HWSW Informatikai Kerekasztal: Medal of Honor: Allied Assault (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Medal of Honor: Allied Assault (II.)

#81 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 12. 21:31

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Valóban jó volt ! ;) Ugye van még erő, a jó, öreg Piftukában ?!? :p

Na, azért nem megy ám mindig ilyen jól. De a HUNT-ot most nagyon elkaptam. :) :cool:

De nem is ez számít. Most korrekt játék ment a szerveren. Elég kiegyensúlyozott volt.
[/quote]

Hát... :) A Hunton folyton becampelsz a kádas ház alsó szintjén snipával allies oldalról :) És pont a középső ablak nyílna rá, ahonnan én axis-ként elég nehézkesen szedek ki sniper-el bárkit is. De meg szoktam oldani. :cool:

#82 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 22:16

idézet:
Ezt írta bepe_79:

Hát... :) A Hunton folyton becampelsz a kádas ház alsó szintjén snipával allies oldalról :)
[/quote]

Azt te csak hiszed ! :) Én mindig a körülményekhez -azaz az ellenfél taktikájához- igazodom. ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#83 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 12. 22:18

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Azt te csak hiszed ! :) Én mindig a körülményekhez -azaz az ellenfél taktikájához- igazodom. ;)
[/quote]

Szal' ez most nekem szólt :) Mivel én snipa kemper vagyok... :D

#84 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 16. 12:03

Este jön vki. fel játszani? Én ott leszek...

#85 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 11. 18. 17:22

idézet:
Ezt írta fLeSs:
arra gondolok, hogy szoktak mondjuk a neten lenni VGA tesztek, és azt ugye játékokkal/benchmarkokkal tesztelik. szokott lenni bennük MOHAA is. erre lennék kíváncsi, hogy hogyan csinálják...[/quote]

Khmm, fless: ez is Q3-based.
AFAIK az osszesben uaz: konzol le, timedemo 1 es enter. :)

#86 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 12:10

vegignyomtam :D

alig tobb mint ket ev telt el a legkorabbi es a legutobbi mentesem kozott.

[ 2004. február 09.: arn szerkesztette a hozzászólást ]

#87 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 15:07

Gratula :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#88 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 12:44

a jo munkahoz ido kell :D egyebkent az utolso kuldetesek eleg agyamentek voltak... hianyzott a call of duty porgossege. azert tartottam kozben par honapos szuneteket, egyben kicsit sok lett volna.

#89 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 12:17

Hello!

A MOHAA egyik palyajan megakadtam. Egy hidat kell megvedenem a felrobbantastol. Ez sikerul,  tavcsoves puskaval leszedem az embereket. Mire ezzel keszen vagyok a tank odaer a hidhoz. A
tulparton gyulekeznek az ellenfel tankjai, hogy likvidaljak az en oldalamon levo tankot. Nekem
valami legi bombazast kellene hivnom egy toronybol.
A torony megvan. Felmaszok a hosszu letran, tulpartrol lo nagy boszen egy ellenseges tank. Atvaltok
tavcsore, nyomom a tankra nezve a tuzeles gombot, de nem tortenik semmi azon kivul, hogy lelovi a
fejem felett levo tetoszerkezetet.
A kerdesem, hogy pontosan mit kell tennem, hogy eletben maradjon a szovetseges tank es pontosan
hogyan?

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#90 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 13:43

Az út másik oldalán van egy épület, oda is be lehet menni, szaladj be fel a lépcsőn, be a szobába, onnan relatíve büntetlenül dobálgathatod a bombákat a légierővel. Arra kell figyelned, hogy a beszaladó katonákat időnként megkínáld némi golyóval :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#91 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 19:56

Koszi! Jelenleg nem tudom kiprobalni, de amint rendes gephez jutok egybol megnezem. Azt jol gondoltam, hogy a tankokra kell nezni a tavcsovel?  :think:

PeppeR, az ertetlen  :)
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#92 Felhasználó inaktív   Mighty 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 09:54

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. júl. 19., hétfő - 20:56

Koszi! Jelenleg nem tudom kiprobalni, de amint rendes gephez jutok egybol megnezem. Azt jol gondoltam, hogy a tankokra kell nezni a tavcsovel?  :think:

PeppeR, az ertetlen  :)

Ha jól emlékszem, akkor jól gondoltad.

