg egy kupac szilicum. Es a cell se all sokkal jobban... de abbol legalabb mar van nehany elsoszerias darab. Majd ha tul lesznek az elso peldany legyartasan akkor a csapbol is az fog szolni... de meg kuss van, tehat nincs kesz (vagy esetleg tudsz prezentalni valami hirt arrol hogy kesz van?). Az X360-bol is meg csak devkitek vannak ha jol tudom. Majd ha fuggetlen tesztelok a boltban kaphato peldanyokat osszehasonlitjak, akkor lehet arrol beszelni, hogy melyiknek szebb a grafikaja... addig csak marketing hazugsag van, azt meg megerdemli aki beszopja.

Samott

De van, de van! :D

PS3 (beta*) devkitek kint vannak már hónapok óta, egy olyanon futott az MGS4 is (ezt állították szó szerint). Azt is mondták, hogy számítási teljesítményben ezek még jócskán el vannak maradva a végleges hardvertől, ugyanis pontosan a korai állapotú vagy nem létező szilíciumok miatt alacsonyabb órajelen, és/vagy gyengébb felépítéssel mennek. Az RSX chipet egy aktuálisan hozzáférhrető csúcs NVIDIA chippel helyettesítik.

Tehát a gyengébbek kedvéért összeefoglalom.:

1. A véglegesnél gyengébb számítási teljesítményű devkiten futott az MGS4.
2. A megjelenéséig még kb. 1 év, a kód fejlesztése legfeljebb néhány hónapos lehet, ergo még rengeteg potenciál van optimalizációra.
3. 2-3, és 5 év múlva lényegesen látványosabb játékok is lesznek.

*már nem külső fejlesztőeszköz, PC-munkaállomás, hanem a végleges gép egy bétaváltozata.

Ami a boxot illeti, már hegyekben vannak raktáron végleges, dobozolt, polcokra szánt gépek az EMS-eknél Kínában, a Flextronicsnál és a Wistronnál. Érkedes lenne, ha nem így volna, másfél hónap múlva rajt.

#1017 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:29

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:40

Bocs, de én csak keleti karaktereket látok. Melyik az érintett video a sok közül?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1018 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 11:07

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2005. Oct. 4., Tuesday - 21:40

Csak nem Version volt? :Đ
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1019 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 16:57

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 9:28

Nem vagy vevő a konzolokra. Nem tetszenek, nem tartod őket kényelmesnek,

Ez idáig ebben a formában igaz.

Idézet

Nem szereted a rajtuk lévő játékokat, nem akarsz/tudsz kontrollerrel játszani, nem illenek a nappalidba.

Na innentől már nem igaz, vannak játékok amik igenis érdekelnének. De nem kontrollerrel, TV-n játszva. A PC sem a nappaliba van, ott volt régen, de elég negatívul mutatott az is ez nem vitás.

Idézet

Szerintem simán el tudok valakitől kérni a konzolját, hogy otthon is kipróbálhasd, ha a pénzügyi keretedből nem futja rá.

Jelzem kipróbáltam, ha meggyőzött volna, nem beszélnék itt így.

Idézet

Szerk: megnéztem az aáírásodban szereplő konfigokat és ez utolsó mondatomat visszavontam. Csak a hűtésed árából kijönne egy Xbox...

Ezzel azért vitatkoznék. Miből jönne ki? A gyári amd hűtőből? Vagy a két chieftec ventilátorból? A hűtésem össz értéke kb 6-8e forint lehet, ha újonnan kéne megvenni. Ennyiért vennék XBOX-ot, hol árulják? :D

Idézet

A VGA-ről nem derült ki, hogy VIVO-e, de ha igen, akkor egy s-video kábellel rá tudod kapcsolni bármelyik konzolt, és már játszhatsz is.

Megtörtént, ha nem is VGA-ra, de ha megnézted a konfigot van tuner, azon van bemenet. Nagyon ocsmány a kép, élvezhetetlen. Kipróbáltam TV előtt is, de oda nem vihettem a kormányt, kontrollerrel meg képtelen voltam játszani.

#1020 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 19:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 17:57

vannak játékok amik igenis érdekelnének. De nem kontrollerrel, TV-n játszva.

hála az égnek, a nextgen is ragaszkodik a TVhez (mondjuk lehet majd monitorozni is, bár szerintem ezt a lehetőséget vajmi kevesen használják majd) és a kontrollerhez, csúnya világ lenne, ha egér+billel kéne szarakodnom konzolon, egy monitor előtt görnyedve :)

edit: azt még azért megkérdezném, hogy milyen játékok érdekelnek, amihez nem jó neked a kontroller. Azt tudom, hogy az autóshoz kormányt képzelsz el, nade gondolom nem csak atuós játékkal játszanál.

Szerkesztette: bj22 2005. 10. 05. 19:12 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.