HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament

#1 Guest_FlowM@N_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 07. 04. 01:51

A világ szerintem legjobb FPS játéka és nincs neki külön téma?? Ez nem mehet igy tovább. Milyen Rulez kiegészítőket ismertek illetve használtok? Én is nyomom egypárral, úgy az igazi. Kép

------------------
Written By FlowM@N

#2 Guest_NauTiLUS_*

Elküldve: 2001. 07. 04. 12:06

Én szinte csak Infiltration-t nyomok, CTF és Mission

#3 Guest_caratyuska_*

Elküldve: 2001. 07. 04. 12:37

Most van valami új kiegészítő ami olyasmi mint a Half Life Counter Strike.Nevét nem tudom hirtelen ha eszembe jut megírom

------------------
atyuska

#4 Guest_Uchimata_*

Elküldve: 2001. 07. 04. 15:53

Én eddig csak a Tac.Ops. 1.5-öt, az Infiltration 2.80-at láttam. Van valakinek tapasznyalata újabb verzióikkal? Leginkább az Infiltration multiplayer része érdekelne(Nautilus!!! Kép ). Gépigény, (hálózati) stabilitás, játszhatóság, pályák hangulata, stb. Egyelőre nekem a CS jött be a legjobban (már 1 éve), illetve a most megjelent Flashpoint:1985. Akár ezekhez is hasonlíthatnátok. Köszi!

Ja nekem a tacops 1.5-öse nagyon gagyinak tűnt. Egyetlen előnye a szép grafikája volt, de valami borzalmas animációk, szörnyű pályák, gyatra játszhatóság. Ha azóta nem változott sokat, akkor már nem is vagyok rá kiváncsi. Az infiltration már jobban tetszett, de a multi nélkül nem sok derült ki belőle.

#5 Guest_FlowM@N_*

Elküldve: 2001. 07. 04. 17:38

Én is a Tactical Ops-al játszok talán legtöbbet. Na meg Infiltration. A [url="http://"http://www.tactical-ops.net/"]http://www.tactical-ops.net/[/url] cimen már vannak előzetesek a TO2-böl ha érdekel valakit. Hamarosan megjelenik a hirek szerint :cool

------------------
Written By FlowM@N

#6 Guest_FlowM@N_*

Elküldve: 2001. 07. 04. 18:57

Bocs az elöbb sikerült elrontanom a smileyt na mindeggy. Nekem TO 1.6 van és szerintem nagyon király multiban. Kép Nem tudom hogy mennyivel volt fejletlenebb az 1.5 de ebben a hangok meg az animációk is elég jók. Abban is benne volt már a Steyr Aug????

------------------
Written By FlowM@N

#7 Guest_!Yvorl!_*

Elküldve: 2001. 07. 04. 23:30

Szerintem a Tactical Ops és a Strike force 1.60 a legkirályabb UT mod. Az infiltration nekem nem jött be. Az első verziók tetszettek, de az újak... A Strike Force pedig eddig volt iszonyatos, de azt 1.6 isten.

Amúgy nekem kb 1.7gigányi UT cuccom van (több szá pálya, mutatorok, modok, stb), úgyhogy ha valakinek kell valami, akkor szóljon. Ja és ha valaki nem tudná a magyar UT-fan oldal címét: [url="http://"http://hunreal.5k.hu"]hunreal.5k.hu[/url]
Silanor rulez.

------------------
Kép

#8 Guest_AMD rula_*

Elküldve: 2001. 07. 05. 17:21

idézet:
Eredetileg !Yvorl! írta:
Szerintem a Tactical Ops és a Strike force 1.60 a legkirályabb UT mod.
Silanor rulez.

[/quote]

Ja ja, kéne játszani háloban nem? Kép

#9 Guest_!Yvorl!_*

Elküldve: 2001. 07. 05. 20:42

idézet:
Eredetileg AMD rula írta:

Ja ja, kéne játszani háloban nem? Kép
[/quote]

Rég láttalak a fórumon, Rula Kép
Amúgy tényleg jó lenne hálóban UTzni egy páran.

------------------
Kép

#10 Guest_Mighty_*

Elküldve: 2001. 07. 10. 01:19

idézet:
Eredetileg !Yvorl! írta:

Amúgy tényleg jó lenne hálóban UTzni egy páran.

[/quote]

Hali!
Én is hozzászólok a dolgokhoz Kép
Ha SF, akkor FUZIO!!!
Ezen a magyar serveren minden nap este nagy escape csaták szoktak menni!

