Richard Burns Rally
Elküldve: 2005. 03. 02. 08:24
Srácok finnen edzések voltak már?
Milyen eredményeket produkáltok? Csak kíváncsi vagyok, hogy legyen mihez viszonyítani.
Milyen eredményeket produkáltok? Csak kíváncsi vagyok, hogy legyen mihez viszonyítani.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 02. 08:29
Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 0:20
Sziasztok!
Én egy nem túl régi rbr-s ember vagyok. Miután sikeresen levetkőztem a cmr-s berögződéseket, megnyertem a bajnokságokat. úgyhogy elkezdtem keresni időket, hogy legyen miért harcolni. Találtam ám. Dobtam is 4 hátast. eccerre. úgyhogy elkezdtem edzeni. Kiválasztottam 2 pályát. A sulisat meg a francia 1-est. Azóta is gyúrok. Jobb lettem de ezek a rekordok igen messziek. a sulison max egy 1:15:73-at tudtam menni. Ha látványosan megyek ha nem, nem tudok javulni már.
Namost a kérdésem az lenne nem e tudtok valami tanácsot adin vezetéstechnikailag. Bármit ami segíthet. Letöltöttem ahonnan írtátok ilyen setupokat, de így is csak ennyire futotta.
1:12. Milyen űridő ez?
Na ennyit szerettem volna. Remélem valaki megszán.
Amúgy megnéztem az eredménylistákat. Hát boldogság önti el a szívem, hogy mostmár nem a finn hanem a magyar a rallys nemzet. Gratula!
Előre is köszi. Tsá.
Én egy nem túl régi rbr-s ember vagyok. Miután sikeresen levetkőztem a cmr-s berögződéseket, megnyertem a bajnokságokat. úgyhogy elkezdtem keresni időket, hogy legyen miért harcolni. Találtam ám. Dobtam is 4 hátast. eccerre. úgyhogy elkezdtem edzeni. Kiválasztottam 2 pályát. A sulisat meg a francia 1-est. Azóta is gyúrok. Jobb lettem de ezek a rekordok igen messziek. a sulison max egy 1:15:73-at tudtam menni. Ha látványosan megyek ha nem, nem tudok javulni már.
Namost a kérdésem az lenne nem e tudtok valami tanácsot adin vezetéstechnikailag. Bármit ami segíthet. Letöltöttem ahonnan írtátok ilyen setupokat, de így is csak ennyire futotta.
1:12. Milyen űridő ez?
Na ennyit szerettem volna. Remélem valaki megszán.
Amúgy megnéztem az eredménylistákat. Hát boldogság önti el a szívem, hogy mostmár nem a finn hanem a magyar a rallys nemzet. Gratula!
Előre is köszi. Tsá.
A RallySchool-on az 1:15:73-as idő elég jónak számít, pláne ha csak nemrég kezdted a játékot.
Ezen ha megfeszülsz akkor kábé 1-2 full nap alatt tudsz menni pár tizeddel jobbat. NEm éri meg.
Nekem is 1:15:64 a rekordom (sebgutkopf-nak is pont ennyi
Gyakorolj inkább az USA pályákon, mert az lesz a következő online és akkor erősítheted a csapatot. (a finn a hétvégén lesz, de arra már kevésnek tűnik az idő, bár ha egész nap tudsz játszani, akkor nem)
Elküldve: 2005. 03. 02. 09:11
Idézet: Pzolika - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 23:37
Szia pukkandur,P zolika vagyok csatlakoznék az amatőr csapathoz ha lehet,csak ird le mit tegyek.Az RBR rankon levö amatör időket sikerült megfutnom.Segitséged előre is köszönöm.Hi.
Szia! Csatlakozni a Hungarian Amateurs Rally Team-hez [HART] -hoz tudsz.
Matizitonak küldj levelet, és bevesz a csapatba.
Nekik szükségük is van az új csapattagokra, mert amíg nincsenek meg 5-en addig az átlagpont nagyon nagy
szám.
