HWSW Informatikai Kerekasztal: Medal of Honor: Allied Assault (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Medal of Honor: Allied Assault (II.)

#41 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 15. 20:10

idézet:
Ezt írta L2GS-11:
Nem hardban nyomod véletlenül? ;)
EAX-os dolgot megoldottad?
[/quote]

Nem hard-ban, csak "medium"-ban, de ezelött is abban nyomtam végig (sőt általánosságban kimondhatom: minden játékban közepes módban állok neki, ha van olyan)

Az EAX-os dolgot még nem oldottam meg. Sajnos. Ha áll még az "ajánlat" légyszi segíts!

#42 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 15. 20:23

Én már küldtem 3x is mélt neked, de a mailer daemon visszavágta, még akkor is ha csak szöveget küldtem. CSinálj vmit..
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#43 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 15. 20:35

idézet:
Ezt írta L2GS-11:
Én már küldtem 3x is mélt neked, de a mailer daemon visszavágta, még akkor is ha csak szöveget küldtem. CSinálj vmit..[/quote]

Elvileg 10 Mb os a postafiók. Nem értem miért nem jön át a levél. Honnét próbálkozol? (csak azért kérdem, mert néhány ismerősöm nem tud ingyenes szolgáltatóknál regisztrált címekre mailt küldeni (se freemail, se mailbox, se hotmail)

#44 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 15. 20:36

yahoo és datanet.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#45 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 15. 22:23

idézet:
Ezt írta L2GS-11:
yahoo és datanet.[/quote]

-Közben a bázisról kitörés összejött. De legalább 150 ellenség halálát eredményezte. Nagynehezen elértem a géppuskát aztán halomra lőttem őket. Igaza volt annak, aki a korábbi topicban bírálatként írta a játékról, hogy vannak olyan részek ahol kifogyhatatlan az ellenségek száma. Sőt, szerintem az is nevetséges, hogy kipucoltam egy tök hosszu bunker rendszert lementem a lépcsőn 5 szintet és ott is lerendeztem mindenkit, aztán bekapcsoltam falra szerelt riasztót és a semmiből előtermett egy halom ellenség, noha annyi idő alatt képtelenség, hogy leérjenek oda ahol voltam.
-Az e-mail címem tényleg nem működik, de nem értem, hogy miért. Ha fájlt szerettél volna küldeni, lehet, hogy jobb lenne, ha DC++ ra feljönnél, mondjuk a HWSW-s HUB-ra (napközben többnyire fent vagyok)

#46 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 22. 21:44

Üdv !!

HELP
Kerestem a neten multiplayer pályákat mohaa-hoz és csak olyanokat találtam ami egyik linkről dobálgat a másikra valaki tudna olyan linket mutattni ahonnan valóban le lehet tölteni. Az lenne a legjobb ha lenne egy nagy fájl amiben benne egy rahedli pálya. Spearhead nincs meg, mert nem kompatible a mohaa-van az amerikai ez meg nem tudom hogy milyen !

tRebroN

#47 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 22. 21:49

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Spearhead nincs meg, mert nem kompatible a mohaa-van az amerikai ez meg nem tudom hogy milyen !
[/quote]

Miért ne lenne compatible?
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#48 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 25. 20:31

pumper keress meg icq-n, szám ott van az adataimnál és akkor átküldöm a stuffot, vagy már meg van?

#49 Felhasználó inaktív   Cnut 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 26. 06:54

Na, én most vittem végig 3 nap alatt közepesen + a partraszállást hardon. De csak 4 érem lett meg...
Konfig: Abit NF7 (nForce 2), 1700+@2100+ Tbred A, Spire FalconRock II, 256Mb Shuttle PC2700 CAS 2, Inno3d Geforce3 Ti200 220/450Mhz 128MB, Creative Sb Live! 5.1, Maxtor 60Gb 7200rpm, Teac 40x12x48, Pioneer 40x16.

#50 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 03. 21:07

Üdv !!

HELP
Felraktam a spearhead-t és amikor beülök egy ütegbe vagy beállok egy géppuska mögé (mondjuk mg42) és elkezdek tüzelni akkor néha-néha (sajnos gyakran) a kép el-el ugyrál, egyszerüen nem tudok célozni már akkor felfigyeltem erre a hibára amikor az elején kiugrik az ember a gépből !!! Még a kiugrás elött lehet a gépben egy helyben forgolodni na ott is ugrál a kép olyan mintha a kurzor ugrálna. intellieye expolorerem van xp saját maga ismeri fel és akinek van ilyen egere az tudhatja hogy ritkán de van amikor asztalon pl a kép egyik sarkába ugrik a kurzor na én is erre gyanakodtam de annak sokkalritkábban kellene előfordulni. Mi lehet a baj ????

