idézet:
Ezt írta BoGab:
MM? Ott nézted? ...[/quote]
Biza', en honapokig lattan a polcokon!
Eredeti játékok elérhető áron
Elküldve: 2004. 01. 15. 21:30
Elküldve: 2004. 01. 15. 22:42
idézet:
Ezt írta Pooh:
Biza', en honapokig lattan a polcokon![/quote]
Gondolom ott is ugyanannyi, mint az 576-nál, vagy a CD-Galaxysnál...Jó-jó, tudom, hogy nem olyan sok az a 2990 Ft, csak gondoltam hátha valaki olcsóbban is megválna tőle...
Elküldve: 2004. 01. 16. 10:27
idézet:
Ezt írta begbie:
Gondolom ott is ugyanannyi, mint az 576-nál, vagy a CD-Galaxysnál...Jó-jó, tudom, hogy nem olyan sok az a 2990 Ft, csak gondoltam hátha valaki olcsóbban is megválna tőle...[/quote]
Tévedsz! A srác, aki a Severance-t kérdezte, abban amit neki válaszoltam leírtam egyenlettel
576 - 2990, MM - 1990, CDGal - 1490 (Azóta nem kapható)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 01. 17. 19:11
idézet:
Ezt írta BoGab:
Tévedsz! A srác, aki a Severance-t kérdezte, abban amit neki válaszoltam leírtam egyenlettel
576 - 2990, MM - 1990, CDGal - 1490 (Azóta nem kapható)[/quote]
Hát jelen esetben:
576 - 2990, CDGal - 2990, MM - ?
De most már megnézem!
[ 2004. január 17.: begbie szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 18. 11:44
Helló
Látott valaki eredeti Blood-ot? 576-ban 1x kérdeztem, nem tudtak róla semmit, meg néztem bevásárlókp-okban pl cora, mm. Még zsírabb lenne egy Blood+Plasma pack!!
Soha nem láttam az átvezető filmeket...
Ja, itt a camponás tescoban volt starcr+broodwar dvd tokos 2kFt-ért. Meg egy dobozos verzió emlékeim szerint 4-5k-ért amiben starcr+broodw+diabl1+warcr2 volt.
Látott valaki eredeti Blood-ot? 576-ban 1x kérdeztem, nem tudtak róla semmit, meg néztem bevásárlókp-okban pl cora, mm. Még zsírabb lenne egy Blood+Plasma pack!!

Soha nem láttam az átvezető filmeket...
Ja, itt a camponás tescoban volt starcr+broodwar dvd tokos 2kFt-ért. Meg egy dobozos verzió emlékeim szerint 4-5k-ért amiben starcr+broodw+diabl1+warcr2 volt.
Elküldve: 2004. 01. 18. 12:07
Sziasztok
Valaki látta boltban a Myst trilógiát?
[url="http://"http://www.cdrendeles.hu/index.php?todo=properties&prod=4132"]ITT[/url] 10e huf, bár ez nem is olyan rossz ár, ha azt vesszük, hogy a Myst III Exile egyedül 11e huf...
Valaki látta boltban a Myst trilógiát?
[url="http://"http://www.cdrendeles.hu/index.php?todo=properties&prod=4132"]ITT[/url] 10e huf, bár ez nem is olyan rossz ár, ha azt vesszük, hogy a Myst III Exile egyedül 11e huf...
"Have you tried turning it off and on again?"
Elküldve: 2004. 01. 18. 19:13
Hello!
Nem tud valaki véletlenül beszerzési helyet pc-s Silent Hill 2-höz, esetleg Dc(director's cut) is lehet...
Szegedi Piros M-ben láttam 10990-ért...
Nem tud valaki véletlenül beszerzési helyet pc-s Silent Hill 2-höz, esetleg Dc(director's cut) is lehet...
Szegedi Piros M-ben láttam 10990-ért...