#93 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 21:38

Megerositve!!!

Sikerult tuljutnom! :D Szerencsetlensegemre megint elakadtam. Ott tartok, hogy a nemetek
bunkerjat felrobbantottam a gaz segitsegevel (izgalmas volt, mikor gazmaszkban fujtatva
kellett egy adott reszletet vegigvinni, meg amikor ki kellett rohanni a futotuzkent terjedo
robbanas elol). Atverekedtem magam a "kis" nemet csapat blokadjan, elottem egy peron, ami a
vonat egyik kocsijahoz vezet fel. Ki kellene valakit szabaditanom, de nem engedi a jatek,
hogy kinyissam a vagonajtot. Valami nincs nalam, ami kellene?

PeppeR, a bena  :smoker:

#94 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 11:39

Mara mar tulvagyok a spearhead cd-n is...  :respect:

#95 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 07. 14:24

Már 2 napja küszködök, mert nem tudok tovább jutni:

Van egy olyan pálya, amikor mesterlövészeket kell leszedegetni, és az első feladat az, hogy keressük meg a Bazooka team-et. De hol vannak? A pálya elején találkoztam 4 katonával, hármat közülük kinyírtak. Aztán találkozta a másik utcában még kettővel, azok egy fal mögött guggoltak. Egyszerűen nem tudok már merre menni, mindent átnéztem. Van egy vaskapu a város másik részébe, de nem enged, amíg meg nem találjuk a keresett csoportot.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#96 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 07. 14:28

Mondjuk az probléma, ha leszedték az embereket, akiket kisérni kell, mert nem kapsz kitüntetést.
Én a legnehezebb fokozaton sem vesztettem egy embert sem. De hát én zseni vagyok. :p

No, de a problémádra visszatérve... Ott a vaskapunál kell kicsit mászkálni és odavinni azt a pár emberedet, aki maradt. Akkor jönnek a túloldalról majd németek és a kaput kinyitják. Ha átmész, akkor onnan már könnyű lesz megtalálni a csapatot, mert minjárt balra lesznek egy szétlőtt ház emeletén.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#97 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 07. 14:40

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 7., szombat - 14:28

Mondjuk az probléma, ha leszedték az embereket, akiket kisérni kell, mert nem kapsz kitüntetést.
Én a legnehezebb fokozaton sem vesztettem egy embert sem. De hát én zseni vagyok. :p

No, de a problémádra visszatérve... Ott a vaskapunál kell kicsit mászkálni és odavinni azt a pár emberedet, aki maradt. Akkor jönnek a túloldalról majd németek és a kaput kinyitják. Ha átmész, akkor onnan már könnyű lesz megtalálni a csapatot, mert minjárt balra lesznek egy szétlőtt ház emeletén.

Értem. De hogy bírjam rá őket, hogy jöjjenek?

Az use gomb hatására tovább guggolnak.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#98 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:37

Ha valaki találkozott már ezzel a problémával akkor lécci segítsen, eddig senki sem tudott...

Van egy Mohaa-m, ami csak be van másolva egy könyvtárba, nem telepített verzió. Néha (nem vettem észre hogy valamitől is függene, hogy mikor) leragad az emberem, nem hajlandó mozogni, csak rángatózik, esetleg magától lő, magától fegyvertvált ilyesmi. Ez mitől lehet???

A másik feltettem rendesen a gamet hátha úgy jó, de hiába adom meg az ASE-nak az elérését, elindítja ugyan, de time out-al kilép a kapcsolódáskor. Direkt IP-m van, jó a pingem, stb, mitől lehet??
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#99 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 15:20

Ehhez a MOHAA-hoz még nem jelent meg magyar nyelv? Mert nem találtam hozzá sehol. :(

#100 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 16:05

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 16:20

Ehhez a MOHAA-hoz még nem jelent meg magyar nyelv? Mert nem találtam hozzá sehol. :(

http://www.mohaa.hu/

letöltések top10 első helyen áll :D

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó