Medal of Honor: Allied Assault (II.)
Elküldve: 2003. 03. 19. 16:11
Helló !!!
2.10 (asszem', nem 2.11 !!!) patchet keresek a Spearhead -hez; NETen nem találok.
Köszi !!!
2.10 (asszem', nem 2.11 !!!) patchet keresek a Spearhead -hez; NETen nem találok.
Köszi !!!
Elküldve: 2003. 03. 19. 18:18
Minek ez neked?
Most látom SH-hoz van 2.15 pacs, az már javít is vmit?
Most látom SH-hoz van 2.15 pacs, az már javít is vmit?
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.
Elküldve: 2003. 03. 19. 18:20
idézet:
Ezt írta L2GS-11:
Minek ez neked?![]()
Most látom SH-hoz van 2.15 pacs, az már javít is vmit?[/quote]
2.10 -es kell !!! (kéne...)
És punktum !!!
Elküldve: 2003. 03. 24. 08:54
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
2.10 -es kell !!! (kéne...)
És punktum !!![/quote]
Hiába keresel, 2.10-es javítást a Spearhead PC-s változatához nem fogsz találni... Hogy miért?
-Mert nem létezik...
Lehet, hogy a MAC-es verzióhoz adtak ki ilyet, de a PC-s Spearheadhez összesen 2, azaz két darab patchet adott ki az EA: a 2.11-est és nemrég a 2.15-öst.
-Zagash
[url="http://"http://mohaa.hu"]Medal of Honor Magyarország[/url]
Elküldve: 2003. 03. 26. 13:01
Nagyon örülnék neki ha vkitől megtudhatnám hogy kell megszerezni a képernyő jobb oldalán,a bal alsó sarokban lévő érdemkeresztet.már csak ez az egy kell,és nemtom mit kell érte csinálni.aki megmondja ammak megköszönöm!!!!
Wake up Neo!The matrix has you!
Elküldve: 2003. 04. 09. 01:12
Lenne egy kérdésem és egy kérésem:
Kérdés:
-Ha fel akarom telepíteni az 1.1-es patch-et, vajh miért írja ki, hogy nem vala fent nekem a MOHAA? (mikor fent van)
Kérés:
-megtenné valaki azt a szívességet, hogy sorbaszedi és beírja ide a topicba az összes "hivatalos" patchet ill. kiegészítőt megjelenési sorrendben?
Kérdés:
-Ha fel akarom telepíteni az 1.1-es patch-et, vajh miért írja ki, hogy nem vala fent nekem a MOHAA? (mikor fent van)
Kérés:
-megtenné valaki azt a szívességet, hogy sorbaszedi és beírja ide a topicba az összes "hivatalos" patchet ill. kiegészítőt megjelenési sorrendben?
Elküldve: 2003. 04. 09. 11:55
pumper nem vmi flt-os verzijú mohád van? 
Persze ha nem, tévedtem
Persze ha nem, tévedtem
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.
Elküldve: 2003. 04. 09. 20:07
Miért van az, hogy a MOHAA és a MOHAAS csak 60 Hz-en fut?
Detonator driverben beállítottam a frissítéseket, más játékoknál szokott működni, de itt nem.
Win XP Pro SP1 HUN op. rendszert és 43.45-ös nvidia drivert használok.
[ 2003. április 09.: Max Payne szerkesztette a hozzászólást ]
Detonator driverben beállítottam a frissítéseket, más játékoknál szokott működni, de itt nem.
Win XP Pro SP1 HUN op. rendszert és 43.45-ös nvidia drivert használok.
[ 2003. április 09.: Max Payne szerkesztette a hozzászólást ]
Hogyan kérdezzünk okosan...
They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.
Elküldve: 2003. 04. 10. 19:29
Még mindíg nem jöttem rá, hogy miért csak 60 Hz-es frissítési frekvenciával fut a MOHAA és választ sem kaptam.
Valaki segítsen!
[ 2003. április 10.: Max Payne szerkesztette a hozzászólást ]
Valaki segítsen!
[ 2003. április 10.: Max Payne szerkesztette a hozzászólást ]
Hogyan kérdezzünk okosan...
Elküldve: 2003. 04. 10. 19:53
idézet:
Ezt írta Max Payne:
Még mindíg nem jöttem rá, hogy miért csak 60 Hz-es frissítési frekvenciával fut a MOHAA és választ sem kaptam.[/quote]
A 'DirectX Override' nem segít? Az újabb Detonator driverekben már benne van az állítási lehetőség, de ha régebbi van feltelepítve, akkor 'dxdiag', 'További súgó', majd 'Felülbírálás'! Itt beírod a megfelelő képfrissítést és (elvileg) meg van oldva a probléma! Ha ezt a módszert már ismerted, akkor ott más lehet a gond, de segíteni nem tudok!![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 04. 12. 22:28
Hi,
(kissé megkésve) single-ben játszom a MOHAA-t, és az Omaha-ig viszonylag játszható is volt, de itt bárhogy is állítgatom a felbontást/részletességet, max 1-2 FPS-t kapok, és ez így játszhatatlan.
