idézet:
Eredetileg FlowM@N írta:
Tehát akkor. [url="http://"http://www.planetunreal.com"]www.planetunreal.com[/url] cimen minden megvan ami kell. Strike Force-ot érdemes leszedni 250 mega aztán a Tactical Ops 2 100 mega, Infiltration. Ezek mind realisztikus modok rengeteg fegyverrel. Ha esetleg van ICQ-d akko megadod a számot és még segitek a továbbiakban. Ha gond van irhacc ide is.
[/quote]
OK: Keress meg ha udsz most:
Itt az ICQ szamom: 119215898
Unreal Tournament
#21 Guest_Vortex07_*
Elküldve: 2001. 07. 18. 00:28
#22 Guest_Sammer_*
Elküldve: 2001. 07. 18. 04:45
Az ICQ számot le lehet olvasni a hozzászólás feletti fejlécben lévő virágról
)
UT Rulz
UT Rulz
#23 Guest_Bilux_*
Elküldve: 2001. 07. 19. 18:03
Milyen lesz a játék gépigénye, mire kell felkészülnie a játékosoknak, illetve GeForce3-ra vagy esetleg GeForce2-re lesz optimalizálva?
A játék egy közepesen erős gépen is el fog futni bármely T&L technológiát támogató videokártyával, például egy Pentium III-500-assal és egy GeForce1 kártyával. Természetesen a GeForce3 tulajdonosoknak rengeteg speciális stuffot teszünk majd bele, mivel figyelembe kell azért vennünk az új hardware-ek lehetőségeit is. Az előzetes képeket például GeForce1 és 2 kártyákkal készítettük.
A régebbi videókártya tulajdonosoknak sem kell izgulniuk ,a játék egy TNT2 illetve Voodoo3-4 társaságában is futni fog, persze közel sem úgy, mint mondjuk egy GeForce2-vel.
A játék egy közepesen erős gépen is el fog futni bármely T&L technológiát támogató videokártyával, például egy Pentium III-500-assal és egy GeForce1 kártyával. Természetesen a GeForce3 tulajdonosoknak rengeteg speciális stuffot teszünk majd bele, mivel figyelembe kell azért vennünk az új hardware-ek lehetőségeit is. Az előzetes képeket például GeForce1 és 2 kártyákkal készítettük.
A régebbi videókártya tulajdonosoknak sem kell izgulniuk ,a játék egy TNT2 illetve Voodoo3-4 társaságában is futni fog, persze közel sem úgy, mint mondjuk egy GeForce2-vel.
#24 Guest_Freeze_*
Elküldve: 2001. 07. 20. 00:14
idézet:
Eredetileg Bilux írta:
Milyen lesz a játék gépigénye, mire kell felkészülnie a játékosoknak, illetve GeForce3-ra vagy esetleg GeForce2-re lesz optimalizálva?
A régebbi videókártya tulajdonosoknak sem kell izgulniuk ,a játék egy TNT2 illetve Voodoo3-4 társaságában is futni fog, persze közel sem úgy, mint mondjuk egy GeForce2-vel.[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------
m1cr0$0ft suxx![]()
#25 Guest_FlowM@N_*
Elküldve: 2001. 07. 20. 00:27
Bilux!!!
Szerintem nagyon eltévedtél mer ez itt az Unreal Tournament téma. Nemtom miket irogacc összevissza. A másik dolog meg itt nem szokás hogy az ember magának irogat kérdéseket meg válaszol is rá. Ha meg idézet akart lenni akkor legközelebb jelöld valahogy. Majd ha meggyógyulsz akkor irj ujra!!!!!
------------------
Mess With The Best Die Like The Rest
Szerintem nagyon eltévedtél mer ez itt az Unreal Tournament téma. Nemtom miket irogacc összevissza. A másik dolog meg itt nem szokás hogy az ember magának irogat kérdéseket meg válaszol is rá. Ha meg idézet akart lenni akkor legközelebb jelöld valahogy. Majd ha meggyógyulsz akkor irj ujra!!!!!

