Ingyen és bérmentve letölthető játékok, illetve ingyenessé tett játékok listája...
Elküldve: 2006. 10. 15. 23:33
Idézet: adani - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 13:39

A megvásárolt CD-ről...

Elküldve: 2006. 10. 16. 07:02
Resonation
Kleptocracy
Idézet
Resonation is a First Person Shooter that utilizes the frequency of sound waves for gameplay. You assume the role of Naliah, the relic hunter. You come across this ancient artifact that when worn transforms your arm into an ancient weapon called the Resonator. You will have to solve the mysteries of an ancient catacomb utilizing the different frequencies to solve puzzles and eliminate the monsters that haunt the maze looking to feed on the one who wears the ancient weapon.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kleptocracy
Idézet
"Kleptocracy!" is a cartoony, fast-paced action extravaganza! In "Kleptocracy!" you play as a thief involved in a competition with his peers to determine who the best thief in town is. A tournament has been arranged for the thieves to all enter the local acclaimed museum and obtain as many items as possible within the time limit. They will have to evade the many patrolling guards as well as the intricate security system. Luckily they're armed with several gadgets to help.
"Kleptocracy!" was developed by a team of three programmers and four artists from DigiPen Institute of Technology over the course of eight months.

"Kleptocracy!" was developed by a team of three programmers and four artists from DigiPen Institute of Technology over the course of eight months.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 10. 16. 07:05 -kor
Elküldve: 2006. 10. 16. 08:30
kérlek

Érdekes hogy csak nekem szólsz..
Mind1, megszoktam már hogy szelektív a látásod.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 10. 16. 08:37 -kor
Elküldve: 2006. 10. 16. 11:18
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 9:30
kérlek

Mind1, megszoktam már hogy szelektív a látásod.

Csak annyira, amennyire neked szelektív az olvasási készséged.
Elküldve: 2006. 10. 16. 11:24
Aham nyilván.
Mutasd meg nekem légyszíves hogy itt kinek szóltál az angol szövegért.
Mind1.. elnézést hogy bővíteni próbáltam a topikot, legközelebb ígérem nem teszem.
Mind1.. elnézést hogy bővíteni próbáltam a topikot, legközelebb ígérem nem teszem.
Elküldve: 2006. 10. 16. 11:34
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 12:24
Aham nyilván.
Látod, erről beszéltem. Sokszor, sokmindenkinek de természetszerűleg nem mindenkinek (másból sem állna a napom) "szóltam" nem csak a gameware-ben, hanem más szekciókban is.
A copy-paste feature odasz@rt nyitó hozzászólás persze nem tilos, csak épp az indítóját minősíti ti. hogy a topicot csak angolul tudóknak nyitotta. Érdekes, az F1 topicban is egy-kétszer szóltam, hogy ha angol cikket linkelnek/idéznek, a lényeges dolgokat összefoglalhatnák magyarul, s - horribile dictu - a többség ezt teszi, nem pedig a nem létező szelektív látásommal foglalkozik.
Persze ez is - mint sokminden más - az egyén magával szemben támasztott igényességén és a közösség felé irányuló hozzáállásán múlik.
A topicbővítést pedig köszönjük az angolul tudók nevében.
Szerk.: Egyébként pedig ha szó is lenne "kitüntetett" figyelemről, azon sem csodálkozhatnál, mert azt pár cimboráddal kiharcoltad magadnak/magatoknak.
Ha további észrevételed van, a Visszabeszélőben a helye, nem itt, mindenkitől sorry az offért.
Elküldve: 2006. 10. 30. 09:49
Hi!
Extrém capture the flag játék.
Capture the flag (szerezd meg a zászlót) stílust képviseli az ingyenes játék, melyben kockákat dobálhatunk az ellenfelekre. Az egyéni, csapat és hálózati játékra is alkalmas szoftver egyszerű háromdimenziós grafikája ellenére igen szórakoztató.
http://toblo.csnation.net/
Extrém capture the flag játék.
Capture the flag (szerezd meg a zászlót) stílust képviseli az ingyenes játék, melyben kockákat dobálhatunk az ellenfelekre. Az egyéni, csapat és hálózati játékra is alkalmas szoftver egyszerű háromdimenziós grafikája ellenére igen szórakoztató.
http://toblo.csnation.net/

Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke
Elküldve: 2006. 11. 02. 12:59
HY!
Még új vagyok, és nem volt időm mindent elolvasni. Szal az érdekelne a Civ 1 ingyenes? Esetleg fent is van itt?
Még új vagyok, és nem volt időm mindent elolvasni. Szal az érdekelne a Civ 1 ingyenes? Esetleg fent is van itt?
Evibádi nésön, át a keritésön.
Elküldve: 2006. 11. 02. 17:10
Én nem tudok róla, hogy ingyenes lenne (bár nem hinném, hogy belerokkannál a megvásárlásába), de van pár ingyenes klónja, pl. a C-Evo, ami már volt ebben a topikban.

