idézet:
Ezt írta Mumia:
Szerintem ott valamit nagyon félreértelmeztek.
Minden programnak, van pályaszerkesztője, remélem ezzel nem mondok újdondágot. Csak éppen azt nem szokták publikussá tenni. A fent beidézett cikkedben van szó a pályakészítőjükről, de egy betű utalás nincs rá, hogy abból lesz publikus verzió.
[ 2004. január 14.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
...ez igaz, de mivel az általam betett link eléggé friss (max. 1-2 napos) a gamestar-osok vhol máshol szerezhették be ezt az infót, ha az újságban már benne van...
Richard Burns Rally
Elküldve: 2004. 01. 14. 10:48
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing
Elküldve: 2004. 01. 14. 10:50
idézet:
Ezt írta Mumia:
Egyébknét a szövegből amit most írnak, én úgy érzem nem szimulátort csinálnakRemélem nem lesz igazam, de olyan mintha, 1-2 eddig hanyagolt effektust felerősítenek qrvára, és ezekre építik az egész programot. Vagyis ugyanolyan árkád lesz, csak az eddigi szokásos árkád mozgás helyett egy másik árkád mozgása lesz az autóknak.[/quote]
...remélem nem![]()
Elküldve: 2004. 01. 14. 10:51
jó lenne már egy kis videó a játékból, bazzze...
Elküldve: 2004. 01. 14. 10:56
Jól nézki. Engem egy dolog aggaszt: remélem nem lesz itt is láthatlan fal mind két oldalon, nem lesznek remélhetőleg a tereptárgyak lecövekelve.
Végre egy olyan rally játék kéne, ahol az út mellett jó messzire be lehet bóklászni a bozótosba is, kerítést törni, szalagot szagatni, mind ez egy jó fizikai megoldással, realisztikus töréssel. Eh, bilibe ért a kezem és felébredtem.
Daihelyon
Végre egy olyan rally játék kéne, ahol az út mellett jó messzire be lehet bóklászni a bozótosba is, kerítést törni, szalagot szagatni, mind ez egy jó fizikai megoldással, realisztikus töréssel. Eh, bilibe ért a kezem és felébredtem.
Daihelyon
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2004. 01. 14. 11:28
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Jól nézki. Engem egy dolog aggaszt: remélem nem lesz itt is láthatlan fal mind két oldalon, nem lesznek remélhetőleg a tereptárgyak lecövekelve.
Daihelyon[/quote]
nem lesz fal...legalábbis radikálisan, rögtön a pálya mellet nem...csak nem érdemes nagyon lemenni az utról, mert ha mondjuk fennakad az autó egy farönkön, akkor vége a versenyednek, a program nem rak vissza a pályára...maximum a nézők visszatolnak, ha épp ott vannak...ilyeneket ígérnek a készítők...
Elküldve: 2004. 01. 14. 19:56
Hmm...
A pályaszerkesztő érdekesnek tűnik.
A Stunts-ot juttatja eszembe (vmilyen szinten...)
A pályaszerkesztő érdekesnek tűnik.
A Stunts-ot juttatja eszembe (vmilyen szinten...)
Semper Fi
Elküldve: 2004. 01. 14. 21:51
idézet:
Ezt írta Mumia:
Kíváncsi lennék honnan vette a Gamestar, hogy lesz pályaszerkesztő, nemhiszem, hogy pont a magyar Gamestar-nak adnának ilyen exkluzív info-t.[/quote]
A magyarnak lehet, hogy nem is, de ott van a német, a társlap...![]()
Elküldve: 2004. 01. 14. 22:32
idézet:
Ezt írta Mumia:
Kíváncsi lennék honnan vette a Gamestar, hogy lesz pályaszerkesztő, nemhiszem, hogy pont a magyar Gamestar-nak adnának ilyen exkluzív info-t.[/quote]
hát a Gamestar nemzetközi szinten eléggé elismert újság...ahogy Jar is mondja...
[ 2004. január 14.: JuanG szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 15. 13:51
Ohhohó!!! Nagyon fincsi lesz ez, már látom.
Ha lesz itinerszerkesztő is a pályaszerkesztőhöz, akkor ez lesz a tökéletesség maga. (a mostani rally gamekkel is az egyik legnagyobb bajom a sokszor vacak itiner, amit nem lehet módosítani)
Ha ez a grafika meg fizika tényleg olyan szuper lesz, amilyennek kinéz, meg amilyennek ígérik akkor azt hiszem kezdhetem a spórolást mondjuk egy A64-re
mert hogy ez az 1.2-es Tbirdnek kicsit sok lesz, az biztos...
