HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally

#761 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:18

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 14:12

Szokni kell, de aztán hidd el, sokkal jobban lehet kormányról nyomni.

Mint ahogy a való életben is. Milyen komoly lenne egy autót billentyűzettel vezetni. :eek:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#762 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:25

Idézet

meg csak úgy hipp-hopp leáll a motor az egyenesben, és fél perc köszörülés után tudom újraindítani (Subaru)....

ez normális. lefullad a motor... nekem is sok ilyen van amikor összevissza váltogatok.

#763 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:25

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 14:12

Szokni kell, de aztán hidd el, sokkal jobban lehet kormányról nyomni.

Akkor az 1 óra nem volt elég, egyébként meg vissza kellett adnom :D , szal marad a bill...

#764 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:27

Idézet: Kory - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 14:25

Akkor az 1 óra nem volt elég, egyébként meg vissza kellett adnom :D , szal marad a bill...

ÁÁÁ, én napokig szarakodtam, amikor megvettem a kormányt. :D
ALWAYS COCA COLE

#765 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:44

Idézet: poopa - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 14:18

Mint ahogy a való életben is. Milyen komoly lenne egy autót billentyűzettel vezetni. :eek:

azért egyszer kipróbálnám:)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#766 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:48

:offtopic:
A GTR valami isten volt kormánnyal. Mondjuk ott nem kell ráncigálni egyfolytában, mint a rallynál.  :)
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

#767 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 13:55

amikor elkezdtem nyomni az RBR-t, nagyon pozítív tapasztalataim voltak.  Most elég vegyesek...  :(  Sajnálom, hogy így el*aszták a kódot, nemigaz, hogy bűvészkedni kell, hogy ne faggyon ki. A már fent említett hóval kapcsolatba... k*rva béna. Nos, az egy dolog, hogy a 2 méteres hóban ugyaúgy gyorsúl az autó mint az aszfalton, de a megvalósítás durva. Kb. olyan mintha hologram lenne.... De nagyon úgy néz ki, hogy az is. Belső nézet nekem spec. bejön, de azért ha már a kormányt nem látjuk alapból, jó lenne legalább valami jobban kidolgozott műszerfalat bámulni. Apropó grafika... korrekt. De lehetne szebb is. Sajnos, közelről, minden növény/fa nem más mint egy zöld maszat, ami sztem már a 99'ben megjelent RC-ben is benne volt. Sajnálom továbbá, hogy ismét csak pár métert lehet kisodródni...(láthatlan fal effekt sux).. Az irányítás 100%, valóban "szimulátor". A törések szintén. Nekem nagyon tetszik az, hogy vannak kátyúk,  gödrög, úthibák stb. de nem sok... pedig földúton sok van.. szvsz.
Ennyi. Jó kis játék, de a fejlesztők lehettek volna 1 picivel figyelmesebbek is.

#768 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 14:10

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 13:20

ehhh...van egy Replays könyvtár...oda kell bemásolni, ha nincs az azt jelenti hogy nem mentettél még replay-t asszem, akkor csinálj egy ilyen nevű könyvtárat a játék főkönyvtárába :)...

Jah nem csinaltam, az volt a gond. :)

#769 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 14:15

Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 14:25

ez normális. lefullad a motor... nekem is sok ilyen van amikor összevissza váltogatok.

Manuális kuplunggal kell nyomni, és sosem fog lefulladni.  :D

#770 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 15:13

Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 12:55

Sajnálom, hogy így el*aszták a kódot, nemigaz, hogy bűvészkedni kell, hogy ne faggyon ki. A már fent említett hóval kapcsolatba... k*rva béna.

Belső nézet nekem spec. bejön, de azért ha már a kormányt nem látjuk alapból, jó lenne legalább valami jobban kidolgozott műszerfalat bámulni.

Sajnálom továbbá, hogy ismét csak pár métert lehet kisodródni...(láthatlan fal effekt sux).. Az irányítás 100%, valóban "szimulátor". A törések szintén.

felveteseidre a valaszok:
javitott ho :http://www.bhmotorsports.com/download/7243

javitott belsonezet: http://www.bhmotorsp...m/download/7244
http://www.bhmotorsp...m/download/7246

szerintem eleg az a par meter a kisodrodasra, mire a szelere ersz, valos toressel mar ugyis mind1:)

ami nekem kicsit furcsa, az a kezifek. Valahogy ugy erzem, hogy tulsagosan jol hasznalhato. Ertem ez alatt, hogy alacsony sebessegeknel minimalis, vagy talan semmifele gazadas mellett is konnyen be lehet szerintem csusztatni hajtukanyarokban.
Mondjuk ez altalaban konnyites, kivetel, mikor a francia palyakon esoben megy az ember, es minimalis kezifekre majdnem 360-as fordulatot tesz az auto alacsony sebessegnel is.

#771 Felhasználó inaktív   Kess 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 13. 15:55

A kezifekkel kapcsolatban volna egy kerdesem. Amikor a Fancia palyan (aszfalton) megprobalok kezifekkel egy hajtukanyarban befordulni akkor az auto rögtön 180 fokot fordul.Probaltam mar allitgatni az auton de sehogy se sikerül ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönem :confused:

#772 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 16:49

Idézet: morgo - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 16:13

Ertem ez alatt, hogy alacsony sebessegeknel minimalis, vagy talan semmifele gazadas mellett is konnyen be lehet szerintem csusztatni hajtukanyarokban.

Szerintem ezzel semmi probléma nincs, murván valóban így viselkedik a kézifék, szinte nem is lassul tőle az autó.

#773 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 17:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 17:49

Szerintem ezzel semmi probléma nincs, murván valóban így viselkedik a kézifék, szinte nem is lassul tőle az autó.

Ebből a szempontból tényleg reális a game. Mert ez tényleg így van.! :up:  De mondjuk 130-150-nél vedd be ugyanazt............. fly-fly.. :D  Még betonon is.

#774 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 17:57

1szerűen zseniális a sebességérzet, majdhogynem érzem az autót, komolyan mondom, alig merek 100 fölé menni.  :respect:

#775 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 18:01

Idézet: Viper0us - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 18:57

1szerűen zseniális a sebességérzet, majdhogynem érzem az autót, komolyan mondom, alig merek 100 fölé menni.  :respect:

Én mertem menni fölé, dehát eredménye is lett.... ;)

#776 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 18:40

Sziasztok!

Nos, én is nekikezdtem a gémnek. A Rally School viszonylag gyorsan ment, bár az angliai school pályával kicsit küzdenem kellett. El sem mertem kezdeni a bajnokságot addig, amíg ez a pálya nem ment rendesen. A rekordom 1:20:04 rajta, kíváncsi lennék rá, hogy ki mit futott ezen a pályán. 1 napnyi játék után már kezdem érezni az irányítást. Logitech Momo kormánnyal játszom. Szerintem iszonyat szimulátor, a Colinok elbújhatnak mögötte, noha a colin4 autóparkja talán picit szebb, de ez nem igen izgat, mert igazi autós rajongó csak replayben látja a kocsit kívülről. ;) Én eddig a colint gondoltam a rallyk királyának, de az az RBR-hez képest árkád autózgatás, bár a 4-el már 5 hónapja játszottam folyamatosan. Szerintem az 5 is hiába jön, nem tudja felvenni a versenyt az RBR-el. Hiába lesz benne 1000 autó+Németország, ha az igazi rally feeling meg elmarad. Ez a játék viszont igazán azt érezteti az emberrel, hogy tényleg ott dönget a pályákon egy igazi brutál ralliautóval. Nagy WRC fan vagyok, már nagyon vártam egy igazi szimet, iszonyat, hogy azok a fiúk miket tudnak! A játékra visszatérve, amit észleltem pici negatívumként, hogy nekem nem menti el a quick rallyban futott időket. Nem tudom miért. Másnak is ezt csinálja?? A másik pedig az volt, hogy, ha letettem ikonba a gamét, utána pedig visszaléptem alt+tab-bal, akkor a kép nem jött vissza csak a hang, de ez nem olyan nagy gond.A bajnokságot nem mertem elkezdeni professsionalon, mert gondoltam szarrá vernek, de rookie-n meg adok nekik 1 percet szakaszonként... De majd megnézem feljebb is. A rengeteg beállítási lehetőség kissé riasztónak tűnik elsőre, bár egy hónap kisérletezgetés után biztos rájön az ember a profi beállításra. Olvastam a fagyási problémákat, nos én ilyeneket egyelőre nem tapasztaltam. A gépem P4 2,53@2,75 512RDRam Radeon9700@342/283 SbLive! WinXP HUN SP1. Rage3d-t használok húzásra, 4.9 catalyst+control center társaságában. Nálam 1024x768 Max detail 4xAA+16xAF-el a Fraps szerint a replay 30-50 fps között megy, szóval a honlapon levő recommended konfigon már tuti maxon lehet nyomulni, de kisebb gépen is futnia kéne sztem látványjavítók nélkül. Nekem a dvd-s verzió van meg.
Szóval minden kétkedőnek, aki szerint az RBR nem jó, azt kell mondjam türelem kell hozzá, sok... De ha utána belejön az ember, nem lehet majd kirobbantani a monitor elől!!!!!!!
SOK türelmet hozzá mindenkinek!!!!! :up:

#777 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 18:44

És még valami. Én is mindenki figyelmébe ajánlom a mások által már ajánlott www.bhmotorsports.com oldalt. Már most van fenn néhány autó és néhány javítás!

#778 Felhasználó inaktív   ASi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 19:57

Idézet: Agrakos - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 17:44

És még valami. Én is mindenki figyelmébe ajánlom a mások által már ajánlott www.bhmotorsports.com oldalt. Már most van fenn néhány autó és néhány javítás!

Köszi, korrekt írás. :D
Most megyek, és megnézem JuanG replayét :eek:

#779 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 21:09

Idézet: Agrakos - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 17:40

ezt mondom én is :D...és a setup sokat számít!!!

mindjá' lemegyek az ausztrál 1 -es szakaszon 5:30 alá...majd dobok egy replay-t
...az előbb az utolsó előtti kanyar féktávját b@sztam el...grrr...a motor is lefulladt...volt anyázás :D...persze csak magamra...2 és fél sör után...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#780 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 13. 21:09

Idézet: ASi - Dátum: 2004. szept. 13., hétfő - 18:57

Köszi, korrekt írás. :D
Most megyek, és megnézem JuanG replayét :eek:

remélem tetszik...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

Téma megosztása: