Haegemonia - The Solon Heritage
Elküldve: 2003. 10. 27. 21:27
johetnek a velemenyek, tapasztalatok

-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 10. 27. 22:13
Már megjelent?
Érdekes, sehol nem írnak róla... legalább egy HWSW hír lehetne, hogy kis hazánk kis játékgyártása kiadott valamit
Tényleg, csak így mellesleg kérdem, mifene lett a GameWare rovattal? Azt anno nagyon szerettem. Mármint úgy 2000 tájékán
Érdekes, sehol nem írnak róla... legalább egy HWSW hír lehetne, hogy kis hazánk kis játékgyártása kiadott valamit

Tényleg, csak így mellesleg kérdem, mifene lett a GameWare rovattal? Azt anno nagyon szerettem. Mármint úgy 2000 tájékán

Elküldve: 2003. 10. 27. 23:07
[url="http://"http://www.haegemonia.hu/htmlindex.html"]Honlap szerint október 31.[/url]
Hamarabb előkerült valahonnan?
Hamarabb előkerült valahonnan?
Elküldve: 2003. 10. 27. 23:11
idézet:
Ezt írta Taranis:
[url="http://"http://www.haegemonia.hu/htmlindex.html"]Honlap szerint október 31.[/url]
Hamarabb előkerült valahonnan?[/quote]
Igen már elérhető, persze még nem a boltok polcain![]()
Elküldve: 2003. 10. 27. 23:12
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
Kell hozzá az alap játék?[/quote]
idézet:
A kiegészítő 3.990 Ft-ért kerül forgalomba, a kiegészítővel egy időben megjelenő, az eredeti játékot, a kiegészítőt és a "Haegemonia: Kirajzás" című regényt tartalmazó "Haegemonia Ultimate Edition" pedig 6.990 Ft-ért vásárolható meg.
Megjelenés: 2003. október 31-én [/quote]
Elküldve: 2003. 10. 28. 12:34
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Igen már elérhető, persze még nem a boltok polcain[/quote]
...magyar verzio?
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot
Elküldve: 2003. 10. 29. 20:00
idézet:
Ezt írta BlueDeath:
...magyar verzio?[/quote]
Ez engem is érdekelne.
Elküldve: 2003. 10. 30. 17:53
Hová lettek a marsi, földi kampány módok?
Miért csak random missiont lehet játszani single módban? :confused:
Miért csak random missiont lehet játszani single módban? :confused:
Elküldve: 2003. 10. 30. 18:36
idézet:
Ezt írta BlueDeath:
Hová lettek a marsi, földi kampány módok?
Miért csak random missiont lehet játszani single módban? :confused:[/quote]
"Történetes" single mód nincsen, egyedül az internet/lan játék férhető hozzá, bár egyedül lehet a gép ellen is játszani...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 10. 30. 19:46
:confused:
Remélem, csak kissé fáradt vagyok és nem értem mit írtok. NINCS TÖRTÉNET????????????? Nem folytatják az első rész sztoriját? Semmilyen sztorit nem folytatnak? Mivan? dialup nettel egy multiplayer játék nem kell...
A félretett kis pénzem lehet mégse a DR kasszjában landol... Írjatok már vmit, most akkor mi van?
Remélem, csak kissé fáradt vagyok és nem értem mit írtok. NINCS TÖRTÉNET????????????? Nem folytatják az első rész sztoriját? Semmilyen sztorit nem folytatnak? Mivan? dialup nettel egy multiplayer játék nem kell...
A félretett kis pénzem lehet mégse a DR kasszjában landol... Írjatok már vmit, most akkor mi van?
In Flames We Trust
Elküldve: 2003. 10. 30. 21:52
idézet:
Ezt írta pascal:
A félretett kis pénzem lehet mégse a DR kasszjában landol... Írjatok már vmit, most akkor mi van?[/quote]
Hát ez érdekes, mert úgy volt beharangozva, hogy 15 új küldetés lesz benne!!!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 10. 31. 13:57
Sajna történet folytatás nincs... 
Én sem értem mijaza 15 új egyéni küldetés.
Simán multizni lehet, amiben lehet a gép is az ellenfél.
Hát nem erre számítottam...

Hát nem erre számítottam...

Elküldve: 2003. 10. 31. 14:06
idézet:
Ezt írta BlueDeath:
Sajna történet folytatás nincs...
Hát nem erre számítottam...[/quote]
hihetetlen, hogy szinte ,már minden olyan játékban cslódni kell, amit az ember már nagyon vár
ezek az infók birtokában természetesen megse fogom venni![]()
Elküldve: 2003. 10. 31. 14:12
idézet:
Ezt írta pascal:
A félretett kis pénzem lehet mégse a DR kasszjában landol... Írjatok már vmit, most akkor mi van?[/quote]
Amit fent írtam, az igaz! Ismerem a fejlesztőket és az egyik éppen itt járt nálam tegnap, ő mondta hogy csak multiplayer mód van benne, egyedül maximum a multiban szereplő pályákon lehet nyomulni a számítógép ellen!
Ha lesz több információm a játékról, akkor majd írok!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 10. 31. 14:28
És én már majdnem rohantam megvenni.
Jareth kérdezz már rá, please!!!
Hát úgy volt beharangozva, hogy a story folytatódik a Solon adatbank megszerzése után ... erre meg nem?
Mi van? A kiadó rátette a rozsdás bököt fejlesztők nyakára?
Vagy letőlthető küldetések lesznek?
Jareth kérdezz már rá, please!!!
Hát úgy volt beharangozva, hogy a story folytatódik a Solon adatbank megszerzése után ... erre meg nem?

