Richard Burns Rally
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:33
MIÉRT? Itt írom, hogy levettem low-ra a grafikát és így már nem fagy ki a menü rögtön induláskor.
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:34
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:33
MIÉRT? Itt írom, hogy levettem low-ra a grafikát és így már nem fagy ki a menü rögtön induláskor.
Az induláskor a menü nekem eddig egyszer sem fagyott ki, pedig már párszor elindítottam a játékot...
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:35
Idézet: Crys - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:29
A játékban nincs konkrétan olyan hogy sound off meg music off...csak le lehet halkítani de gondolom az nem ugyan az...
Én a hangkártya letiltására gondoltam
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:37
Asszem meg fogom nézni melyik a legutolsó SB Live driver...lehet az a gond...vagy még talán a Catalyst 4.8 (bár szerintem ezzel sokaknak megy :confused: ), de lehet meg kéne nézni 4.9 bétával... :confused:
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:38
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:35
Én a hangkártya letiltására gondoltam 
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:39
Nekem meg a fake nuked verzió van fönt, és korrektül fut.
Eddig nem fagyott ki sehol sem egyszer sem.
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:40
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:39
Nekem meg a fake nuked verzió van fönt, és korrektül fut.
Eddig nem fagyott ki sehol sem egyszer sem. 
kabbe
Elküldve: 2004. 09. 05. 13:41
Fantasztikus a jatek! A fizika szuper, a grafika valami eszmeletlen valosaghu, es az iranyitas is tokeletes. Ez az elso jatek amiben nem kell allitgatnom a kormanyt, hogy vhogy realisnak tunjon az iranyitas. A hangulat nagyonjo, az oktatoreszek profik. Legjobb autos jatek amit eddig lattam, nehez lesz tulszarnyalni. Elegem van mar az arcade szarokbol amikbe nincs kihivas, csak tolni kell meg a feket is elfelejtheted. Remelem paran megveszik a motort es tolhatjuk fnsu3-t ijen minosegben, mert a 2 egy tragya lesz fizikaban, detto mint az 1. Tudnek meg omlengeni de minek, ecceruen tokeletes
Ui: (azer johetne meg ugy 1000-2000km-nyi szakasz
)
Elküldve: 2004. 09. 05. 14:01
Idézet: Crys - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:27
Én is erre gondoltam azért kapcsoltam ki az EAX-et, aztán az ini file-ban van még egy olyan is hogy "softwareaudio" ezt is true-ba tettem...de nem segít egyik sem...
Milyen hangkártyát használsz, melyik driverrel? Nekem a Live! az eredeti windowsos driverrel fagyott (eddig nem volt bajom vele), feltettem egy friss, hivatalos drivert és egy frissítést, kikapcsoltam az EAX-ot, és azóta nem fagytam. A driver nem is túl friss: v5.12.2.252, 2002.07.24.
Elküldve: 2004. 09. 05. 14:36
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:19
Dehogy van eltúlozva ez így jó ahogy van. Ez az első program amivel találkozom, amiben mindenkor úgy viselkedik az autó ahogy kell. Az USA szakaszon, azon az egyen ami alapból nyitva van elsőre megdöntöttem a rekordot.
Ez az egy szakasz alapján még egy kicsit korai itélkezni, nem? Egyébként is, talán ez a legsimább gyorsasági.
Elküldve: 2004. 09. 05. 15:49
Idézet: Satriani - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 15:01
Milyen hangkártyát használsz, melyik driverrel? Nekem a Live! az eredeti windowsos driverrel fagyott (eddig nem volt bajom vele), feltettem egy friss, hivatalos drivert és egy frissítést, kikapcsoltam az EAX-ot, és azóta nem fagytam. A driver nem is túl friss: v5.12.2.252, 2002.07.24.
Nekem jelenleg pont ugyanez a driver van fent.