------------------
#26 Guest_syrex_*
Elküldve: 2001. 07. 24. 19:52
- ha letöltök pályákat az UT-hez hogy, tudom azokat berakni a játékba, hogy választhatók legyenek???
-anno GameStar egyik régebbi számában leírják, hogy a .unr kit. fájlokat másoljam maps könyvtárba; a .utx -eket pedig a texture -ba.Ezt meg is csináltam,de nem szerepeltek az alappályák között.
ha tudnál valamit a dologgal kapcsolatban, akkor írjál vissza!!!!
-egyébként éppen most töltöm le a strike force -ot(266 MB)-de nem tudok sokat róla.
-anno GameStar egyik régebbi számában leírják, hogy a .unr kit. fájlokat másoljam maps könyvtárba; a .utx -eket pedig a texture -ba.Ezt meg is csináltam,de nem szerepeltek az alappályák között.
ha tudnál valamit a dologgal kapcsolatban, akkor írjál vissza!!!!
-egyébként éppen most töltöm le a strike force -ot(266 MB)-de nem tudok sokat róla.
#27 Guest_syrex_*
Elküldve: 2001. 07. 24. 19:55
a strike force telepítéséről mondanátok valamit?
-mér nem írrt már 4 napja senki a ide-
-mér nem írrt már 4 napja senki a ide-
#28 Guest_FlowM@N_*
Elküldve: 2001. 07. 24. 20:22
Hát én is ezt kérdezem hogy miért nem irt ide senki négy napja??? Na mindeggy a Strike Force telepitéséröl annyit hogy ha exe-be van szerintem abba van, illetve eddig abba volt, akkor csak simán telepitsd fel, majd csinál neki egy inditó ikont, mert nem az UT-n belül kell inditani. De ha vmi. gond van a telepitéssel stb. akkor irj hogy konkrétan mi aztán próbálunk segiteni. 
------------------

------------------
Elküldve: 2003. 09. 26. 02:18
Korrekt topikot kerestem. 
Nos, keresném az UT mapokat, amelyik assault. Mindenütt szűnnek meg a weblapok vagy fizetősek lettek.
Segítsen megosztani velem és nagyon megörülnék!
Nos, keresném az UT mapokat, amelyik assault. Mindenütt szűnnek meg a weblapok vagy fizetősek lettek.
Segítsen megosztani velem és nagyon megörülnék!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2003. 09. 26. 18:33
Hé, talán tudok segíteni.
Ha érdekel, privát.
Ha érdekel, privát.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.
Elküldve: 2003. 09. 26. 19:11
idézet:
Ezt írta rulla:
Hé, talán tudok segíteni.
Ha érdekel, privát.[/quote]
Köszi, esetleg DC?Írjon emilt, a privi már nem működik rendesen a beköltözött emailem miatt.
![]()
Elküldve: 2003. 09. 26. 19:28
idézet:
Ezt írta bolic66 system:
Köszi, esetleg DC?Írjon emilt, a privi már nem működik rendesen a beköltözött emailem miatt.
[/quote]
Hogy mi??
Na mindegy, mail ment.
Elküldve: 2003. 09. 27. 01:14
idézet:
Ezt írta rulla:
Hogy mi??
Na mindegy, mail ment.[/quote]
Mailbox-nak üzenem ezt:Egyszerűen nem tudtam válaszolni és lagolt.
Nos, lécci írd le, hogy mikor van a nyitvatartás ideje a "bolt"-odnak és szeretnék bemenni "vásárolni".Csak nem tudom, mikor lehet.
![]()
Elküldve: 2003. 09. 27. 02:27
idézet:
Ezt írta bolic66 system:
Mailbox-nak üzenem ezt:Egyszerűen nem tudtam válaszolni és lagolt.
Nos, lécci írd le, hogy mikor van a nyitvatartás ideje a "bolt"-odnak és szeretnék bemenni "vásárolni".Csak nem tudom, mikor lehet.
[/quote]
Szerintem semmi baja a mailboxnak, bár csellós.
Ha van időd, akkor intézkedj, a vásárlói adataid és a nyitvatartás nem hosszú időre szólnak.![]()
Elküldve: 2003. 09. 27. 04:22
idézet:
Ezt írta rulla:
Szerintem semmi baja a mailboxnak, bár csellós.
Ha van időd, akkor intézkedj, a vásárlói adataid és a nyitvatartás nem hosszú időre szólnak.[/quote]
Mail ment.![]()
Elküldve: 2003. 09. 28. 23:37
Nagyon sajnálom, a Cheló szarakszik most (mesélték), így nem kérem, köszi.

Súgó
A téma zárva.

Egyszerűen nem tudtam válaszolni és lagolt.