HELP

tRebroN

#51 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 04. 19:38

Há' senki sem tud segíteni. Uj topicot meg nem nyitok akkor se. Bár ott már meglenne a válasz de tekintettel vagyok a hwsw-re :-)) :D

tRebroN

#52 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 05. 02:03

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Üdv !!

HELP
Felraktam a spearhead-t és amikor beülök egy ütegbe vagy beállok egy géppuska mögé (mondjuk mg42) és elkezdek tüzelni akkor néha-néha (sajnos gyakran) a kép el-el ugyrál, egyszerüen nem tudok célozni már akkor felfigyeltem erre a hibára amikor az elején kiugrik az ember a gépből !!! Még a kiugrás elött lehet a gépben egy helyben forgolodni na ott is ugrál a kép olyan mintha a kurzor ugrálna. intellieye expolorerem van xp saját maga ismeri fel és akinek van ilyen egere az tudhatja hogy ritkán de van amikor asztalon pl a kép egyik sarkába ugrik a kurzor na én is erre gyanakodtam de annak sokkalritkábban kellene előfordulni. Mi lehet a baj ????

HELP

tRebroN
[/quote]

ne hazudj,mert ilyen eger nem is letezik :p ...ja hogy Intellimouse Explorer ? Nekem is ilyen van es egyik hibast sem tapasztaltam: sem a MoHAA Spearheadben sem azt hogy Windowsban ugralt volna sarokba.

Nemtom mi lehet a baj. Ha az egerre gyanaxol akkor a legegyszerubb ha kersz a szomszedtol kolcson egy egeret :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#53 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 07. 18:39

helo mindenkinek.remelem van/vannak itt okosabb emberek mint en es tudnak segiteni.a helyzet az hogy meg mindig nem sikerult fölrakni a Spearhead-ot.a registry ben levö 130 as 200 ra törtenö atirasaval sikerult fölrakni az 1.1 vagy mi is a neve patch ot.utanna elkezdi fölrakni a spearhead-ot de 96% nal megall a következö uzenettel:
COMPONENT:SafeDisc Build
FILE GROUP:Streamed audio no localized
FILE: F:setupdata2.cab
ERROR:CRC-hiba(Cyclic Redundancy Chek)

EZ MEG MI A SZAR?!
:mad:
TJ

#54 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 11. 06:35

na ninics itt senki aki segitene a fönti kerdeseben?
TJ

#55 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 11. 11:50

hurka2 probáljál sztem szerezni egy másik sh lemezt és azt próbáld felrakni, hátha a tied szar. Amúgy ez a TJ mi az aláírásodban? :)

#56 Felhasználó inaktív   Ubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 11. 13:14

idézet:
Ezt írta tRebroN:
Üdv !!

HELP

HELP

tRebroN
[/quote]

Ha jól sejtem, akkor ez egy optikai egér, aminek az a különlegessége, hogy lehetőleg egyszinü (a legjobb a kék) egér pad kell hozzá, különben hajlamos ugrálni véletlenszerűen. Ha neked valamilyen csicsás padod van, amiben radásul piros szín is van, akkor cseréld le. Többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.
Core i5 2500K@4500 :: Noctua NHU12F :: Asrock P67 Extreme4 :: Kingston DDR3 1600 9-9-9-27 2x4GB :: MSI N560GTX-Ti@950/5000 :: SB X-Fi Gamer :: Samsung F3 1TB :: Pioneer DVR-216D :: BenQ G2420HDBL :: Logitech Desktop MX5500 :: Sennheiser PC-131 :: CoolerMaster Real Power M700
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC

#57 Felhasználó inaktív   Hurka2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 13. 16:56

Marha egyszeru:a TJ a nevem kezdöbetui.majd megprobalok szerezni 1 masik lemezt.
TJ

#58 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 15. 06:52

Hi!

A dmz dogtag-ot hogy kell müködésre bírni a szerveren, mert letöltöttük, megcsináltuk azt amit ír a readme-ben és mégsem fut.
Fontos lenne nagyon.

Köszi :cool:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#59 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 24. 17:46

Üdv mindenkinek

Soha nem játszottam neten :D , ki szeretném próbálni. Tudna valaki segíteni nekem. Fel tudnék menni valahova Medal Of Honort játszani ???? Csak egy kicsit ;) , kipróbálnám, milyen ;)

Üdv
a macska ;)

ui: Fogalmam sincs mit tegyek :D

[ 2003. június 24.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#60 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 24. 18:57

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv mindenkinek

Soha nem játszottam neten :D , ki szeretném próbálni. Tudna valaki segíteni nekem. Fel tudnék menni valahova Medal Of Honort játszani ???? Csak egy kicsit ;) , kipróbálnám, milyen ;)

Üdv
a macska ;)

ui: Fogalmam sincs mit tegyek :D

[/quote]

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor: fuss, rohanj, menekülj !
Így megkíméled magadat sok negatív tapasztalattól !
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.