#11 Guest_Mighty_*

Elküldve: 2001. 07. 10. 01:20

jah! a server cime a hunreal.5k.hu oldalon megtalálható Kép

#12 Guest_Feckes_*

Elküldve: 2001. 07. 13. 23:58

Hali!

Eredetileg FlowM@N írta:
˝A világ szerintem legjobb FPS játéka és nincs neki külön téma??˝

Szerintem is a legjobb FPS játék, és tényleg rendszeresen el kell látogatni erre a témára.
Jó ötlet volt létrehozni!!!!!!! Kép

#13 Guest_FlowM@N_*

Elküldve: 2001. 07. 15. 17:49

Most pár perce tettem fel a Tactical Ops 2-t és állati RULEZ. Mindenkinek ajánlom ja és a Night's Edge-t is ajánlom hasonló a TO-hoz. A Planet Unrealen megtalálhato mind a kettő.

------------------
Written By FlowM@N

#14 Guest_Freeze_*

Elküldve: 2001. 07. 17. 21:57

idézet:

Eredetileg FlowM@N írta:
Most pár perce tettem fel a Tactical Ops 2-t és állati RULEZ. Mindenkinek ajánlom...[/quote]
Én is feltenném, de nincs hely a szar 6G-s winyómon! Kép

Kép

------------------
m1cr0$0ft suxx Kép

#15 Guest_FlowM@N_*

Elküldve: 2001. 07. 17. 23:25

Milyen UT-t nyomtok? Game Of The Year Edition? Mert az az igazi a joo kis Chaos-szal meg a Rocket Arena-val. Meg van pár király pálya benne...A GeForce 2 tulajdonosoknak meg a nagy felbontású textúrákkal fényképminőségű lesz a játék. Kép

------------------
Written By FlowM@N

#16 Guest_Vortex07_*

Elküldve: 2001. 07. 17. 23:35

En is imadom az UT-t de eddig semmilyen modot nem probaltam ki!Szoval nagyon megjott a kedvem hozza azok utan amiket irtatok de az a helyzet hogy multiban nincs lehetosegem ugyhogy mielott letoltenem azt a sok megat aruljatok mar el hogy ezek a MODok mukodnek e single-ben vagyis BOTokkkal es ha igen akkor mennyire jok a BOT-ok?

#17 Guest_FlowM@N_*

Elküldve: 2001. 07. 17. 23:46

Ezek a modok kivétel nélkül müxenek botok ellen is. És hogy mennyire jók benne, hát nem tudom mennyire vagy profi UT-s de a realisztikus modokban a Godlike szintü botok ellen nem könnyü. Első játékra az ember azt se tudja ki lőtte le és honnan. Kép A planetunrealen találsz király modokat meg ha irsz ide a fórumba akkor szivesen ajánlok.

------------------
Written By FlowM@N

#18 Guest_Freeze_*

Elküldve: 2001. 07. 17. 23:57

idézet:
Eredetileg FlowM@N írta:
Milyen UT-t nyomtok? Game Of The Year Edition?[/quote]
Amig nem kellett lenyesnem Kép Kép , addig a normál régi UT-t nyomtam, de ha felszabadítok 1 kis helyet a wincsin akkor biztos, hogy GOTYE-t teszek fel!!
Kép

------------------
m1cr0$0ft suxx Kép

#19 Guest_Vortex07_*

Elküldve: 2001. 07. 18. 00:09

idézet:
Eredetileg FlowM@N írta:
Ezek a modok kivétel nélkül müxenek botok ellen is. És hogy mennyire jók benne, hát nem tudom mennyire vagy profi UT-s de a realisztikus modokban a Godlike szintü botok ellen nem könnyü. Első játékra az ember azt se tudja ki lőtte le és honnan. Kép A planetunrealen találsz király modokat meg ha irsz ide a fórumba akkor szivesen ajánlok.

[/quote]

Koszi szepen az infot.Hat UT-t mar eleg reg nem jatszodtam de annak idejen igencsak jo voltam.Asszem a GODlikeon azert meg kikaptam Kép
Szoval jol jonne egy ket link, foleg ezek a meno dolgok...Koszi elore is.

#20 Guest_FlowM@N_*

Elküldve: 2001. 07. 18. 00:18

Tehát akkor. [url="http://"http://www.planetunreal.com"]www.planetunreal.com[/url] cimen minden megvan ami kell. Strike Force-ot érdemes leszedni 250 mega aztán a Tactical Ops 2 100 mega, Infiltration. Ezek mind realisztikus modok rengeteg fegyverrel. Ha esetleg van ICQ-d akko megadod a számot és még segitek a továbbiakban. Ha gond van irhacc ide is. Kép

------------------
Mess With The Best Die Like The Rest

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó