Ingyen és bérmentve letölthető játékok, illetve ingyenessé tett játékok listája...
Elküldve: 2007. 06. 11. 12:00
Bocs, elobb elirtam a Flagship jatekat, nem Mystic hanem Mythos.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:54
Danger from the Deep
Ingyenes, háromdimenziós játék, melyben egy tengeralattjáró parancsokként számtalan feladatot kell teljesítenünk a második világháborúban. Konvojok kisérése, csatahajók elsüllyesztése, aknák semlegesítése vagy éppen lerakása mellett tucatnyi küldetés található a programban. A játék kezeléséhez érdemes áttanulmányozni a mellékelt leírást. Bocsesz de képeket nem rakok be mert elég nagyméretűek. Inkább nézzétek meg a game oldalán. A game kb. 65 mb.
Webpage
Letöltések
Nagyméretű képek
Szerintem jó kis game-nek tűnik.
Ingyenes, háromdimenziós játék, melyben egy tengeralattjáró parancsokként számtalan feladatot kell teljesítenünk a második világháborúban. Konvojok kisérése, csatahajók elsüllyesztése, aknák semlegesítése vagy éppen lerakása mellett tucatnyi küldetés található a programban. A játék kezeléséhez érdemes áttanulmányozni a mellékelt leírást. Bocsesz de képeket nem rakok be mert elég nagyméretűek. Inkább nézzétek meg a game oldalán. A game kb. 65 mb.
Webpage
Letöltések
Nagyméretű képek
Szerintem jó kis game-nek tűnik.

Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke
Elküldve: 2007. 07. 06. 08:29
Pushover. 
www.bestoldgames.net
Sok régi játékot tárol ez a szlovák oldal (angolra lehet váltani)

www.bestoldgames.net
Sok régi játékot tárol ez a szlovák oldal (angolra lehet váltani)
Elküldve: 2007. 07. 08. 17:31
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 15:39
Nem tudom, meg lett-e emlitve az elozo 22 oldalon a Tremulous, ami olyasmi, mint a Half-Life 2-re irt Natural Selection mod. Azt hiszem, Quake 2 modkent pedig Gloom neven futott.
Ez egy taktikai RTS-FPS, eleg osszetett es elvezetes. Upgradelt Quake 2 motorral megy, mindenkinek meger egy probat, akit nem zavar, hogy nem tamogatja a 16*os elsimitast
.
Ez egy taktikai RTS-FPS, eleg osszetett es elvezetes. Upgradelt Quake 2 motorral megy, mindenkinek meger egy probat, akit nem zavar, hogy nem tamogatja a 16*os elsimitast

Nem baj, a rendszer driverszinten tudja :Đ
Idézet
Aztan ott a Savage, aminek most lesz majd masodik resze. Ez is hasonlo, ket csapat kuzd egymas ellen (Emberek vs Szornyek), de ez fantasy stilusu. Most lesz majd masodik resze is, remelhetoleg azt nem cseszik el, mert akkor igencsakjo game lehet belole.
Savage mióta ingyenes?

Szerk: És tényleg.

Szerkesztette: spidey 2007. 07. 08. 17:33 -kor
Elküldve: 2007. 07. 09. 00:32
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2007. máj. 23., szerda - 10:52
Szánalmas, hogy emberek mit meg nem tesznek egy kis játékbeli előnyért... (regisztráció után aranyat kapnak a játékban)
az sem kevésbé aki ezt szóváteszi. ha adott a lehetőség akkor miért ne lehetne vele élni?
Elküldve: 2007. 07. 09. 01:17
Idézet: Dead6nail - Dátum: 2007. máj. 20., vasárnap - 10:10
Freeware játékok gyüjteménye:
http://www.caiman.us/
http://www.caiman.us/
ez nagyon jó! köszi!
Elküldve: 2007. 07. 25. 19:20
Arcomage online multiplayer:
Aki ismeri, az gondolom mar vetodik is ra, aki nem, annak egy kis info rola:
Ez a Might & Magic VII-ben levo kis kartyajatek online atultetese, azaz ingyen jatszhatunk a neten barkivel.
Rengeteg kartya letezik, amikbol nekunk kell osszeallitani egy paklit, mellyel kesobb jatszani szeretnenk. Termeszetesen vannak gyakori, nem gyakori es ritka lapok. Harom fele "nyersanyag" (ko, mana es lenyek). A jatek lenyege, hogy az ellenfel tornyat leromboljuk vagy a mienket 100-as magassagba epitsuk. Lehet tamadni, epitkezni, a nyersanyagokkal es minden massal manipulalni. Rengeteg a variacio es a lehetoseg, megsincs agyonbonyolitva. Mindenkinek kotelezo, aki szereti a (konnyed) strategiat.
A jatek korokre osztott, tehat akkor leptek, amikor eppen idotok van ra.
Magat a jatekot allandoan javitjak es frissitik, sot egyre tobb jatekmod es lehetoseg varhato.
- = Multiplayer Arcomage LINK = -

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Aki ismeri, az gondolom mar vetodik is ra, aki nem, annak egy kis info rola:
Ez a Might & Magic VII-ben levo kis kartyajatek online atultetese, azaz ingyen jatszhatunk a neten barkivel.
Rengeteg kartya letezik, amikbol nekunk kell osszeallitani egy paklit, mellyel kesobb jatszani szeretnenk. Termeszetesen vannak gyakori, nem gyakori es ritka lapok. Harom fele "nyersanyag" (ko, mana es lenyek). A jatek lenyege, hogy az ellenfel tornyat leromboljuk vagy a mienket 100-as magassagba epitsuk. Lehet tamadni, epitkezni, a nyersanyagokkal es minden massal manipulalni. Rengeteg a variacio es a lehetoseg, megsincs agyonbonyolitva. Mindenkinek kotelezo, aki szereti a (konnyed) strategiat.
A jatek korokre osztott, tehat akkor leptek, amikor eppen idotok van ra.
Magat a jatekot allandoan javitjak es frissitik, sot egyre tobb jatekmod es lehetoseg varhato.
- = Multiplayer Arcomage LINK = -

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 08. 09. 07:35
Szasztok,
Nagyon érdeklne, hogy a kknd xtreme TELJES verziója INGYEN letölthető-e valahol.Körbelapoztam már egy csomó oldalt, ahol a demo-t tudtam csak leszedni, illetve megtaláltam a teljes verziós letöltést, de azt csak pénzért lehet.Kérlek segítsetek, nosztalgiáznék
Nagyon érdeklne, hogy a kknd xtreme TELJES verziója INGYEN letölthető-e valahol.Körbelapoztam már egy csomó oldalt, ahol a demo-t tudtam csak leszedni, illetve megtaláltam a teljes verziós letöltést, de azt csak pénzért lehet.Kérlek segítsetek, nosztalgiáznék

Elküldve: 2007. 08. 19. 17:52
Idézet: szipeter - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 8:22
Lufis stratégia??? Nagy hülyeség...

Elküldve: 2007. 08. 20. 10:45
Sziasztok.
Pár napja halottam hogy a Codemasters ingyenessé tette az Archlord mmorpg-jét.
www.archlord.com
Egy próbát megér, mert fizetős volt annyira rossz nem lehet a minősége.
Pár napja halottam hogy a Codemasters ingyenessé tette az Archlord mmorpg-jét.
www.archlord.com
Egy próbát megér, mert fizetős volt annyira rossz nem lehet a minősége.
Ami elromolhat el is romlik....
Elküldve: 2007. 08. 20. 11:25
Idézet: NohabRulez - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 17:52
Mi értelme van? Van róla egy kép? 

pedig nem az.nagyon el lehet vele ütni az időt...

Elküldve: 2007. 08. 20. 12:21
Idézet: NohabRulez - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 18:52
Mi értelme van? Van róla egy kép? 

Mondjuk ha megnéznéd a linket. Vagy olyan sok ész kellene hozzá

Amúgy jó játék.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2007. 08. 21. 18:52
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 7:06
Ufo alien invasion 
Aka xcom remake ingyé.

Aka xcom remake ingyé.
Ezt kipróblom, ha amolyan Galaga utód.
A Warblade is a kedvencem, kár, hogy nem ingyenes.
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.
Elküldve: 2007. 09. 01. 10:01
Far Cry ,POP:SOT ,Raving Rabbits ingyen szedhető a Fileplanetről (Nem vicc!!!!!)
Elküldve: 2007. 09. 01. 14:39
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451