Richard Burns Rally
Elküldve: 2004. 09. 11. 16:34
Nekem öregecske vga van, de nem fagyott egyszer sem. Hehehe.
Semper Fi
Elküldve: 2004. 09. 11. 16:44
Idézet: ReeChee - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 10:45
csak szerintem lett elbaxva?
nem lehet irányítani!
vagy csak kormány kell hozzá?
szépnek szép de az favatkát sem ér így....
nem lehet irányítani!
vagy csak kormány kell hozzá?
szépnek szép de az favatkát sem ér így....
Sztem is sz*r.
Ráadásul szépnek sem lehet mondani.
Nekem az maradt meg leginkább, és már a telepítésnél föltűnt, h milyen gagyi az autók oldalsó ablaka.
Tényleg, tud vki megoldást a normális bill.s irányításra?
Semper Fi
Elküldve: 2004. 09. 11. 16:50
options/controls... lehet finomhangolni.. de mint minden szimulátorhoz, ehez is türelem kell, hogy kitapasztald.. már ha egyáltalán akarod.
Elküldve: 2004. 09. 11. 17:01
Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 13:34
1 picit csalódtam a játékban a finn ralli után... utolsó pályán padlógázzal mentem végig, borultam mindenhol, nem is az úton mentem... de így is.. több perces előnnyel nyertem.... a hó pedig....
kb olyan illúzióromboló mint a mercedes benz world racing-be a víz( tudsz rajta vezetni..
)
kb olyan illúzióromboló mint a mercedes benz world racing-be a víz( tudsz rajta vezetni..
szűzhavon siman atmegy a wrc, utcai kocsimmal is mentem szűzhavon sőt be is csapodtam hofalba
addig nincs baj mig nem összeállt jeges
ami nekem feltünt de lehet tévedek, mintha egy picit könnyebbek lennének az autok a valosagos tarsaiknál
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2004. 09. 11. 17:07
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 15:47
thx, ezzel jatszottam mar 20 percet folyamatosan!
WOW.
nekem a betoltes utan a "create profil"-nal fagy.
azt is javithatja a peccs?
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 09. 11. 17:30
Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 17:44
Sztem is sz*r.
Nekem az maradt meg leginkább, és már a telepítésnél föltűnt, h milyen gagyi az autók oldalsó ablaka.
Az ablaka?
Elküldve: 2004. 09. 11. 18:06
Nekem a külső nézet a legjátszhatóbb, és lehet benne gyönyörködni, ahogy teszi ki a gép a seggét a kanyarokban.
Nah és a menekülő fotósok sem gyengék 
Ennek a játéknak végre életszaga van, nem az megy, hogy rázós, zötykölődős földúton 250-nel padlógázzal repeszt az ember, 5.-et is ritkán tudok kapcsolni neki, nagysebességnél meg egy kis kátyú is végzetes lehet. Valóságban is így képzelem el.
Ennek a játéknak végre életszaga van, nem az megy, hogy rázós, zötykölődős földúton 250-nel padlógázzal repeszt az ember, 5.-et is ritkán tudok kapcsolni neki, nagysebességnél meg egy kis kátyú is végzetes lehet. Valóságban is így képzelem el.
Elküldve: 2004. 09. 11. 18:08
Figyelem mindenki!
Nálatok is kilépked a "school" módban? Pl nálam gondol egyet és amikor kezdődik egy-egy feladat akkor kidob a desktopra.....(ha volt már akkor szóljatok rám)
Nálatok is kilépked a "school" módban? Pl nálam gondol egyet és amikor kezdődik egy-egy feladat akkor kidob a desktopra.....(ha volt már akkor szóljatok rám)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.
Elküldve: 2004. 09. 12. 12:17
Hm lenne 1 kerdesem,mindenkinek fasyan muxik<Mert mikor rallz championship-et inditok akkor valtozo idokozonkent 3 v 4 palya utan csontra fagy a game es ugye az 5 v 6 szakaszbol allo BG rallyr nem menti menet kozben ezert lehet ujra kezdeni a s zakaszokat.
Elküldve: 2004. 09. 12. 12:29
üdv. egész jó lett csak sokat kell szórakozni a billentyűre beállítással.
options->controls->filter settings->
na innen jön az élvezet
steering:
rise rate: 2-3as érték között állítgasd. nekem 2.6
fall rate: instant (esetleg 9-10 között)
footbrake:
rise rate: 3 és az felett (nem satuzik egyből ha rálépsz a fékre így nem lesz irányít6atlan az autó.)
fall rate : instant

egész jó lett szerintem, bár van benne pár bug, pl az árnyékokkal, meg elég sűrűn kidobál, de hál'istennek nem fagy
egyedüli negatívum az Én számomra az hogy a navigátor "ízi left,médzsör rájt" ilyeneket mond
na de kérem azért ezt még a cmr-ben is jobban meg volt csinálva!