Szerkesztette: Hülyesamu 2006. 11. 02. 17:11 -kor
Elküldve: 2006. 11. 02. 18:07
Kipróbálom, nem néz ki rosszul.
Egyébként kerestem a boltokban, de nem találtam. Már mint a Civ-et
Egyébként kerestem a boltokban, de nem találtam. Már mint a Civ-et
Evibádi nésön, át a keritésön.
Elküldve: 2006. 11. 02. 19:59
Hát azt szerintem ilyen gyűjteményes CD-ken találhatod meg, amit 990 forintért árulnak. Én a Civ2-t láttam egyszer ilyenen, kb öt éve.
A C-evo sok szempontból jobb, mint a Civ2, az AI-k, amik az ellenséget vezetik, néha kicsit uncsik, főleg diplomáciázni nem lehet velük, legalábbis, amikor kb egy éve utoljára töltöttem le őket, akkor erre még nem nagyon voltak hajlandóak (AI-kat külön is le lehet tölteni), illetve nincs a programban kereskedelem, én a Civ2-ben sokat kereskedem. Viszont lehet egységeket tervezni, az mesésen jól sikerült. Arról nem beszélve, ha az ember tervez magának egy vadászgépet a magyarokkal, az MiG-29 lesz
)
A C-evo sok szempontból jobb, mint a Civ2, az AI-k, amik az ellenséget vezetik, néha kicsit uncsik, főleg diplomáciázni nem lehet velük, legalábbis, amikor kb egy éve utoljára töltöttem le őket, akkor erre még nem nagyon voltak hajlandóak (AI-kat külön is le lehet tölteni), illetve nincs a programban kereskedelem, én a Civ2-ben sokat kereskedem. Viszont lehet egységeket tervezni, az mesésen jól sikerült. Arról nem beszélve, ha az ember tervez magának egy vadászgépet a magyarokkal, az MiG-29 lesz

Szerkesztette: Hülyesamu 2006. 11. 02. 20:03 -kor
Elküldve: 2006. 11. 08. 07:47
Bloodmaster
Öt játékmód (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture The Flag stb.) és hat pálya található az ingyenes, csak hálózatban játszható programban. Szép grafika, hatásos effektusok és a pályákon található számtalan fegyver, tárgy várja a hálózati játék kedvelőit.
A gépigény nagyon lol!
http://www.bloodmasters.com/
Öt játékmód (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture The Flag stb.) és hat pálya található az ingyenes, csak hálózatban játszható programban. Szép grafika, hatásos effektusok és a pályákon található számtalan fegyver, tárgy várja a hálózati játék kedvelőit.
A gépigény nagyon lol!

http://www.bloodmasters.com/
Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke
Elküldve: 2006. 11. 14. 22:25
Meh, N sima Lode Runner klón. Viszont ez üt.
Attack of the Killer Swarm
http://www.experimen...om/game.php?g=4
Tömegeket gyilkolászni klasszikus zenére egy bogárrajjal...
:Đ
Warning Forever: klasszikus japán shooter
http://www.gameshadow.com/awards/games/war....asp?category=1
Attack of the Killer Swarm
http://www.experimen...om/game.php?g=4
Tömegeket gyilkolászni klasszikus zenére egy bogárrajjal...

Warning Forever: klasszikus japán shooter
http://www.gameshadow.com/awards/games/war....asp?category=1
Szerkesztette: spidey 2006. 11. 14. 22:28 -kor
Elküldve: 2006. 11. 15. 13:52
sziasztok! én egy vasútmodellezős játékot keresek , nem tudom létezik-e ilyen. annak idején kimaradtam a railroad tycoon őrületből (nem tudom egyáltalán az ilyesmi volt-e) mert olyasmit keresek ami nem beülős szimulátor hanem kivülről/felülről látod a terepet és kereskedsz/szállítasz jobbra balra mint a jóllakott napközis hülyegyerek 
köszi előre is a segítséget!

köszi előre is a segítséget!
Elküldve: 2006. 11. 15. 13:55
Az OpenTTD ilyen lenne, de ahhoz kell az eredeti Transport Tycoon.

Szerkesztette: Csokis 2006. 11. 15. 13:56 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451