(Duron 1100, 256M SdRAM, Radeon 9100)
Namármost, kéne valami cheat vagy a pályaugráshoz, vagy valami god mode - de azt olvastam, hogy a cheatek az 1.11-es patchhal nem mennek (tényleg nem!)
Tud-e valaki valamilyen megoldást, vagy dobjam ki ezt a játékot (mert így játszhatatlan) ?
Köszi
(kissé megkésve) single-ben játszom a MOHAA-t, és az Omaha-ig viszonylag játszható is volt, de itt bárhogy is állítgatom a felbontást/részletességet, max 1-2 FPS-t kapok, és ez így játszhatatlan.
Namármost, kéne valami cheat vagy a pályaugráshoz, vagy valami god mode - de azt olvastam, hogy a cheatek az 1.11-es patchhal nem mennek (tényleg nem!)
Tud-e valaki valamilyen megoldást, vagy dobjam ki ezt a játékot (mert így játszhatatlan) ?
Köszi
Elküldve: 2003. 04. 12. 22:36
idézet:
Ezt írta nobela:
Hi,
Köszi[/quote]
Próbáld ki a következőt:
Mentett játékot tölts be.
Írd be a cheateket.
Persze,nem működnek.
Tölts be egy másik mentett pályát.
Teljesen másik legyen.
Írd be a cheateket.
És lőn.
Amíg nem lépsz ki a MOH:AA-ból,újfent működnek a kódok.
Nálam bevált.
8144:Én vagyok.
Hozzászólás:X+4995!
Hozzászólás:X+4995!
Elküldve: 2003. 04. 14. 08:37
Hogyan lehet életre hívni az EAX-ot? Lehet, hogy foglalkozott vele az előd topic, de nem bírtam végigolvasni (lassú és drága a netem), így ha lehet a választ priviben. Köszi
Elküldve: 2003. 04. 14. 12:01
idézet:
Ezt írta pumper:
Hogyan lehet életre hívni az EAX-ot? Lehet, hogy foglalkozott vele az előd topic, de nem bírtam végigolvasni (lassú és drága a netem), így ha lehet a választ priviben. Köszi[/quote]
[url="http://"https://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=634&oldal=1"]3D hangzás a Medal Of Honor AA akciójáték alatt -- semmi sem lehetetlen[/url]
Elküldve: 2003. 04. 14. 12:25
idézet:
Ezt írta L2GS-11:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=634&oldal=1"]3D hangzás a Medal Of Honor AA akciójáték alatt -- semmi sem lehetetlen[/url][/quote]
Ok Ok, de a cikkes linkek már nem élnek.
Elküldve: 2003. 04. 14. 13:01
Lökj egy mélt!
Elküldve: 2003. 04. 14. 18:40
pumper! nemtok válaszolni a levedre, a méler démon visszavágja.
Elküldve: 2003. 04. 15. 19:49
idézet:
Ezt írta L2GS-11:
pumper! nemtok válaszolni a levedre, a méler démon visszavágja.[/quote]
Lehet, hogy azért mert kicsi a mailboxos fiókméret és esetleg egy nagyob file-t is csatoltál?
Elküldve: 2003. 04. 15. 19:54
Egyszer (kb. tavaly március környékén) single módban végigvittem a MOHAA-t. Aztán most nemrég elővettem "leporoltam" és nagy meglepetésemre elakadtam. Nem emlékszem, hogy annál a résznél, amikor az STG44-es fejlesztési dokumentumait el kell csórni és fell kell robbantani a raktárat ahol tárolják 8a föld alatt), eztán hogyan kell kitörni a bázisról. Közel tele van a Thomson (240 lőszerem van még kb) ennél több az új szerzeményhez (STG44), de ahogy nyomulok kifelé még a géppuskához sem tudok kiérni mert annyian jönnek le, hogy a lőszerem kevés. Pedig úgy emlékszem, hogy első alkalommal visdzonylag könnybben eljutottam a géppuskáig és azzal kaptam le a sok ellent. Gondoltam még arra is, hogy lekapcsolom a riasztót, de visszalökik azonnal. Cheat-es megoldásnak meg nem sok értelmét látom, ezelött sem fanyarodtam rá.
Elküldve: 2003. 04. 15. 20:01
Nem hardban nyomod véletlenül? 
EAX-os dolgot megoldottad?
EAX-os dolgot megoldottad?

Súgó
A téma zárva.