Idézet
options->controls->filter settings->
na innen jön az élvezet
steering:
rise rate: 2-3as érték között állítgasd. nekem 2.6
fall rate: instant (esetleg 9-10 között)
footbrake:
rise rate: 3 és az felett (nem satuzik egyből ha rálépsz a fékre így nem lesz irányít6atlan az autó.)
fall rate : instant
egész jó lett szerintem, bár van benne pár bug, pl az árnyékokkal, meg elég sűrűn kidobál, de hál'istennek nem fagy
egyedüli negatívum az Én számomra az hogy a navigátor "ízi left,médzsör rájt" ilyeneket mond
na de kérem azért ezt még a cmr-ben is jobban meg volt csinálva!
Szerkesztette: N_Gabber 2004. 09. 12. 12:53 -kor
Elküldve: 2004. 09. 12. 13:07
Idézet: Rudi - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 17:07
Fagy ezzel is ?
nekem ezzel is ugyan az a problemam.
fagy meg minig.
amugy ezt a filet adjak a dvds verziohoz.
valszeg torlom a jatekot.
kiabrandito, hogy nem tudjak rendesen megcsinalni, hogy menjen normalisan minden gepen.
nem csodalkoznek, ha par nap mulva jonne par peccs hozza.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 09. 12. 19:56
Én Rage3d-t használok, azzal nem fagyott még egyszer sem!
Azért az kibaszás, hogy a szezonban a szakaszokat nem lehet újra kezdeni csak az egészet előröl. Akkor meg minek van benne a save progress a szakaszok után ha nem lehet onnan újrakezdeni
:confused:
Azért az kibaszás, hogy a szezonban a szakaszokat nem lehet újra kezdeni csak az egészet előröl. Akkor meg minek van benne a save progress a szakaszok után ha nem lehet onnan újrakezdeni
Elküldve: 2004. 09. 12. 20:36
Idézet: Bibu - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 20:56
Én Rage3d-t használok, azzal nem fagyott még egyszer sem!
:confused:
Már miért ne lehetne onnan folytatni? Ahol save progress-t nyomtál onnan folytathatod legközelebb nem értem mi a baj.
Elküldve: 2004. 09. 13. 08:07
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 12., vasárnap - 21:36
Már miért ne lehetne onnan folytatni? Ahol save progress-t nyomtál onnan folytathatod legközelebb nem értem mi a baj.
Rosszul írtam le. Szóval nincs save progress a szakaszok után, és hiába mentem 4 jó szakaszt ha az 5.-en annyira ripityára töröm a gépet, hogy el sem indúl mert realistic-on van a törés, akkor azt mondja, hogy nyomjam meg az escape-et és jön a kis szomorkás fejlehajtás és kezdhetem újra az egészet
Elküldve: 2004. 09. 13. 08:36
Idézet: poopa - Dátum: 2004. szept. 11., szombat - 19:08
Figyelem mindenki!
Nekem is kilépkedett többnyire a rally school powerslide-nál
A Hyundai-nál figyeltétek hogy befelé állnak az első kerekei, ez még elmenne de tényleg úgy is viselkedik az autó!
szerk: pontosítás
Szerkesztette: ferix 2004. 09. 13. 08:40 -kor
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!
Elküldve: 2004. 09. 13. 09:37
Idézet: ferix - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 9:36
Nekem is kilépkedett többnyire a rally school powerslide-nál
, és előfordult a tesztpályán is.
Más valaki?
A Hyundai-nál figyeltétek hogy befelé állnak az első kerekei, ez még elmenne de tényleg úgy is viselkedik az autó!
Ja és a visszajátszásnál egyik autó kereke sem fordul kanyarodáskor. Jöhetne már a patch. Egyébként jó kis game. 
Gyorsan jöjjön, mert nem sok időt fogok vele tölteni.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.
Elküldve: 2004. 09. 13. 09:38
Hali
Ne tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem a RBR az egyik legnagyobb csalódás az eddigi játékaim közül.
Pocsék a hang
, irányíthatatlan az autó
, hanyag kidolgozású autók...
Szóval semmi jó...
Ne tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem a RBR az egyik legnagyobb csalódás az eddigi játékaim közül.
Pocsék a hang
Szóval semmi jó...
EVGA X58 4-Way SLI Classified; Intel Core i7 920 D0; G.skill Perfect Storm DDR3-2133 PC3-17066 6GB; Sapphire HD5870 Gamer Edition; Corsair HX850W; OCZ Vertex 2 50GB; full water cooling; stb...

Súgó
A téma zárva.