User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2004. 01. 18. 20:07
Az pedig már gáz, mert a 3 1000rel kerül csak többe 
Nem láttam, a 3at sem, csak az 576 online storeban

Nem láttam, a 3at sem, csak az 576 online storeban

Elküldve: 2004. 01. 19. 12:01
idézet:
Ezt írta BoGab:
Az pedig már gáz, mert a 3 1000rel kerül csak többe
Nem láttam, a 3at sem, csak az 576 online storeban[/quote]
Köszi, de a 3 az megvan...
Esetleg valaki másutt tudna? Neten sajna én sem találtam, se a cd-galaxisban, se 567-ban, meg még egy helyen kerestem, de nem emléxem mi volt a címe...
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2004. 01. 21. 13:00
Sziasztok!
Keresek eredeti Gothic-ot, angol nyelvűt, elérhető áron.
Nincsen valakinek vagy nem tud valaki szerezni, mivel Mo.-n nem lehet kapni.
Valszeg több darab kellene.
Keresek eredeti Gothic-ot, angol nyelvűt, elérhető áron.
Nincsen valakinek vagy nem tud valaki szerezni, mivel Mo.-n nem lehet kapni.
Valszeg több darab kellene.
Elküldve: 2004. 01. 22. 21:08
Én ugyanígy vagyok az unreal tournamenttel és az unreallel. Sehol egy darab. Ha van ötletetek várom.

Elküldve: 2004. 01. 23. 08:36
idézet:
Ezt írta BoGab:
Én ugyanígy vagyok az unreal tournamenttel és az unreallel. Sehol egy darab. Ha van ötletetek várom.[/quote]
Media Marktba érdemes körbenézni. Én ha jól tudom a debreceniben is van, bár nem tudom ez mennyire segít neked. Nekem UT GOTY edition van meg, ami két cd-s.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2004. 01. 23. 12:11
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
Media Marktba érdemes körbenézni. Én ha jól tudom a debreceniben is van, bár nem tudom ez mennyire segít neked. Nekem UT GOTY edition van meg, ami két cd-s.[/quote]
Sajna bpi vagyok, de köszi a tippet, sztem jövő héten ellátogatok vmelyikbe.![]()
Elküldve: 2004. 02. 01. 00:18
Drakan: The Order of The Flame-t nem látta valaki valahol?
Elküldve: 2004. 02. 03. 10:38
Sziasztok!
Latta mar valaki a Gothic 2-t eredeti dobozaban? Milyen? Ugye nem DVD tokos ?
Latta mar valaki a Gothic 2-t eredeti dobozaban? Milyen? Ugye nem DVD tokos ?

Elküldve: 2004. 02. 03. 19:19
idézet:
Ezt írta Pooh:
Sziasztok!
Latta mar valaki a Gothic 2-t eredeti dobozaban? Milyen? Ugye nem DVD tokos ?[/quote]
MM-ban láttam, ha jól rémlik DVD tokos.
Elküldve: 2004. 02. 04. 00:09
idézet:
Ezt írta BoGab:
MM-ban láttam, ha jól rémlik DVD tokos.[/quote]
Hat ha igy van, erre mar en is azt mondom -Piftuka utan beallva a sorba-, hogy pimaszsag! Egy ilyen osszetett, gyonyoruen kivitelezett, eredeti jatekot beletenni egy primitiv, hanyadek, tucattermek, 20 forintos muanyag vacakba, nagy arcatlansag!!! Korbenezek a kinti internetes boltokban!!!
Elküldve: 2004. 02. 05. 12:40
Sziasztok
Nem tudnátok mondani olyan helyet ahol a Quake3-at megvehetném, megrendelném? Az online áruházakban csak a II. részét láttam.
Thx
Nem tudnátok mondani olyan helyet ahol a Quake3-at megvehetném, megrendelném? Az online áruházakban csak a II. részét láttam.
Thx
A jó kolléga nem csak ígér, hanem be is tart.
D3 Battle Tag: PoHoS#2375
D3 Battle Tag: PoHoS#2375
Elküldve: 2004. 02. 06. 13:24
Ma láttam a GothicII-t és jól emlékeztem tényleg DVD tokos. Viccesen nézett ki ez is és a Morrowind Goty is, ahogy majd szétrepedt a doboz 
a valakit érdekel MMban Ghost Master dobozos 2990.
Kedves Pohos! Én ugyanígy szívok most mert nem találom az Unrealt és az Unreal Tournamentet.

a valakit érdekel MMban Ghost Master dobozos 2990.
Kedves Pohos! Én ugyanígy szívok most mert nem találom az Unrealt és az Unreal Tournamentet.