Ha lesz itinerszerkesztő is a pályaszerkesztőhöz, akkor ez lesz a tökéletesség maga. (a mostani rally gamekkel is az egyik legnagyobb bajom a sokszor vacak itiner, amit nem lehet módosítani)
Ha ez a grafika meg fizika tényleg olyan szuper lesz, amilyennek kinéz, meg amilyennek ígérik akkor azt hiszem kezdhetem a spórolást mondjuk egy A64-re
Elküldve: 2004. 01. 15. 14:27
idézet:
Ezt írta Mumia:
Az jó lenne, ha nem csak a specialokon kellene végigmenni.[/quote]
miért, nyolcvannal akarsz nyomulni országúton, a közlekedésben?![]()
Elküldve: 2004. 01. 15. 14:33
idézet:
Ezt írta JuanG:
miért, nyolcvannal akarsz nyomulni országúton, a közlekedésben?[/quote]
Naná!
Aztán ha elkapnak gyorshajtásért, akkor pl. idő büntetést kapsz![]()
Elküldve: 2004. 01. 15. 14:40
Sőt, tájékozódni is kellene, hogy elérd következő checkpointot mielőtt kifogy a benzin (ami ugye megesett már pár versenyzővel...)
Végülis azt írja a "srác" a cikkben, hogy teljesen vissza akarják adni egy igazi rally élményét a kieséssel, meg nézői segítséggel, meg ilyenekkel.
Ehhez ez is hozzátartozik...
Végülis azt írja a "srác" a cikkben, hogy teljesen vissza akarják adni egy igazi rally élményét a kieséssel, meg nézői segítséggel, meg ilyenekkel.
Ehhez ez is hozzátartozik...
Elküldve: 2004. 01. 15. 14:50
idézet:
Ezt írta Mumia:
Igen! Amúgy rohadjanak meg, 1x pont egy Rally verseny felé jártam országúton, és 80 á lófsz 180-al jöttek szembe a jobb oldalon, esk halálfélelmem volt.[/quote]
/OFF:
No igen. Szerencsés voltam, kinnt voltam a tavalyi Német világbajnoki futamon. Az egyik stage egy szőlőhegy alján kezdődött, mi egy egész jó helyet találtunk a hegy közepén, ahonnan rá lehetett látni a főútra is, amin érkeztek a versenyzők. Néha odáig felhallatszott egy-egy durvább fékezés pl. egyik esetben Colin fékezett egy jó hosszú füstölőset, mert alig vette észre a bekötő utat ahova be kellett kanyarodnia... nem 80-nal ment az biztos...és közben előzött is...
/ON
Elküldve: 2004. 01. 15. 15:35
idézet:
Ezt írta Flash:
Sőt, tájékozódni is kellene, hogy elérd következő checkpointot mielőtt kifogy a benzin (ami ugye megesett már pár versenyzővel...)
Ehhez ez is hozzátartozik...[/quote]
szvsz ha megkapjuk, amit ígérnek, akkor már boldog leszek...a lényeg a specialokon zajlik...
Elküldve: 2004. 01. 15. 17:29
idézet:
Ezt írta JuanG:
szvsz ha megkapjuk, amit ígérnek, akkor már boldog leszek...a lényeg a specialokon zajlik...[/quote]
Egyetértek
De ettől még lehet fantáziálni "a minden részletében tökéletes rally szimulátorról"
Ha beváltják az ígéreteiket, akkor szerintem ez lesz "A rally szimulátor" egy darabig.
Márpedig elég sokat tettek érte, hogy így legyen, a cikkek alapján.
Remélem, hogy tényleg jó lesz, sikeres lesz, és akkor esetleg láthatunk másoktól is igazi szimulátorokat - eléggé elhanyagolják ezt a réteget manapság.
Talán egy kitörő siker fellendíti ezt a részét a játékiparnak.
Már majdnem előrendeltem, de a postázással együtt 43 Angol font-os előzetes ára azért kicsit megijesztett...(bár írják, hogy ez csak előzetes ár, lehet kevesebb is, de több semmiképp, ha most rendel az ember...)
Inkább várok márciusig.

Súgó
A téma zárva.