Mi van? A kiadó rátette a rozsdás bököt fejlesztők nyakára?
Vagy letőlthető küldetések lesznek?
.:: Close the World . . . Open the nExt ::.
Elküldve: 2003. 10. 31. 15:23
Haegemonia: A Solon hagyaték
Sajtóközlemény
Néhány évvel a Kariak háború után új veszély üti fel a fejét... Egy ártalmatlannak tűnő adatkapszula az emberiség vesztét okozhatja - ismeretlen és pusztító technológiák terjednek látszólag megállíthatatlanul. Minden kis frakció és kalózvezér eszeveszetten fegyverkezik és a korábbi erőegyensúly felborulni látszik. Ki lesz képes az ősi Solon technológiákat megzabolázni és a megváltozott körülmények között újra kivívni a győzelmet?
Jellemzők:
Teljesen átdolgozott játékmenet - találmányok, hajók, fajok tulajdonságai jobban ki vannak egyensúlyozva
Több mint 70 új találmány - átértékelt és áthelyezett régi találmányokkal
Rengeteg új kombinációs lehetőség - kereskedj, kémkedj, vezesd a népedet és háborúzz kedved szerint!
Új űrhajók, speciális egységek, épületek és véletlen események - többek között játszható Solon hajókkal
Új típusú multiplayer pályák - 15, egyjátékos és többjátékos módban is egyaránt kihívást és élvezetes játékmenetet garantáló egyedi pálya
Továbbfejlesztett Mesterséges Intelligencia - gyorsan, merészen és taktikusan játszó MI, mely minden pillanatban képes a meglepetésszerű döntésekre
Rendszerkövetelmények:
Minimum: Windows 98, Pentium III 600, 192MB RAM, 3D-videokártya (minimum GeForce 1), 4x CD-ROM, 1GB szabad HDD, TCP/IP/LAN kártya
Ajánlott: Windows ME vagy 2000, Pentium IV 1.5 GHz, 256+ MB RAM, legújabb 3D videokártyák, 8x CD-ROM, 1GB szabad HDD, TCP/IP/LAN kártya
Magyarországon forgalomba hozza a Digital Reality Kft.
Megjelenés: 2003. október 31-én
Forrás: [url="http://"http://www.digitalreality.hu"]www.digitalreality.hu[/url]
Sajtóközlemény
Néhány évvel a Kariak háború után új veszély üti fel a fejét... Egy ártalmatlannak tűnő adatkapszula az emberiség vesztét okozhatja - ismeretlen és pusztító technológiák terjednek látszólag megállíthatatlanul. Minden kis frakció és kalózvezér eszeveszetten fegyverkezik és a korábbi erőegyensúly felborulni látszik. Ki lesz képes az ősi Solon technológiákat megzabolázni és a megváltozott körülmények között újra kivívni a győzelmet?
Jellemzők:
Teljesen átdolgozott játékmenet - találmányok, hajók, fajok tulajdonságai jobban ki vannak egyensúlyozva
Több mint 70 új találmány - átértékelt és áthelyezett régi találmányokkal
Rengeteg új kombinációs lehetőség - kereskedj, kémkedj, vezesd a népedet és háborúzz kedved szerint!
Új űrhajók, speciális egységek, épületek és véletlen események - többek között játszható Solon hajókkal
Új típusú multiplayer pályák - 15, egyjátékos és többjátékos módban is egyaránt kihívást és élvezetes játékmenetet garantáló egyedi pálya
Továbbfejlesztett Mesterséges Intelligencia - gyorsan, merészen és taktikusan játszó MI, mely minden pillanatban képes a meglepetésszerű döntésekre
Rendszerkövetelmények:
Minimum: Windows 98, Pentium III 600, 192MB RAM, 3D-videokártya (minimum GeForce 1), 4x CD-ROM, 1GB szabad HDD, TCP/IP/LAN kártya
Ajánlott: Windows ME vagy 2000, Pentium IV 1.5 GHz, 256+ MB RAM, legújabb 3D videokártyák, 8x CD-ROM, 1GB szabad HDD, TCP/IP/LAN kártya
Magyarországon forgalomba hozza a Digital Reality Kft.
Megjelenés: 2003. október 31-én
Forrás: [url="http://"http://www.digitalreality.hu"]www.digitalreality.hu[/url]
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 10. 31. 15:36
jesszus pepi...

"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"