Elküldve: 2004. 09. 05. 16:12
nálam miután felraktam ,egyszer fagyott ,kétszer újraindította a gépet,de két napja nem volt vele semmi gond ,nem fagyott azóta
viszont gutaütést kapok a szar irányításától ,lehet hogy kormánnyal jó,de én Gravis Xterminator analóg gamepaddal próbálom ,és azzal is játszhatatlan
billről meg nem is mondok semmit
viszont gutaütést kapok a szar irányításától ,lehet hogy kormánnyal jó,de én Gravis Xterminator analóg gamepaddal próbálom ,és azzal is játszhatatlan
Szerkesztette: Avicularia 2004. 09. 05. 16:13 -kor
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2004. 09. 05. 16:44
Idézet: Avicularia - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 17:12
... viszont gutaütést kapok a szar irányításától ,lehet hogy kormánnyal jó,de én Gravis Xterminator analóg gamepaddal próbálom ,és azzal is játszhatatlan
Normal esetben en is feladtam volna bill.-el, ha nem hinnem, hogy ez regota a legjobb Rallys jatek.
Ideznem az elozo hsz:
"Finomhangolas elott jatszhatatlan volt, most mar lassan kezelheto ... aki bill-el probalja es nagyon nem tettszik neki, addig allitgassa, mig jo nem lesz (Rise/Fall time csodakat muvelt nalam, ha a Fall volt a magasabb...)"
Fenntartom, hogy ne adjatok fel. Default iranyitassal valoban otvar, de en bill.-el elsore nyomtam vegig minden alap traininget, miutan beallitottam...
Elküldve: 2004. 09. 05. 17:18
Nem tudom milyen billentyűvel, de kormánnyal szerintem nagyon jó. Igaz már a Rally School utolsó pályája is nagy kihívást jelentett, de azért csak sikerült tizedszerre
Nehéz rászokni a jóra a taknyoncsúszó Colin4-es kocsik után.
Nehéz rászokni a jóra a taknyoncsúszó Colin4-es kocsik után.
Elküldve: 2004. 09. 05. 17:24
Idézet: Ciccio - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 15:36
Ez az egy szakasz alapján még egy kicsit korai itélkezni, nem? Egyébként is, talán ez a legsimább gyorsasági.
Nem csak egy szakaszon mentem
Elküldve: 2004. 09. 05. 17:59
Kész idegbajt kaptam, a rally school egy nagy ökörség, nem azért mert nem tudom időre megcsinálni, mert a szintidő fele alatt teljesítem, hanem meg akarja nekem mondani, hogy hogy vezessek, de ha nekem az nem tetszik, nekem az nem kényelmes akkor ugyan már hadd menjek úgy ahogy akarok.
Aztán átmentem rajta, erre kiléptem és elfelejtette, és most megint nem tudok csinálni semmit.
Aztán átmentem rajta, erre kiléptem és elfelejtette, és most megint nem tudok csinálni semmit.
Elküldve: 2004. 09. 05. 18:01
És a navigálással sem vagyok elégedett. Akkor mondja, hogy hajtű kanyar következik, amikor már a szalagkorlátban áll a kocsi.
Elküldve: 2004. 09. 05. 18:20
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 18:59
Figyelmezteteskent pont erre irtam korabban hogy vigyazat, menteni!
A borulas megiscsak el van tulozva.
Az elobb horzsoltam le egy fat a kocsi oldalaval( a kocsi bal oldalaval vegighuztam egy fat, majdnem elfertem mellette de vegulis epp hozzaert) erre jobbra felborult a kocsi. Szep.
Elküldve: 2004. 09. 05. 18:22
Meg mindig nem nagyon ertem mire jo ez a RB challenge.
Csinalgatom az ott levo dolgokat, de semmi nem tortenik csak annyi hogy kaptma egy MG-t az egyik locked helyere, semmi mas.
Meg csak ki sem irja ha teljesitettem valamit.
Ugy latszik ez csak valami teszt szeruseg akar lenni.
Csinalgatom az ott levo dolgokat, de semmi nem tortenik csak annyi hogy kaptma egy MG-t az egyik locked helyere, semmi mas.
Meg csak ki sem irja ha teljesitettem valamit.
Ugy latszik ez csak valami teszt szeruseg akar lenni.
Elküldve: 2004. 09. 05. 18:33
Az auto allitgatasait kicsit furan oldottak meg, a felfuggesztesnel meg azt is be lehet allitani hogy melyik csavar mennyire legyen meghuzva, a valto attetelezesenel meg van low,medium,high (vagy ilyesmi) oszt jovan. Ugyanitt lehet allitani azt is hogy mennyire legyenek felfujva a gumik. :confused:
Kicsit fura ez nekem.
Kicsit fura ez nekem.

Súgó
A téma zárva.