Richard Burns Rally
Elküldve: 2004. 04. 22. 10:56
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 9:51
Pedig ahhoz, ne legyen minden ilyen egyszínű vagy 3 sort kellene hozzátenni a programhoz. Remélem megcsinálják, mert ez máso tényleg nem múlik.
Ez az. Legyen olyan szép színes, mint az nfsu.
P.S.: ha már fizikából nem jutott neki annyi, mint az nfsu-nak
Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 22. 10:56 -kor
Elküldve: 2004. 04. 22. 12:01
Tényleg egysíkú a táj, a fizika viszont innen rendben lévőnek tűnik.
Demo mikor lesz?
Demo mikor lesz?
Semper Fi
Elküldve: 2004. 04. 22. 14:15
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 13:06
Igen pont én vagyok az, aki nfsu tipusú játékokkal játszik. 
Sose szégyelld.
Elküldve: 2004. 04. 22. 20:35
mivel nem tudok színárnyalatot számolni csak azt tudom mondani nagy baj lehet a szemetekkel
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 23. 08:31
de van de van de van
én nemigazán látok különösebb bajt a színekkel, de ilyen sz@r minőségű videók alapján nem is mondanék erről semmit
(a fák szépek, a cserjeszint is több színárnyalatban jelenik meg)
én nemigazán látok különösebb bajt a színekkel, de ilyen sz@r minőségű videók alapján nem is mondanék erről semmit
----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 23. 08:36
Ha kimegyek az erdőbe én nem csak zöld növényeket, szürke utat és kék autókat látok...
A fáknak van törzse, ami barna, vannak erdei virágok, (a fáknak is vannak virágaik) amik szintén lehet sárga, fehér, piros... Sőt a levelek között is van más színű a zöldön kívül.
No mindegy. Lehet, hogy a video tömörítés miatt sok szín elveszett, vagy ez az egy egy épp ilyen színelen pálya a többi meg más lesz. Aztán, ha ilyen, akkor még mindig mondhatjuk, hogy száguldozás közben nem a tájat kell nézni, hanem az utat.
A fáknak van törzse, ami barna, vannak erdei virágok, (a fáknak is vannak virágaik) amik szintén lehet sárga, fehér, piros... Sőt a levelek között is van más színű a zöldön kívül.
No mindegy. Lehet, hogy a video tömörítés miatt sok szín elveszett, vagy ez az egy egy épp ilyen színelen pálya a többi meg más lesz. Aztán, ha ilyen, akkor még mindig mondhatjuk, hogy száguldozás közben nem a tájat kell nézni, hanem az utat.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 04. 23. 08:58
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 23, péntek - 7:31
de van de van de van
De van, de van, de van, hanyas vagy, TE DISZNÓ ?!
Elküldve: 2004. 04. 23. 09:09
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 23, péntek - 7:31
cserjeszint
Már megint mit ittál?
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 04. 23. 09:52
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2004. április 23, péntek - 10:09
Már megint mit ittál?

----atyuska----
Elküldve: 2004. 04. 23. 10:02
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. április 23, péntek - 8:52
Ahhoz tanulni kéne, öcsi!
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 04. 23. 10:10
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2004. április 23, péntek - 9:02
Ahhoz tanulni kéne, öcsi!

Hú, mi lesz itt ebből!
Egyébként is
ON ON.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 04. 23. 11:00
érdekes eddig a grafikára senki nem panaszkodott, mindenki azon parázott, hogy nem lesz olyan király a fizikája, meg a fele sem igaz annak amit állítanak...és most ezután a videó után, amiben látszik, hogy a fizika, az irányítás valószínűleg rendben lesz, elkezditek a grafikában keresni a hibát...
Mi van, fostok, hogy kijön minden idők legjobb rallys játéka??? Vagy mi???
Szerkesztette: JuanG 2004. 04. 23. 11:01 -kor
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 04. 23. 11:14
Idézet: JuanG - Dátum: 2004. április 23, péntek - 12:00
elkezditek a grafikában keresni a hibát...

Te meg a hangban, te is fosol vagy mi?
Elküldve: 2004. 04. 23. 11:22
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. április 23, péntek - 10:14
Te meg a hangban, te is fosol vagy mi? ![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
én nem
Elküldve: 2004. 04. 23. 12:36
Szevasztok!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, hozzáteszem az én véleményemet is.
Először is a színgazdagsággal kapcsolatban:
a legutóbb megjelent videót való igaz, hogy nem a színkavalkád teszi széppé, de ha megnézitek az eddig megjelent videókat, azokban elég változatosak a színek, így szerintem JuanG jár a legközelebb az igazsághoz, miszerint a megfigyelhető jelenség (a színszegénység) minden bizonnyal a viedótömörítési eljárás számlájára írható.
Másrészt még a legutóbbi videóban is látható, hogy NEM egyféle zöld, szürke, stb színből áll össze a kép, csupán van egy domináns szín, az illető színnek egy bizonyos árnyalata. Szerintem ez nem is baj.
Miért kellene az embernek egy a szivárvány összes színében pompázó tájon autóznia? Az szerintem túlságosan művi lenne.
Az irányításról én őszintén szólva az eddig megjelentek alapján nem is tudnék adekvát következtetést levonni, bár az utolsó videó igen-igen kecsegtetőnek tűnik.
Az autó hangján lehetne esetleg még valamit csiszolni, de ha így marad, szerintem az sem baj.
Valaki megjegyezte, hogy nem látta az eddigi intrókban, hogy a nézők visszatolták volna az autót az útra. Szerintem ennek megoldásahoz szükséges lenne, hogy a pilóta, vagy a navigátor valamilyen szinten kommunikáljon a nézőkkel (gondolok itt arra, hogy előre, vagy hátrafelé tolják adott esetben; elég lesz, vagy tolják még; menj az utamból különben elgázollak; stb). Így aztán én erre nem is számítok, hogy ilyen visszatolásos akció legyen a gámában. Ha lesz, az külön öröm.
Amiket írtak a játékról mindenféle interjúkban, az azt sejteti, hogy ez a játék ténylegesen egy igazi szimulátor lesz, és már nagyon epekedve várom a megjelenését. Az biztos, hogy ha valóban szimulátor lesz, nem pedig egy árkád jellegű tákolmány, akkor ez lesz az első játék, amire kifizetem az érte elkért összeget, mert akkor megérdemlik.
Számomra azért az egyelőre talány, hogy a pályák milyen hosszúak lesznek. Bár lehet, hogy már valahol le volt ez írva, de akkor elsiklottam felette.
Nincs valakinek valamilye infoja erről a kérdésről?
Üdv
Bivaly
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, hozzáteszem az én véleményemet is.
Először is a színgazdagsággal kapcsolatban:
a legutóbb megjelent videót való igaz, hogy nem a színkavalkád teszi széppé, de ha megnézitek az eddig megjelent videókat, azokban elég változatosak a színek, így szerintem JuanG jár a legközelebb az igazsághoz, miszerint a megfigyelhető jelenség (a színszegénység) minden bizonnyal a viedótömörítési eljárás számlájára írható.
Másrészt még a legutóbbi videóban is látható, hogy NEM egyféle zöld, szürke, stb színből áll össze a kép, csupán van egy domináns szín, az illető színnek egy bizonyos árnyalata. Szerintem ez nem is baj.
Miért kellene az embernek egy a szivárvány összes színében pompázó tájon autóznia? Az szerintem túlságosan művi lenne.
Az irányításról én őszintén szólva az eddig megjelentek alapján nem is tudnék adekvát következtetést levonni, bár az utolsó videó igen-igen kecsegtetőnek tűnik.
Az autó hangján lehetne esetleg még valamit csiszolni, de ha így marad, szerintem az sem baj.
Valaki megjegyezte, hogy nem látta az eddigi intrókban, hogy a nézők visszatolták volna az autót az útra. Szerintem ennek megoldásahoz szükséges lenne, hogy a pilóta, vagy a navigátor valamilyen szinten kommunikáljon a nézőkkel (gondolok itt arra, hogy előre, vagy hátrafelé tolják adott esetben; elég lesz, vagy tolják még; menj az utamból különben elgázollak; stb). Így aztán én erre nem is számítok, hogy ilyen visszatolásos akció legyen a gámában. Ha lesz, az külön öröm.
Amiket írtak a játékról mindenféle interjúkban, az azt sejteti, hogy ez a játék ténylegesen egy igazi szimulátor lesz, és már nagyon epekedve várom a megjelenését. Az biztos, hogy ha valóban szimulátor lesz, nem pedig egy árkád jellegű tákolmány, akkor ez lesz az első játék, amire kifizetem az érte elkért összeget, mert akkor megérdemlik.
Számomra azért az egyelőre talány, hogy a pályák milyen hosszúak lesznek. Bár lehet, hogy már valahol le volt ez írva, de akkor elsiklottam felette.
Nincs valakinek valamilye infoja erről a kérdésről?
Üdv
Bivaly
Nyugodtsááág van!!
Elküldve: 2004. 04. 23. 13:30
Bivaly (és mindenki
):
A nagyfelbontású game intróban látni egy nyúlfarknyi jelenetet, hogy a nézők visszaállítják az oldalára dőlt autót...tudomásom szerint annyi lesz benne, hogy ha oldalra vagy fejre állsz, akkor a nézők visszaborítják, gondolom ez scriptelve lesz és a pályák egyes részein válik be, de ez nem is baj, a lényeg, hogy érdekes színfoltja lesz a játéknak...tehát tolni nem fogják...
...igen ezért a játékért én is kicsengetem a zsét, ha olyan amilyennek elképzelem...a demó után meglátjuk...
a szakaszok hosszáról azt olvastam még pár hónapja, hogy a leghosszabb olyan 26 km körüli lesz...a legrövidebb meg szerintem 5-6 km (sajnos), de jó lenne, ha 10 km alá nem mennének...az a baj, hogy pályaszerkesztő nem lesz hozzá
... de egy-két ügyesebb ember talán tud majd csinálni hozzá pályát, mint a rally trophyhoz...
A nagyfelbontású game intróban látni egy nyúlfarknyi jelenetet, hogy a nézők visszaállítják az oldalára dőlt autót...tudomásom szerint annyi lesz benne, hogy ha oldalra vagy fejre állsz, akkor a nézők visszaborítják, gondolom ez scriptelve lesz és a pályák egyes részein válik be, de ez nem is baj, a lényeg, hogy érdekes színfoltja lesz a játéknak...tehát tolni nem fogják...
...igen ezért a játékért én is kicsengetem a zsét, ha olyan amilyennek elképzelem...a demó után meglátjuk...
a szakaszok hosszáról azt olvastam még pár hónapja, hogy a leghosszabb olyan 26 km körüli lesz...a legrövidebb meg szerintem 5-6 km (sajnos), de jó lenne, ha 10 km alá nem mennének...az a baj, hogy pályaszerkesztő nem lesz hozzá

Súgó
A téma zárva.