Remélem a HART is eléri az 5 főt nemsokára és nagyot versenyzünk egymással
Mi [HRT] egy kollégákból és barátokból álló "zárt" csapat vagyunk Miskolcról.
Itt találsz utalást a HART elérhetőségére:
http://www.swedishsimracers.com/rbr/profil...r_id=Matizito74
Jó versenyzést!
Rfactor forever:-)
Elküldve: 2005. 03. 02. 09:55
Jó reggelt mindenkinek.
Valaki belinkelt egy cikket a momo kormányról, abban találtan egy kifejezett pedál driver.
Nekem megoldott minden fékerős problémámat. Tökéletesen műkődik a telepítés után.
Valamikor tartunk edzést a hétvégére??
Szerintem sokat segít mindenkinek, nekem legalábbis igen.
Egyébként a hétvégén elkezdődik a hazai Rallyszezon, RTE K-Sped rally Pest mellett.
Valaki belinkelt egy cikket a momo kormányról, abban találtan egy kifejezett pedál driver.
Nekem megoldott minden fékerős problémámat. Tökéletesen műkődik a telepítés után.
Egyébként a hétvégén elkezdődik a hazai Rallyszezon, RTE K-Sped rally Pest mellett.
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:03
Idézet: Bídy - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 10:55
Linklet már be légyszi, hogy hol van ez a progi pontosan, mert én nem találom ezen az oldalon sehol!
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:13
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 9:29
Nekem is 1:15:64 a rekordom (sebgutkopf-nak is pont ennyi
).
Igen pontosan az volt a célom, hogy századra ugyanannyit menjek.
Amilyen sűrűk az idők a rally school-on nem csoda, hogy előfordul teljesen azonos idő. Talán csak az az érdekes, hogy pont két csapattársnál fordul elő.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:18
Sziasztok.
Megkérdeztem a szolgáltatót miért nem látnak, az van amit KZ mondott a router eltakarja az ip-met.
Kérdésem a következő NAT mögül lehet e játszani???-ezt tőlem kérdezték de én azt sem tudom mi az a NAT-
Köszi.
Megkérdeztem a szolgáltatót miért nem látnak, az van amit KZ mondott a router eltakarja az ip-met.
Kérdésem a következő NAT mögül lehet e játszani???-ezt tőlem kérdezték de én azt sem tudom mi az a NAT-
Köszi.
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:23
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 9:24
Srácok finnen edzések voltak már?
Folyamatosan nyomulunk Blade44 - Zee77-el a finnen.
A többi kolega vagy nem ér rá vagy mostoha nekik a hó.
Az időimet konkrétan nem tudom pl; sikakama-5.18-köröl van hétfő óta.
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:23
Idézet: Bídy - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 10:55
Jó reggelt mindenkinek.
Csütörtökön nyomhatnánk egy edzést, akkor csinálok szervert.
Az ajánlatom:
2005.03.03. 19:00-20:00
jelszó: finn
Ma sajnos nem tudok nyomulni mert programom van valakivel (Ákos
Más:
lassan össze kéne dobni a szombati indulók listáját. Eddigi infóim szerint az A csapat:
HFRT Team A:
------------------
KZ
Sebgutkopf
Falcon77
Tomcat
Bull
Bidy
Ezzel a tagok egyetértenek mind ugye?
A "B" csapat a multkor a lejelentett létszámmal ellentétben nem vettek részt kellő számban a versenyen, így nem volt érvényes a csapat részvétele, a B-s tagok egyéni pontszámokat szereztek, csapatpontot nem.
Kérdésem, hogy most szombaton lesz HFRT Team B? Ha igen kik lesznek benne. Min 4 név!!!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:27
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 10:03
Linklet már be légyszi, hogy hol van ez a progi pontosan, mert én nem találom ezen az oldalon sehol! 
http://www.wingmanteam.com/files/Patches/b...date-083004.zip
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:28
Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:23
Folyamatosan nyomulunk Blade44 - Zee77-el a finnen.
Az kiru, mert én sikakamán elég béna vagyok. A legjobbam is 5:19, pedig gyönyörűen megyek végig csak éppen lassan.
Nekem az autiovaara és a sikakama idő szempontból nem valami versenyképes. Az oda visszások mennek. Pedig a sikakamát szeretm és élvezetes rajta menni csak épp lassú vagyok.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:33
Idézet: Bídy - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:27
Pontosan mit csinál ez a pedál driver?
Most leszedtem igaz gondom nincs, de legalább megvan. Más programoknál is van hatása, vagy kimondottan erről szól? A kormány alap driverébe és beállításaitba nem kavar be?
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:33
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 11:28
Az kiru, mert én sikakamán elég béna vagyok. A legjobbam is 5:19, pedig gyönyörűen megyek végig csak éppen lassan.
Nekem az autiovaara és a sikakama idő szempontból nem valami versenyképes. Az oda visszások mennek. Pedig a sikakamát szeretm és élvezetes rajta menni csak épp lassú vagyok.
Detto, igaz az autiovaara nekem azért fekszik!!!
Elküldve: 2005. 03. 02. 10:43
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 10:33
Pontosan mit csinál ez a pedál driver?
Most leszedtem igaz gondom nincs, de legalább megvan. Más programoknál is van hatása, vagy kimondottan erről szól? A kormány alap driverébe és beállításaitba nem kavar be?
Nekem volt egy kis állandó fékpedálerőm.
Ezt szüntette meg, és nem kavart be semmibe.
Elküldve: 2005. 03. 02. 11:40
azt nem értem, hogy miért nem jelenik meg mindenki neve a country rank-nál?
és mi ez az online VB? Lemaradtam erősen...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2005. 03. 02. 11:48
Idézet: JuanG - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 12:40
azt nem értem, hogy miért nem jelenik meg mindenki neve a country rank-nál?
Matizito kollega erről egy matematika professzort emgszégyenítő elemzést tartott, jó 20-25 oldallal feljebb. Azt hiszem, hogy egy adott ország pilótjának benne kell lennie az első 5-6-ban, már az ország pilótái közül, legalább egy szakaszon, ahoz, hogy a neve megjelenjen. Team Rankben is ugyanez a helyzet. De nem biztos, hogy jól mondtam, de valami ilyesmi a helyzet.
Az Online VB-t a FOG csapat szervezi, 2 hete megy, minden szombaton van forduló 22:00-kor, már volt 2 forduló, Anglia és Japán és vezetünk, torony magasan!!!
A többit most le nem írom, olvsaa vissza. Kb. 12 oldal óta ez központi szerepet kap a topicban, van eredménylista, edzések RBRneten, minden!!!
Szerkesztette: Agrakos 2005. 03. 02. 11:49 -kor
Elküldve: 2005. 03. 02. 11:49
Steely elhúzott...
..Sajnos finn időkből már nem tudom utolérni..
Átcsaptam lélektani hadviselésbe.. Nem töltök fel több finn időt, mert ott még mindig sokat tud javulni, és kevésbé lássa, hogy kéne neki. Remélhetőleg hétvége után ő is a következőre hajt, ahol viszont nem tud annyit javulni
Átcsaptam lélektani hadviselésbe.. Nem töltök fel több finn időt, mert ott még mindig sokat tud javulni, és kevésbé lássa, hogy kéne neki. Remélhetőleg hétvége után ő is a következőre hajt, ahol viszont nem tud annyit javulni
TRally fejlesztő - http://hszk.bme.hu/~s8554dea
Elküldve: 2005. 03. 02. 11:50
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 12:49
Steely elhúzott...
..Sajnos finn időkből már nem tudom utolérni..
Micsoda taktika!!!!!!

Súgó
A téma zárva.